2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Evet canım iştah açılıyor açılmasına da yerken doyduğumu anlamıyorum ama sonradan bir bakıyorum dünyayı yemişim ve çok rahatsız oluyorum hareket bile edemiyorum o derece yani... Dün akşam ekmek yemedim ohh rahat rahat uyudum yaaa:))) Sabahta azcık ekmek yedim kahvaltı ekmeksiz olmuyor malumm...
Eşimde seni köpeklerin önüne atsam valla 1 hafta iyi geçinirler tontonum diye dalga geçmeye başladı bile şimdiden:)))) Sen hayli bi tatlı olmuşsundur o zman:)))
Canım bak lokumda demiş abdestin bozulmuyormuş düşünme o zaman o şekilde aklımızda kötü düşünceleri söküp atalım:)))) Ama üşütmüş de olabilirsin ki hamilelikte akıntının artması çok normal.. :))

Ayyy canım benim valla diyorum sanki atladım ama kimi atladım kusura bakma olur mu(( Üzüldüm şimdi yaaa
Amin amin İnşAllah ...
Sıra oğlanda bakalım kısmet kime:)))

Ayyy canım bende onu düşünüyorum hani erkeğin kız olma ihtimali düşükmüş ama kızın erkek olma daha fazlaymış umarım doktor bey amcası yanılmamıştır... Gerçi yarın birde devlet hastanesine gidicem bakalım ordaki ne diyecek:)))

Günaydın canım benim iyiyiz çok şükür seni sormalı?:))
Bende iyiyim çok şükür canım gün bitirmece akşam kayınvalidem gelecekmiş küçük kaynımla dün fırında peynirli beşamel soslu makarna yapmıştım tadamadık gerçi direk dolaba koydum onu ikram etsem olur mu yemeğe düşünmekteyim yanına yeşil salata yapayım bir de patates mücveri diyorum ama emin olamadım düşünüyorum geldiğimden beri işe akşam ayaklı bardaklara bir de puding yaptım yarıya böldüm burçak bisküviyi çekip koydum tekrar ekledim falan süsledim işte

hakkaten yaa yerken ne tatlı geliyor.öyle boyle değil
tabi sonra dediğin gibi hareket etmek bi hayli zorlaşıyor

peki ekmeksiz yemişsin ya yatana kadar acıkmadınmı yine ben acıkıyorum, yemeden yatıyorum ama gece kalkınca mecburen atıştırıyorum bişiler, yoksa uyu uyuyabilirsen

ee madem köpeklere 1 haftalık yemek şeklini almışsın, maşallah o zaman sanada

aynen canım, nette araştırmışım daha cok kafam karışmıştı, birde size sorayım dedim.
Allah büyük :)

git canım, gerci her gidişimde soyledıler bana erkek diye, gecende başka doktora cıkmıştım cinsiyet çok net, erkek dedi.
işte sağlıklı olsunlar inşallah
sadece hazırlığı yapınca mavi ve pembenin arasında baya fark oluyor, o yuzden büssürü hazırlık boşa gidiyor
hayırlısı canım

Günaydın güzel gelinler güzel anneler nasılsınız

günaydın taze gelin hanımm
nasılsın canım

Yok canım pek acıkmadım, meyveydi suydu falan derken yine şişti göbüşüm:))) Hem ben tıka basa midem dolu olunca asla uyuyamam, gece de hiç yemem zaten o yüzden..
Aldık aldık canım benim gelsin kilolalar bebiş de henüz 289 gram:))) Sağlıklı olması en önemlisi tabi...

Sana söylemişler çok net diye bakalım yarın ki doktorumuz görebilecek mi çok uğraştırıyor doktorları açmıyor ki:))
Aynen o yüzden dha hiç bişy almadım büyük ihtimal 6. aya kadar da almam heralde... Kışa girerken yazlık kıyafetlerini alırım indirimli oluyor hem... Şuanda pek kışlık birşeyde yok zaten:)))

Canım patates mücveri nasıl oluyor aynı kabak gibimi? Sulu yemek yapmamış oluyorsun o zaman olur mu ki bilemedim:))) Ama Puding harikaaaa afiyet bal şeker olsun,, Fırın makarnayı da severim ama eşim sevmediği için yapmıyorum bende(

olsun canım o kadarda uzun değil, ikitane cok güzel isim
sağlıkla,huzurla taşısın inşallah isimlerini minnakımız

diimi canım rahat edemez insan, her hali oluyor hamilelğin işte, 5 dk iyiysen, 5 dk sonra başlıyor canın acayip daralmaya, üzerindekileri resmen yırtıp atası geliyor insanın. evın ıcınd bıle olsa oda oda gezesi geliyor falan.
ama az kaldı canım nasipse, sık dişini az daha.
sağ sağlim gelsin hele, gerisi önemli değil

40.hafta yazısıda maaşallah insanı bunalıma sokuyo
nerden buldun onu, telefonundamı var

Aaa bak boylesini ilk defa duydum hani erkek kesindi yaa nasil erkek derler de kız cıkar bir de ikili uclu testlerde.kromozom sayisindan kesin anlasiliyor.ya aslinda.o bebek karismis olmasin

yok kız karışmadı, babasının kopyası
zaten doğar doğmaz , anneye veriliyor bebek, hani kesin yani

dedim ya tam hatırlamıyorum, cınsıyetıne bırkezmi baktırmışlardı vardı öyle bişiler ama..

Aslında yemeğe gelmeyecek sanırım düğün cd sini izlemeye gelecekmiş dün yaptım hiç yemedik farklılık olsun dedim makarna yanına sulu yemek ne yapsam ki aklıma gelmedi iyimiEvet patatesleri rendeleyip unluyoruz falan ilk defa deneyeceğim onu da

İyiyim tutkum sen nasılsın

iyiyim kuzum bende, buna şükür
bir yayla çorbası yapsan olmazmı, gercı sıcaktada çorba falan yenmiyo pek ama bu en azından naneli yoğurtluya biraz daha iyi gibi

hee o zaman aferim sana
maşallah bebişte buyumuş

ee kız olunca utanıyo herhalde yavrucak
alma canım zaten, insan meraklı oluyor ama az daha sık dişini, zaten dediğin gibi kışlıklar cıkmadı daha.

Hmmm bende yemeğe gelcek zannettimde ondan sordum canım benm... Ben patates mücverini yaptımda eşim onu da beğenmedi pek o yüzden yapmıyorum artık:)))

Ama o kadar yemekten içmekten konuştuk 2 saat önce kahvaltı yapmıştım pek yemedim ben acıktım yaaa...:) Ne yiyebilirim ki burda şimdi((
Evet kızlar pek göstermiyormuş zaten ben göstermiyor dedikçe kızın olcak o zaman dediler:))
Zaten durumumuz da pek yok eylül sonunda banka promosyonu alcam 300 lira falan o zaman o paraya alırım heralde birşeyler:)

iyiyim kuzum bende, buna şükür
bir yayla çorbası yapsan olmazmı, gercı sıcaktada çorba falan yenmiyo pek ama bu en azından naneli yoğurtluya biraz daha iyi gibi
Olabilir aslında ama iftara geldiklerinde yoğurt çorbası yapmıştım o yüzden olmaz mercimekle de uğraşmak istemiyorum sıcakta onun yerine cacık yaparım
Hmmm bende yemeğe gelcek zannettimde ondan sordum canım benm... Ben patates mücverini yaptımda eşim onu da beğenmedi pek o yüzden yapmıyorum artık:)))
Akşam geleceğini biliyorum yemek yiyip mi gelir bilmiyorum o gün geldiğinde yemiş gelmişti tatlıyı zor yedipatlıcan musakka mı yapsam acep eşimde sevmiyor mücver tarzı şeyleri

Bak patlıcan musakka iyi olur makarnayla yakıştırırım ben:))) ohhh afiyet olsun patlıcanı her türlü seviyorum sanırım:)) İki gündür bizde güveç yiyordk artık bugün değiştirdim bahçemizden ilk fasulyelerimizi topladım akşamda pişirdim :)))

yaa acıktınmı
yanında bişiler götürmüomusun canım, 8-12 az değil, çıkıp alsan bişiler.
öğlen eve gıdıyomusun artık sahi, uzak kalıyod emiştin biraz ama

hadi ya ,e ozaman olmaz tabi.
aslında neden iki yemekle uğraıyosun, makarna yetmezmi
zaten yemeğe gelmiyolar,Allah ne verdiyse yeriz denildiği gibi oturursunuz sofraya.
dediğin gibi cacıkta yaparsın olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…