2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Ohh afiyet olsun canım bende patlıcanın her türlüsünü severim fasulye de çok güzel olur şimdi
hadi ya ,e ozaman olmaz tabi.
aslında neden iki yemekle uğraıyosun, makarna yetmezmi
zaten yemeğe gelmiyolar,Allah ne verdiyse yeriz denildiği gibi oturursunuz sofraya.
dediğin gibi cacıkta yaparsın olur.

Eşime söylemiş cd izlemeye gelicem diye aç mı gelir bilmiyorum beni aramadı ki sorardım belki

Yanımda meyve getirdimm, ama o da sanki bastırmaz gibi geliyor artık abur cuburda yemek istemiyorum yoksa kantin var...
Artık öğlen eve gidemiyorum canım dedemlere gidiyorum ya da dışardan bişeyler söylüyorz öyle idare ediyorum artık:))

Meyve daha cok aciktitir canim, al.bisiler ye yinede.

He anladim canim.
Zaten gobus buyudukcede git geller zorlsir :)

nehirnil111
Zaten sizde yemeyecekmisiniz canim, hani beraber yemis olursunuz, ac olan varsa yer.
Dusunme okadar bosver :)

Du bakalım bi tane yedim ne olacak beni 2 saat daha idare edebilecek mi :))) Sabah ve akşamları benim için yürüyüş oluyor güzel oluyorda öğlen zaten git gel yetişemem bile :))

Yemezse biz fırın makarnayı 3 gün anca bitiriyoruz patlıcanı falan yaparsam yandık ki ne yandık Neyse yaparım riske atmayayım

Heh yap o zaman , sen koymussun kafaya :)
Ise falan goturseniz olmazmi, hem boylece aksamlari ayni yemek yenmemis olur.

duman91 1 saatcik daha sabir ozaman.
Aynen canim.yuruyus yapmis oluyorsun hem.
Bi sekilde idare edersin artik :)

Heh yap o zaman , sen koymussun kafaya :)
Ise falan goturseniz olmazmi, hem boylece aksamlari ayni yemek yenmemis olur.

Öğle yemeği iş yerimizde verilmese getiririz tabi kuzum ama maalesef Sabahları yanımıza alalım diye haftalık poğaça yapıyorum zaten

Öğle yemeği iş yerimizde verilmese getiririz tabi kuzum ama maalesef Sabahları yanımıza alalım diye haftalık poğaça yapıyorum zaten

He varmi yemek isten, o zaman evet yenmez.
Hadi ya haftalikmi yapiyosun :)
Bende dunden beri yapicam.yapicam,yumurta almayi unutuyorum hep. Tabi pogaca isi yatiyo sonra :)

He varmi yemek isten, o zaman evet yenmez.
Hadi ya haftalikmi yapiyosun :)
Bende dunden beri yapicam.yapicam,yumurta almayi unutuyorum hep. Tabi pogaca isi yatiyo sonra :)
Genelde yapıyorum canım bazen tost falanda yapıyorum değişiklik oluyor ama genelde poğaça daha güzel yeniyor hem dolaptan çıkartıp işe götürüyoruz direk tost yapıldığında sabah kalkıp uğraşmam gerekiyor bir de aldığın zaman yaparsın canım

Son düzenleme:
Sen nasılsın canım bebiş nasıl havalar çok sıcak sizlerin işiniz daha zor Allah kolaylık versin daha çok bunaltır hava
oyle canim, evde serinde duruyorum zaten.aksama dogru cikiyorum, bir kac kez cikmis oldum amman senmisin cikan, topla totonu otur evde dedim Tabi buna sukur simdi.biraz daha iyi hava. 40'i bulmustu gecen haftalarda.

oyle canim, evde serinde duruyorum zaten.aksama dogru cikiyorum, bir kac kez cikmis oldum amman senmisin cikan, topla totonu otur evde dedim Tabi buna sukur simdi.biraz daha iyi hava. 40'i bulmustu gecen haftalarda.
Bu hafta biraz daha iyi havalar evet canım çok fazla hareket etmemeye çalışacaksın gerçi insan bir süre otur otur sıkılır

nasipse minnaklar gelicne bu oturduğumuz gunlerı ararız bence

eda nerelerde ya bu kez o mu kayıplarda

Bebeklerden sonra öyle oluyor gerçekten Rabbim o zaman size güç kuvvet versin canım

Misafiri falan mı geldi acaba belki günlük işlerini yapıyordur gelir bence

nehirnil111 amiin insallah kuzum.
Darisi zamani geldiginde size insallah :)

Bilmemki.dunde gelmedi.

Aksamlik hazirlamam gerekk, hep son ana birakiyorum.yemegi kostur kostur :)
O yüzden ne yapıyoruz erken kalkan yol alır misali vaktinde yapıyoruz... Ben artık yemeklerimi 1 gün önceden yapıyorum.. taşınmadan öğle araları yapıyordum ama maalesef artık öyle bir durumum yok bnde akşam eşim ders çalışırken yemeği koyuveriyorum ocağa... Ne yapcaksın peki? Ayhhh canım bişeyler istiyor ama ne henüz bulamadım:))

nehirnil111 heee bak bak
Gezsin gezsin hanimefendi :)

duman91 tadi yeni yapmis gibi oluyomuki canim.oyle, hani yemegi tekrar isitinca cogunun tadi dgisiyor ya.
Hadi sen istesin, vaktin yok.. Ama.ben evdeyim yinede mizmizlaniyorum.
Ilk aylardaki.gibi halsizlik alip basini gidiyor bazen.

Menemen yaparim.canim, biberleri falan bari dograsam, aksama pismesi kalsa iyi olur ama "yaa 5dk dahaa" modundayim

Sen neyaptin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…