- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Ohh afiyet olsun canım bende patlıcanın her türlüsünü severim fasulye de çok güzel olur şimdiBak patlıcan musakka iyi olur makarnayla yakıştırırım ben:))) ohhh afiyet olsun patlıcanı her türlü seviyorum sanırım:)) İki gündür bizde güveç yiyordk artık bugün değiştirdim bahçemizden ilk fasulyelerimizi topladım akşamda pişirdim :)))
hadi ya ,e ozaman olmaz tabi.
aslında neden iki yemekle uğraıyosun, makarna yetmezmi
zaten yemeğe gelmiyolar,Allah ne verdiyse yeriz denildiği gibi oturursunuz sofraya.
dediğin gibi cacıkta yaparsın olur.
Yanımda meyve getirdimm, ama o da sanki bastırmaz gibi geliyor artık abur cuburda yemek istemiyorum yoksa kantin var...yaa acıktınmı
yanında bişiler götürmüomusun canım, 8-12 az değil, çıkıp alsan bişiler.
öğlen eve gıdıyomusun artık sahi, uzak kalıyod emiştin biraz ama
hadi ya ,e ozaman olmaz tabi.
aslında neden iki yemekle uğraıyosun, makarna yetmezmi
zaten yemeğe gelmiyolar,Allah ne verdiyse yeriz denildiği gibi oturursunuz sofraya.
dediğin gibi cacıkta yaparsın olur.
Yanımda meyve getirdimm, ama o da sanki bastırmaz gibi geliyor artık abur cuburda yemek istemiyorum yoksa kantin var...
Artık öğlen eve gidemiyorum canım dedemlere gidiyorum ya da dışardan bişeyler söylüyorz öyle idare ediyorum artık:))
Yemezse biz fırın makarnayı 3 gün anca bitiriyoruz patlıcanı falan yaparsam yandık ki ne yandıknehirnil111
Zaten sizde yemeyecekmisiniz canim, hani beraber yemis olursunuz, ac olan varsa yer.
Dusunme okadar bosver :)
Du bakalım bi tane yedim ne olacak beni 2 saat daha idare edebilecek mi :))) Sabah ve akşamları benim için yürüyüş oluyor güzel oluyorda öğlen zaten git gel yetişemem bile :))Meyve daha cok aciktitir canim, al.bisiler ye yinede.
He anladim canim.
Zaten gobus buyudukcede git geller zorlsir :)
nehirnil111
Zaten sizde yemeyecekmisiniz canim, hani beraber yemis olursunuz, ac olan varsa yer.
Dusunme okadar bosver :)
Yemezse biz fırın makarnayı 3 gün anca bitiriyoruz patlıcanı falan yaparsam yandık ki ne yandıkNeyse yaparım riske atmayayım
Heh yap o zaman , sen koymussun kafaya :)
Ise falan goturseniz olmazmi, hem boylece aksamlari ayni yemek yenmemis olur.
Öğle yemeği iş yerimizde verilmese getiririz tabi kuzum ama maalesefSabahları yanımıza alalım diye haftalık poğaça yapıyorum zaten
Genelde yapıyorum canım bazen tost falanda yapıyorum değişiklik oluyor ama genelde poğaça daha güzel yeniyor hem dolaptan çıkartıp işe götürüyoruz direk tost yapıldığında sabah kalkıp uğraşmam gerekiyor bir deHe varmi yemek isten, o zaman evet yenmez.
Hadi ya haftalikmi yapiyosun :)
Bende dunden beri yapicam.yapicam,yumurta almayi unutuyorum hep. Tabi pogaca isi yatiyo sonra :)
Sen nasılsın canım bebiş nasıl havalar çok sıcak sizlerin işiniz daha zor Allah kolaylık versin daha çok bunaltır havanehirnil111 evet canim pogaca daha kolaylik :)
oyle canim, evde serinde duruyorum zaten.aksama dogru cikiyorum, bir kac kez cikmis oldum amman senmisin cikan, topla totonu otur evde dedimSen nasılsın canım bebiş nasıl havalar çok sıcak sizlerin işiniz daha zor Allah kolaylık versin daha çok bunaltır hava
Bu hafta biraz daha iyi havalar evet canım çok fazla hareket etmemeye çalışacaksın gerçi insan bir süre otur otur sıkılıroyle canim, evde serinde duruyorum zaten.aksama dogru cikiyorum, bir kac kez cikmis oldum amman senmisin cikan, topla totonu otur evde dedimTabi buna sukur simdi.biraz daha iyi hava. 40'i bulmustu gecen haftalarda.
Bu hafta biraz daha iyi havalar evet canım çok fazla hareket etmemeye çalışacaksın gerçi insan bir süre otur otur sıkılır
nasipse minnaklar gelicne bu oturduğumuz gunlerı ararız bence
eda nerelerde ya bu kez o mu kayıplarda
O yüzden ne yapıyoruz erken kalkan yol alır misali vaktinde yapıyoruz... Ben artık yemeklerimi 1 gün önceden yapıyorum.. taşınmadan öğle araları yapıyordum ama maalesef artık öyle bir durumum yok bnde akşam eşim ders çalışırken yemeği koyuveriyorum ocağa... Ne yapcaksın peki? Ayhhh canım bişeyler istiyor ama ne henüz bulamadım:))nehirnil111 amiin insallah kuzum.
Darisi zamani geldiginde size insallah :)
Bilmemki.dunde gelmedi.
Aksamlik hazirlamam gerekk, hep son ana birakiyorum.yemegi kostur kostur :)
Amin kuzum inşallahnehirnil111 amiin insallah kuzum.
Darisi zamani geldiginde size insallah :)
Bilmemki.dunde gelmedi.
Aksamlik hazirlamam gerekk, hep son ana birakiyorum.yemegi kostur kostur :)
Bak seeeeeennn hiç söylemiyor bize de bizi burda merakta bırakıyor:)))Amin kuzum inşallahArkadaşında kahvaltıda sanırım ins. gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?