Canım eve gidip yapıncada geç vakte kalıyorz o zamana kadar bende baya acıkmış oluyorum, eşim öğlenleri de yemiyor veeeeee tüm bunları düşündüğüm için 1 gün önceden yapıyorum mecburen:))) Tadında ne bileyim bi değişiklik görmedim ben dinlenmiş yemek güzel olur diye teselli edeyim kndimi:)))@nebirnil111 heee bak bak
Gezsin gezsin hanimefendi :)
duman91 tadi yeni yapmis gibi oluyomuki canim.oyle, hani yemegi tekrar isitinca cogunun tadi dgisiyor ya.
Hadi sen istesin, vaktin yok.. Ama.ben evdeyim yinede mizmizlaniyorum.
Ilk aylardaki.gibi halsizlik alip basini gidiyor bazen.
Menemen yaparim.canim, biberleri falan bari dograsam, aksama pismesi kalsa iyi olur ama "yaa 5dk dahaa" modundayim
Sen neyaptin
Bak seeeeeennn hiç söylemiyor bize de bizi burda merakta bırakıyor:)))
Kesin dün temizlik yaptı giremedi, bugünde kahvaltıya gitti giremedi neyse ki iyi olduğunu anladık ne var bunda canım :))Söylediğimi görürse engeller falan bak bir rahat bırakmadın Nehir diye
Kesin dün temizlik yaptı giremedi, bugünde kahvaltıya gitti giremedi neyse ki iyi olduğunu anladık ne var bunda canım :))
nehirnil111 yok yok demez bisi :)
Canım belki eşim yine bekler ama ben bekleyemiyorum acıkıyorum... Ahh yine acıktım yaaa:)))duman91 evet canim.orasi oyle, e birde esinle ayni saattlerde cikiyosunuz isten, beklemek istemez erkekler cok :)
Oh taze fasulye, bahce bambaska demi ne guzel .
Domatesler oldumu canim
nehirnil111 yok yok demez bisi :)
Sanal dünyanın böyle bir güzelliği var en azından iyi mi görmüş oluyoruz
Canım belki eşim yine bekler ama ben bekleyemiyorum acıkıyorum... Ahh yine acıktım yaaa:)))
Aynen bahçe başka tabi, canım 3 tane domatesimiz var ama henüz kızarmadılar:)))
Aynen canım bu sene geç kaldık eşimde öyle diyor geç kaldık diye nasip bakalım:)))Sen aralarda bisiler atistirman gerek canim.ya, masallah yine iyi dayaniyosun :)
Oo domates var desene, masallah ..
Kizarir yavastan onlar, nasipse seneye vaktinde ekersiniz, daha cok olur bukez :)
Bir yandan iyi evet olmamaktaAynen canim.
Ama iste ben uzagim o alemden
ama iyi boyle :)
Ayyy canım benim valla diyorum sanki atladım ama kimi atladım kusura bakma olur mu(( Üzüldüm şimdi yaaa
Amin amin İnşAllah ...
Sıra oğlanda bakalım kısmet kime:)))
olsun canım o kadarda uzun değil, ikitane cok güzel isim
sağlıkla,huzurla taşısın inşallah isimlerini minnakımız
diimi canım rahat edemez insan, her hali oluyor hamilelğin işte, 5 dk iyiysen, 5 dk sonra başlıyor canın acayip daralmaya, üzerindekileri resmen yırtıp atası geliyor insanın. evın ıcınd bıle olsa oda oda gezesi geliyor falan.
ama az kaldı canım nasipse, sık dişini az daha.
sağ sağlim gelsin hele, gerisi önemli değil
40.hafta yazısıda maaşallah insanı bunalıma sokuyo
nerden buldun onu, telefonundamı var
yok kız karışmadı, babasının kopyası
zaten doğar doğmaz , anneye veriliyor bebek, hani kesin yani
dedim ya tam hatırlamıyorum, cınsıyetıne bırkezmi baktırmışlardı vardı öyle bişiler ama..
Ciddi mi. Gun falan mi verdiler baska doktorada gorun yinede canim belkide gerek yoktur ?Kızlae hani surekli belim agrıyo belim agrıyo diye feryad ediyordum ya bugun ilaclı MR cektirdim
Kuyruk sokumumla bel kemigim arasında iltihaplanma varmış ameliyat olmam gerekecek
Ciddi mi. Gun falan mi verdiler baska doktorada gorun yinede canim belkide gerek yoktur ?
Kizlar ya aklkma takildi resmen fikrimden uzaklastim. Hep bebegim olursa kucak delisi olursa olsun anne kokusuna doysun vs diyordum. Bugun arkadasimin 10 ayina yaklasmis kizi var cok tatli inanilmaz seker.. Neyse aekadasimin olunca biraz fazla ilgilendim sahiplendim tabi.bide bal gibi oluncageleyim konuya kucaga cok alismis ama ben boyle oldugunu bilmiyodum.. Yerde durma imkani.yok bi kac saniye sadece sonra ilgi istiyo.kucagina aliypsun yine durmuyo ayaga kalkiyosun yok olmuyo surekli.bi hareket halinde olmak gerekiyo sanki acaba ben acemi oldugumdan mi oyle geldi bilemedim. Bide arkadasim cook degismis. Hani ig de anneleri.goruyodum bakimli her islerini falan yapiyolar oyle olur saniyodum..ama arkadasim hayattan bezmis gibi..en guzel duygu bu diyo ama cok zor oldugunuda soyluyo..ayy resmen istegimden uzaklastim bugun SirriEyvan mesela senin yavrun nasil ve nasil alistin kuzum
Aynen öyle canım benim baya baya tanıdık artık birbirimizi sen iyi olda... Ne güzel arkadaşınla buluşmuşsun vakit geçirmişsin ohhhh:))duman91 nehirnil111 tutkku geldim kizlar dimi ya iyi ki varr arkadasima gittim yillardir gormedigim bi arkadasimin evine iyi oldu :)) ig de olmasi ne iyi bak simdide cikicam esimle alisverise gidicem :) dunde temizlik yapmistim bak ya nasilda tanimislar
Ya ne kusuru canim benim hic oyle dusunme uzulme lutfen ben oyle seylere takilmam hem o anin heyecaniyla olur o kadar
Kısmet kime bakalım benim cesaretim yok artık :)
Kızlae hani surekli belim agrıyo belim agrıyo diye feryad ediyordum ya bugun ilaclı MR cektirdim
Kuyruk sokumumla bel kemigim arasında iltihaplanma varmış ameliyat olmam gerekecek
Canım sen yinede olumsuz düşünme Rabbim ne zaman izin verirse o zaman olacaktır inşAllah... Gönlümüzü ferah tutalım biz... Çok geçmiş olsun canım, zaten bu hastanelere gidince insan çıkamıyor bir türlü yok şuram yok buram derken umarım çok büyük bir operasyon geçirmek zorunda kalmazsın bel ağrısı da kötü çünkü dikkat et ağır kaldırmamaya falan...Ciddi mi. Gun falan mi verdiler baska doktorada gorun yinede canim belkide gerek yoktur ?
Kizlar ya aklkma takildi resmen fikrimden uzaklastim. Hep bebegim olursa kucak delisi olursa olsun anne kokusuna doysun vs diyordum. Bugun arkadasimin 10 ayina yaklasmis kizi var cok tatli inanilmaz seker.. Neyse aekadasimin olunca biraz fazla ilgilendim sahiplendim tabi.bide bal gibi oluncageleyim konuya kucaga cok alismis ama ben boyle oldugunu bilmiyodum.. Yerde durma imkani.yok bi kac saniye sadece sonra ilgi istiyo.kucagina aliypsun yine durmuyo ayaga kalkiyosun yok olmuyo surekli.bi hareket halinde olmak gerekiyo sanki acaba ben acemi oldugumdan mi oyle geldi bilemedim. Bide arkadasim cook degismis. Hani ig de anneleri.goruyodum bakimli her islerini falan yapiyolar oyle olur saniyodum..ama arkadasim hayattan bezmis gibi..en guzel duygu bu diyo ama cok zor oldugunuda soyluyo..ayy resmen istegimden uzaklastim bugun SirriEyvan mesela senin yavrun nasil ve nasil alistin kuzum
Seni tanıyoruz kuzuduman91 nehirnil111 tutkku geldim kizlar dimi ya iyi ki varr arkadasima gittim yillardir gormedigim bi arkadasimin evine iyi oldu :)) ig de olmasi ne iyi bak simdide cikicam esimle alisverise gidicem :) dunde temizlik yapmistim bak ya nasilda tanimislar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?