2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Canım eve gidip yapıncada geç vakte kalıyorz o zamana kadar bende baya acıkmış oluyorum, eşim öğlenleri de yemiyor veeeeee tüm bunları düşündüğüm için 1 gün önceden yapıyorum mecburen:))) Tadında ne bileyim bi değişiklik görmedim ben dinlenmiş yemek güzel olur diye teselli edeyim kndimi:)))
Dün ben bahçemizden fasulye topladım onu pişirdim taze taze :))) Yanına bişey yapsam mı diye düşünüyorum şimdilerde...

duman91 evet canim.orasi oyle, e birde esinle ayni saattlerde cikiyosunuz isten, beklemek istemez erkekler cok :)

Oh taze fasulye, bahce bambaska demi ne guzel .
Domatesler oldumu canim

nehirnil111 yok yok demez bisi :)

duman91 evet canim.orasi oyle, e birde esinle ayni saattlerde cikiyosunuz isten, beklemek istemez erkekler cok :)

Oh taze fasulye, bahce bambaska demi ne guzel .
Domatesler oldumu canim

nehirnil111 yok yok demez bisi :)
Canım belki eşim yine bekler ama ben bekleyemiyorum acıkıyorum... Ahh yine acıktım yaaa:)))
Aynen bahçe başka tabi, canım 3 tane domatesimiz var ama henüz kızarmadılar:)))

Canım belki eşim yine bekler ama ben bekleyemiyorum acıkıyorum... Ahh yine acıktım yaaa:)))
Aynen bahçe başka tabi, canım 3 tane domatesimiz var ama henüz kızarmadılar:)))

Sen aralarda bisiler atistirman gerek canim.ya, masallah yine iyi dayaniyosun :)

Oo domates var desene, masallah ..
Kizarir yavastan onlar, nasipse seneye vaktinde ekersiniz, daha cok olur bukez :)

Sen aralarda bisiler atistirman gerek canim.ya, masallah yine iyi dayaniyosun :)

Oo domates var desene, masallah ..
Kizarir yavastan onlar, nasipse seneye vaktinde ekersiniz, daha cok olur bukez :)
Aynen canım bu sene geç kaldık eşimde öyle diyor geç kaldık diye nasip bakalım:)))
Evet canım yanıma bişeyler alayım hatta birazdan kantine ineyim ben en iyisi daha yemeğe çok varsa çizi demişler:))

Ayyy canım benim valla diyorum sanki atladım ama kimi atladım kusura bakma olur mu(( Üzüldüm şimdi yaaa
Amin amin İnşAllah ...
Sıra oğlanda bakalım kısmet kime:)))

Ya ne kusuru canim benim hic oyle dusunme uzulme lutfen ben oyle seylere takilmam hem o anin heyecaniyla olur o kadar

Kısmet kime bakalım benim cesaretim yok artık :)

He iyi o zaman

Ya bu olaydan bagimsiz olarak bebek dogar dogmaz anneye veriliyo ua oylece anne ile bebek beraber mi hasta odasina gecis yapiyor mu ki?

Ya benim kan pihtilasmasi, kalp, retina inceligi derken sezaryen olma itimalim de %100e cikti bebegi verirler mi

Mesela ben kurtajdan ciktigimda bi bebek getirdiler sezaryen ile dogmus kapimiza kadar getirdiler sizin mi dediler yok demis bizimkiler biraz garip dgl mi

Bebek karismasi olayi en cok korktugum seydir ya hatta o psikojiyle.ben getirin bebegi benim olsun demisim hazir dogrulmus bebek kapimiza kadar gelmis alalim bizin olsun demisim baya israr etmisim anestezi etkisiyle

Kızlae hani surekli belim agrıyo belim agrıyo diye feryad ediyordum ya bugun ilaclı MR cektirdim

Kuyruk sokumumla bel kemigim arasında iltihaplanma varmış ameliyat olmam gerekecek

Kızlae hani surekli belim agrıyo belim agrıyo diye feryad ediyordum ya bugun ilaclı MR cektirdim

Kuyruk sokumumla bel kemigim arasında iltihaplanma varmış ameliyat olmam gerekecek
Ciddi mi. Gun falan mi verdiler baska doktorada gorun yinede canim belkide gerek yoktur ?

Kizlar ya aklkma takildi resmen fikrimden uzaklastim. Hep bebegim olursa kucak delisi olursa olsun anne kokusuna doysun vs diyordum. Bugun arkadasimin 10 ayina yaklasmis kizi var cok tatli inanilmaz seker.. Neyse aekadasimin olunca biraz fazla ilgilendim sahiplendim tabi.bide bal gibi olunca geleyim konuya kucaga cok alismis ama ben boyle oldugunu bilmiyodum.. Yerde durma imkani.yok bi kac saniye sadece sonra ilgi istiyo.kucagina aliypsun yine durmuyo ayaga kalkiyosun yok olmuyo surekli.bi hareket halinde olmak gerekiyo sanki acaba ben acemi oldugumdan mi oyle geldi bilemedim. Bide arkadasim cook degismis. Hani ig de anneleri.goruyodum bakimli her islerini falan yapiyolar oyle olur saniyodum..ama arkadasim hayattan bezmis gibi..en guzel duygu bu diyo ama cok zor oldugunuda soyluyo..ayy resmen istegimden uzaklastim bugun SirriEyvan mesela senin yavrun nasil ve nasil alistin kuzum

Perşembeye tekrar gideceğim doktora başka doktora görünür müyüm bilemiyorum her seferinde il dışına gitmek de yorucu oluyor bu cumartesi de tatile gidecektik 1 haftalığına ya amannn pf

Ben de bebeğimi kucağımdan indirmem diyordum ama zor oluyormuş hakikaten anne bir yerden sonra ister istemez bıkıyor canım ama ilk çocuk da kucağa alışıyor bu kaçınılmaz oluyor insan evladını ne kadar severse sevsin malesef yıpranıyor çünkü süt bir tek sende var ne kadar başkası da yardım etse de bebek sürekli emmek için süt için senin kucağında

Aynen öyle canım benim baya baya tanıdık artık birbirimizi sen iyi olda... Ne güzel arkadaşınla buluşmuşsun vakit geçirmişsin ohhhh:))

Ya ne kusuru canim benim hic oyle dusunme uzulme lutfen ben oyle seylere takilmam hem o anin heyecaniyla olur o kadar

Kısmet kime bakalım benim cesaretim yok artık :)

Canım sen yinede olumsuz düşünme Rabbim ne zaman izin verirse o zaman olacaktır inşAllah... Gönlümüzü ferah tutalım biz... Çok geçmiş olsun canım, zaten bu hastanelere gidince insan çıkamıyor bir türlü yok şuram yok buram derken umarım çok büyük bir operasyon geçirmek zorunda kalmazsın bel ağrısı da kötü çünkü dikkat et ağır kaldırmamaya falan...
MutluBulut_ hani bende kucağa alışmasını pek istemiyorum ama şartlar nasıl olur bilemiyorum... Yani birde iki tarafında ilk torunu hiç zannetmiyorum planladığım gibi olacağını çünkü ben de dayanamam sürekli yanımda olsun isterim ama pusetine koyup ordanda koklaşabiliriz :))) Zaten ben bebeklerle konuşmasını çok seviyorum kesin sürekli konuşmamı isteyecek:)))

MutluBulut_ neden bilmem pazartesi gunleri senin temzlik.gunun olarak aklima.kazinmis

Cok.iyi etmissin kuzum, iyi geliyor insana :)

Kucak meselesine gelince evet kucaa aalismamasi zor, zaten dayanamaz insan..
Bakimli.anneye gelincee o biraz kendine bagli galiba..
Nasil olsa evdeyim, amaan yine sacim.basim dagilacak diye kendine bakmayi birakirsan bir bakmissin kendinden gecmissin

PembeLokum kuzum Allah korusun tabi, ama kucuk yerlerde karisma ihtimali.az bnce.
Hatta normal dogumda bazen daha kordonu kesmeden veriyolar anne kucagina.
Ama tabi sezaryanle ... O zaman baygin haldesin, ve bebek ne durumda falan.. Rabbime emanet..

Cok gecmis olsun buarada canim, insallah onemli.ameliyat degildir.
Aslida keske baska doktora cikma ihtimalin olsaydi.

duman91
nehirnil111

Selam kizceler :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…