2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Kuzum bi girdim baktım etiketlemissin cevap vermdn olmaz..:)

Ben doğduğundan beri kucağa alıştırmak istemedim.. ilk zamanlar hiç anlamadıklari için kucagimda bile uyuyordu... Zaten inmek istemiyordu anne karnındaki güveni ariyordu.. fakat sonra pusetine alistirdim..oyuncak taktim onunla çok kolay alıştı.. benim kizim odada yalnız olmadığı müddetçe ve onunla muhabbet ettigin takdirde oyalaniyor pusette...zaten oyalanmasa hiç bir şey yapamam..çünkü gündüz uykusu derib ve uzun soluklu olmuyor.. gece guzel uyuyor ama ...
Velhasıl sürekli kucakta ınan olmaz :) ben onunla pusetteyken sürekli muhabbet halinde olunca onun da hoşuna gidiyor...
Hem bütün işlerini kolaylıkla hallediyorsun... Evi supuruken pusette uyuuakalmasi çok hoşuma gdiyor mesla
Sen soğuma bu fikirden , çocuk sahibi olmak harika bir duygu...ama boş vaktinin olması imkansız bir hal.. şöyle keyfimce uzandığımi hatırlamıyorum Zülal doğduğundan beri :)
Fakat bu herkesin yaşadığı bir süreç.insan büyütmek kolay degil..
Rabbim herkse nasip etsin :)

Kuşumm nasılsınnnn:)???

Ladypurple doğum yaptı mi?
Dumancim,pembelokum kuzularim siz nasılsınız ?

nehirnil111 iyiyim nehiim.ya buna sukur, annemlere geldim bugun, evde yalniz canim sIkiliyor :/
Sn nasilsin, geldimi sahi kv deler. Ne yemek yaptin

SirriEyvan kuzuum iyiyim cok.sukur sen nasilsin, siz nasilsiniz daha dogrusu
masalah Zulal hanima, kucaktan indirmeyi basarmissin :)
2 aylik.oldu demi canim, masallah tam minciklama zamanlati geliyor artik :)

Meltem gecen daha dogurmamisti, eyer hala dogurmadiysa :)

Allahim iyilik versin kuzum..
Paşamiz nasil :)
Hazırlıklar başladı di mi kuzum? Hareketleri iyice artmıştir yerim, maaşAllah :)

Zülal 2 ay 7 günlük :)) yakında 2 buçuk olacak nasipse.. bu haftasonu bebek duamiz var nasipse.. ona hazırlanıyorum..ev temizliği modundayim. :))

Hmm sağlıkla dogursun inşaAllah kizcemiziii:)

nehirnil111 iyiyim nehiim.ya buna sukur, annemlere geldim bugun, evde yalniz canim sIkiliyor :/
Sn nasilsin, geldimi sahi kv deler. Ne yemek yaptin

İyi yapmışsın canım insan tek sıkılır havalarda felaketEvet geldiler kayınvalidem tavuk almak istedi soslu tavuk getirdi tavada kızarttım fırın makarnamı da ısıttım bozulmamıştı cacık, salata yaptım kayınvalidem karpuz getirmişti öyle yedik içtik

Pasamiz buyuyor cok sukur kuzuk ya, var gibi daha ama az kaldida bi yandan :)
Daha bebek kiyafeti disinda bir hazirlik yok kuzum. Yavastan baslasam, cantami bari hazirlasam yine yeter ama bakalim kismet :)

oo masallah kocaman kiz olmus artik , Rabbim nazarlardan korusun

Rabbim.kabul etsin, insallah saglicakla atlatirsiniz :)

Kizceler erkekleri gecti zaten, fatmayada kiz demisler :)
3-2 onde gidiyosunuz

Icimden konusmaktan kendi kendime birhal oldum

oh bak n guzel.canim, dsundugun kadar degilmis :)
El birligiyle hazirlanmis sofra :)

Cd guzel olmusmu, illa gulunecek yerler oluyor gerci

Kuşumm nasılsınnnn:)???

Ladypurple doğum yaptı mi?
Dumancim,pembelokum kuzularim siz nasılsınız ?
Ahhh canım benim merhaba iyiyiz çok şükür seni sormalı kızınla koklaşıyorsunuzdur bol bol :)))
Canım benimde kızım olcakmış hafta sonu özelde öğrenmiştim biraz önce devlet hastanesine gittim orda da doktorum kız dedi :))) Sağlıklı olması en önemlisi Rabbime şükürler olsun:))))

Icimden konusmaktan kendi kendime birhal oldum

oh bak n guzel.canim, dsundugun kadar degilmis :)
El birligiyle hazirlanmis sofra :)

Cd guzel olmusmu, illa gulunecek yerler oluyor gerci

İnsan sıkılır canım ya kıyamam bebişinle konuş bol bol Evet ben hazırlamıştım zaten bir tek tavuk kızartmak kalmıştı onu da yaptım zaten evimde kimseye pek iş yaptırmam annem yapıyor bir tek

Çekenler amatörce çekmiş gibi yani çok çekiş şekillerini beğenmedik bazen insanların yüzünü çekmiş geriden alması gerekirdi ayaklar görünmüyor halayda tümden çekilir toplu ne kadar yoğunluk kim var falano kadar komik yerleri var ki şaşkınlığımız heyecanımız bitsin de kazasız belasız hallerimiz yerlere yattığımız yerler var ben hayırlısıyla evet lafını söylerken duraksıyorum falan eşim alnımdan öperken duvağı açıyor öpüyor tekrar kapatıyor bende gülerek açıyorum tekrardan hep heyecandan saçmaladığımız yerler var ama çok eğlenceli 5 kere izledim herhalde hala sıkılmam

Ayyy güldüm canım senin eşin miydi alnını öpüp tekrar duvağını kapatan.... Yazık adam heyecandan ne yapacağını şaşırmış:)))) olsun iyi veya kötü en azından anılarımız var ben böyle yetiniyorum:)))

Aynen canım benim eşimdi çok heyecanlandık ya bir de Allahtan heyecanlı değildik kaç kere nikah kıyılırken yüzümü siliyorum karnıma götürüyorum elimi kalbim duracak gibi

Aynen canım benim eşimdi çok heyecanlandık ya bir de Allahtan heyecanlı değildik kaç kere nikah kıyılırken yüzümü siliyorum karnıma götürüyorum elimi kalbim duracak gibi
Canım ister istemez heyecan oluyor haliyle... ahhh keşke tekrar yaşasam o günleri diyorm daha üstünden 1 yıl geçmesine rağmen seneler sonra kim bilir ne kadar istekli olcamm:))) Neyse nikah tazeleriz bizde olmadı İnşAllah...
Bende sanki ilk kez gibi izliyorum her izleyişimde:)) Rabbim mutluluğumuzu bozmak isteyenlere fırsat vermesin:)))

saglık olsun canım ya gıdersınız yıne saglıgın ıyı olsunda
dımı ya..ben baska bırınden hanı esım harıc yardım ıstemıyorum aslında hanı kımse gelmesın etmesın yardım etmek ıcın dıyorum ama.. ne bıleyım ben hep ıslerımde falan bırı oldugu zaman daha cok yorulurum ederım bebegıde oyle dusunuyorum nıyeyse

Aynen öyle canım benim baya baya tanıdık artık birbirimizi sen iyi olda... Ne güzel arkadaşınla buluşmuşsun vakit geçirmişsin ohhhh:))
evet canım ya cok ıyı oldu gercekten :) ınsallah haftaya falanda ben cagırıcam :)

dunyam resmen terrsıne dondu dun hanı Allah bebek nasıp edecek mı bılmıyoruz ama

dogru kazınmıs canım hep oyle tabı bıtmıyo pazratesı kadar detaylı olmasada hep yapmak ıstıyo ay benım ev kadar toz olan ev var mı acaba
Arkadasım hanı ne bıleyım fazla degısmıs geldı hele ılk kapıda benı karsılarken bide bır kac yıl gorusmeıyınce tabı

sagol canım ya :)
ne kadar sure sonra alısmaya baslıyo ınterrnette bı yerde 3 ayllık doneme kadar kucaga alısmadıgı yazıyodu bebeklerın dogrumudur kı ?
dımı ya arkadasımın kızı uyudu yıne nereden baksan 1 saat falan.. aslında gece uyuması daha mı onemlı ne sende uykunu daha ıyı alırsın arkadasım saatte bır mutlaka uyanıyo dıyo uyudugumdan hıc bısey anlamıyorum dıyo
ayy ne guzelmıs oyle uyuması :) dozu ne olmalı orada kafam karıstı hıc almadan olmaz tabı ama
Dun gece esıme yaa fıkrımızı ertelesek mı ne dersın ben cıddı anlamda uzaklasmaya basladım dedım esımde ılk defa bu kadar ısteklı bır tepkı geldı hep en cok ben ıstıyorum sanıyodum.. hayır ertelemeyelım vaktı geldı artık dedı bızımde bır cocugumuz olsun artık dedı ılk kez bu kadar net duydum :) Tabı hep dedıgım gıbı Rabbımde nasıp ederse ınsallah.
Sadece arkadasımdan olumlu duydugum sey herkes masrafların cok asırı oldugunu soyluyordu tabı onlar mama almıyolarmıs ama hıc o kadar fazla olmadıgını soyledı yanı bekledıgım gıbı degılmıs :) kımı gorsem cok fazla dıyodu

Evet insan tüm aksiliklere rağmen tekrardan yaşamak istiyor aynı hataları yapmam falan diyorum daha 2 ay geçti ama gitmek istemiyor değilim sürekli resimlere videolarımıza bakıyorum Amin inşallah canım Rabbim hepimizin evinden huzuru aşkı eksik etmesin

Olur hazırlıklar merak etme canim...daha varmış :)
büyüdü büyüdü teyzesi, sizinkiler de oyle Buyuyeceeek hiç bir şey anlamayacaksiniz :)
vaayy bir kız daha geliyor demek... Fatma sevinmiştir sonunda belli olduğuna :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…