- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Nasılsın tutkum
Kuzum bi girdim baktım etiketlemissin cevap vermdn olmaz..:)Ciddi mi. Gun falan mi verdiler baska doktorada gorun yinede canim belkide gerek yoktur ?
Kizlar ya aklkma takildi resmen fikrimden uzaklastim. Hep bebegim olursa kucak delisi olursa olsun anne kokusuna doysun vs diyordum. Bugun arkadasimin 10 ayina yaklasmis kizi var cok tatli inanilmaz seker.. Neyse aekadasimin olunca biraz fazla ilgilendim sahiplendim tabi.bide bal gibi oluncageleyim konuya kucaga cok alismis ama ben boyle oldugunu bilmiyodum.. Yerde durma imkani.yok bi kac saniye sadece sonra ilgi istiyo.kucagina aliypsun yine durmuyo ayaga kalkiyosun yok olmuyo surekli.bi hareket halinde olmak gerekiyo sanki acaba ben acemi oldugumdan mi oyle geldi bilemedim. Bide arkadasim cook degismis. Hani ig de anneleri.goruyodum bakimli her islerini falan yapiyolar oyle olur saniyodum..ama arkadasim hayattan bezmis gibi..en guzel duygu bu diyo ama cok zor oldugunuda soyluyo..ayy resmen istegimden uzaklastim bugun SirriEyvan mesela senin yavrun nasil ve nasil alistin kuzum
Kuşumm nasılsınnnn:)???MutluBulut_ neden bilmem pazartesi gunleri senin temzlik.gunun olarak aklima.kazinmis
Cok.iyi etmissin kuzum, iyi geliyor insana :)
Kucak meselesine gelince evet kucaa aalismamasi zor, zaten dayanamaz insan..
Bakimli.anneye gelincee o biraz kendine bagli galiba..
Nasil olsa evdeyim, amaan yine sacim.basim dagilacak diye kendine bakmayi birakirsan bir bakmissin kendinden gecmissin
@PembeLokum kuzum Allah korusun tabi, ama kucuk yerlerde karisma ihtimali.az bnce.
Hatta normal dogumda bazen daha kordonu kesmeden veriyolar anne kucagina.
Ama tabi sezaryanle ... O zaman baygin haldesin, ve bebek ne durumda falan.. Rabbime emanet..
Cok gecmis olsun buarada canim, insallah onemli.ameliyat degildir.
Aslida keske baska doktora cikma ihtimalin olsaydi.
duman91
nehirnil111
Selam kizceler :*
Allahim iyilik versin kuzum..nehirnil111 iyiyim nehiim.ya buna sukur, annemlere geldim bugun, evde yalniz canim sIkiliyor :/
Sn nasilsin, geldimi sahi kv deler. Ne yemek yaptin
SirriEyvan kuzuum iyiyim cok.sukur sen nasilsin, siz nasilsiniz daha dogrusu
masalah Zulal hanima, kucaktan indirmeyi basarmissin :)
2 aylik.oldu demi canim, masallah tam minciklama zamanlati geliyor artik :)
Meltem gecen daha dogurmamisti, eyer hala dogurmadiysa :)
nehirnil111 iyiyim nehiim.ya buna sukur, annemlere geldim bugun, evde yalniz canim sIkiliyor :/
Sn nasilsin, geldimi sahi kv deler. Ne yemek yaptin
Allahim iyilik versin kuzum..
Paşamiz nasil :)
Hazırlıklar başladı di mi kuzum? Hareketleri iyice artmıştir yerim, maaşAllah :)
Zülal 2 ay 7 günlük :)) yakında 2 buçuk olacak nasipse.. bu haftasonu bebek duamiz var nasipse.. ona hazırlanıyorum..ev temizliği modundayim. :))
Hmm sağlıkla dogursun inşaAllah kizcemiziii:)
İyi yapmışsın canım insan tek sıkılır havalarda felaketEvet geldiler kayınvalidem tavuk almak istedi soslu tavuk getirdi tavada kızarttım fırın makarnamı da ısıttım bozulmamıştı cacık, salata yaptım kayınvalidem karpuz getirmişti öyle yedik içtik
Ahhh canım benim merhaba iyiyiz çok şükür seni sormalı kızınla koklaşıyorsunuzdur bol bol :)))Kuşumm nasılsınnnn:)???
Ladypurple doğum yaptı mi?
Dumancim,pembelokum kuzularim siz nasılsınız ?
Icimden konusmaktan kendi kendime birhal oldum
oh bak n guzel.canim, dsundugun kadar degilmis :)
El birligiyle hazirlanmis sofra :)
Cd guzel olmusmu, illa gulunecek yerler oluyor gerci
Ayyy güldüm canım senin eşin miydi alnını öpüp tekrar duvağını kapatan.... Yazık adam heyecandan ne yapacağını şaşırmış:)))) olsun iyi veya kötü en azından anılarımız var ben böyle yetiniyorum:)))İnsan sıkılır canım ya kıyamam bebişinle konuş bol bolEvet ben hazırlamıştım zaten bir tek tavuk kızartmak kalmıştı onu da yaptım zaten evimde kimseye pek iş yaptırmam annem yapıyor bir tek
Çekenler amatörce çekmiş gibi yani çok çekiş şekillerini beğenmedik bazen insanların yüzünü çekmiş geriden alması gerekirdi ayaklar görünmüyor halayda tümden çekilir toplu ne kadar yoğunluk kim var falano kadar komik yerleri var ki şaşkınlığımız heyecanımız bitsin de kazasız belasız hallerimiz yerlere yattığımız yerler var ben hayırlısıyla evet lafını söylerken duraksıyorum falan eşim alnımdan öperken duvağı açıyor öpüyor tekrar kapatıyor bende gülerek açıyorum tekrardan hep heyecandan saçmaladığımız yerler var ama çok eğlenceli 5 kere izledim herhalde hala sıkılmam
Aynen canım benim eşimdiAyyy güldüm canım senin eşin miydi alnını öpüp tekrar duvağını kapatan.... Yazık adam heyecandan ne yapacağını şaşırmış:)))) olsun iyi veya kötü en azından anılarımız var ben böyle yetiniyorum:)))
Canım ister istemez heyecan oluyor haliyle... ahhh keşke tekrar yaşasam o günleri diyorm daha üstünden 1 yıl geçmesine rağmen seneler sonra kim bilir ne kadar istekli olcamm:))) Neyse nikah tazeleriz bizde olmadı İnşAllah...Aynen canım benim eşimdiçok heyecanlandık ya bir de Allahtan heyecanlı değildik kaç kere nikah kıyılırken yüzümü siliyorum karnıma götürüyorum elimi kalbim duracak gibi
saglık olsun canım ya gıdersınız yıne saglıgın ıyı olsundaPerşembeye tekrar gideceğim doktora başka doktora görünür müyüm bilemiyorum her seferinde il dışına gitmek de yorucu oluyorbu cumartesi de tatile gidecektik 1 haftalığına ya amannn pf
Ben de bebeğimi kucağımdan indirmem diyordum ama zor oluyormuş hakikaten anne bir yerden sonra ister istemez bıkıyor canım ama ilk çocuk da kucağa alışıyor bu kaçınılmaz oluyor insan evladını ne kadar severse sevsin malesef yıpranıyor çünkü süt bir tek sende var ne kadar başkası da yardım etse de bebek sürekli emmek için süt için senin kucağında
evet canım ya cok ıyı oldu gercekten :) ınsallah haftaya falanda ben cagırıcam :)Aynen öyle canım benim baya baya tanıdık artık birbirimizi sen iyi olda... Ne güzel arkadaşınla buluşmuşsun vakit geçirmişsin ohhhh:))
dunyam resmen terrsıne dondu dunCanım sen yinede olumsuz düşünme Rabbim ne zaman izin verirse o zaman olacaktır inşAllah... Gönlümüzü ferah tutalım biz... Çok geçmiş olsun canım, zaten bu hastanelere gidince insan çıkamıyor bir türlü yok şuram yok buram derken umarım çok büyük bir operasyon geçirmek zorunda kalmazsın bel ağrısı da kötü çünkü dikkat et ağır kaldırmamaya falan...
MutluBulut_ hani bende kucağa alışmasını pek istemiyorum ama şartlar nasıl olur bilemiyorum... Yani birde iki tarafında ilk torunu hiç zannetmiyorum planladığım gibi olacağını çünkü ben de dayanamam sürekli yanımda olsun isterim ama pusetine koyup ordanda koklaşabiliriz :))) Zaten ben bebeklerle konuşmasını çok seviyorum kesin sürekli konuşmamı isteyecek:)))
dogru kazınmıs canım hep oyleMutluBulut_ neden bilmem pazartesi gunleri senin temzlik.gunun olarak aklima.kazinmis
Cok.iyi etmissin kuzum, iyi geliyor insana :)
Kucak meselesine gelince evet kucaa aalismamasi zor, zaten dayanamaz insan..
Bakimli.anneye gelincee o biraz kendine bagli galiba..
Nasil olsa evdeyim, amaan yine sacim.basim dagilacak diye kendine bakmayi birakirsan bir bakmissin kendinden gecmissin
@PembeLokum kuzum Allah korusun tabi, ama kucuk yerlerde karisma ihtimali.az bnce.
Hatta normal dogumda bazen daha kordonu kesmeden veriyolar anne kucagina.
Ama tabi sezaryanle ... O zaman baygin haldesin, ve bebek ne durumda falan.. Rabbime emanet..
Cok gecmis olsun buarada canim, insallah onemli.ameliyat degildir.
Aslida keske baska doktora cikma ihtimalin olsaydi.
duman91
nehirnil111
Selam kizceler :*
Kuzum bi girdim baktım etiketlemissin cevap vermdn olmaz..:)
Ben doğduğundan beri kucağa alıştırmak istemedim.. ilk zamanlar hiç anlamadıklari için kucagimda bile uyuyordu... Zaten inmek istemiyordu anne karnındaki güveni ariyordu.. fakat sonra pusetine alistirdim..oyuncak taktim onunla çok kolay alıştı.. benim kizim odada yalnız olmadığı müddetçe ve onunla muhabbet ettigin takdirde oyalaniyor pusette...zaten oyalanmasa hiç bir şey yapamam..çünkü gündüz uykusu derib ve uzun soluklu olmuyor.. gece guzel uyuyor ama ...
Velhasıl sürekli kucakta ınan olmaz :) ben onunla pusetteyken sürekli muhabbet halinde olunca onun da hoşuna gidiyor...
Hem bütün işlerini kolaylıkla hallediyorsun... Evi supuruken pusette uyuuakalmasi çok hoşuma gdiyor mesla
Sen soğuma bu fikirden , çocuk sahibi olmak harika bir duygu...ama boş vaktinin olması imkansız bir hal.. şöyle keyfimce uzandığımi hatırlamıyorum Zülal doğduğundan beri :)
Fakat bu herkesin yaşadığı bir süreç.insan büyütmek kolay degil..
Rabbim herkse nasip etsin :)
Canım ister istemez heyecan oluyor haliyle... ahhh keşke tekrar yaşasam o günleri diyorm daha üstünden 1 yıl geçmesine rağmen seneler sonra kim bilir ne kadar istekli olcamm:))) Neyse nikah tazeleriz bizde olmadı İnşAllah...
Bende sanki ilk kez gibi izliyorum her izleyişimde:)) Rabbim mutluluğumuzu bozmak isteyenlere fırsat vermesin:)))
İyiyim kuzucum sen nasılsın olsun alınmam ben sana kuzum ya dalgınlık herkeste oluyornehirnil111 herkese etıket koymus kuzumu unutmusum nasılsın canım :)
canım benımm :) napıyım kuzum ya oturuyorum sankı sıcaklar daha artmıs gıbı hıssedıyorum bugun esıyo amaİyiyim kuzucum sen nasılsın olsun alınmam ben sana kuzum ya dalgınlık herkeste oluyor
Acayip nem var sanırım o yüzden boğuyor gibi hava evimizde 5 dakika camlar kapalı oturmaya çalışsak boğulacak gibi oluyoruz nefesimiz kesiliyorcanım benımm :) napıyım kuzum ya oturuyorum sankı sıcaklar daha artmıs gıbı hıssedıyorum bugun esıyo ama
Olur hazırlıklar merak etme canim...daha varmış :)Pasamiz buyuyor cok sukur kuzuk ya, var gibi daha ama az kaldida bi yandan :)
Daha bebek kiyafeti disinda bir hazirlik yok kuzum. Yavastan baslasam, cantami bari hazirlasam yine yeter ama bakalim kismet :)
oo masallah kocaman kiz olmus artik , Rabbim nazarlardan korusun
Rabbim.kabul etsin, insallah saglicakla atlatirsiniz :)
Kizceler erkekleri gecti zaten, fatmayada kiz demisler :)
3-2 onde gidiyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?