2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Aayyy canim yaa..
demek ufak bir kizce var içinde...kimbilir nasil heyecanlisin şimdi artık ne olduğunu biliyorsun..çok sevindim, sağlıkla kucağına almak nasip olsun bitanesiii:)
Dediğin gibi koklasiyoruz, sevişiyoruz... Bol bol agulasiyoruz :)))

nehirnil111
Ay cok hos ya :) olsun.bak gulerek hatirlanacak seyler var :)
Insanin komik.hallleri oluyor, ama sanirim oyle olmasa hersey mukemmel olsa pek tadi kalmaz
Cok sukur elimizde bukadar cd falan bari var, eskilerimizde resim bile.kalmamis hatira o gunden.
Cok isterdim.mesela annemle babamin dugununu izlemeyi simdi :)

MutluBulut_ vazgecme sen kararindan kuzum, Rabbim.kolayini verir.
Bi duyguyu tatmak icin yillarca bekleyenler var.. Rabbim aratmasin kimseye insallah.

duman91 canimcim.gitmissin bugunde doktora kesin kiz.yani o zamann , hadi hayirlisi :)

Acayip nem var sanırım o yüzden boğuyor gibi hava evimizde 5 dakika camlar kapalı oturmaya çalışsak boğulacak gibi oluyoruz nefesimiz kesiliyor
bızımde gece gunduz acık camlar :) bakalım agustosun bu senede yarısı ıs olacak mı :)

Amin canım :) dogru soyluyosun :)

Valla 3 ay denmesi hikaye kuzum..şimdiden herşeyden anlıyorlar çünkü... Agulayip etrafı inceliyor, yabanci bir yere gittiğimizi bile fark ediyor yani :) ne kadar erken o kadar İyi, zaten sen anlarsın canim..
kucağa alistirmamak o istendiğinde kucağa alınmamaktadır, veyahut onu kucakta öpüp koklamamak demek değil elbette :)
bunların hepsini yapıyoruz neticede bebekken muhtaç oluyorsun bunlara ama her şey dozunda zamanında :)

Gece uykusu mikemmel aman MaasAllah... Bazen deliksiz 6 saat uyuyor bende çok güzel uykumu alıyorum sukur... Goguslerim süt doluyor bu sayede , manaya bizim de ihtiyacimiz yok elhamdülillah... Bez masrafı dışında oyle aman aman harcamasi yok canim:) için rahat olsun,vakti zamanı geldiyse sizin fe gelsin artık yavrucugunuuuz:)
bak eşin ne güzel istekli geri tepmee adamcagiziii:)

Evet çok herkes dümdüz olsaydı sıkıcı olurdu herhalde böyle daha doğal Bende çok isterdim bir kaç resmi var sürekli bakarız çok önemli günler gerçi benim annemle babamın düğünü sokakta olmuş salonda olmamış evlerinin önünde yapmışlar nasıl sıcaktır doğal geçmiştir o düğün düşündüm de
bızımde gece gunduz acık camlar :) bakalım agustosun bu senede yarısı ıs olacak mı :)

Azıcık ucundan serinlese hiç fena olmaz yağmur falan yağsa geçen sene yağmıştı

ayyyy anlıyormu hee
cok soruyorum ama canım mesela arkadasımın bebegı almayınca huysuzlanıp aglamaya falan baslıyo.. oyle oldugunda almayacaksın o alısıyor yanı
Oh masallah canım hep boyle devam etsın ınsallah. Bu abartanlar neden boyle yapıyo anlamadım
dımı bu ıstegıde bu kadar gordum ya iş ciddilestıkce bıseyler oldu bana

ne tuhafız dımı kısın yaz gelsın dıye bekledık sımdı kıs gelsın :) hos ben baharları sevıyorum ılkbahar ve sonbahar tam benlık :)
bu arada 1 kılo kadar fasulye kurutmayı denıyordum ama bugun kokladım ve ıgrencc kokuyodu attım cope..
menemenlıklerı buzdolabına koymustum kuzum baktım bısey olmamıs bundan sonrada saglam kalırlar demek mı bu yoksa bozulur mu yıne

Tam benliksin bende bahar insanıyım baharlarda kalayım ben Niye öyle oldu ki gerçi inanırım çünkü havalar çok sıcak olduğundan her şey bozulmaya başladı dolapta 3 günden fazla durmuyorlar niyeyse ya Sağlam kalırlar canım genelde menemenliklere bir şey olacağını sanmam bende yapacağım aklımda ama hafta sonları hep yoğunum

ondandır belkıde sıcaklardan. ınsallah canım korkum oydu kapak tutmuyor bozuluyor vs vs korkum vardı yarın yıne alıcam domatesı ınsallah bu sefer bıbersız yapıcam sonra az daha bıberlı yaparım :)

Teşekkür ederim canım benim evet hiç sorma nasıl bir heyecan bu tarifsiz en iyi sen bilirsin:)) Çok şükür Allah'ıma Amin amin canım benim isteyen herkese versin Rabbim...
Ohhh MaşAllah size yaa nasıl değişti mi biraz tipi falan zamanla değişir diyorlar ya o yüzden soruyorum...

Evet canım bugünde devlet hastanesine gittim üçlü test sonucunu almak için o zamanda baktı %1.000,000 kız dedi.. Hayırlı evlatlar olsun İnşAllah..:) Beşik işini ne yaptın canım?

ondandır belkıde sıcaklardan. ınsallah canım korkum oydu kapak tutmuyor bozuluyor vs vs korkum vardı yarın yıne alıcam domatesı ınsallah bu sefer bıbersız yapıcam sonra az daha bıberlı yaparım :)
Benimde canım bugün sabahtan beri menemen istiyor bir tek pazarları kahvaltı yaptığımız için peynir falan bozuluyor sıcaktan hemen o yüzden hafta da bir günde kahvaltı menemen yumurta falan yapmaya karar verdik akşamları

Kuşumm nasılsınnnn:)???

Ladypurple doğum yaptı mi?
Dumancim,pembelokum kuzularim siz nasılsınız ?

Ben de iyiyim cnm sukur mis kokulunu öp bemim yerime cok tatli masallah keske bana yakin olsaydin da gormeye gelebilseydim

Ben de cocuj oldugunda basimda bir.suru insan istemem yardim amacli da.olsa.ya kalabalik insani yoruyor evde 2 ksiiyken 5 kisi olmak bile insani yorar zihnen ruhen bedenen her turlu :)

Siz bebis islemlerine basladiniz mi
Ben uzun bi sure istemiyorum ama.esim arada sirada cok istedigini belli ediyo tekrsr denemek istedigini belli ediyo ya ah ah keske esim dogursa :)

Cok kasigim.agridi ya :/
Korktum, azcik sinirlenmistim.
Cok sukur cok kasik agrisi cekmemistim,simdi bi acayip geldi.
Insallah iyidir yavrum :/

duman91 canim daha bisi almadim,hazirlamadim..
Kiyafetleri hazir sadece.

duman91 esmaya sormak gerek park yataktan memnunmu diye.
Ama ben park dusunmuyorum sahsen. Hatta almayi dusunuyoruz nasipse digerini, kokusu felan anca cikar.
Hem yikadiklarimi oraya yerlestiririm

SirriEyvan memnunmusun kuzum park yataktan

Canım benimde arada ağrıyor yani ağrı değil batma gibi bişey... bak sinirlenmişsin bebişin hemen hissetmiş bile :)
İyidir merak etme son aylarda daha çok olacak sanırım(
Oyyy yerim ben onun kıyafetlerini yaaa.. Bizde hafta sonu öyle bi baktık ama sadece bakmakla kaldık:))) Azcık daha bekleyim diyorum sezon sonu yazlıklarını alayım sonra kışlık birkaç parça alırım, anneannesi halası alır zaten :)))

Canım bizde hafta sonu baktık tekrar park yataklara, hiç içime sinmiyor nedense...Ama bütün sorduklarım çok memnun.. Yine de biz melteminkinden alcaz sanırım:)) Kirada olsak belki düşünebilirdim ama şimdi kendi evimize geçtik o yüzden daha kararlıyım:)) Sende al bakayım sonra ben alayım:))) Kokusu dediğin gibi anca çıkar... Ayyy birde cibinlik yaparsak ne tatlı olur:)) Bizim yatak odası beyaz perdem pembe, kızımın mobilyasını da beyaz alırım ohh takım oluruz... (Ayy kızım dedim yaaaaa)

Kuzum bende dun menemen yaptim canimiz kac gundut istiyodu ama domates bi acayipti renk versin diye salca bilr kattim..daaaa evelki haftanin domatesini drgerlendireyim dedim :) bi daha domatesleri hep gecen haftaki yerden alicam insallah hep guzel cikar :) bozulur tabi canim pazardan pazara aslinda evde yapsaniz kahvalti ? Esime zorla alistirdim ben sabah kahvaltisiz gitmiyo :) yoksa pazardan pazara bisey yenmez. Ama dedigin gibi mantikli tabi iyi oluyor oylede :)

Kesinlikle canim :)
Yok henuz degil eylul falan :)
Kuzum zor donem gecirdin sen ne zaman hazir hissedersen o zaman olnasi daha iyi esinde napsin tabi :)

İyidir canım aklına getirme öyle şeyler arada olur ama sinirlenmemeye stres olmamaya çalış

Afiyet olsun canım bende yapayım Sabahları uyumak daha cazip geliyorbir de kalkar kalkmaz eşim yemek yiyemiyor yaptığım poğaçayı tostu bile gittikten yarım saat sonra falan anca yiyor senelerdir böyle alışmış uğraşmak istemedimbende kaşarları salamları zeytini dalan tosta basıyorum bu şekilde azda olsa tükeniyorlar peynire çare olarak bol bol peynirli poğaça yapıyorum işteSandviç ekmeği bulamadım bimdekileri istemiyor normal ekmek gibi istiyor eşim onu bulsak her sabah öyle hazırlayacağım bu şekilde kahvaltılıkları bitirmiş oluruz

duman91 ay var bi gariplik bende bugun ama hadi hayirlisi..
Yalanci sanci dedikleri bumu acep.. Karnimin bir tarafi kasildi, top gibi oldu sanki....
Insallah yalancidir sadece..

Canim.bizim.sectiklerimizin yan tarafinda dolabi var..
Nasipse 6-8 yasina kadar kullanilabilir..10 bile olur..
O dolabi kaldirip masa yapiyosun, yatakta boylece daha uzun oluyor.
Melteminkinin dolap sadece altindaydi galiba.
Parklarin renkleri cok hosuma gitti.benim ama cok ses cikartiyor sanki.

Kiyafetede insan merakli oluyor evet ama daha alma bence.
Brnim annem ve kv cok aldi sagolsunlar bnim.pek.almama gerek kalmadi.
Zaten gelen gidende getiriyor, hepsi kucuk kaliyor sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…