2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Yok canım yalancı sancıdır yada kramptır hani şöyle bi bak bakalım düzenli mi dakikasına dikkat et... İnşAllh sorun yoktur canımcım...

Evet bende yan tarafı dolaplı olanlardan istiyorum meltemin yoktu altında vardı sadece... o ses hepsinde yok canım sağlamları da var tabi şimdi kayınvalidemlere de gidiyoruz onlara götürmek açısından iyi olur park yatak ama ne bileyim onu da onlar alsın :)))
Kıyafet heves ediyorum ama almadım canım henüzzz dediğin gibi zaten çabuk küçülüyor oyyy yerim ben onları yaaa minnak minnak:))

Evet iyileriyle, bu dolapli olanarin arasinda cok fiyat farki yoktu, o yuzden almiskn digerlerinden alalim dedik.
Bnim bos odam yok, oturma odasina koyulacak nasipse.

Canim.evet yatak tasimak cok mantikli degil, zaten heves eder alirlar belki.
Annemde alirim diyo, ordan kuzenim siparis etmis bitane cok guzel ve uyguna geliyor cok. Linkini bulabilirsem atarim.

Zibinlarin ayaklarini opup, koklayip duruyorum ya. Insallah gercegini koklamak nasip olur :)

nehirnil111 sinirlendigim icinmi agridi, agrdigi icinmi sinirlendim bnde bilmiyorum..
Ah o bisey takmamak elde mi..
Komsum.var bitane masallah arkadas hicte bisi takmiyor, elinden su icesim var.

nehirnil111 sinirlendigim icinmi agridi, agrdigi icinmi sinirlendim bnde bilmiyorum..
Ah o bisey takmamak elde mi..
Komsum.var bitane masallah arkadas hicte bisi takmiyor, elinden su icesim var.
Bence sinirlendiğin için ağrıdı genelde bebek annenin kalp atış ritimlerini izler ve ona göre herşeyin normal olup olmadığını anlarmış bununla ilgili kitap okumuştum senin herşeyini hissediyor babasını bile duyuyor o Bebeğin için takmayacaksın arkadaşıma çok söyledim hep taktı kafaya damarı tıkandı bebek az besleniyor haftalardır sıkıntı üstüne sıkıntı tansiyon çıktı arkadaşımda şimdi de suyunda azalma olmuş her an daha da azalırsa doğuma gidecekler 2-3 hafta daha beklemeden Allahtan doğum haftalarında aldıklarında sorun olmayacak inşallah diyeceğim o ki bu normal durum değil normal zamanlarda tak ama bebeğin için sallayacaksın herşeyi

hadi ya
damarımı tıkanmış, Rabbim yardımcıları olur inşallah.

aynen herşeyi hissediyolar canım, tatlımı tuzlmu yiyosun onu bile ayırt ediyolar ya... maşallah tatlı yiyince bi kıpırdama falan
özellikle dondurmacıyız, sevecek herhalde

Hemen olursa bebisiniz yaz bebegi olur mayis haziran temmuz agustosta fln dogar :)

Bu arada senin burcun neydi. Canim?

Ya bebek gordukce icim gidiyor halen daha bebek kiyafetleri kucaklayop seviyorum bebek reyonlarinda geziyorum benim korkum sadece tekrar dusuk yapmak tekrar kaybetmek bu risk olmasa doktor hemen adet olduktan sonra tedaviye baslayabiliriz dedi ve 2 ay tedavi oyle beklememize gerek yok yani

Insallah bekletmez canim ben nisan dogumlu koç burcuyum :) niyeyse haziran dogumlu olmasi geciyo icimden :) tabi.keske icimizden gecen hersey olsa ama hayal iste :)
Canim jnsan dayanamiyor ki ayri bir tatli bebek kiyafetleri :) ne guzel o zaman sen kendini ne zaman hazir hissediyosan canim :)

Aaa ben senin koc oldugunu bilmiyordum bak benim esim de koc mart dogumlu :)

Cektigim tum sıkıntıları unuttum gibi aradan vakit gecince insan unutuyor.sanki oysaki yataga mahkum gibi bir gebelik gecirmistim ayy kabus gibiydi aslinda o gunler ama insan bebek isteginden vazgecemiyor
Keske bu kadar zor olmasa

Pek anlamam.ben burclardan ama yukselenimde akrep ve en iyi bildigim cok.kiskanc oldugum
Dogum bile oyle degil mi.onca aciyi unutup tekrar cocuk istiyolar :)

Canım yatak odasında yer yok mu küçük mü odanız?
Evet dolaplıyla çok fark olmuyor bezlerini ufak tefek kıyafetlerini falan koyarsın minnoşun:))) Ayyy hayırlısıyla zaman geçse doğsalarda sevsek ölürüm ben yaaaaa:))) Geçen eşim dalga geçiyor neden bu kadar çok seviyorsun diyor ben anneyim dedim.. Kıskandı mı ne yaptı acaba...:))
Canım çok tatlı bu beşikler yaaa hemde çok uygun fiyatlıymış 5-6 ay kullanabilirsin sanırım sen kullan bkayım olmadı bizimkilerde alır:)))

Canım sen kalbini ferah tut herşey yoluna girecek inşAllah... Bak o kadar tedavi gören yine de olmayan kadınlarımız var senin ki çok uzun bir süreç de değilmiş... Benim teyzemin de 3 kaybı oldu ama şimdi dünyalar tatlısı 2 çocuğu var lütfen strese sokma kendini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…