Yok canım yalancı sancıdır yada kramptır hani şöyle bi bak bakalım düzenli mi dakikasına dikkat et... İnşAllh sorun yoktur canımcım...duman91 ay var bi gariplik bende bugun ama hadi hayirlisi..
Yalanci sanci dedikleri bumu acep.. Karnimin bir tarafi kasildi, top gibi oldu sanki....
Insallah yalancidir sadece..
Canim.bizim.sectiklerimizin yan tarafinda dolabi var..
Nasipse 6-8 yasina kadar kullanilabilir..10 bile olur..
O dolabi kaldirip masa yapiyosun, yatakta boylece daha uzun oluyor.
Melteminkinin dolap sadece altindaydi galiba.
Parklarin renkleri cok hosuma gitti.benim ama cok ses cikartiyor sanki.
Kiyafetede insan merakli oluyor evet ama daha alma bence.
Brnim annem ve kv cok aldi sagolsunlar bnim.pek.almama gerek kalmadi.
Zaten gelen gidende getiriyor, hepsi kucuk kaliyor sonra
Aklına getirme güzel düşün kuzum ve hiç bir şeyi kafana takma bebeğin içinnehirnil111 bilmiyorunki nehirim ya.
Bu nettede hepmi en kotusu yazar.
Ilerrleyen aylarda kasik agrisi erken dogum habercisi bilmem ne..
Yok canım yalancı sancıdır yada kramptır hani şöyle bi bak bakalım düzenli mi dakikasına dikkat et... İnşAllh sorun yoktur canımcım...
Evet bende yan tarafı dolaplı olanlardan istiyorum meltemin yoktu altında vardı sadece... o ses hepsinde yok canım sağlamları da var tabi şimdi kayınvalidemlere de gidiyoruz onlara götürmek açısından iyi olur park yatak ama ne bileyim onu da onlar alsın :)))
Kıyafet heves ediyorum ama almadım canım henüzzz dediğin gibi zaten çabuk küçülüyor oyyy yerim ben onları yaaa minnak minnak:))
Bence sinirlendiğin için ağrıdı genelde bebek annenin kalp atış ritimlerini izler ve ona göre herşeyin normal olup olmadığını anlarmış bununla ilgili kitap okumuştum senin herşeyini hissediyor babasını bile duyuyor onehirnil111 sinirlendigim icinmi agridi, agrdigi icinmi sinirlendim bnde bilmiyorum..
Ah o bisey takmamak elde mi..
Komsum.var bitane masallah arkadas hicte bisi takmiyor, elinden su icesim var.
İyidir canım aklına getirme öyle şeyler arada olur ama sinirlenmemeye stres olmamaya çalış
Afiyet olsun canım bende yapayımSabahları uyumak daha cazip geliyor bir de kalkar kalkmaz eşim yemek yiyemiyor yaptığım poğaçayı tostu bile gittikten yarım saat sonra falan anca yiyor senelerdir böyle alışmış uğraşmak istemedim bende kaşarları salamları zeytini dalan tosta basıyorum bu şekilde azda olsa tükeniyorlar peynire çare olarak bol bol peynirli poğaça yapıyorum işte Sandviç ekmeği bulamadım bimdekileri istemiyor normal ekmek gibi istiyor eşim onu bulsak her sabah öyle hazırlayacağım bu şekilde kahvaltılıkları bitirmiş oluruz [/QU
Oo formuku bulmusun sen canim osraf olmuyor yine ne guzel :)
Olsun okudum kuzum evet buldum
Bence sinirlendiğin için ağrıdı genelde bebek annenin kalp atış ritimlerini izler ve ona göre herşeyin normal olup olmadığını anlarmış bununla ilgili kitap okumuştum senin herşeyini hissediyor babasını bile duyuyor oBebeğin için takmayacaksın arkadaşıma çok söyledim hep taktı kafaya damarı tıkandı bebek az besleniyor haftalardır sıkıntı üstüne sıkıntı tansiyon çıktı arkadaşımda şimdi de suyunda azalma olmuş her an daha da azalırsa doğuma gidecekler 2-3 hafta daha beklemeden Allahtan doğum haftalarında aldıklarında sorun olmayacak inşallah diyeceğim o ki bu normal durum değil normal zamanlarda tak ama bebeğin için sallayacaksın herşeyi
Olsun okudum kuzum evet buldumşu aradığımız ekmeği de bulsak kurtarcaz da
Kuzum bende dun menemen yaptim canimiz kac gundut istiyodu ama domates bi acayipti renk versin diye salca bilr kattim..daaaa evelki haftanin domatesini drgerlendireyim dedim :) bi daha domatesleri hep gecen haftaki yerden alicam insallah hep guzel cikar :) bozulur tabi canim pazardan pazara aslinda evde yapsaniz kahvalti ? Esime zorla alistirdim ben sabah kahvaltisiz gitmiyo :) yoksa pazardan pazara bisey yenmez. Ama dedigin gibi mantikli tabi iyi oluyor oylede :)
Kesinlikle canim :)
Yok henuz degileylul falan :)
Kuzum zor donem gecirdin sen ne zaman hazir hissedersen o zaman olnasi daha iyi esinde napsin tabi :)
Insallah bekletmez canim ben nisan dogumlu koç burcuyum :) niyeyse haziran dogumlu olmasi geciyo icimden :) tabi.keske icimizden gecen hersey olsa ama hayal iste :)Hemen olursa bebisiniz yaz bebegi olur mayis haziran temmuz agustosta fln dogar :)
Bu arada senin burcun neydi. Canim?
Ya bebek gordukce icim gidiyor halen daha bebek kiyafetleri kucaklayop seviyorum bebek reyonlarinda geziyorum benim korkum sadece tekrar dusuk yapmak tekrar kaybetmek bu risk olmasa doktor hemen adet olduktan sonra tedaviye baslayabiliriz dedi ve 2 ay tedavi oyle beklememize gerek yok yani
Insallah bekletmez canim ben nisan dogumlu koç burcuyum :) niyeyse haziran dogumlu olmasi geciyo icimden :) tabi.keske icimizden gecen hersey olsa ama hayal iste :)
Canim jnsan dayanamiyor ki ayri bir tatli bebek kiyafetleri :) ne guzel o zaman sen kendini ne zaman hazir hissediyosan canim :)
Pek anlamam.ben burclardan ama yukselenimde akrep ve en iyi bildigim cok.kiskanc oldugumAaa ben senin koc oldugunu bilmiyordum bak benim esim de koc mart dogumlu :)
Cektigim tum sıkıntıları unuttum gibi aradan vakit gecince insan unutuyor.sanki oysaki yataga mahkum gibi bir gebelik gecirmistim ayy kabus gibiydi aslinda o gunler ama insan bebek isteginden vazgecemiyor
Keske bu kadar zor olmasa
Evet iyileriyle, bu dolapli olanarin arasinda cok fiyat farki yoktu, o yuzden almiskn digerlerinden alalim dedik.
Bnim bos odam yok, oturma odasina koyulacak nasipse.
Canim.evet yatak tasimak cok mantikli degil, zaten heves eder alirlar belki.
Annemde alirim diyo, ordan kuzenim siparis etmis bitane cok guzel ve uyguna geliyor cok. Linkini bulabilirsem atarim.
Zibinlarin ayaklarini opup, koklayip duruyorum ya. Insallah gercegini koklamak nasip olur :)
nehirnil111 sinirlendigim icinmi agridi, agrdigi icinmi sinirlendim bnde bilmiyorum..
Ah o bisey takmamak elde mi..
Komsum.var bitane masallah arkadas hicte bisi takmiyor, elinden su icesim var.
Canım yatak odasında yer yok mu küçük mü odanız?http://urun.n11.com/besik/convers-sugar-sallanir-bebek-besigi-sepet-besik-2015-yeni-urun-P16223238
duman91 kuzum bunlardan. canlısı daaha bi hoş
Canım sen kalbini ferah tut herşey yoluna girecek inşAllah... Bak o kadar tedavi gören yine de olmayan kadınlarımız var senin ki çok uzun bir süreç de değilmiş... Benim teyzemin de 3 kaybı oldu ama şimdi dünyalar tatlısı 2 çocuğu var lütfen strese sokma kendini...Hemen olursa bebisiniz yaz bebegi olur mayis haziran temmuz agustosta fln dogar :)
Bu arada senin burcun neydi. Canim?
Ya bebek gordukce icim gidiyor halen daha bebek kiyafetleri kucaklayop seviyorum bebek reyonlarinda geziyorum benim korkum sadece tekrar dusuk yapmak tekrar kaybetmek bu risk olmasa doktor hemen adet olduktan sonra tedaviye baslayabiliriz dedi ve 2 ay tedavi oyle beklememize gerek yok yani
Günaydın canımcım nasılsın bakalım?Gunaydın kızlar :) selamduman91 :)
iyi canım sen nasılsın bugun :) bebiş nasıl :)Günaydın canımcım nasılsın bakalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?