evet canım hosterdıgının fıyatı uygunmus :)duman91 cokta kucuk degil canim ama o yataga yer yok iste.
Zaten kisin diger odalar isinmiyo ya bizim, sobayi oturma odasina kuruyoruz o yuzden nasipse oraya yerlesir minigim :)
Deme ya kiskaniyomu bak bak :) nasipse hele bi dogsun o zaman iyice kiskanir, hos ondn sana sevmeye zaman kalirs :)
Bakalim.canim annem almak istiyor, bize geldiginizde yatar diye. Baya genis ici falan. 50-70 Tl ye falan geliyo fiyati asiri uygun geldi.
Sahi canim.hareketlerini.hissettinmi kizinin
MutluBulut_ cankusss sanada gunaydin :)
Nasilsin
iyi canım sen nasılsın bugun :) bebiş nasıl :)
M mutlubulut iyiyim canım benim çok şükür o da iyi MaşAllah biraz önce pıt pıt yapıverdi... Çok su içtim ondan mıdır nedir hoşuna gitti heralde:)))duman91 cokta kucuk degil canim ama o yataga yer yok iste.
Zaten kisin diger odalar isinmiyo ya bizim, sobayi oturma odasina kuruyoruz o yuzden nasipse oraya yerlesir minigim :)
Deme ya kiskaniyomu bak bak :) nasipse hele bi dogsun o zaman iyice kiskanir, hos ondn sana sevmeye zaman kalirs :)
Bakalim.canim annem almak istiyor, bize geldiginizde yatar diye. Baya genis ici falan. 50-70 Tl ye falan geliyo fiyati asiri uygun geldi.
Sahi canim.hareketlerini.hissettinmi kizinin
MutluBulut_ cankusss sanada gunaydin :)
Nasilsin
Afiyet olsun şekerim bende çok güzel kahvaltı yaptım bugün yayıla yayıla resmen erken kalktık baya çünkü:))MutluBulut_ diimi.canim..
Iyi bende ya kahvaltimi yaptim, evi toparladimm oturdum :)
Erken kalkan hakkaten yol aliyor :)
duman91 a oylemi, o zaman soba icin tek diyecegim insallah tutemez :K48:
biz odaya bi giriyoduk bazen amann duman olmus her yer.. Allah korusun bebis yalnizken olsa oyle..
O yuzden sobanin yerine baska bisi ariyoruz bakalim..
Canim mesela 100TL yi buranin.parasina cevirirsen 62 aliyosun buranin parasiyla su an.
Kuzenler geldi aksam onlarda cok dusmus, okadar para veriyosun azicik aliyosun diolar.
Yani bize uygun geliyor ama TL biraz zararda su an :)
Oy masallah :)
Ah sen o pit pitlara nasipse 25.haftalardan sonra bak birde
Kolumudur,bacagimidir resmen itiyor karnimi, dokununca hissediyorsun boyle sert cok ilginc,cok sukur Rabbim herkeze nasip eder insallah bu duyguyu
Az yemek gidiyor bebeğe yani inşallah şu 2 haftayı da atlatsa zamanlarımız zatenhadi ya
damarımı tıkanmış, Rabbim yardımcıları olur inşallah.
aynen herşeyi hissediyolar canım, tatlımı tuzlmu yiyosun onu bile ayırt ediyolar ya... maşallah tatlı yiyince bi kıpırdama falan
özellikle dondurmacıyız, sevecek herhalde
Real,migros gibi marketlerde cardir kuzum kucuk ekmeklerden yakininda var mi
İşte o yüzden her yerin ısısı aynı olsun istiyorum ben o yüzden oturma odasına kurcam galiba:))) Bu arada ne yapıyorsun nasılsın?25 derece olması gerekiyor oda sıcaklıgı bi banyo yaptırdıktan sonra dikkat edin aman çok sıcakta zararlıduman91 :)
Ayyy ben süt içemiyorum benim bebeğimde mi doğduktan sonra içemeyecek? Ayrıca tavuk ve etten de tiksindimAz yemek gidiyor bebeğe yani inşallah şu 2 haftayı da atlatsa zamanlarımız zatenTatlı sevdalısı he sende seviyorsan çekti demek ki anne hamileyken ne yerse bebek daha çok seviyor yiyemediğin yiyecekleri çocukta doğduktan sonra yiyemiyor maalesef
Hemen bayatlarlar mı acaba normal ekmek gibi mi ki böyle 2-3 gün taze kalsalar ya da tost makinesine az bastıracağım
Genelde öyle söylerler canım mesela annem çay hastasıdır ama hamileliğinde tiksinmiş bende çok nadir çay içerim çok sevmem yani yemez değil ama çok sevmez sanırım gerçi batıl inançta olabilirAyyy ben süt içemiyorum benim bebeğimde mi doğduktan sonra içemeyecek? Ayrıca tavuk ve etten de tiksindim(
İşte o yüzden her yerin ısısı aynı olsun istiyorum ben o yüzden oturma odasına kurcam galiba:))) Bu arada ne yapıyorsun nasılsın?
Bence batıl inanç.. Benim annemde ıspanaktan tiksinmiş oysa ben bayılırım:))) öyle diyim teselli edeyim çünkü hep yararlı şeylerden tiksindim:)Genelde öyle söylerler canım mesela annem çay hastasıdır ama hamileliğinde tiksinmiş bende çok nadir çay içerim çok sevmem yani yemez değil ama çok sevmez sanırım gerçi batıl inançta olabilir
Afiyet olsun şekerim bende çok güzel kahvaltı yaptım bugün yayıla yayıla resmen erken kalktık baya çünkü:))
Ayy canım İnşAllah tütmez biz oturma odasına kurmayı planlıyoruz bebişle aynı odada değil, yani aslında o konuda karar veremedik bebekle aynı odada mı olsa yoksa her yerin ısısı aynı olması açısından oturma odasında mı olsa diye ama oturma odası ağır basıyor..:) Olmadı yatak odasına elektrikli ısıtıcım var onu kurarım:))
Heee şimdi anladım para mevzusunu :))
Ayy inşAllah canım benim zaten şimdi senin göbüş iyice gerilmiştir o da sığmamaya başladı tabi... En son kaç kiloydu oğluşun?
M mutlubulut iyiyim canım benim çok şükür o da iyi MaşAllah biraz önce pıt pıt yapıverdi... Çok su içtim ondan mıdır nedir hoşuna gitti heralde:)))
@tutkSahi doğru diyorsun bizde bu sene soba kurcaz doğalgaz var ama takviye edicez:))) Çünkü ev baya büyük ısıtamayız... Canım sizin hem oturma odası hem salon mu var yoksa tek oturma odası mı var?
Aynen öyle ondan bana fırsat kalmaz artık babamızı işe gönderdikten sonra koklaşırız bizde :))
Canım burda 99 TL diyor size nasıl 50-70 TL ye geliyo yaaaa:))) Bize de öyle gelsin
Ahh canım hissetmez miyim özellikle sabahları daha yataktan kalkmadan pıt pıtlarını duyuyorum birde su içince :))
Normal ekmek gibi iste canim ayni surede bayatalar :)Az yemek gidiyor bebeğe yani inşallah şu 2 haftayı da atlatsa zamanlarımız zatenTatlı sevdalısı he sende seviyorsan çekti demek ki anne hamileyken ne yerse bebek daha çok seviyor yiyemediğin yiyecekleri çocukta doğduktan sonra yiyemiyor maalesef
Hemen bayatlarlar mı acaba normal ekmek gibi mi ki böyle 2-3 gün taze kalsalar ya da tost makinesine az bastıracağım
Kesinlikle dogru bu canim ne guzel olmus bak :)MutluBulut_ diimi.canim..
Iyi bende ya kahvaltimi yaptim, evi toparladimm oturdum :)
Erken kalkan hakkaten yol aliyor :)
duman91 a oylemi, o zaman soba icin tek diyecegim insallah tutemez :K48:
biz odaya bi giriyoduk bazen amann duman olmus her yer.. Allah korusun bebis yalnizken olsa oyle..
O yuzden sobanin yerine baska bisi ariyoruz bakalim..
Canim mesela 100TL yi buranin.parasina cevirirsen 62 aliyosun buranin parasiyla su an.
Kuzenler geldi aksam onlarda cok dusmus, okadar para veriyosun azicik aliyosun diolar.
Yani bize uygun geliyor ama TL biraz zararda su an :)
Oy masallah :)
Ah sen o pit pitlara nasipse 25.haftalardan sonra bak birde
Kolumudur,bacagimidir resmen itiyor karnimi, dokununca hissediyorsun boyle sert cok ilginc,cok sukur Rabbim herkeze nasip eder insallah bu duyguyu
Demek ki batıl canım aynen öyle düşün sen ilk başlarda yedirmeye çalıştıkça alışır zaten ben mesela çocukluğumdan beri kahvaltıda falan tereyağ kullanmam yemeklerde yerim bunun gibi farklı şekillerde yiyebiliyor insan bir şekildeBence batıl inanç.. Benim annemde ıspanaktan tiksinmiş oysa ben bayılırım:))) öyle diyim teselli edeyim çünkü hep yararlı şeylerden tiksindim:)
Ayyy ben süt içemiyorum benim bebeğimde mi doğduktan sonra içemeyecek? Ayrıca tavuk ve etten de tiksindim(
Diğerlerini çok seviyorum Bimdekiler ben ama eşimde onları istemiyor normal ekmek gibiyse pek işimize yaramaz gibiNormal ekmek gibi iste canim ayni surede bayatalar :)
İnşAllah canım benim evimiz ısınır:)) daha bebeğe neyi nasıl giydireceğimi bilmiyorum, hiç alt değiştirmedim.. Eşim bu konuda benden çok daha tecrübeli:))) Ama zamanla öğrencez bakalımİyilik çalışıyorum hep aynı :) .İnş kış fazla soğuk geçmez hastalıksız atlatırsınız.
Yani anlattigin.oysa 2 cesit biliyorum zaten biri bimdeki.gibi biri ekmek gibi :))Diğerlerini çok seviyorum Bimdekiler ben ama eşimde onları istemiyor normal ekmek gibiyse pek işimize yaramaz gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?