2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Ya kizlar siniftan birinin buaksam kinasi var.
O kadar yakinda degiliz, kendisi ne kinama ne dugunume geldi ama simdi.bana israr edip duruyor , aksam yine yazmis gelicekmisin kinaya bilmem ne.
Canima tak etti sen hamile degilkn gelemedinde, ben yukumle o kadar yolu nasil.geleyim dedim /1 saatten fazla yol/
Daha nasil.anlatabilirim yuzunemi vurayim acikca illa .. Hatirladiima gore gecerli nedenide yoktu gelmemek.icin dugunume, bana neden israr ediyo, hayir gidecegimi nasil dusunuyo.
Canimi sIkti iyice.

İnşAllah canım benim evimiz ısınır:)) daha bebeğe neyi nasıl giydireceğimi bilmiyorum, hiç alt değiştirmedim.. Eşim bu konuda benden çok daha tecrübeli:))) Ama zamanla öğrencez bakalım

Tabikide ögrenirsin çok zor bişey değil yigenlerim olmasaydı bende bilemezdim ama altta değiştirdim yıkadım da ahh ahh ama kendi çocugumda nasıl olurum bilemem :)

Evet canım Sen nasılsın
Iyiyim canim bende :) kavak yellerini izliyorum internetten :)

Kuzum sen bunlari dedin dimi ? Ohh cok iyi olmus gitme tabi bide insan utanirda yazamaz yani bu kadar israrla

Oyyhhh kıyamam ben ona canım o 1 kilo olmuştur çünkü bizimki 289 du hafta sonu MaşAllah ona... Zaten ölçümler kesin olmuyor yakın bir değer oluyor sadece:) Zaten millet herşeyi söyler yok kilosu az, yok göbeğn çıkmamış, kilo almamışsın, kilo alırsın çok kilo almışsın falan filan bebişlerimiz sağlıklı olsun kuzucum:)))
Evet en mantıklısı her yerin ısısının aynı olması değil mi oturma odasına kuralım biz en iyisi:)))
İyidir iyidir Rabbime emanet hepsi

Bende hic alt degistirmedim
Tabikide ögrenirsin çok zor bişey değil yigenlerim olmasaydı bende bilemezdim ama altta değiştirdim yıkadım da ahh ahh ama kendi çocugumda nasıl olurum bilemem :)
M mutlubulut Canım ilk tecrübelerimizi kendi bebeğimizde yaşıcaz o zaman:)
Mia- insanın kendi çocuğu olunca daha rahat olur gibime geliyor... :)) öpe öpe koklaya koklaya değiştiririz artık.. Canım ıslak mendil mi önerirsin yoksa pamuklu su mu?

Mutlaka çıkar zaten böyle kişiler hep takma boşver

MutluBulut_ dedim,dedim.. Soyletince ugrasti ya zaten ..
Arkadasimada yaziyo kinaya bekliyorum diye.
Genc cevresimi yokda israr ediyor bukadar anlamadim.

Ne ekersen onu bicersin diye bosa dememisler..
Gelseydi belki dugune giderdim zorda olsa ama ay sinir etti beni

duman91 geçenlerde sadece saf su olan ıslak mendil görmüştüm nette ama ilk 6 ay ılık sulu pamukla siliniyor bir kabın içine at pamukları ılık su koy sil hem kolay hemde zararsız

Canım valla iyi demişsin bu halinle nasıl gideceksin birde gelmemiş ki düğününe... Gerçi iş yerimdeki arkadaşın düğünü var eylülde o da gelmemişti benim düğünüme ama sonradan samimi olduk onun hatrına gidicem ben... Senin ki biraz abartmış olayı dediğni gibi belki çevresi olmayabilir o yüzden çağırıyor olabilir... Boşver bak yine strese sokma kendini tepikleri yiceksin sonra:)))

duman91 diimi yaa, herkez nekadar acayip. E yemiyomusun be tutku dedi birde ,kilosunu az diyen. Benimki o aylarda bilmem kac kiloydu bilmem ne.
Okumadan doktor kesildi herkez basima.
Yemeyen insan bir ayda okadar kilomu alir.
Masallah senin kizcende buyumus kuzum.

El alem fesatlik cektikce,Rabbim daha guzelini veriyor sanki insana cok sukur.

Mia- sorma canim ya, sahsn bukadar kuculemem, akli basinda olan yapmaz zaten.
Neyse cokta tin :)

duman91 geçenlerde sadece saf su olan ıslak mendil görmüştüm nette ama ilk 6 ay ılık sulu pamukla siliniyor bir kabın içine at pamukları ılık su koy sil hem kolay hemde zararsız
Evet bende ilk 6 ay en azından iznim bitene kadar pamukla sileyim diyorum... SirriEyvan da öyle yapıyordu sanki hiç pişik olmamış bebişi :)

Aynen sizin gibi samimi olsak tamam ama..
Neyse yaa gecti sinirim zaten, beklesin dursun:)

Aman yerim ben o tepikleri, yeterki atsin o

Evet bende ilk 6 ay en azından iznim bitene kadar pamukla sileyim diyorum... SirriEyvan da öyle yapıyordu sanki hiç pişik olmamış bebişi :)

Evet canım çok iyi olur.Birde bebek yagı önemliymiş diye duydum.Bakalım benimde eşim artık cocuk istiyo cevresinden gördükçe özeniyor.Ama ben daha düşünmüyorum.Ne olur bilmem :)

@sueyra1990
Evet canım çok iyi olur.Birde bebek yagı önemliymiş diye duydum.Bakalım benimde eşim artık cocuk istiyo cevresinden gördükçe özeniyor.Ama ben daha düşünmüyorum.Ne olur bilmem :)

Dusun dsun sende dusun
Madem istemeye baslamis, simdi surekli kandirmaya calisir seni :)

Hayirli zamanda gelir insallah yavrunuz canim, biz nekadar istesekte Rabbim.bilir yinede :)

Kendini nrkadar hazir hissetsende ilk ogrendiginde bir panikliyor insan, hazirmiydim acaba diye. Ama ilk aylar bunu cogu hamis yasiyor galiba.

Canım en uygun zaman ikinizinde hazır hissettiğniz zamandır madem sen daha düşünmüyorsun eşin biraz beklicek heveslenmiştir ne yapsın:))) Belki seni de heveslendirir kim bilir:)

Evet canım ben şahsen yaşadım acaba hazır mıydım gerçekten falan diye hatta yeni yeni attım üstümden bu düşünceyi kimseye de söyleyemedim tabi :))) Ahh onu öyle elini kolunu oynatırken gördüm ya o an bittim işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…