2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

duman91 heh sendedemi oldu
Aynem bende ozamanlarda kabullemeye basladim.
Ilk ogrendigimde oturdum kaldim.oyl aglayamiyorumda.
Testten once insallah iki cizgidir diyodum,sonra hayir hazir degilim diyodum

Tabi zamanla hersey yolunu buluyor.
Sag olsun minnaklar.

Heheh aynen öyle canım benim... Eşimde durumu baya baya kabullenemedi, ilk gördüğünde kalp atışlarını dinlediğinde anladı o zaman baba olacağını, şimdi cinsiyeti de öğrendi ya arkadaşlarına anlatırken ki hali var tekrar aşık oluyorum ona :))

Heh onlarin hali bambaska ya :)
Ne oldugunu anlamoyolarki..
Ne tekme hissediyolar ne bisi.. Varsa yoksa orda bitane gobus buyuyo

Gecenlerde izledim babayada kemer gibi.bisi takiyolar, beek tekme aattikca babada hissediyor, agliyolar falan cok ilginc :)
Tabi bizimki kadar hissedebilirlermi.bilmem ama bende isterdim oyle bisi olsa yapmasini :)

Aaa çok enteresan çok iyi bişeymiş yaaa... Keşke bizimkilere de birer kemer taksak ne iyi olur:))
Dün şöyle bi süzdü beni şişmeye başlamışsın diyo çok utandım yaaaa ((

İnsan hala izliyor değil mi aşk-ı memnuya da hep bakarım denk geldikçe
Evet canim ben ramazandan oncede oturup yaprak dokumunu bitirmistim

Insallah canim :)
Hic orali olma cabim gormezden gel sinirini bozuyosa yada bakalim kismet vs de gitsin

Evet telaş yapıyorum bakalım hayırlısı canım

Sagol canim benim insallah
Teyzen icin cok sevindim 1 degil 2 evladi olmusnmasallah ben halen daha 3 istiyorum ama :) kan pihtisi olanlar 2den fazla cocuk sahibi olamiyormus Allahim 2 gebelikten birini ikiz nasip etse boylece 3 cocugum olsa nasil olur ama eheheh :)

Heheh alemsin kız çok güldüm tabi o da bir alternatif olabilir:))) Var mı akrabalarda ikizi olan?

Canım en uygun zaman ikinizinde hazır hissettiğniz zamandır madem sen daha düşünmüyorsun eşin biraz beklicek heveslenmiştir ne yapsın:))) Belki seni de heveslendirir kim bilir:)

Böyle hep espirisine takılıyoduk bu konuda ama dün ciddi ciddi söyleyince sadece yüzüne boş boş baktım olmaz bu yıl dedim.Bakalım nasip kader :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…