Heheh aynen öyle canım benim... Eşimde durumu baya baya kabullenemedi, ilk gördüğünde kalp atışlarını dinlediğinde anladı o zaman baba olacağını, şimdi cinsiyeti de öğrendi ya arkadaşlarına anlatırken ki hali var tekrar aşık oluyorum ona :))duman91 heh sendedemi oldu
Aynem bende ozamanlarda kabullemeye basladim.
Ilk ogrendigimde oturdum kaldim.oyl aglayamiyorumda.
Testten once insallah iki cizgidir diyodum,sonra hayir hazir degilim diyodum
Tabi zamanla hersey yolunu buluyor.
Sag olsun minnaklar.
Aaa çok enteresan çok iyi bişeymiş yaaa... Keşke bizimkilere de birer kemer taksak ne iyi olur:))Heh onlarin hali bambaska ya :)
Ne oldugunu anlamoyolarki..
Ne tekme hissediyolar ne bisi.. Varsa yoksa orda bitane gobus buyuyo
Gecenlerde izledim babayada kemer gibi.bisi takiyolar, beek tekme aattikca babada hissediyor, agliyolar falan cok ilginc :)
Tabi bizimki kadar hissedebilirlermi.bilmem ama bende isterdim oyle bisi olsa yapmasini :)
Evet canim ben ramazandan oncede oturup yaprak dokumunu bitirmistimİnsan hala izliyor değil mi aşk-ı memnuya da hep bakarım denk geldikçe
@mutlubulut Canım ilk tecrübelerimizi kendi bebeğimizde yaşıcaz o zaman:)
Mia- insanın kendi çocuğu olunca daha rahat olur gibime geliyor... :)) öpe öpe koklaya koklaya değiştiririz artık.. Canım ıslak mendil mi önerirsin yoksa pamuklu su mu?
Hic orali olma cabim gormezden gel sinirini bozuyosa yada bakalim kismet vs de gitsinMutluBulut_ dedim,dedim.. Soyletince ugrasti ya zaten ..
Arkadasimada yaziyo kinaya bekliyorum diye.
Genc cevresimi yokda israr ediyor bukadar anlamadim.
Ne ekersen onu bicersin diye bosa dememisler..
Gelseydi belki dugune giderdim zorda olsa ama ay sinir etti beni
@sueyra1990
Dusun dsun sende dusun
Madem istemeye baslamis, simdi surekli kandirmaya calisir seni :)
Hayirli zamanda gelir insallah yavrunuz canim, biz nekadar istesekte Rabbim.bilir yinede :)
Kendini nrkadar hazir hissetsende ilk ogrendiginde bir panikliyor insan, hazirmiydim acaba diye. Ama ilk aylar bunu cogu hamis yasiyor galiba.
Evet biliyorum söylemiştin bırakılamaz diziler bunlarEvet canim ben ramazandan oncede oturup yaprak dokumunu bitirmistim
DimiEvet biliyorum söylemiştin bırakılamaz diziler bunlar
Hava nasıl bunaltıcıDimiya pistim yine
Evet ya cok cok bugun hic esmiyo perde kipirdamiyoHava nasıl bunaltıcı
Evet ya cok cok bugun hic esmiyo perde kipirdamiyo
Canım sen kalbini ferah tut herşey yoluna girecek inşAllah... Bak o kadar tedavi gören yine de olmayan kadınlarımız var senin ki çok uzun bir süreç de değilmiş... Benim teyzemin de 3 kaybı oldu ama şimdi dünyalar tatlısı 2 çocuğu var lütfen strese sokma kendini...
Pek anlamam.ben burclardan ama yukselenimde akrep ve en iyi bildigim cok.kiskanc oldugum
Dogum bile oyle degil mi.onca aciyi unutup tekrar cocuk istiyolar :)
Heheh alemsin kız çok güldüm tabi o da bir alternatif olabilir:))) Var mı akrabalarda ikizi olan?Sagol canim benim insallah
Teyzen icin cok sevindim 1 degil 2 evladi olmusnmasallah ben halen daha 3 istiyorum ama :) kan pihtisi olanlar 2den fazla cocuk sahibi olamiyormus Allahim 2 gebelikten birini ikiz nasip etse boylece 3 cocugum olsa nasil olur ama eheheh :)
Biraz serinlese keşke havalar bazen nefes alamıyorum ciddi ciddi
BilmemKoc ve akrep bir arada.sen cok zor bi insansin buyuk ihtimal.
Esine sormak lazim nasil bilir seni
Gercekten oyle canim ya dun sucak fiyodum ama bundan bin kat daha iyiymis
Canım en uygun zaman ikinizinde hazır hissettiğniz zamandır madem sen daha düşünmüyorsun eşin biraz beklicek heveslenmiştir ne yapsın:))) Belki seni de heveslendirir kim bilir:)
Klima falan yok mu cankm is yerinde ? Ev yine daha iyi istedigin gibi giyiniyosun :)Her geçen gün artıyor mübarekhiç çalışasım yok hep yorgun ve uykusuzum sanki sıcaklardan dolayı
Var canım ama yalıtımı iyi değil 2 den sonra aşırı etki etmiyorKlima falan yok mu cankm is yerinde ? Ev yine daha iyi istedigin gibi giyiniyosun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?