Canım bu yılın bitmesine ne kaldı şunun şurasında 4 aycık:))) O da çabucak geçer gider zatenBöyle hep espirisine takılıyoduk bu konuda ama dün ciddi ciddi söyleyince sadece yüzüne boş boş baktım olmaz bu yıl dedim.Bakalım nasip kader :)
Canım bu yılın bitmesine ne kaldı şunun şurasında 4 aycık:))) O da çabucak geçer gider zaten
Şaka bir yana hayırlısı olsun canım sen kendini ne zaman hazır hissedersen çünkü büyük sorumluluk:)))) Du bakalım M mutlubulut önümüzdeki aylarda bombayı patlatabilir:))Yok ben önceMutluBulut_ tan bekliyorum haberi :) Herkezin olursa belki cesate gelirim :)
Şaka bir yana hayırlısı olsun canım sen kendini ne zaman hazır hissedersen çünkü büyük sorumluluk:)))) Du bakalım M mutlubulut önümüzdeki aylarda bombayı patlatabilir:))
Canım poğaçan yumuşaksa sorun yok demektir:)) Çünkü benim taş gibi oluyor bir türlü tutturamadım... hemen at kendini mutfaktan duşa gir:))Amaan mutfaga gireyim dedim, 2 kilo vermisimdir ne sicaak :/
Patates koymustum.ocaga haslamaya iyice sicak oldu
Tansiyonum.yukseldi galibamm
Sanirim bukez pogacami buldum, daha tadina bakmadim ama en azindan yumusacik oldu
Amaan mutfaga gireyim dedim, 2 kilo vermisimdir ne sicaak :/
Patates koymustum.ocaga haslamaya iyice sicak oldu
Tansiyonum.yukseldi galibamm
Sanirim bukez pogacami buldum, daha tadina bakmadim ama en azindan yumusacik oldu
Yani gayet uygun bir yaş anneliğe...Evet bende öyle hissediyorum nedense :) zaten cevremde herkez sormaya başladıda bu kışıda atlatıyım nasipse olur.26 yaşımda olucam yani uygun zaman gibi geliyor.
benim artık hiç cesaretim kalmadı poğaça yapmaya:)) İnşAllah seninki güzel olmuştur canım... Bazen bende denk geliyorum güzel şeyler yapıyor adam açıklamalı açıklamalı:)))
tutkku hımm tamam sevdim bu tarifi un ve yogurt alınca denicem.İçine peynir koyabiliriz dimi yanına çay oh mis :) acıktım ya
Yok kuzum yok :) iki gündür kasik ağrılarım var ama devamı gelmiyor :))Ladypurple gelmedi kac gundur, varni acaba bisiler :)
MutluBulut_ varmi paylasimi.canim.ig de.
Aksamlari giriyodu,simdi gelmiyor kac gundur :)
:)) yaa bugun pazara gittim o gecrn hafta ucuz ve cok lezzetli aldigim domatesci bu hafta domates getirmemisVar canım ama yalıtımı iyi değil 2 den sonra aşırı etki etmiyorEvet evde en azından giyinme de rahatsın
Yok ben önceMutluBulut_ tan bekliyorum haberi :) Herkezin olursa belki cesate gelirim :)
Şaka bir yana hayırlısı olsun canım sen kendini ne zaman hazır hissedersen çünkü büyük sorumluluk:)))) Du bakalım M mutlubulut önümüzdeki aylarda bombayı patlatabilir:))
Dun sordum yokmus diyecektim ki gelmis annemiz :))Ladypurple gelmedi kac gundur, varni acaba bisiler :)
MutluBulut_ varmi paylasimi.canim.ig de.
Aksamlari giriyodu,simdi gelmiyor kac gundur :)
Heheh alemsin kız çok güldüm tabi o da bir alternatif olabilir:))) Var mı akrabalarda ikizi olan?
Gercekten oyle canim ya dun sucak fiyodum ama bundan bin kat daha iyiymis
Bilmembariz bi kiskancligim var iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?