- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
Aaa israrcilik burcumdan mi grliyormus bilmiyordum bak koctab mi akrepten mi :) ozgurlugune duskun derken eh iste ort~a. Inatcilik evet varYok hic akrabalarsa ikiz canim ama Allahim ilkini kaybetmemin hatrina iki tane ayni anda verse ikiz verse diyorum hani dua serbestisi var sonucta di mi
Israrcilik yok mu? Ozgurlugune duskunluk inatcilik yok mu? :)
Bu arada buradaki doktorla gorusmus annem bugun ve gazi univ hastanesine gitmemizi onermis doktor niye ki acaba artik belimde nasil bi iltihap var ki hematolojiye gidin demis ne alaka ki
Tatilden sonra gidecegiz artik cunku cunartesi tatile gidiyoruz her sey hazir annem sormus 1 hafta gecikse sakincasi var mi demis yok demis
Ankara yolu gozuktu bize bakalim
Rahmetli ablam gazide yatmisti bir sure o hastaneye gitmek hic istemiyorum aslinda eminim annem cooook uzulecek
Zaten ablamin kanseri illiyak bolgesindeydi benim de iltihap o bolgede iste legen kemigi kuyruk sokumu vs buralar iliyak bolgesi deniyor annem aglayip duruyor
Neyse tatile gidelim de bi moral toplayalim istedim donuste bakalim ne olacak
Ayy canım bilmiyorum ki birde sürekli oturuyorm ya o yüzdende oluyor gerçi işe yürüyerek gidip geliyorum 40 dk yürüyüş yapmış oluyorum toplamda:)) Eşim sınavlara hazırlanıyor hiçbiryere çıkamıyoruz haftaya sınavına girse bitse de akşam yürüyüşlerine başlasak artık havalar da iyiyken:)))duman91 yok ya bugun cok tatli yedim, hep tatliciyim, biraz tuzlu yiyeyim.
Seninde erken sisecek herhalde.
Cokta tuzlu tuketmiyorum ama iste odem.illa oluyo.
Herkez ayaklarin sismis desede bana ayni geliyor
Sanki herkez yalan soyluyor,bi ben dogru
Mia-
Hemen vereyim canim, hamur isiyle ugrasmayi sevmeyenlere gelsin, cok cabuk oldu :)
1su bardagi yogurt
1 su bardagi sivi yag / ben yarim koydum - ona ragmen azicik tadi var, demekki daha azda olur/
1 su bardagi eritilmis margarin / ben koymadim/
1 kasik sirke
1 paket kabartma tozu
Tuz
Aldigi kadar un /3-4 bardak/
Un ve kabartma yozu haric digerlerini karistir, yavas yavas ununu kat,kabartmayi kat yumusak hamur oluyor zaten, cok sevdim hamurunu heh :)
Sonrada iste sekil verip,uzerine yumurta sarisi surup at firina.
Onceden isitimis 170-180 derecede , 20-25 dk pisti.
/tv de 200 derecede, 30dk pismisti ama coo cabuk kizarir bence bu dereceyle/
Ayyy canım demek ki gününü bekliyor nazlı kızımız.... Açılma falan yoktu değil mi?Yok kuzum yok :) iki gündür kasik ağrılarım var ama devamı gelmiyor :))
İnşAllah canım neden olmasın Rabbimin lütfü çok hayırlı evlat olsunlar hepsiYok hic akrabalarsa ikiz canim ama Allahim ilkini kaybetmemin hatrina iki tane ayni anda verse ikiz verse diyorum hani dua serbestisi var sonucta di mi
Israrcilik yok mu? Ozgurlugune duskunluk inatcilik yok mu? :)
Canım tekrar tekrar geçmiş olsun, ahhh anneler bir başka nasıl kötü olmuştur tahmin edebiliyorum.. Ama sen sıkma canını orası iyi bi hastane babamda oraya gidiyor başka bir rahatsızlığından dolayı gönlünü ferah tut güzel güzel tatilini yap dediğn giibi moral olur sana nereye gitceksiniz tatile?Bu arada buradaki doktorla gorusmus annem bugun ve gazi univ hastanesine gitmemizi onermis doktor niye ki acaba artik belimde nasil bi iltihap var ki hematolojiye gidin demis ne alaka ki
Tatilden sonra gidecegiz artik cunku cunartesi tatile gidiyoruz her sey hazir annem sormus 1 hafta gecikse sakincasi var mi demis yok demis
Rahmetli ablam gazide yatmisti bir sure o hastaneye gitmek hic istemiyorum aslinda eminim annem cooook uzulecek
Zaten ablamin kanseri illiyak bolgesindeydi benim de iltihap o bolgede iste legen kemigi kuyruk sokumu vs buralar iliyak bolgesi deniyor annem aglayip duruyor
Haha insallah patlatirim bombayi kizlar insallah :)Mia- canim dger mesajda yazmissin sorma ya sinir oluyorum herkes ayni israri yapiyo.. Benimde huyum kurusun millet dedikce ben soguyorum korkuyorum yap yap diye onlar israr ettikce vazgecicem saka bi yana vazgecmem ya iyice icik gitmeye basladi cocuklara inslalah bizlerede nasip.olur
Olsun canım haftaya yaparsın kendine de dinlenme süresi ver ama:)) yaa bugun pazara gittim o gecrn hafta ucuz ve cok lezzetli aldigim domatesci bu hafta domates getirmemisdiger yerlerde daha pahali ve oyle guzel degildi.o yuzden haftaya erteledim bakalim kismet :) bu hafta buzluk icin kabak ve yinr.misir aldim bu sene taktim misira
Canım çok geçmiş olsun gönlünü ferah tut inşallah temiz çıkacak bir şey olmayacakBu arada buradaki doktorla gorusmus annem bugun ve gazi univ hastanesine gitmemizi onermis doktor niye ki acaba artik belimde nasil bi iltihap var ki hematolojiye gidin demis ne alaka ki
Günaydın hayırlı cumalar kızlar.... Yaşasın haftanın son iş günü :)))
Çok şükür iyiyim canım dün akşam 9 da yattım sanki hala uykum var gibi :))) Sen nasılsın ne yapıyorsun?Olsun canım haftaya yaparsın kendine de dinlenme süresi ver amaBende mısırlı pilav yapacağım ama sanırım Bimdeki o tatlı mısırdan olmaz değil mi kendi haşladığımız mısır olmalı
Canım çok geçmiş olsun gönlünü ferah tut inşallah temiz çıkacak bir şey olmayacakanneni anlıyorum yaşadıklarından dolayı korkuyor ama aklınıza kötü şeyler getirmeyin herşey bizler için tabi ki Rabbim korusun
Günaydın hayırlı cumalar canım nasılsın
Bende zor uyandım bugün ama haftanın son iş günü yarın yarım gün bile gelsem şuanda mutluyumÇok şükür iyiyim canım dün akşam 9 da yattım sanki hala uykum var gibi :))) Sen nasılsın ne yapıyorsun?
Aynen akşama temizlik yapacak, hafta sonu misafir ağırlayacak olsamda işe gelmekten kötü olamaz:)) Baya baya sıkıldım artık, haftaya da gelicem sonra 1 hafta izne ayrılcam yaşasınn:)))Bende zor uyandım bugün ama haftanın son iş günü yarın yarım gün bile gelsem şuanda mutluyum
Çok az kaldı evde dinlenirsin inşallah canımAynen akşama temizlik yapacak, hafta sonu misafir ağırlayacak olsamda işe gelmekten kötü olamaz:)) Baya baya sıkıldım artık, haftaya da gelicem sonra 1 hafta izne ayrılcam yaşasınn:)))
Canım daha bizim bile bitmemişti ki ev aldık ikinciye turlanacaz :) Eşim ders çalışıyor diye pek gelen yok şimdilik ama ilk taşındığımızda fenaydı:)))Çok az kaldı evde dinlenirsin inşallah canımBizimde ev görmeler bitmiyor ya birileri geliyor ya biz gidiyoruz
;Foruma girmiyorum pek kuzuş, dizilere sardım bu aralar :)Zerence nerelerdesin canim hic ugramiyorsun
Tahmin edebiliyorumCanım daha bizim bile bitmemişti ki ev aldık ikinciye turlanacaz :) Eşim ders çalışıyor diye pek gelen yok şimdilik ama ilk taşındığımızda fenaydı:)))
İyiyim boncuk sen nasılsın;Foruma girmiyorum pek kuzuş, dizilere sardım bu aralar :)
Nasılsın bakalımn?
**
Selam kızlar, nasılsınız
İyiyim bende sağolasın.:)İyiyim boncuk sen nasılsın
Gitmedim canım gitmeyi düşünüyoruz ama arkadaşlarımız gitmişti geç saat olduğundan gidemedik onlar bayılmışlar öneririmİyiyim bende sağolasın.:)
Ben sana Vialand'ı sorcaktım . Gittin mi hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?