2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Bu arada buradaki doktorla gorusmus annem bugun ve gazi univ hastanesine gitmemizi onermis doktor niye ki acaba artik belimde nasil bi iltihap var ki hematolojiye gidin demis ne alaka ki

Tatilden sonra gidecegiz artik cunku cunartesi tatile gidiyoruz her sey hazir annem sormus 1 hafta gecikse sakincasi var mi demis yok demis

Ankara yolu gozuktu bize bakalim
Rahmetli ablam gazide yatmisti bir sure o hastaneye gitmek hic istemiyorum aslinda eminim annem cooook uzulecek

Zaten ablamin kanseri illiyak bolgesindeydi benim de iltihap o bolgede iste legen kemigi kuyruk sokumu vs buralar iliyak bolgesi deniyor annem aglayip duruyor

Neyse tatile gidelim de bi moral toplayalim istedim donuste bakalim ne olacak

Yok hic akrabalarsa ikiz canim ama Allahim ilkini kaybetmemin hatrina iki tane ayni anda verse ikiz verse diyorum hani dua serbestisi var sonucta di mi

Israrcilik yok mu? Ozgurlugune duskunluk inatcilik yok mu? :)
Aaa israrcilik burcumdan mi grliyormus bilmiyordum bak koctab mi akrepten mi :) ozgurlugune duskun derken eh iste ort~a. Inatcilik evet var

Canim insallah hic birsey cikmayacak. Bazi testler icin gonderdi demek oraya ana kotu bisey cikmayacak insallah. Sen git rahat rahat tatiline. Peki baska hastane yok mu hani iyi olmadigini dusunuyorsan ?

Ayy canım bilmiyorum ki birde sürekli oturuyorm ya o yüzdende oluyor gerçi işe yürüyerek gidip geliyorum 40 dk yürüyüş yapmış oluyorum toplamda:)) Eşim sınavlara hazırlanıyor hiçbiryere çıkamıyoruz haftaya sınavına girse bitse de akşam yürüyüşlerine başlasak artık havalar da iyiyken:)))
Canım herkes diyorsa vardır bi bildikleri:))) Ben kilo aldığım için ton ton oldu... gerçi sabah şöyle bi süzdüm kendimi abartılacak kadar değilmişim :)))

Yok hic akrabalarsa ikiz canim ama Allahim ilkini kaybetmemin hatrina iki tane ayni anda verse ikiz verse diyorum hani dua serbestisi var sonucta di mi

Israrcilik yok mu? Ozgurlugune duskunluk inatcilik yok mu? :)
İnşAllah canım neden olmasın Rabbimin lütfü çok hayırlı evlat olsunlar hepsi

Canım tekrar tekrar geçmiş olsun, ahhh anneler bir başka nasıl kötü olmuştur tahmin edebiliyorum.. Ama sen sıkma canını orası iyi bi hastane babamda oraya gidiyor başka bir rahatsızlığından dolayı gönlünü ferah tut güzel güzel tatilini yap dediğn giibi moral olur sana nereye gitceksiniz tatile?

İnş canım bu kışıda atlatıyım hayırlısıyla olur.Soranlara bende sinir oluyorum ama bence muhabbet olsun diye soruyolar sonradan normal karşılıyorum sormalarını boşver.

Olsun canım haftaya yaparsın kendine de dinlenme süresi ver ama Bende mısırlı pilav yapacağım ama sanırım Bimdeki o tatlı mısırdan olmaz değil mi kendi haşladığımız mısır olmalı
Canım çok geçmiş olsun gönlünü ferah tut inşallah temiz çıkacak bir şey olmayacakanneni anlıyorum yaşadıklarından dolayı korkuyor ama aklınıza kötü şeyler getirmeyin herşey bizler için tabi ki Rabbim korusun
Günaydın hayırlı cumalar kızlar.... Yaşasın haftanın son iş günü :)))

Günaydın hayırlı cumalar canım nasılsın

Çok şükür iyiyim canım dün akşam 9 da yattım sanki hala uykum var gibi :))) Sen nasılsın ne yapıyorsun?

Bende zor uyandım bugün ama haftanın son iş günü yarın yarım gün bile gelsem şuanda mutluyum
Aynen akşama temizlik yapacak, hafta sonu misafir ağırlayacak olsamda işe gelmekten kötü olamaz:)) Baya baya sıkıldım artık, haftaya da gelicem sonra 1 hafta izne ayrılcam yaşasınn:)))

Aynen akşama temizlik yapacak, hafta sonu misafir ağırlayacak olsamda işe gelmekten kötü olamaz:)) Baya baya sıkıldım artık, haftaya da gelicem sonra 1 hafta izne ayrılcam yaşasınn:)))
Çok az kaldı evde dinlenirsin inşallah canımBizimde ev görmeler bitmiyor ya birileri geliyor ya biz gidiyoruz

Çok az kaldı evde dinlenirsin inşallah canımBizimde ev görmeler bitmiyor ya birileri geliyor ya biz gidiyoruz
Canım daha bizim bile bitmemişti ki ev aldık ikinciye turlanacaz :) Eşim ders çalışıyor diye pek gelen yok şimdilik ama ilk taşındığımızda fenaydı:)))

Canım daha bizim bile bitmemişti ki ev aldık ikinciye turlanacaz :) Eşim ders çalışıyor diye pek gelen yok şimdilik ama ilk taşındığımızda fenaydı:)))
Tahmin edebiliyorumEvet inan bana her hafta sonu birini çağırsam 3 ay gideri var yani bir de ayrı ayrı alınıyor çünkü hiç biri birbirini tanımıyor bizde daha 3-4 aileye görmeye gideceğiz söz verdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…