Bu pazar gitmeyi düşünüyoruz nasip olursa. 2 kişilik biletimiz var.Gitmedim canım gitmeyi düşünüyoruz ama arkadaşlarımız gitmişti geç saat olduğundan gidemedik onlar bayılmışlar öneririm
ohh ohh gezin canım benim boşver:))Tahmin edebiliyorumEvet inan bana her hafta sonu birini çağırsam 3 ay gideri var yani bir de ayrı ayrı alınıyor çünkü hiç biri birbirini tanımıyor bizde daha 3-4 aileye görmeye gideceğiz söz verdik
Canım bence gidin ne olacak eğlenirsiniz bol bol yolu büyütme gözünde çok 2-3 saat sürsün eğlenceye değer bilet varsa değerlendirin derimBu pazar gitmeyi düşünüyoruz nasip olursa. 2 kişilik biletimiz var.
Eyüpteymiş sanırım. Yol uzun sürer diye canım istemiyo pek . Mesafe cok mu peki İzmitle arasında. benim bi bilgim yok çünkü
ohh ohh gezin canım benim boşver:))
Tamam canımcım,gidicez bakalım nasip olursa :)Canım bence gidin ne olacak eğlenirsiniz bol bol yolu büyütme gözünde çok 2-3 saat sürsün eğlenceye değer bilet varsa değerlendirin derim
Bir yandan gezmek güzel ama ev görmeye geldiklerinde hiç dinlenemiyorum ya çay yanına bir şeyler ya yemek ya kahvaltı oluyor da oluyordaha ağırlayacağımız 4-5 misafir daha var yakın zamanda
Gidin canım bana 2-3 saatlik yollar uzun gelmiyor ben otobüs yolculuklarına falan bayılırım bundan sonra uçakla istemiyorum mesela otobüsle arabamız olursa arabayla gideriz her yere diyorum en güzeliTamam canımcım,gidicez bakalım nasip olursa :)
Canım genelde yenmiş oluyor yaptığım tenceredeki yemeğin yarısı 2 günlük en fazla yaptığımdanKizlar tencerelerinizi hangi sekilde koyuyosunuz dolapara ya, of cok yer kapladigini farkettim.
Canım genelde yenmiş oluyor yaptığım tenceredeki yemeğin yarısı 2 günlük en fazla yaptığımdanbende ısıtma kapları var daha ufaklar onlarla koyuyorum tekrar mesela tencerenin yarısı boşaldıysa öyle koymuyorum daha ufağına yerleştiriyorum onu
Canım çok kullanmadıklarını takım halinde olmasalar da bir kenara kaldır en arkaya doğru mesel iteleSey kuzum mutfak dolabini kastetmistim.
Ozur dilerim
Nerdeyse 2 dolabim tencereye falan ait ve cok karisik duruyor.
Buyukten kucuge ic ice koymustum oylede alttaki lazkmsa,hepsini indir cikar al falan cok dagiliyo yine.
Inan bazilarini anneme geri getirsemmi diye dusunmuyor degilim.
Alip.firlatasim var hepsini
İnş canım bu kışıda atlatıyım hayırlısıyla olur.Soranlara bende sinir oluyorum ama bence muhabbet olsun diye soruyolar sonradan normal karşılıyorum sormalarını boşver.
Olsun canım haftaya yaparsın kendine de dinlenme süresi ver amaBende mısırlı pilav yapacağım ama sanırım Bimdeki o tatlı mısırdan olmaz değil mi kendi haşladığımız mısır olmalı
Canım çok geçmiş olsun gönlünü ferah tut inşallah temiz çıkacak bir şey olmayacakanneni anlıyorum yaşadıklarından dolayı korkuyor ama aklınıza kötü şeyler getirmeyin herşey bizler için tabi ki Rabbim korusun
Günaydın hayırlı cumalar canım nasılsın
;Foruma girmiyorum pek kuzuş, dizilere sardım bu aralar :)
Nasılsın bakalımn?
**
Selam kızlar, nasılsınız
Kizlar tencerelerinizi hangi sekilde koyuyosunuz dolapara ya, of cok yer kapladigini farkettim.
Canım ben çok kullanmadığım tencerelerim için özel bi köşe yaptım alt dolapta, zaten o dolabın kapağını da pek fazla açmıyorum.. Diğer günlüklerimi ayrı bir yere koydum hepi topu 3 çelik 3 teflon var iç içe mecburen koyuyorum yoksa tek tek hoş durmuyor ki:)))Kizlar tencerelerinizi hangi sekilde koyuyosunuz dolapara ya, of cok yer kapladigini farkettim.
ben alt açması dışında bir fark göremedim normal beşikten..duman91 esmaya sormak gerek park yataktan memnunmu diye.
Ama ben park dusunmuyorum sahsen. Hatta almayi dusunuyoruz nasipse digerini, kokusu felan anca cikar.
Hem yikadiklarimi oraya yerlestiririm
SirriEyvan memnunmusun kuzum park yataktan
bende iyiyim canım :) bebiş baskısı mı varBizimkiler israr ediyolar canim yap yap.diye sorup gecmiyorlar bende o zaman sinir oluyorum ya ne kadar kirici.bi kere belki istiyoruz ama olmuyo boyle dusunseler israr etmezler ama dusunce yok
Kuzum ben yapmadim ama olur sanirim onunlada neden olmasin :) millet onunla yapiyodur ama haslanip yapilan misir daha ekonemikte oluyor o bi kesin
Iyi canim sen nasilsin :)
Canim benim sik kullanmadigim buyuk boy ttencereler ust dolapta gunluklerde altta baya tencere var bende de.. Buyukten kucuge dogru kapagini ters cevirip oyle ust uste koyuyorum ben
Ben ucağın tadını aldım ya otobus falan cok uzak geliyor yaa. sabırsızım birazGidin canım bana 2-3 saatlik yollar uzun gelmiyor ben otobüs yolculuklarına falan bayılırım bundan sonra uçakla istemiyorum mesela otobüsle arabamız olursa arabayla gideriz her yere diyorum en güzeli
evet doğru hatırlıyorsun :)Evet bende ilk 6 ay en azından iznim bitene kadar pamukla sileyim diyorum...SirriEyvan da öyle yapıyordu sanki hiç pişik olmamış bebişi :)
Canım çok kullanmadıklarını takım halinde olmasalar da bir kenara kaldır en arkaya doğru mesel itelegenelde 2 kişisiniz ufaklar kullanılır onları kullanırsın günlük hayatta onlar elinin altında bulunur belki böyle daha kolay olur senin için eğer çok fazla tenceren varsa ve kullanmıyorsan birazını dediğin gibi annene verebilirsin
Ahhh canım şuan kafamdaki soru işaretlerini sona erdirdin... Teşekkür ederim :)))ben alt açması dışında bir fark göremedim normal beşikten..
en büyük farkı kızım oyun oynamaya başlayınca anlayacağım herhalde.. o zaman içinde durursa faydalı derim kuzum :)
lakin bebeğini sallamayı düşünüyorsan park yatak önermem , onlar dandik sallanıyor :))
tatlım kasılmak karnın semsert olması , bir taraf sivrilebiliyor da sivrilmeyebiliyor da..
benimki kaskatı kesilirdi ,ama ben önceleri hiç yaşamadım doğum zamanı yaklaştığında yaşadım...
yalancı kasılma dedikleri senin haftalarında normal tatlım...
duzenli gelmiyor ve 1 dakika kadar sürmüyorsa kasılman telaş edecek bir şey olmaz onlar alıştırma kasılmaları kuzum
Peki nasıl yapıyorsun canım büyük paket pamuk alıyorsun, ılık suya batırıp temizliyor musun?evet doğru hatırlıyorsun :)
sıfır kızarıklık sıfır pişik :) gayette temiz ve uygun bir yöntem..
ben memnunum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?