2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Selam kizlar

PembeLokum kuzum.Rabbim insallah sifa nasip eder.. Vardir herseyde bir hayir,dusunmemeye calis.
Guzel guzel tatilinizi yapin, sukredecek cok degerli seylerimiz var bu hayatta, moralini yuksek tut tamam

Gitmedim canım gitmeyi düşünüyoruz ama arkadaşlarımız gitmişti geç saat olduğundan gidemedik onlar bayılmışlar öneririm
Bu pazar gitmeyi düşünüyoruz nasip olursa. 2 kişilik biletimiz var.
Eyüpteymiş sanırım. Yol uzun sürer diye canım istemiyo pek . Mesafe cok mu peki İzmitle arasında. benim bi bilgim yok çünkü

Bu pazar gitmeyi düşünüyoruz nasip olursa. 2 kişilik biletimiz var.
Eyüpteymiş sanırım. Yol uzun sürer diye canım istemiyo pek . Mesafe cok mu peki İzmitle arasında. benim bi bilgim yok çünkü
Canım bence gidin ne olacak eğlenirsiniz bol bol yolu büyütme gözünde çok 2-3 saat sürsün eğlenceye değer bilet varsa değerlendirin derim
ohh ohh gezin canım benim boşver:))

Bir yandan gezmek güzel ama ev görmeye geldiklerinde hiç dinlenemiyorum ya çay yanına bir şeyler ya yemek ya kahvaltı oluyor da oluyor daha ağırlayacağımız 4-5 misafir daha var yakın zamanda

Tamam canımcım,gidicez bakalım nasip olursa :)

Kizlar tencerelerinizi hangi sekilde koyuyosunuz dolapara ya, of cok yer kapladigini farkettim.

Kizlar tencerelerinizi hangi sekilde koyuyosunuz dolapara ya, of cok yer kapladigini farkettim.
Canım genelde yenmiş oluyor yaptığım tenceredeki yemeğin yarısı 2 günlük en fazla yaptığımdan bende ısıtma kapları var daha ufaklar onlarla koyuyorum tekrar mesela tencerenin yarısı boşaldıysa öyle koymuyorum daha ufağına yerleştiriyorum onu

Sey kuzum mutfak dolabini kastetmistim.
Ozur dilerim
Nerdeyse 2 dolabim tencereye falan ait ve cok karisik duruyor.
Buyukten kucuge ic ice koymustum oylede alttaki lazkmsa,hepsini indir cikar al falan cok dagiliyo yine.
Inan bazilarini anneme geri getirsemmi diye dusunmuyor degilim.
Alip.firlatasim var hepsini

Canım çok kullanmadıklarını takım halinde olmasalar da bir kenara kaldır en arkaya doğru mesel itelegenelde 2 kişisiniz ufaklar kullanılır onları kullanırsın günlük hayatta onlar elinin altında bulunur belki böyle daha kolay olur senin için eğer çok fazla tenceren varsa ve kullanmıyorsan birazını dediğin gibi annene verebilirsin

İnş canım bu kışıda atlatıyım hayırlısıyla olur.Soranlara bende sinir oluyorum ama bence muhabbet olsun diye soruyolar sonradan normal karşılıyorum sormalarını boşver.

Bizimkiler israr ediyolar canim yap yap.diye sorup gecmiyorlar bende o zaman sinir oluyorum ya ne kadar kirici.bi kere belki istiyoruz ama olmuyo boyle dusunseler israr etmezler ama dusunce yok

Kuzum ben yapmadim ama olur sanirim onunlada neden olmasin :) millet onunla yapiyodur ama haslanip yapilan misir daha ekonemikte oluyor o bi kesin

;Foruma girmiyorum pek kuzuş, dizilere sardım bu aralar :)
Nasılsın bakalımn?

**

Selam kızlar, nasılsınız

Iyi canim sen nasilsin :)

Canim benim sik kullanmadigim buyuk boy ttencereler ust dolapta gunluklerde altta baya tencere var bende de.. Buyukten kucuge dogru kapagini ters cevirip oyle ust uste koyuyorum ben

Canım ben çok kullanmadığım tencerelerim için özel bi köşe yaptım alt dolapta, zaten o dolabın kapağını da pek fazla açmıyorum.. Diğer günlüklerimi ayrı bir yere koydum hepi topu 3 çelik 3 teflon var iç içe mecburen koyuyorum yoksa tek tek hoş durmuyor ki:)))

ben alt açması dışında bir fark göremedim normal beşikten..
en büyük farkı kızım oyun oynamaya başlayınca anlayacağım herhalde.. o zaman içinde durursa faydalı derim kuzum :)
lakin bebeğini sallamayı düşünüyorsan park yatak önermem , onlar dandik sallanıyor :))

tatlım kasılmak karnın semsert olması , bir taraf sivrilebiliyor da sivrilmeyebiliyor da..
benimki kaskatı kesilirdi ,ama ben önceleri hiç yaşamadım doğum zamanı yaklaştığında yaşadım...
yalancı kasılma dedikleri senin haftalarında normal tatlım...
duzenli gelmiyor ve 1 dakika kadar sürmüyorsa kasılman telaş edecek bir şey olmaz onlar alıştırma kasılmaları kuzum

bende iyiyim canım :) bebiş baskısı mı var

Gidin canım bana 2-3 saatlik yollar uzun gelmiyor ben otobüs yolculuklarına falan bayılırım bundan sonra uçakla istemiyorum mesela otobüsle arabamız olursa arabayla gideriz her yere diyorum en güzeli
Ben ucağın tadını aldım ya otobus falan cok uzak geliyor yaa. sabırsızım biraz
önceden bende çok severdim otbüs yolcuğunu. taki uçağa binene kadar

Oyle deneyeyim bakalim
Kuzenimde getirmis takim tencere,cokta guzelleri onlari kullanicaktimkii..heryer tencere olmus..
Ceyizimdkilerin bir kismi yapistiriyor, onlari anneme versem olur ssanirim.
Dolaplari yeniden yerlestirmem.gerek.

Benimde bir huyum var herseyi aciyorum sanki kullanicam..

Ahhh canım şuan kafamdaki soru işaretlerini sona erdirdin... Teşekkür ederim :)))
Umarım içinde durur canım, bize pek uygun değil sanırım çünkü eşim şimdiden evin içine girmesin şu bahçede çamurla toprakla oynasın, hatta yesin bile diyor:))) köpek alcaz tavuk getircez onların peşine koşsun diyor... biz tahta beşik alalım o zaman.. :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…