2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

tabii en güzeli tatlım..
kendi evim olsaydı ve bir odam yavrumun olsaydı bende öyle yapardım :)
şu an Zülal zaten bizim yatakta uyuyor , daha çok seviyor yavrum..azcık musamaha ediyoruz bakalım :)))

tatlım ben ebebekten 5 li paketi öneririm... 1 tanesi bedava 6 tane yani , paketin tanesi 5 liraya geliyor yani aşağı yukarı ama o paketi ben 1 ay kullanıyorum..
ilk doğduklarında çok kaka yaptıkları için sadece ilk ay ayda 2 aldım canım... şimdi 2 buçuk aylık olacak kızım 3kere almış oldum o paketten..
bi bak internetten , öneririm muhakkak.. :)

Kuzum ben yapmadim ama olur sanirim onunlada neden olmasin :) millet onunla yapiyodur ama haslanip yapilan misir daha ekonemikte oluyor o bi kesin
Tatlı olur sanki acaba suda iyice yıkasam mı mısır alıp haşlayacak zamanım yok gibi
Ben ucağın tadını aldım ya otobus falan cok uzak geliyor yaa. sabırsızım biraz
önceden bende çok severdim otbüs yolcuğunu. taki uçağa binene kadar
Uçak güzel ama zevkli gelmedi bana hemen 1 saate Antalyadaydık
Beğendiklerini kullan yapışanları güzel pişirmeyenleri ver gitsin kuzum acıma öyle üstüne üstüne gelir kalabalık
bunlar da ig görmeyenler için gelsin
2 buçuk aylık olmak üzereyiz artık daha yeni 2 aylık fotosu geliyor ne yapalım :))

Ama ben seni yerim minnak sen nasıl güzel bir şeysin maşallah o kadar güzel tatlı ki ömrü de güzel bal tadında olsun inşallahRabbim nazarlardan korusun inşallah

2 buçuk aylık olmak üzereyiz artık daha yeni 2 aylık fotosu geliyor ne yapalım :))
Amaninnnn çok tatlı bu MaşAllah yaaa, gülüşünü yerim ben onun:)))
Canım gözleri renkli mi yoksa ben mi yanlış görüyorum? Rabbim nazarlardan saklasın

canım benim, amiiin, çok sağol,
sen istiyor musun istemiyor musun bilmiyorum , malum pek giremiyorum artık muhabbetlerinize yetişemiyorum :)))
hayırlı zamanda seninde minnakıın gelsin inşaAllaahhh...

Evet . hemencecik inişini sevdim ben göz açıp kapayıncaya kadar indik harbiden

canım benim, amiiin, çok sağol,
sen istiyor musun istemiyor musun bilmiyorum , malum pek giremiyorum artık muhabbetlerinize yetişemiyorum :)))
hayırlı zamanda seninde minnakıın gelsin inşaAllaahhh...
Amin canım inşallahHenüz düşünmüyoruz borçlardan dolayı ama inşallah hayırlı zamanda versin Rabbim

Amaninnnn çok tatlı bu MaşAllah yaaa, gülüşünü yerim ben onun:)))
Canım gözleri renkli mi yoksa ben mi yanlış görüyorum? Rabbim nazarlardan saklasın
mavi canım...
koyu mavi ama içinde eriyorum bitiyorum o gözlerin :)))
sanırım benimkilere benzeyecek büyüyünce...şu anda benzemiyor ama...

sağ ol kuzuuumm, senin kızını da göreceğiz burda nasipse :))

MutluBulut_
nehirnil111
duman91

sağolun kızlar bakalım bi düzenlemem lazım, kullanmadıklarımı vereyim ben en iyisi, arkaya koymakla içim rahat etmeyecek benim

SirriEyvan

Esmaaam ama bu nee
maşallah 41 kere yaa, kocaman olmuş bu minnak
yalnız bişi soyliyimmi, Zülal aynı babası
e tabi boşa dememişler kızlar babaya benzer diye.

hep beraber sağlıklı ömrünüz olur inşallah kuzum, dünyaya gelen büyüyor işte

o zaman ben hataya kontrolume kadar sabredeyim, doktorum ızınde zaten şimdi başka yere gıtmek ıstemıyorum.
dışardan sivriliyor ben hep bacağı veya kolu sanıyodum ama sende kasılma olarak dedin baksana.
birde akıntım cok olmaya basladı, hiç olmazdı , kasıklarımda üşütmüşüm gibi ağrıyo o yuzden tedirgin oldum.

evet canım park yatakların sallama sorunu var,yoksa cok guzeller.rengarenk hem .
aman yatak olsun derdimiz

Ayy canım sizinle mi yatıyor birde kıyamam ben ona, kız ben korkarım ezerim falan diye :))
Tamam canım teşekkür ederim netten bi bakayım burda yok :) kv lere gittikçe ordan alırım :))

mavi canım...
koyu mavi ama içinde eriyorum bitiyorum o gözlerin :)))
sanırım benimkilere benzeyecek büyüyünce...şu anda benzemiyor ama...

sağ ol kuzuuumm, senin kızını da göreceğiz burda nasipse :))
MaşAllah nazar değmesin evet gözler anneye onun dışında babaya:))
İnşAllah canım İnşAllahh... Esmer kıvırcık saçlı koca gözlü bi kızım olur gibime geliyor :)))

yaa büyüyyor sağ olan canım :)
sağ ol canııım... evet aynı babası hemide tıpa tıp :))
bi gözleri bana benziyor bide dudak şekli hepsi bu :))
ne yapacan çok sevmişim kocişi herhalde

canım o bacağı kolu da olabiliyor yalnız .. kasılma denilen şeyde benim karnım taş gibi oluyordu .. kız bacağını kolunu çıkardığında ise hala yumuşak oluyordu karnım sadece onu çıkardığı yer sert oluyordu , ona dikkat et bakiim..

Ayy canım sizinle mi yatıyor birde kıyamam ben ona, kız ben korkarım ezerim falan diye :))
Tamam canım teşekkür ederim netten bi bakayım burda yok :) kv lere gittikçe ordan alırım :))
bizimle yatardı.. bu aralar ana kız yatıyoruz..
öyle bir seriliyor ki yatağa bana bile yer yok düşün :))) kollarını bi açıyor yanlara doğru kapladığı yer onun 3 katı

burda da yok e bebek hep netten alılyorum canım :)

ivet gözleri bana benzıyor bide dudakları benziyor , şeklen :))

Gelirken sevmedim hiç güzel getirmedi sarsıldı falan korktum da düşeceğiz diye istemiyorum o yüzden ama çok uzak mesafeye gerekiyor tabi
Allah korusun. Benim de aklımdan cıkmadı o düşünce gidene kadar.
Seneye gidebilcez mi bakalım Antalya'ya :)

Bizimkiler israr ediyolar canim yap yap.diye sorup gecmiyorlar bende o zaman sinir oluyorum ya ne kadar kirici.bi kere belki istiyoruz ama olmuyo boyle dusunseler israr etmezler ama dusunce yok

Evet birkaç kişi bana da baskı yapıyor.Ama yapma daha erken diyen bir grup ta var :) herkezi dinlersek çokkk kafamız karışır.Yani bebek olsa bakıcı ayarlamak lazım eşya doğum masrafı beni şuan da zorlar.

Çok tatlı maşallah

bende iyiyim canım :) bebiş baskısı mı var
Evet canim bi hayli :) baskilardan beni olumsuz etkiliyo hayatim boyunca kimseye boyle davranmicam

Kuzum misiri duduklude yarim saatte hasliyorum ben. Sana bugun mu lazim

Sen calisacaksan evet biraz daha zot canim ben zaten evdeyim oyle bir ihtiyac yok.sukur :)

Allah korusun. Benim de aklımdan cıkmadı o düşünce gidene kadar.
Seneye gidebilcez mi bakalım Antalya'ya :)
Allah korusun gerçekten bir de gelirken cam kenarına oturucam illa dedim kalkarken bittim zaten o yüzden oldu bunlarKuzu ben her sene mümkün olduğunca farklı yer görme derdindeyim illa tatil bölgeleri de olmayabilir adalar tarihi yerler her şey olabilirRabbim nasip ederse çok merak ettiğim güzellikler var Antalya ya sanırım gitmem artık tabi önce para lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…