- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Yok canım aklıma esti mısırlı pilav pazara da gidemiyorum yoksa haşlardım şimdi bizim oranın pazarı var ama içimden oraya gitmek gelmiyor uzakKuzum misiri duduklude yarim saatte hasliyorum ben. Sana bugun mu lazim
yaa büyüyyor sağ olan canım :)
sağ ol canııım... evet aynı babası hemide tıpa tıp :))
bi gözleri bana benziyor bide dudak şekli hepsi bu :))
ne yapacan çok sevmişim kocişi herhalde
canım o bacağı kolu da olabiliyor yalnız .. kasılma denilen şeyde benim karnım taş gibi oluyordu .. kız bacağını kolunu çıkardığında ise hala yumuşak oluyordu karnım sadece onu çıkardığı yer sert oluyordu , ona dikkat et bakiim..
Sen calisacaksan evet biraz daha zot canim ben zaten evdeyim oyle bir ihtiyac yok.sukur :)
O zaman mecbur onu.al canim :)) pazara gittiginde alirsin haslar atarsin :) taneleyip :)Yok canım aklıma esti mısırlı pilav pazara da gidemiyorum yoksa haşlardım şimdi bizim oranın pazarı var ama içimden oraya gitmek gelmiyor uzak
Evet canim insallah :))Ne güzel cocuguna kendin bakıcaksın
b@SirriEyvan
Ladypurple
Kizlar bana kasilma tam olarak nasil oluyor anltirmisiniz :/
Nette yazilanlar moralimi.bozdu, doktora gitmelimiyim.bilmedim
Deniycez artık eşim sever mi emin değilim garnitürlüsünü yemiyorO zaman mecbur onu.al canim :)) pazara gittiginde alirsin haslar atarsin :) taneleyip :)
Yok canım.. Gecen hafta demişti haftaya gene gel kontrole diye.Ben doguma gıtmeyı umuyordum ama yıne kontrol olcak galıba :)) Yarın sabaha randevum var, bakalım :)Ayyy canım demek ki gününü bekliyor nazlı kızımız.... Açılma falan yoktu değil mi?
Hadi ya ben hic garnitur ile yapmadim gerci ama esim misirli ve hele nohutlu pilavi seviyo :) bir ara onuda denemek lazim :)Deniycez artık eşim sever mi emin değilim garnitürlüsünü yemiyor
Oyyy minik kiz nazli :) yada tam vaktinde gelenlerden olacak aferim onaYok canım.. Gecen hafta demişti haftaya gene gel kontrole diye.Ben doguma gıtmeyı umuyordum ama yıne kontrol olcak galıba :)) Yarın sabaha randevum var, bakalım :)
4 gün kaldı diyo yaaa :))
Nohutluyuda sevmiyorHadi ya ben hic garnitur ile yapmadim gerci ama esim misirli ve hele nohutlu pilavi seviyo :) bir ara onuda denemek lazim :)
Onuda denemedim bak bide ben yemeyince en fazla tadina bakiyorum :))Nohutluyuda sevmiyorbende bayılırım her türlüsüne patlıcanlı bile yapmıştım bir zamanlar
Onuda denemedim bak bide ben yemeyince en fazla tadina bakiyorum :))
oh ohh Maşallah dağınık seviyor demek ki :)) eee 9 ay boyunca sıkış tepiş kaldı yavrucak. Canım ana kız deyince aklıma geldi annen sizinle değil mi ne oldu o mevzu?bizimle yatardı.. bu aralar ana kız yatıyoruz..
öyle bir seriliyor ki yatağa bana bile yer yok düşün :))) kollarını bi açıyor yanlara doğru kapladığı yer onun 3 katı
burda da yok e bebek hep netten alılyorum canım :)
ivet gözleri bana benzıyor bide dudakları benziyor , şeklen :))
Son 4 diyor ama bakalım Almina Elif ne diyor:)) Ayy canım İnşAllah sorunsuz tek avazda kurtulursun dualarımdasın..Yok canım.. Gecen hafta demişti haftaya gene gel kontrole diye.Ben doguma gıtmeyı umuyordum ama yıne kontrol olcak galıba :)) Yarın sabaha randevum var, bakalım :)
4 gün kaldı diyo yaaa :))
Aaa israrcilik burcumdan mi grliyormus bilmiyordum bak koctab mi akrepten mi :) ozgurlugune duskun derken eh iste ort~a. Inatcilik evet var
Canim insallah hic birsey cikmayacak. Bazi testler icin gonderdi demek oraya ana kotu bisey cikmayacak insallah. Sen git rahat rahat tatiline. Peki baska hastane yok mu hani iyi olmadigini dusunuyorsan ?
Canım tekrar tekrar geçmiş olsun, ahhh anneler bir başka nasıl kötü olmuştur tahmin edebiliyorum.. Ama sen sıkma canını orası iyi bi hastane babamda oraya gidiyor başka bir rahatsızlığından dolayı gönlünü ferah tut güzel güzel tatilini yap dediğn giibi moral olur sana nereye gitceksiniz tatile?
Olsun canım haftaya yaparsın kendine de dinlenme süresi ver amaBende mısırlı pilav yapacağım ama sanırım Bimdeki o tatlı mısırdan olmaz değil mi kendi haşladığımız mısır olmalı
Canım çok geçmiş olsun gönlünü ferah tut inşallah temiz çıkacak bir şey olmayacakanneni anlıyorum yaşadıklarından dolayı korkuyor ama aklınıza kötü şeyler getirmeyin herşey bizler için tabi ki Rabbim korusun
Günaydın hayırlı cumalar canım nasılsın
;Foruma girmiyorum pek kuzuş, dizilere sardım bu aralar :)
Nasılsın bakalımn?
**
Selam kızlar, nasılsınız
Selam kizlar
PembeLokum kuzum.Rabbim insallah sifa nasip eder.. Vardir herseyde bir hayir,dusunmemeye calis.
Guzel guzel tatilinizi yapin, sukredecek cok degerli seylerimiz var bu hayatta, moralini yuksek tut tamam
bunlar da ig görmeyenler için gelsin
2 buçuk aylık olmak üzereyiz artık daha yeni 2 aylık fotosu geliyor ne yapalım :))
Canım babamdan da mide kanserinden şüphelenmişlerdi ama değilmiş şuan tedavi altında birde ileri derecede hemoroidi vardı...O hastaneye yonlendirilmisiz ya vardir bi bildikleri diye gidecez cnm napalim
Benim esim inatcidir yani dedigim dediktir ille onun dedigi olacak bu konuda cok inatlasiyoruz birbirimizle en basitinden evi supurcem bugun supurme yarin supur diye tutturuyor inat ya izin vermiyor tutturuyor resmen boyle ilginc ilginc inatlari var herhangi bi mantikli sebebe dayanmayan
Baban ne icin gidiyor canim
Tesekkur ederim tatile mersine gidiyoruz akrabalarla ailemle fln boyle 10 kisi gidiyoruz
Tesekkur ederim cnm benm
Hangi diziyi izliyosun canim biz Fringe izliyoruz esimle
Sagol canim benim
Aleykum selam
Oy oy yaradanina kurban masallah subhanallah annesi coook tatli cok guzel bu kiz
Onuda yemedim hic sadece babam biz kucukken salcali pilav yapmisti cok lezzetli hatirliyorum ama annem kizdigi icin bi daha yapmamistiDoğru orası da var benimde yememem gerek kilo yapıyorDomatesli pilav aklımda bir de bulgur pilavına benziyordur kesin tadı
O hastaneye yonlendirilmisiz ya vardir bi bildikleri diye gidecez cnm napalim
Benim esim inatcidir yani dedigim dediktir ille onun dedigi olacak bu konuda cok inatlasiyoruz birbirimizle en basitinden evi supurcem bugun supurme yarin supur diye tutturuyor inat ya izin vermiyor tutturuyor resmen boyle ilginc ilginc inatlari var herhangi bi mantikli sebebe dayanmayan
Baban ne icin gidiyor canim
Tesekkur ederim tatile mersine gidiyoruz akrabalarla ailemle fln boyle 10 kisi gidiyoruz
Tesekkur ederim cnm benm
Hangi diziyi izliyosun canim biz Fringe izliyoruz esimle
Sagol canim benim
Aleykum selam
Oy oy yaradanina kurban masallah subhanallah annesi coook tatli cok guzel bu kiz
Canım babamdan da mide kanserinden şüphelenmişlerdi ama değilmiş şuan tedavi altında birde ileri derecede hemoroidi vardı...
Onuda yemedim hic sadece babam biz kucukken salcali pilav yapmisti cok lezzetli hatirliyorum ama annem kizdigi icin bi daha yapmamisti
Oo yok canim o kadar degil ben esime karsi inat konusunda sadece dogrulugundan eminsem inatlasirim ve mutlaka sonunda esim sen hakliymissin iyi ki yapmamisiz diyo
Allah razı olsun canım benim aminnAnkadim canim gecmis olsun Rabbim beterinden korusun
Peki aniden birden sinirleniyo musun daha dogrusu sinirden alev topuna donuyo musun benim esim bi sinurlenir aboow yanina yaklasamazsin ama kisa bir sure sonra geri kuzu gibi olur hemen siniri anlık yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?