2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

he olsun yıne almış bişiler senden iyi ozaman

Allah razı olsun kuzum yaa rahatlattım benı, sert olmuyor sadece o ittiği yer sert, eşimde dokundu kolu veya bacagı gibi mesela sonra yavasca kaydırıyor onu.

sadece gecen gun yaşadım o kasılmayı, bir tarafım top gibi oldu, bebek oraya toplandı sanki. belimde ağrımaya basladı adet olacakmısım gibi.
1dk kadar gitti sonra geçti cok sukur.
yalancıdır inşallah
en iyisi fazla düşünmeyeyim

Ayyy canım demek ki gününü bekliyor nazlı kızımız.... Açılma falan yoktu değil mi?
Yok canım.. Gecen hafta demişti haftaya gene gel kontrole diye.Ben doguma gıtmeyı umuyordum ama yıne kontrol olcak galıba :)) Yarın sabaha randevum var, bakalım :)

4 gün kaldı diyo yaaa :))

Yok canım.. Gecen hafta demişti haftaya gene gel kontrole diye.Ben doguma gıtmeyı umuyordum ama yıne kontrol olcak galıba :)) Yarın sabaha randevum var, bakalım :)

Oyyy minik kiz nazli :) yada tam vaktinde gelenlerden olacak aferim ona

oh ohh Maşallah dağınık seviyor demek ki :)) eee 9 ay boyunca sıkış tepiş kaldı yavrucak. Canım ana kız deyince aklıma geldi annen sizinle değil mi ne oldu o mevzu?
İyi bari sana benzeyen tarafları da varmış kız ne kadar sevdiysen kocişini:))

Son 4 diyor ama bakalım Almina Elif ne diyor:)) Ayy canım İnşAllah sorunsuz tek avazda kurtulursun dualarımdasın..

O hastaneye yonlendirilmisiz ya vardir bi bildikleri diye gidecez cnm napalim

Benim esim inatcidir yani dedigim dediktir ille onun dedigi olacak bu konuda cok inatlasiyoruz birbirimizle en basitinden evi supurcem bugun supurme yarin supur diye tutturuyor inat ya izin vermiyor tutturuyor resmen boyle ilginc ilginc inatlari var herhangi bi mantikli sebebe dayanmayan

Baban ne icin gidiyor canim
Tesekkur ederim tatile mersine gidiyoruz akrabalarla ailemle fln boyle 10 kisi gidiyoruz

Tesekkur ederim cnm benm

;Foruma girmiyorum pek kuzuş, dizilere sardım bu aralar :)
Nasılsın bakalımn?

**

Selam kızlar, nasılsınız

Hangi diziyi izliyosun canim biz Fringe izliyoruz esimle

Selam kizlar

PembeLokum kuzum.Rabbim insallah sifa nasip eder.. Vardir herseyde bir hayir,dusunmemeye calis.
Guzel guzel tatilinizi yapin, sukredecek cok degerli seylerimiz var bu hayatta, moralini yuksek tut tamam

Sagol canim benim
Aleykum selam

bunlar da ig görmeyenler için gelsin
2 buçuk aylık olmak üzereyiz artık daha yeni 2 aylık fotosu geliyor ne yapalım :))

Oy oy yaradanina kurban masallah subhanallah annesi coook tatli cok guzel bu kiz

Canım babamdan da mide kanserinden şüphelenmişlerdi ama değilmiş şuan tedavi altında birde ileri derecede hemoroidi vardı...

Doğru orası da var benimde yememem gerek kilo yapıyorDomatesli pilav aklımda bir de bulgur pilavına benziyordur kesin tadı
Onuda yemedim hic sadece babam biz kucukken salcali pilav yapmisti cok lezzetli hatirliyorum ama annem kizdigi icin bi daha yapmamisti

Oo yok canim o kadar degil ben esime karsi inat konusunda sadece dogrulugundan eminsem inatlasirim ve mutlaka sonunda esim sen hakliymissin iyi ki yapmamisiz diyo

Canım babamdan da mide kanserinden şüphelenmişlerdi ama değilmiş şuan tedavi altında birde ileri derecede hemoroidi vardı...

Ankadim canim gecmis olsun Rabbim beterinden korusun

Peki aniden birden sinirleniyo musun daha dogrusu sinirden alev topuna donuyo musun benim esim bi sinurlenir aboow yanina yaklasamazsin ama kisa bir sure sonra geri kuzu gibi olur hemen siniri anlık yani

Allah razı olsun canım benim aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…