- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Niye kızdı ki ortalığımı dağıtmıştı yoksaOnuda yemedim hic sadece babam biz kucukken salcali pilav yapmisti cok lezzetli hatirliyorum ama annem kizdigi icin bi daha yapmamisti
Ahaaa aynen canimAnkadim canim gecmis olsun Rabbim beterinden korusun
Peki aniden birden sinirleniyo musun daha dogrusu sinirden alev topuna donuyo musun benim esim bi sinurlenir aboow yanina yaklasamazsin ama kisa bir sure sonra geri kuzu gibi olur hemen siniri anlık yani
Niye kızdı ki ortalığımı dağıtmıştı yoksabende babamla annem yokken fırında tavuk yapmıştım tadını bir daha başka yemekte bulamadım
Annem yoktu o gün hiç unutmadık o tavuğun tadınıAnnem cok titiz canim kesin babam daginik calismistir o zamani pek hatirlamiyorum ama :)) ya demek ki baba elinden ayri lezzetli geliyor yemekler
:)) bende pilaviAnnem yoktu o gün hiç unutmadık o tavuğun tadını
:)) bende pilavi
Canım benim dünden kalan dolma biberim var birde yanına erişteli mercimek yaptım.. Yoğurtlayınca bu havada harika oluyor :))Aksamliklariniz ne kizlar ya ne pisirsem bilemedim..
Hazir yufka aalmistim onunlami bisi yapsam
Ahaaa aynen canimhemen sinirleniyorum dogru demek ki koclar boyle
Annem cok titiz canim kesin babam daginik calismistir o zamani pek hatirlamiyorum ama :)) ya demek ki baba elinden ayri lezzetli geliyor yemekler
Canım benim dünden kalan dolma biberim var birde yanına erişteli mercimek yaptım.. Yoğurtlayınca bu havada harika oluyor :))
Börek yapabilirsin... Bu aralar canım ıspanaklı börek istiyor geçen teyzem yapmış yedim ama yine istiyor:))
Dun nugget almistim canim onu yapicam yanina salata :) bu kadar bugunAksamliklariniz ne kizlar ya ne pisirsem bilemedim..
Yok ya ne zorlugumuz varEe eşimden dolayı iyi bilirim koçları
Yalnız siz koclar zor insansınız onu söyleyim de
Dun nugget almistim canim onu yapicam yanina salata :) bu kadar bugun
Yok ya ne zorlugumuz varhaksiz ciksam susacamda
Bizimkiler k!radenizl8 ya değişik tarifler. öğreniyorumAksamliklariniz ne kizlar ya ne pisirsem bilemedim..
MutluBulut_ sevdim menunu
Bende kolaya kacmak.istiyorum, hatta yumurta pisirmek istiyorum
Cok mu sey istiyorum :)
ama cidden buyuk cogunlukla esım benı dınledıgınde ıyıkı derken dınlemedıgınde pısmanlık duyuyoNiyeyse hep siz haklısınız
aferım ona vaktım zamanım var annecım herkes acelecı dıye benıde mı oyle sanıyorsun sen dıyoMutluBulut_ hic sorma canim yaa, cok disiplinli 'olacak.verilen tarih neyse o. Tamamlamadan gelmem diyo :))
duman91 sağol kuzum, ah bi bilsek, çaktırmadan annesine diyeydi bari su tarihte gwlcem hazırla kendini diye ama yok heyacan yaptırıyor
@pembelok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?