2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Onuda yemedim hic sadece babam biz kucukken salcali pilav yapmisti cok lezzetli hatirliyorum ama annem kizdigi icin bi daha yapmamisti
Niye kızdı ki ortalığımı dağıtmıştı yoksabende babamla annem yokken fırında tavuk yapmıştım tadını bir daha başka yemekte bulamadım

Ladypurple masallah sende olmamis.ne guzel.
Gecen gun oldu canim, birazda aaksam sertti karnim bi garipti.Geriliyo gibiydi.
Gec uyuyabiliyorum, uyuyana kadar biraz oyl gitti sonra gecti.
Insallah yolundadir hersey
Kontrolum 24 den sonra canim, tam tarih vermiyo kendim belirliyorum.

Ladypurple masallah sende olmamis.ne guzel.
Gecen gun oldu canim, birazda aaksam sertti karnim bi garipti.Geriliyo gibiydi.
Gec uyuyabiliyorum, uyuyana kadar biraz oyl gitti sonra gecti.
Insallah yolundadir hersey
Kontrolum 24 den sonra canim, tam tarih vermiyo kendim belirliyorum.

Ahaaa aynen canim hemen sinirleniyorum dogru demek ki koclar boyle

Niye kızdı ki ortalığımı dağıtmıştı yoksabende babamla annem yokken fırında tavuk yapmıştım tadını bir daha başka yemekte bulamadım

Annem cok titiz canim kesin babam daginik calismistir o zamani pek hatirlamiyorum ama :)) ya demek ki baba elinden ayri lezzetli geliyor yemekler

Aksamliklariniz ne kizlar ya ne pisirsem bilemedim..
Hazir yufka aalmistim onunlami bisi yapsam

Canım benim dünden kalan dolma biberim var birde yanına erişteli mercimek yaptım.. Yoğurtlayınca bu havada harika oluyor :))
Börek yapabilirsin... Bu aralar canım ıspanaklı börek istiyor geçen teyzem yapmış yedim ama yine istiyor:))

Ahaaa aynen canim hemen sinirleniyorum dogru demek ki koclar boyle

Annem cok titiz canim kesin babam daginik calismistir o zamani pek hatirlamiyorum ama :)) ya demek ki baba elinden ayri lezzetli geliyor yemekler

Ee eşimden dolayı iyi bilirim koçları
Yalnız siz koclar zor insansınız onu söyleyim de

Denemedim hic mercimekliyibbakayim ona canim

Bende sanirim borek yapicam, aksamdan kalan patates koftemde var..
Corba nedense pek yenmiyo bizim.evde cacik yapayim.bari yanina sulu.

Ispanagi seviyosa iyi canim, ye.
Biraz hamur isi ama olsun en azindan yiyebiliyosun ispanagi.

MutluBulut_ hic sorma canim yaa, cok disiplinli 'olacak.verilen tarih neyse o. Tamamlamadan gelmem diyo :))

duman91 sağol kuzum, ah bi bilsek, çaktırmadan annesine diyeydi bari su tarihte gwlcem hazırla kendini diye ama yok heyacan yaptırıyor

@pembelok

PembeLokum ah canim ah son günlerin favori sorusu bana. :)) yok malesef :))) hayırlısı :) esmanin yine 38+5 ti biz 39+3 olduk yok bi kıpırtı :))

tutkku Dikkatimi çekti esmanin tarifi son zamanda cok oluyorki o bende, semsert oluyor tüm karnim ya da bir bölgesi ama ben onu bebisin durusundan kaynaklaniyor diyorum, yine aldın pozisyonunu bir şekil degistirsen artik kızım diyorum.o kasılma mi oluyormuş yani. Ama agris sizi yok.sadece cok fena sert oluyor rahatsız ediyor haliyle.

Bizimkiler k!radenizl8 ya değişik tarifler. öğreniyorum
kayinvalidemden.basit amahiç yapmayız biz.özellikle.patlicandan iki tarif öğrendim geçen.patlicani uzun uzun dogruyor.başlıyor, galeta umuma bulayip kizartiyor...bir de yine patlicai başlıyor sonra ufak ufak dogruyor ama cok küçük değil.onu teryaginda kavuruyor sarımsaklasak birlikte.yogurtla o kadar güzel oluyor ki. tavsiye ederim.canınız çekmez ınş.fikir olsun diye d3d8m cnm

Ladypurple evet iste kasilmaynis o bende aksam nette atastirirken ogrendim.
Sanirim baya baya kasilma.bulacak.beni.
Seninkiler dogum.kasilmasidir kuzum artik git bakalim.yarin kontrole, belki.acilman bardir ama agri yoktur.

Patlicanida denemek lazim guzel olur gibo duruyor veya su an acim.ya ondan

MutluBulut_ sevdim menunu
Bende kolaya kacmak.istiyorum, hatta yumurta pisirmek istiyorum
Cok mu sey istiyorum :)
hazır yufkadan borek yaptıysan oda kolay aslında canım ya :) yarında yumusrta kır
Niyeyse hep siz haklısınız
ama cidden buyuk cogunlukla esım benı dınledıgınde ıyıkı derken dınlemedıgınde pısmanlık duyuyo ailemde oyle beni genelde dınlemeyıp ama cogunda pısman oluyorlar ya ama tabı bazen yersız ınatlarım oluyo aslında oda yersız degıl kıskanclıktan gıtmeyceksın hayır gıtmeyeceksın dıye sonuna kadar savasıyorum sonunda kazanıyorum tabı

aferım ona vaktım zamanım var annecım herkes acelecı dıye benıde mı oyle sanıyorsun sen dıyo

MutluBulut_ yaptim boregi.
Annemlerden eve gec gelmisim azcik aceleyle hazirladim ama yendi bari az kaldi :)

Uykusuzluk sirasi bende ya saat kac olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…