- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
Ellerine saglik canim :))MutluBulut_ yaptim boregi.
Annemlerden eve gec gelmisim azcik aceleyle hazirladim ama yendi bari az kaldi :)
Uykusuzluk sirasi bende ya saat kac olmus
Selamlaar :)
Selam canım
Selamlaar :)
Selam canım
Gunaydin kizlar :)
Evet ama bugün akrabamızın nişanı var 3-4 gibi çıkcam inş. Sen neler yapıyosunNasilsin canim, cumarteside calisiyodun sen demi, aksama kadarmi :/
Gunaydin kizlar :)
Hadi ya sogudu mu oralar bizim buralar cok sicak hala.Nasilsin kuzum :)
Usuyorum.bu sabah ya, cok sukur havalar biraZ serinledi galibaa, yani en azindan sabah aksam oyle :)
Nasilsin canimSelam bulutum :)
hazır yufkadan borek yaptıysan oda kolay aslında canım ya :) yarında yumusrta kır
ama cidden buyuk cogunlukla esım benı dınledıgınde ıyıkı derken dınlemedıgınde pısmanlık duyuyoailemde oyle beni genelde dınlemeyıp ama cogunda pısman oluyorlar ya ama tabı bazen yersız ınatlarım oluyo aslında oda yersız degıl kıskanclıktan gıtmeyceksın hayır gıtmeyeceksın dıye sonuna kadar savasıyorum sonunda kazanıyorum tabı
aferım ona vaktım zamanım var annecım herkes acelecı dıye benıde mı oyle sanıyorsun sen dıyo
İyilik ne olsun sen nasılsın.Burda yagmur çokdu dünNasilsin canim
PembeLokum ah canim ah son günlerin favori sorusu bana. :)) yok malesef :))) hayırlısı :) esmanin yine 38+5 ti biz 39+3 olduk yok bi kıpırtı :))
tutkku Dikkatimi çekti esmanin tarifi son zamanda cok oluyorki o bende, semsert oluyor tüm karnim ya da bir bölgesi ama ben onu bebisin durusundan kaynaklaniyor diyorum, yine aldın pozisyonunu bir şekil degistirsen artik kızım diyorum.o kasılma mi oluyormuş yani. Ama agris sizi yok.sadece cok fena sert oluyor rahatsız ediyor haliyle.
hee iyi bari,degisiklik olur sizede :)
Napayim.bende bugun uykuluyum, isler beni bekler ama hic is yapasim yok .
Mia- hee iyi bari,degisiklik olur sizede :)
Napayim.bende bugun uykuluyum, isler beni bekler ama hic is yapasim yok .
MutluBulut_ oglenleri sicak canim ama sabahlari iyi cok sukur :)
Ya canim bana ordan yicecek.bisiler gonderdiler, paketin uzerinde boyoz yaziyodu galiba, kruvasan gibi bisiydi.
Evde yapilisina baktim ama ayni olurmuki.
Izmirlileremi sorayim.yoksa :)
Yapmisligin varmi
Kadinlar hep akilli ama erkekler kiymet bilmiyoAkıllı hatunsun demek ki canimm :)
Iyiyim bende canim burasi cok sicak :) hadi ya burada hala perde kipirdamiyo :-} at gecende demistim ama biz insan oglu gercekten garibiz simdide ben sonbahar grlse diye bakiyorumİyilik ne olsun sen nasılsın.Burda yagmur çokdu dün
Hadi ya bende merak ediyodum tadini demek o kadar guzelmis :)Mia- he sevmiyosan o zaman zor :) olsun ya yine degisiklik iyidir.
Ben severim :)
MutluBulut_ oylemi :)
Denesem iyi olur ya, tadi damagimda kaldi:)
PembeLokum nasilsin canimm, bugunmu gidiyodunu tatile :)
Nereye gidiyosunuz
Iyiyim bende canim burasi cok sicak :) hadi ya burada hala perde kipirdamiyo :-} at gecende demistim ama biz insan oglu gercekten garibiz simdide ben sonbahar grlse diye bakiyorumyazda kisi kistada yazi ozluyoruz :)
he sevmiyosan o zaman zor :) olsun ya yine degisiklik iyidir.
Mia- he sevmiyosan o zaman zor :) olsun ya yine degisiklik iyidir.
MutluBulut_ oylemi :)
Denesem iyi olur ya, tadi damagimda kaldi:)
PembeLokum nasilsin canimm, bugunmu gidiyodunu tatile :)
Nereye gidiyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?