2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Mia- hee iyi bari,degisiklik olur sizede :)
Napayim.bende bugun uykuluyum, isler beni bekler ama hic is yapasim yok .

MutluBulut_ oglenleri sicak canim ama sabahlari iyi cok sukur :)

Ya canim bana ordan yicecek.bisiler gonderdiler, paketin uzerinde boyoz yaziyodu galiba, kruvasan gibi bisiydi.
Evde yapilisina baktim ama ayni olurmuki.
Izmirlileremi sorayim.yoksa :)
Yapmisligin varmi

Akıllı hatunsun demek ki canimm :)

Canim benim kiyamam

Ayy kuzum ya bende onu yemek istiyorum ama yerinden alip yemek kismet olur insallah :)) hic bilmiyorum tam tamina atnisi olmasada uyi bir tarifse benzeri olur sanirim :)
Akıllı hatunsun demek ki canimm :)
Kadinlar hep akilli ama erkekler kiymet bilmiyo

İyilik ne olsun sen nasılsın.Burda yagmur çokdu dün
Iyiyim bende canim burasi cok sicak :) hadi ya burada hala perde kipirdamiyo :-} at gecende demistim ama biz insan oglu gercekten garibiz simdide ben sonbahar grlse diye bakiyorum yazda kisi kistada yazi ozluyoruz :)

Iyiyim bende canim burasi cok sicak :) hadi ya burada hala perde kipirdamiyo :-} at gecende demistim ama biz insan oglu gercekten garibiz simdide ben sonbahar grlse diye bakiyorum yazda kisi kistada yazi ozluyoruz :)

Evet hatta şimdi bile hava karardı bugünde yagcak sanırım.Ama bu kış çok soğuk geçti yazı pek göremedim çalışmaktan :)

he sevmiyosan o zaman zor :) olsun ya yine degisiklik iyidir.
Ben severim :)

Ben genelde sessizligi severim şimdiden basım agrıdı :)

Iyiyim canim sukur sen nasilsin? Evet su an mersine geldik 10 kisi akrabalar annemler vs :) Liparis diye bir tatil sitesi var havuzlu denize sifir fln ordan yazlik ev tuttuk 10 kisi otele gidemiyoruz cunku akrabalarimizin durumu yetmiyor :) bakalim memnun kalacak miyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…