Iyiyim canim sukur sen nasilsin? Evet su an mersine geldik 10 kisi akrabalar annemler vs :) Liparis diye bir tatil sitesi var havuzlu denize sifir fln ordan yazlik ev tuttuk 10 kisi otele gidemiyoruz cunku akrabalarimizin durumu yetmiyor :) bakalim memnun kalacak miyiz
Ay ne guzel :)
Kalabalik.daha bi hos olur, bol bol eylen,tadini cikarin canim :)
Buuz gbi atin sulara kendinizi ohh :)
Evet cnm kalabalik guzel oluyor hem geldigimiz tatil sitesi de cok iyiymis luks modern yeni yapilmis mersinde :)
Buralara tatile.geliyor musunuz :) Türkiyeye yani :)
Nette baktim canim fazla guzel :)
Geliyiruz canim zaten anneannemler,kuzenler falan hepsi orda.
Genelde izmire gidiyoruz.
Ama yolu artik cekememeye basladim,13-14 saat cunki.
Nasip bakalim nezaman gidilir yine
Hep.bekliyolar ama o yol.hic benlik degil :)
Anladim canim dedigin gibi 13-14 saat cook ya hele artik oglan dogduktan sonra daha da zorlasir kucukken oyle yolculuk yapmak
Günaydın kızlar.. Nasılsınız bakalım?
Haftasonu genel olarak benim için güzeldi, ama yarın eşimin doğum günü engin fikirlerinize ihtiyacım var, maddi olarak fazla masraf gerektirmeyen bişey yapmalıyım ama ne yapmalıyım?:))))
Yok canım güzel fikir bu hafta eşim izinli işe gitmiyor başucuna koyabilirim:)Selam kuzum
Hmm.dogum.gunu var he.
Kizinin ve senin adindan bisiler yapsan.. Mektup falan yazsan.
Mesela sabah uyaninca okusun veya cebine falan koy ise gidince farkedip okusun..
Sacmami
Ilk bu geldi aklima :)
Evet canım hakkaten öyle, pasta malzemelerini hafta sonu aldım zaten o bahçede ders çalışırken çaktırmadan yapmam lazım :)) Ya da küçük bi pasta da alabilirim :))duman91 canim manevi degeri olan bisi zaten daha mutlu eder bnce :)
Rabbim.en guzel hediyeyi verdirdi zaten cok.sukur :)
Evde pasta yaparsin.veya hazir alirsin .. Oh miss :)
Evet canım hakkaten öyle, pasta malzemelerini hafta sonu aldım zaten o bahçede ders çalışırken çaktırmadan yapmam lazım :)) Ya da küçük bi pasta da alabilirim :))
ben türk dizileri izliyorumO hastaneye yonlendirilmisiz ya vardir bi bildikleri diye gidecez cnm napalim
Benim esim inatcidir yani dedigim dediktir ille onun dedigi olacak bu konuda cok inatlasiyoruz birbirimizle en basitinden evi supurcem bugun supurme yarin supur diye tutturuyor inat ya izin vermiyor tutturuyor resmen boyle ilginc ilginc inatlari var herhangi bi mantikli sebebe dayanmayan
Baban ne icin gidiyor canim
Tesekkur ederim tatile mersine gidiyoruz akrabalarla ailemle fln boyle 10 kisi gidiyoruz
Tesekkur ederim cnm benm
Hangi diziyi izliyosun canim biz Fringe izliyoruz esimle
Sagol canim benim
Aleykum selam
Oy oy yaradanina kurban masallah subhanallah annesi coook tatli cok guzel bu kiz
Tamam canım teşekkür ederim ben bunun üstüne biraz düşüneyim bakayım:)))He bak pastanin uzerinede bisiler yazabilirsin..
Secenek cokta aklimada bisiler gelmiyo :)
nehirnil111 selam kuzumm nasilsin :)
yok kız gidilir Antalya'ya. Ama seneye nasip olursa Muğla'ya gidceğiz :) aynen önce paraAllah korusun gerçekten bir de gelirken cam kenarına oturucam illa dedim kalkarken bittim zaten o yüzden oldu bunlarKuzu ben her sene mümkün olduğunca farklı yer görme derdindeyim illa tatil bölgeleri de olmayabilir adalar tarihi yerler her şey olabilir Rabbim nasip ederse çok merak ettiğim güzellikler var Antalya ya sanırım gitmem artık tabi önce para lazım
Canım pasta yaparsın kendin evde balon alıp şişirip evi süsleyebilirsin tavana asabilirsin ya da etrafa dağıtabilirsinGünaydın kızlar.. Nasılsınız bakalım?
Haftasonu genel olarak benim için güzeldi, ama yarın eşimin doğum günü engin fikirlerinize ihtiyacım var, maddi olarak fazla masraf gerektirmeyen bişey yapmalıyım ama ne yapmalıyım?:))))
He bak pastanin uzerinede bisiler yazabilirsin..
Secenek cokta aklimada bisiler gelmiyo :)
nehirnil111 selam kuzumm nasilsin :)
yok kız gidilir Antalya'ya. Ama seneye nasip olursa Muğla'ya gidceğiz :) aynen önce para
Canım balonu daha önce yapmıştım.. Notları da o bana yapmıştı ama klasik olcak ne yapayım şuan durumumuz ona el veriyor:)))Canım pasta yaparsın kendin evde balon alıp şişirip evi süsleyebilirsin tavana asabilirsin ya da etrafa dağıtabilirsinUfak notlara anlamlı sözler yazarsın birini yatağının başına birini her gün baktığı aynaya birini dolabının üzerine buzdolabına ayakkabısının üstüne şeklinde gibi yapıştırırsın Sabah yatağından kalkmasından itibaren senin yazdığın notları her yerde bulabilir mesela tutkku canımın dediği gibi mektupta güzel fikir şık bir masa yaptığın pasta yanan mumlar güzel bir müzik basit ama her zaman kurtarıcıdır daha ne olsun durumun varsa iş yerine çikolatalı meyvelerden sipariş edebilirsin ya da ufak bir hediye kendin alabilirsin ama yapmasan da olur bunları çok önemli değil Yatağınızı gül yapraklarıyla süsleyebilirsin hep erkekler mi yapacak
İyiyim kuzum sen nasılsın
Tabiki de farklı yerler görmek ilk tercihimizBak değişiklik istiyorsunuz işte diğer yerleri görelim tadına bakalım önce anca o zaman Antalyayoksa kaldığımız otelden tatilden çok memnunduk orası ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?