2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Ay ne guzel :)
Kalabalik.daha bi hos olur, bol bol eylen,tadini cikarin canim :)
Buuz gbi atin sulara kendinizi ohh :)

Ay ne guzel :)
Kalabalik.daha bi hos olur, bol bol eylen,tadini cikarin canim :)
Buuz gbi atin sulara kendinizi ohh :)

Evet cnm kalabalik guzel oluyor hem geldigimiz tatil sitesi de cok iyiymis luks modern yeni yapilmis mersinde :)

Buralara tatile.geliyor musunuz :) Türkiyeye yani :)

Evet cnm kalabalik guzel oluyor hem geldigimiz tatil sitesi de cok iyiymis luks modern yeni yapilmis mersinde :)

Buralara tatile.geliyor musunuz :) Türkiyeye yani :)

Nette baktim canim fazla guzel :)

Geliyiruz canim zaten anneannemler,kuzenler falan hepsi orda.
Genelde izmire gidiyoruz.
Ama yolu artik cekememeye basladim,13-14 saat cunki.
Nasip bakalim nezaman gidilir yine
Hep.bekliyolar ama o yol.hic benlik degil :)

Anladim canim dedigin gibi 13-14 saat cook ya hele artik oglan dogduktan sonra daha da zorlasir kucukken oyle yolculuk yapmak

Anladim canim dedigin gibi 13-14 saat cook ya hele artik oglan dogduktan sonra daha da zorlasir kucukken oyle yolculuk yapmak

Aynen canim,saglik olsun gitmesekte olur :)
Siz dondunuzmu,daha kalacakmisinz..hafta sonu demistin galiba ama ordan eve gelesi olurmu hic insanin :)

Günaydın kızlar.. Nasılsınız bakalım?
Haftasonu genel olarak benim için güzeldi, ama yarın eşimin doğum günü engin fikirlerinize ihtiyacım var, maddi olarak fazla masraf gerektirmeyen bişey yapmalıyım ama ne yapmalıyım?:))))

Selam kuzum
Hmm.dogum.gunu var he.
Kizinin ve senin adindan bisiler yapsan.. Mektup falan yazsan.
Mesela sabah uyaninca okusun veya cebine falan koy ise gidince farkedip okusun..
Sacmami
Ilk bu geldi aklima :)

Selam kuzum
Hmm.dogum.gunu var he.
Kizinin ve senin adindan bisiler yapsan.. Mektup falan yazsan.
Mesela sabah uyaninca okusun veya cebine falan koy ise gidince farkedip okusun..
Sacmami
Ilk bu geldi aklima :)
Yok canım güzel fikir bu hafta eşim izinli işe gitmiyor başucuna koyabilirim:)
Kızımla ikimiz adına bişey alcaktım ama nakit sıkıntımız çok fazla en güzeli böyle manevi bişey olması:))

duman91 canim manevi degeri olan bisi zaten daha mutlu eder bnce :)
Rabbim.en guzel hediyeyi verdirdi zaten cok.sukur :)
Evde pasta yaparsin.veya hazir alirsin .. Oh miss :)

duman91 canim manevi degeri olan bisi zaten daha mutlu eder bnce :)
Rabbim.en guzel hediyeyi verdirdi zaten cok.sukur :)
Evde pasta yaparsin.veya hazir alirsin .. Oh miss :)
Evet canım hakkaten öyle, pasta malzemelerini hafta sonu aldım zaten o bahçede ders çalışırken çaktırmadan yapmam lazım :)) Ya da küçük bi pasta da alabilirim :))

ben türk dizileri izliyorum Kırgın Çiçekler Güneşin kızları faln evde izlemiyorum iş yerinde izliyorum

yok kız gidilir Antalya'ya. Ama seneye nasip olursa Muğla'ya gidceğiz :) aynen önce para

Canım pasta yaparsın kendin evde balon alıp şişirip evi süsleyebilirsin tavana asabilirsin ya da etrafa dağıtabilirsinUfak notlara anlamlı sözler yazarsın birini yatağının başına birini her gün baktığı aynaya birini dolabının üzerine buzdolabına ayakkabısının üstüne şeklinde gibi yapıştırırsınSabah yatağından kalkmasından itibaren senin yazdığın notları her yerde bulabilir mesela tutkku canımın dediği gibi mektupta güzel fikirşık bir masa yaptığın pasta yanan mumlar güzel bir müzik basit ama her zaman kurtarıcıdır daha ne olsundurumun varsa iş yerine çikolatalı meyvelerden sipariş edebilirsin ya da ufak bir hediye kendin alabilirsin ama yapmasan da olur bunları çok önemli değilYatağınızı gül yapraklarıyla süsleyebilirsin hep erkekler mi yapacak
He bak pastanin uzerinede bisiler yazabilirsin..
Secenek cokta aklimada bisiler gelmiyo :)

nehirnil111 selam kuzumm nasilsin :)

İyiyim kuzum sen nasılsın

Canım balonu daha önce yapmıştım.. Notları da o bana yapmıştı ama klasik olcak ne yapayım şuan durumumuz ona el veriyor:)))
Eşim bu hafta izinli olduğu için sabah yapıp giderim o uyanmadan:))) Gül yapraklarıyla uyansın kocişim:)) teşekkür ederim canım..

Bak değişiklik istiyorsunuz işte diğer yerleri görelim tadına bakalım önce anca o zaman Antalya yoksa kaldığımız otelden tatilden çok memnunduk orası ayrı
Tabiki de farklı yerler görmek ilk tercihimiz
Sonraki senelerdede Balıkesir civarı olabilir, ölmez sağ kalırsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…