İyiyim tutkum sen nasılsın. bende herşey süper .Zerence nasilsin boncugum :)
Nasil.gidiyor
nehirnil111 iyi bende canim ya, cok uykum var cook.
Ilk aylardaki.gibi halsizlik basladi yine
Olsun canım önemli olan beraber olmanız aşk huzur olduktan sonra gerisi gösteriş siz mutlu olun yeterCanım balonu daha önce yapmıştım.. Notları da o bana yapmıştı ama klasik olcak ne yapayım şuan durumumuz ona el veriyor:)))
Eşim bu hafta izinli olduğu için sabah yapıp giderim o uyanmadan:))) Gül yapraklarıyla uyansın kocişim:)) teşekkür ederim canım..
Zerence nasilsin boncugum :)
Nasil.gidiyor
nehirnil111 iyi bende canim ya, cok uykum var cook.
Ilk aylardaki.gibi halsizlik basladi yine
Aynen öyle canım benim amin amin İnşAllah...Olsun canım önemli olan beraber olmanız aşk huzur olduktan sonra gerisi gösteriş siz mutlu olun yeter
Bende de var canım o yorgunluk halsizlik sıcaktan eminim kidün yandım sıcaktan ya yüzüm yara oldu gene ter silmekten bütün evin işi düne kaldı cumartesi gezince bu akşam da gidip az ütülerimi yapacağm
Amin canım inşallah ayvalık kısmını merak ediyorum sarımsaklı falan Allahım o kadar yer merak ediyorum ki Kapadokya, Bozcaada, Cunda, Ağva, Amasra, Güneydoğu illeri, Bodrum, Datça, Foça, Didim, Marmaris- Fethiye say say bitmez aklıma gelenlerden bazılarını Kurban bayramı gibi tatillere sığdırabiliriz ama bazı yerlere 2-3 gün bile yetiyor bunun dışında Rize'den ve Ankara'dan bekliyorlar acilen böyle şehirlik geziler de olacak inşallah durumlar müsait olursaTabiki de farklı yerler görmek ilk tercihimiz
Sonraki senelerdede Balıkesir civarı olabilir, ölmez sağ kalırsak
Ağva en yakın sana gidilebilir bi hafta sonuAmin canım inşallah ayvalık kısmını merak ediyorum sarımsaklı falan Allahım o kadar yer merak ediyorum ki Kapadokya, Bozcaada, Cunda, Ağva, Amasra, Güneydoğu illeri, Bodrum, Datça, Foça, Didim, Marmaris- Fethiye say say bitmez aklıma gelenlerden bazılarını Kurban bayramı gibi tatillere sığdırabiliriz ama bazı yerlere 2-3 gün bile yetiyor bunun dışında Rize'den ve Ankara'dan bekliyorlar acilen böyle şehirlik geziler de olacak inşallah durumlar müsait olursa
Ağva en yakın sana gidilebilir bi hafta sonuve hızlı tren diye bişi var artıkın Ankara'yada rahat gidersiniz. Biz Eylül'de hızlı trenle gidicez Ankara'ya. Kurban Bay. için plan yapıyoruz şimdi 2-3-4.günü bişeyler yapmak istiyoruz bakalım.
Dün İstnabul'daydık epey gezdik. Ofum indi vallaSrekli farklı yerlere gezesimiz var
Ohooo sen niyeti bozmuşunEvet yakın biraz pahalı gibi bakalımAnkara rahat canım akrabalarda var zaten fazlasıyla kurban bayramında düşünüyoruz bir yandan öncesinde de gidebiliriz diyoruz herkes bir yerden çağırıyor ahh para olsa her hafta sonu kaçsak iyice azgın kurt gibiyim her yere gidesim var borçlar da dursun Bozcaada çok düşündük bayram için bakalım uygun olursa çok görmek istiyorum orayı herkes hayran olmadı arkadaşın yazlığı var Şarköyde araba ayarlayıp oraya kaçıcaz Bir de oturuyormuşuz evde o kadar plan yaptım Gördüm gördüm ohh keyfini çıkarsaydınız çok sıcaktı ama dün
Maşallahhh, ismi de pek güzel olacak minnoşun :)nehirnil111 yagmur yagiyo buraya cok sukur ya :)
azcik serinleyelim :)
Hadi ya oyle cok zorlaniyo insan ya, ne pazardan bisi anliyosun ne bisii..
Bende hep pazaa birakuyodum ama zamanla duzene koydum ..sende haledersin canim
Zerence oh masallah ozaman, iyi olur canim :)
Napalim bizde korku,stres,heyecan falan derken buyuyoruz :)
Daha ortada bebek yokken dusunmustuk canim
Nasipse Ayaz dusunuyoruz canim.
Hele.sag saglim.alalim kucagimiza, isim.olsun derdimiz :)
Maşallahhh, ismi de pek güzel olacak minnoşun :)
Allah bi avazda kurtarsın inşşşAllah
Ohooo sen niyeti bozmuşun
Eylül sonu bayram, acaba hava nasıl olur ki. Çanakkale adalar görmek istediğimiz yerlerEşim Çanakkale de yaptı ya askerliğini, Gelibolu da, her zaman söyler merak edipte gidemediğini.
Sizin avantajınız varmış bayağı eş dost akraba falan :) biz ikimiziz sadece , kafa rahat
nehirnil111 yagmur yagiyo buraya cok sukur ya :)
azcik serinleyelim :)
Hadi ya oyle cok zorlaniyo insan ya, ne pazardan bisi anliyosun ne bisii..
Bende hep pazaa birakuyodum ama zamanla duzene koydum ..sende haledersin canim
Kizlar evde lahmacun yapan varmi hic.
Bugun yapmak istiyorum ama lavslar cok sert olmazmi firinda :/
Yapıyorum canım muhakkak güzel oluyor işe götürüyoruz 3-4 gün taze taze yiyoruz geri kalan günlere de tost sıkıştırıyorumnehirnil111 her hafta yapiyomusun canim pogaca,masallah :)
Oylemi ben deneyeyim.bakalim sonra nasipse.. Uzun zamandir yemedim.buralardada satilmiyor pek, maksat canimin istemesini kandirmak
Canım Rabbim hayırlı doğum nasip etsin sağlıcakla dünyaya gelsin bebişiniz inşallah sonrasında durumunu paylaş olur mu
Amin canim amiiinn..tabi ki ah bir sonuç olsa bir şekilde bilgilendiricem de, bayağı bekletti kuzumuz.bugünden itibaren on gün daha bekleme payimiz varmış, bakalım.gidişat ne olucak. Bi kıpırtı olmazsa suni sancı denenir heraldr, son ihtimal de sezeryan.hayırlısı..Canım Rabbim hayırlı doğum nasip etsin sağlıcakla dünyaya gelsin bebişiniz inşallah sonrasında durumunu paylaş olur mu
Bence bugünden itibaren kendini belli edecek artık bekletmez bebişiniz canımAmin canim amiiinn..tabi ki ah bir sonuç olsa bir şekilde bilgilendiricem de, bayağı bekletti kuzumuz.bugünden itibaren on gün daha bekleme payimiz varmış, bakalım.gidişat ne olucak. Bi kıpırtı olmazsa suni sancı denenir heraldr, son ihtimal de sezeryan.hayırlısı..
ahhh yerim sizi yaaa... Az kaldı canım az kaldı... Kızımız pek bi nazlıymış MaşAllah..:)duman91 gunaydin canimmm,, evet tutkku nun dediği gibi mektup cok hoş oluyor.ben de kızımızın agzindan yazmıştım.haftasonuysa eğer ve kalkma saatini ayarlayabilirsen.mektubu sabah uyanınca gorecwgi yere koyarsin.ilk onu okur ve ilk kızı kutlamis olur.mektubun sonunda annemi içerde daha fazla beklwtmeyelim deyip mutfağa ya da sofra kurdugun yere yonlendirirsin..güzel bir kahvaltı hazirlaesin.kutlarsin öyle..ben haftaiçi olduğundan aksam yapmıştım. İşten geldiğinde.cok hoş olmuştu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?