- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Canım her zaman ki mayalı poğaçam 4 gün rahat taze kalıyor dolapta poşetin içinde saklıyorum bu seferki biraz daha farklı tarif bakalım aynı mı kalacak bayağıda fazla oldu tombişko oldular bir de yetim doyuran gibi
inşallah canımcımBence bugünden itibaren kendini belli edecek artık bekletmez bebişiniz canım
:))) ah canım nerdee :)) evet kesinlikle.cumartesi gitmiştik. 17 sınden ıtıbaren on gün daha atabilir dedi.. çarsamba yeniden cagırdı. bakalım gdicez yine. hayırlısı. evet olabilir tabi, nasip artıknehirnil111 taze kalmiyo.benimkiler ya :/
2.gun kuruyolar. Dolaptami.sakliyosun canim
Ladypurple oy yerim.ben sizii demin aklimdaydin. Resim.acilmadi ama kizim ierde uyuyor diye yazmissin.sandimm halbuki gelmemis halaa :)
1 gunu kaldi kizcenin amaa ne nazli cikti yvrucak :)
Gittiniz demi kontrole, olsun canim cok var oyle bekleyip normal doguran,sIkma canini :)
Sag saglim gelsin insallah, gec olsun guc olmasin :)
ahhh yerim sizi yaaa... Az kaldı canım az kaldı... Kızımız pek bi nazlıymış MaşAllah..:)
Güzel fikirmiş ama eşim bu hafta izinli çalışmıyor o yüzden sabah yatağa bırakırım notu kahvaltı ya da yemek planı da suya düşer :))) Ama pasta falan dur tamam aklıma bişeyler geliyor ayy heyecan yaptım:)
:) Ehh başladılar artık bizleri yormaya anne olmak hakkaten de kolay değilmiş:))inşallah canımcım
:))) ah canım nerdee :)) evet kesinlikle.cumartesi gitmiştik. 17 sınden ıtıbaren on gün daha atabilir dedi.. çarsamba yeniden cagırdı. bakalım gdicez yine. hayırlısı. evet olabilir tabi, nasip artık
Oy kuzum oyyy heralde hayatımdaki en zor bekleyiş bu oldu :))
Sen artık duruma göre ayarlarsın birşeyler. Bu aarada yeni evinizin paylaşımını yapmış mıydın, son zamanda bayagı bir n-muhabbet kacrıyorum, acaba bunu da atladım mı dedm?
Evet canım aynen, daha hamilelikte anladım bunu.:) Ehh başladılar artık bizleri yormaya anne olmak hakkaten de kolay değilmiş:))
Yok canım henüz paylaşmadım daha doğrusu çekemedim bile :))) Paylaşınca etiketlerim hepinizi
bebeğim diye bir program kuzum, evet acıklamaları gayet gÜZELLadypurple ya kuzum o uygulamanı ismi ney, bende ındıreyım detaylı yazıyor herşey .
bulduklarım ıyı degıl bu kadar
Evet canım aynen, daha hamilelikte anladım bunu.
Hmmm tamam canım o zaman :)
bebeğim diye bir program kuzum, evet acıklamaları gayet gÜZEL
Dene canım taze taze duruyor vallahi hemen tükettiğimizden buzluğa koymadım hiç mesela öyle yapanlarda var misafirler için bir gün toptan yapıp koyucamnehirnil111 oh tombiş tombiş ne guzel olmuştur o
ne kadar dayanırsa artık canım.
dolaba koymayı denemedim hiç bakalım bidahakine oyle yapayım
Canım bu arada sen tetanoz aşısı olmuş muydun yaa?Evet canım aynen, daha hamilelikte anladım bunu.
Hmmm tamam canım o zaman :)
bebeğim diye bir program kuzum, evet acıklamaları gayet gÜZEL
Dene canım taze taze duruyor vallahi hemen tükettiğimizden buzluğa koymadım hiç mesela öyle yapanlarda var misafirler için bir gün toptan yapıp koyucam
Tamam canım haber veririmdene bakalım olursa yaparız bızde
messsela yaniii
Evet canim yaptim geldim :) bugun ogleden baya sonra basladim :))hmm bakayım canım sağol cok
nehirnil111 oh tombiş tombiş ne guzel olmuştur o
ne kadar dayanırsa artık canım.
dolaba koymayı denemedim hiç bakalım bidahakine oyle yapayım
MutluBulut_ temizlik gününmü bügü yine hamarat hanıım
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahh
Aynen canim,saglik olsun gitmesekte olur :)
Siz dondunuzmu,daha kalacakmisinz..hafta sonu demistin galiba ama ordan eve gelesi olurmu hic insanin :)
Evet canim ya ama bide hemen kirlenmese su evler :))
Evet canim ya ama bide hemen kirlenmese su evler :))
Çok tembelim yaaa umarım halledebilirim canım :)))Gunaydin :))duman91 olsun canim gidjnce telafi edersin aksam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?