2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Hamilelikten dolayidir canim ya bir.bedende 2 can tabi :) iyiyim bende canim :)) misafirim gelecek bugun kahvaltiya masayi hazirladim simdi oturuyorum
Canım ben de hamilelikten önce de üşengeçlik vardı, hamilelikle beraber 2-3 katına çıktı:))) Anladım ki benim oturmamam lazım oturunca öylece uyuyakalıyorum resmen:))
Bu seferki arkadaşın umarım bekletmez canım, bende daha kahvaltı yapmadım nedense canım pek istemiyor akşam çok kaçırdım sanırım:)

Bende de var aslinda eger bi oturursam tum islerim kaliyor oturmadan yapmam.lazim :) hadi ya :) ama ye bisiyler bebegin acikmistir :)) ahh canim ayni arkadasim gelecek birde yaninda baska bir arkadasim diger arkadastan kaynakli vaktinde gelir belki umudum

:) Şimdi yiyorum canım, Ahhh bakalım ben bile pek ümitli değilim hemde iki kişiymiş daha geç bile gelebilirler(azcık gözünü korkutayım):))

Afiyet olsun canim :)) aman istedikleri zaman gelsinler napayim 11 gibi dedik ama bakalim
Teşekkür ederim canım, ooo daha 1 saat varmış:) Benim kociş notu görmedi mi acaba yaa neden aramadı, yoksa daha uyanmadı mı ki ?
Hafta sonu iki gün öyle güzel kahvaltı yaptım ki maşAllah bana yani etkisi hala sürüyor:))

Selam kizlaar :)

Fatmam ah o yorgunluk son aylarda kat kat fazla oluyomus ya.
Oturunca kalkmak falan oyle zor geliyoki..
Yatsam sabah aksam uyurum ..
Yuk ayakarda ya dizlerin,tabanlarin heryerin agriyo e sonuc halsiz dusuyosun :/
Insallah senin bukadar olmaz.. Tabi halimize sukur saglicakla gelsiner hele sabtetcez biraz daha

MutluBulut_ canim.seninde misafirin gelecekmis, gec gelen birimi :)

ayy cidden mi canım ilerleyen zamanlarda kendimi düşünemiyorum bile... ( Akşam eve gitcem yemek ypcam, bulaşık makinesi boşaltılacak, balkonlar yıkanacak o kadar çok gözümde büyüyor ki rutin işleri bile :)) Birde troid yoruyor beni hızlı çalışıyormuş çabuk yoruluyorum.... Ağırlaşınca kim bilir nasıl olcam.. 4 ayım kaldı diyorum artık hayırlısı olsun.. :)

Canım hamilelikten oluyor üzme kendini bugün eşinin günü akşam gittiğinde telafi edersin sen en büyük hediye sen ve bebeğiniz zaten
Selam kizlaar :)

Nasılsın tutkum

duman91 yorma canim kendini okadar, Rabbim.nasip ederse yavas yavas yaparsin dicem ama insan hemen her isi bitirmek istiyor.
Simdi kiloda aliyosun ya vucut alismay calisiyo buna canim oda yoruyor.
Esin yikar belki.balkonu evdeymis ya :)
Aramadimi.hala :)

nehirnil111 iyiiyim nehirim seni sormali :)

Aksam.yaptim lahmacunu en azindan yendi ve begenildi :)
Tabi tam tadi olmasada iyi yine :)

nehirnil111 iyiiyim nehirim seni sormali :)

Aksam.yaptim lahmacunu en azindan yendi ve begenildi :)
Tabi tam tadi olmasada iyi yine :)
Bende iyiyim canım sıcaklardan bazen başım dönüyor motivasyonumu yüksek tutmaya çalışıyorum Ellerine sağlık canım eminim güzel olmuştur her ne kadar olsa da dışarı da yapılanlarla evde yapılan aynı olmuyor ev usulü o sonuçta daha temiz güvenilir boşver

Tuzlu ayran falan icsen canim iyi gelir..
Buralar serinledi cok sukur.. 25-26lara dusecek diye soyluyor hava durumu ama Allah bilir

Aynen ya disarda yapilanlar neden oyle tatli oluyosa, tabi yasaklar tatli olur :)

Canım sağolsun eşim biçok işi yapıyor da yine ben pek bişey yapmıyorum o durum sıkıyor beni... Evet kilo da almaya başladım işe yolumu uzatarak geliyorum yaklaşık 30 dakika sürüyor... Eşimin sınavı bitsin yürüyüşlere de başlarız heralde en azından hızlı kilo almanın önüne geçerim diye tahmin ediyorum.
Yok canım aramadı yaa ben aradım en sonunda dayanamadım. Not için teşekkkür etti kahvaltı hazırlıyormuş öyle... :) Birde gelirken pasta falan alma sakın dedi (alacağımı tahmin etmiş) bende tamam dedim belki evdeki pasta kekiyle bi pasta yaparım bende :)

Tuzlu ayran falan icsen canim iyi gelir..
Buralar serinledi cok sukur.. 25-26lara dusecek diye soyluyor hava durumu ama Allah bilir

Aynen ya disarda yapilanlar neden oyle tatli oluyosa, tabi yasaklar tatli olur :)
Acaba yükseliyor mu tansiyonum düşüyor mu anlamadım kuzum belki de sıcaktan oldu diyorum bir daha olursa ölçeceğim olmadıBiraz perşembeden sonra düşecekmiş sıcaklıklar çok iyi olur
Aynen öyle diyor avutuyorum kendimi :)))

Bu sene de böyle olsun canım ne olacak siz biliyorsunuz birbirinizi

Prensesler gibi olur ya şirine giyer bence canım olmadı sonra ki sene giyer muhakkak çok tatlı gelin gibi birinin düğünü olursa eğer giydirirsin
Evet canım seneye kuzenimin düğünü var kısmetse o zaman giydiririm diyorum ama ahh şu beden konusu hiç anlamıyorum, şimdi doğduğunda 50-55 cm olsa, yaza kadar 13 cm uzar mı ki :))) dediğin gibi sonraki seneye anca olur gibi:)

Uzayabilir de canım bebekler belli olmuyor bazen bir anda uzayıp kilo alabiliyor ben arada kısa mesafe de olsa gördüğümde şaşırdığım bebekler olmuştur bu da anneden ne kadar beslendiğiyle yapısıyla alakalı sanırım

Heheh baba, amca, dayı, hala babaanne, dede uzunlar bizimkinin de uzun olma olasılığı biraz yüksek... Tabi kısa olursa benden:))) Ahh bir tarafım taaa seneye yazı mı düşünüyorsun diyor, bir tarafım sezon sonu daha indirimli oluyor al kenara koy diyor:))) Bütün bu muallaklar içinde hiçbirşiy almadım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…