2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Bence alabilirsin canım cinsiyet belli neden olmasın ben arkadaşıma 2-3 yaşında giydireceği küçük erkek gibi olan böyle cicili bir gömlek aldım bayıldım bakarken aldım hemen sonra giydirir ne olacak küçük çocuğa ilk doğduğunda hep o anlık şeyler geliyor zaten giyemeden hemen uzuyor kilo alıyor falan önemli olan sonrası

Doğru diyorsun canım aslında du bakalım iyice heveslendim:)))

duman91 canim aslinda flort zamanina bnzemiyor yillar gectikce ne gerek varki diyorsun :)
Evlenincede masraflar buyuyor bl
Bende istemedim hediye falan, degisiklik olsun diye sadce bir yere yemege gittik oda masallah hersey ne pahali ciktigima pisman oldum.

Canim.aynen yuruyus kilonun onune duruyor, bak gecen ay cok yapmamistim kac kilo aldim, masallah bu ay biraz daha iyi..
Istemeye istemeyede olsa zorla cikiyorum.

Ciciste cok ciciymis hakkatenn :)
Canim agustoslara dogru giyer bnce.
En azindan resimde o kadar buyuk durmuyor.
Zaten soyle 3-4 ay sonra nasil.buyuyolar ilk hallerine gore.
Hic buyuyecekmis.gibisine gelmiyor insanin ama masallah bakmissin kocaman olmuslar :)

nehirnil111 kuzum olc bakalim, ben genelde ayrani icince duzeliyor, ama dedigin gbi bimiuorum duukmu yuksekmi
Eve tansiyon olcme seysi almak istiyorum hep.ama dogru olcuyolarmi acaba

1 gecede gecti canim sagolasin :)

nehirnil111 kuzum olc bakalim, ben genelde ayrani icince duzeliyor, ama dedigin gbi bimiuorum duukmu yuksekmi
Eve tansiyon olcme seysi almak istiyorum hep.ama dogru olcuyolarmi acaba
Canım kardeşim hemşirelik için okuyor tansiyon aleti var tam ölçüyor o olmadı ölçtüreceğim bizim evde yok annemlere gittiğimde artıkben hiç anlamadım kardeşim kaç kere şu şekilde ölçülecek diye gösterdi o çevirmeli farklı bir şey ama elektronikler var arkadaşım hamile o sürekli ölçüyor güveniyor

nehirnil111 kuzum Rabbim.aratmaz insallah.
Haplami.korunuyodunuz, dogal yollarlami.
Ben hap kullanamadim korktum, oyle daha zor kaliyor deniyor ya Rabbim bilir tabi yine ama.

Heoylemi o zaman sanslisin canim.
Hastanedeki gibiler ddaha dogru olcuyor genelde ama elektronik almak lazim.birtane.
Veya arda acile.gidip olctursemmi.diyorum.
Aydan aya olcuyolar cunki hastanede.
Gerci tam.aninda lazim olcmek lazim ama

Aynen pasta alma masraf yapma diyor bana :))
Evet canım bende başladım gibi artık tekrardan yürüyüşlere ne kadar zorlansam ayaklarım geri geri gitse de yapıcam :) Bu arada kızım sanki biraz daha yukarı çıkmış gibi oyy midem o kadar dolu hissediyorum ki normalde bu saatlerde acıkırdım bile :))
Ayy öyle mi diyorsun alayım netten dedim tükenmiş:)) Ne şanssızım neyse başka şeylere bakıyorum bende. Benim doğumumda Zülal 6 aylık olacak bakalım ne kadar büyümüş olcak:)) O günleri görürüz İnşAllah..

nehirnil111 kuzum Rabbim.aratmaz insallah.
Haplami.korunuyodunuz, dogal yollarlami.
Ben hap kullanamadim korktum, oyle daha zor kaliyor deniyor ya Rabbim bilir tabi yine ama.
Amin inşallah tutkumHapla canım ben pko hastasıyım zaten yıllardır kullanıyorum hastalığımdan dolayı hamile kalmak istediğimde farklı bir yönteme başvuracağım kendiliğinden olmazsa korkuyorum ama bu kadar borcun içine yavrumuzu dünyaya getirmekten de korkuyorum yoksa olurdu ama bakıyorum arkadaşıma ekstradan testler yapılıyor muayeneye gidiyor devlette de olur belki bunlar ama ya olmadığını düşün bana diyordu az masrafı var ne olacak ama bebek odası yapıldı 5 bine anca hastane masraflarıyla falan bizim o kadar verecek paramız yok annem sen doğur ben bakarım ben alırım diyor ama ben eşimle beraber rahatça beklenti olmadan istiyorum hamileliğimde şunu yersem para gider diye düşünmek çok istemiyorum hamilelikte beslenme çok önemli et, tavuk, balık dönüşümlü kullanılıyor sütü yumurtası her şeyi normal insan olarak zaten bunlar gerekli ama hamile kalınca zorunluymuş gibi geliyor günlük yenilecek badem ceviz tarzı şeyleri saymıyorum bile çok araştırmıştım arkadaşım için oradan biliyorum bilinçliyim birazŞuanda krediden elimize para kalmazken ya doğurayım muhakkak rızkı gelecek diye düşünmek riske atmak olur ben çok çocuklukta kardeşlerimle sıkıntı çektim herkesin kıyafetini giydik gocunmam kesinlikle kuzenlerimin falan hep gelirdi çocuk ne kadar pisletebilir ki ama işte psikolojik olarak etkiliyor insanı

Canım ben arada eczaneden de ölçtürüyorum... O elektronikler çok güvenilir olmayabiliyor çünkü benm hep 9-5 çıkıyor, normalde 11-7:)

Heoylemi o zaman sanslisin canim.
Hastanedeki gibiler ddaha dogru olcuyor genelde ama elektronik almak lazim.birtane.
Veya arda acile.gidip olctursemmi.diyorum.
Aydan aya olcuyolar cunki hastanede.
Gerci tam.aninda lazim olcmek lazim ama
Canım ölçtür derim bak Allah korusun arkadaşımın son 2 ayında tansiyon olayı görüldü şuanda 2 saatte bir ölçülüyor kendi evde hamilelikle ileri ki dönemlerde gerekli olabilir

Canım çok haklısın maddiyat konusunda, bizimde kredilerimiz vardı biraz rahatlamıştık ki bebiş haberinden sonra ev aldık şimdi çok şükür evimiz var ama cidden zorluyor bizi... Bir an önce ufak tefek borçlarımızı bitirmek derdindeyiz o da nerden baksan 6-7 bin civarı..
Et, tavuk çok önemli tabi ama benim gibi tiksinirsen onları da yiyemiyorsun:))) Aman aman bi aşerme durumumda olmadı çok şükür... Hoş oldu ama bulamadık:))
Zaten uygun koşullar oluşunca tamam diyorsun sanırım vakti geldi :)) Canım zaten kadınlarımızın baya bi oranı pkolu.. Hemen hemen hepsi de çocuk sahibi, sen gönlünü ferah tut istediğn zaman olur inşAllah...

Canım ben arada eczaneden de ölçtürüyorum... O elektronikler çok güvenilir olmayabiliyor çünkü benm hep 9-5 çıkıyor, normalde 11-7:)
Canım hamileliğin bazı dönemlerinde değişimler olabiliyor arkadaşımın gerçi tansiyon olayı var ama mesela 5 dakika yükselip geri normale dönebiliyor onda son haftaları

Amin canım benim inşallah duan için teşekkür ederimDediğin gibi en azından çok düşünmeden yaşıyorsun tabi ki zorluk çekiliyor eşimizle beraber herşeyin üstesinden geliriz inşallah önemli olan kafanı yastığa koyduğunda huzurla uyuyabilmenSizde inşallah geri kalan ufak tefekte olsa sıkıştıran borcunuzu bitirirsiniz bebişiniz doğduğunda sorunsuz devam edersiniz herşeye Tiksinme olayı genelde oluyor evet her hamilelikte artık olduğu kadar ne yapalım

Ahh o huzur yokmu o huzur... :)
Amin canım inşAllah güzel dileklerin için teşekkürler...
Çok şükür ki benim beklediğimden uzun sürmedi bende ona seviniyorum:)) annem gibi 9 ay sürüncem zannediyordum:)

Ahh o huzur yokmu o huzur... :)
Amin canım inşAllah güzel dileklerin için teşekkürler...
Çok şükür ki benim beklediğimden uzun sürmedi bende ona seviniyorum:)) annem gibi 9 ay sürüncem zannediyordum:)
Çok şükür canım belli olmuyor işte Rabbim ol desin yeter ki çok aratmasın kimseye evlat hasreti göstermesin inşallah AminHerşeyin başı sağlık huzur tabisi

duman91 yuru canim yuru tam kiloluk aylardasin .
Cikmistir canim minnak yukari, 21 haftalik aartik normal, dahada cikar yukari kiz gobusleri daha bi yukarda sanki :)

nehirnil111 anadim canim, Rabbim aratmaz ve en hayirli zamanda nasip eder insallah.
Biraz evlilige alisma sureci,birsz borc sureci derkn zaten zaman geciyo canim.bir bakmissin bbis istegi kendiliginden gelmis :)
Plan yapmak iyi degil evet ama bebek icin biraz yapiliyor, ister itemez kafanda o korunmayi birakacagin ayi kuruyosun ,kartik Rabbim nasip edermi orasini bilemeyiz.

Suyu yetersizdi demi arkadasinin beslenemiuordu bebis o arkadasmi o.
Dogurdumu yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…