2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Evet galiba valla biraz önce yemkten kalkmış gibiyim hani bu durum işime yarar fazla yemem ne güzelde :))
Biraz önce netten baktım bu haftalarda 5-7 kilo alırsınız diyor bende tam 6 kilo aldım:)))

Amin canım inşallahEvet bu süreçte evliliği de anlamış oluruz belki rahatladıkça görmediğimiz bir kaç yere ziyaret şansı buluruz bebekten sonra biraz daha kısıtlamalar oluyor çünküİster istemez yapılıyor plan Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin tabi ki

Evet canım çok şükür devam ediyor hamilelik sanırım sürekli kontrolle son haftasına kadar tutmaya çalışacaklar bebeği Onun şekerlerini yapmaya gideceğim bugün yarın bakalım hastane de ya da sonradan mevlütte verilecek yesin onu teyzesi

duman91 evet o tokluk.hissi bardi bendede ama kisa surdu
Aksamlari masllah bi yiyorum.bi yiyorumm sanki 1 ay ac birakmislar
napalim nasipse dogurunca veriri kilolari artik hos ozamanda sut gelsin diye habire yedirecekler

nehirnil111 oy minnak insallah azicik.daha sabreder.
Ayindaysa artik dogsada cok sorun degildir canim gerci, belli.bir haftadan sonra gelisim tamamlanmis oluyor.
Yani nette yazilanara gore oyle :)

Alt komsumda 8.ayinin sonunda doguracakmiskiii ayina zar zor girdirmisler,hani yeterki ayindan 1-2 gun alsin diye.
Cok ilginc seyler ya, inanasi gelmiyor insanin , Rabbim.ne buyuk.
Icinde baska bir can var, zamani geldiginde buyumuste dunyaya gelmeye hazir oluyor falan :)

Ayy öyle mi bende baya sürer zannediyordum:)))
Kız hiç sorma bi oturyorum bahçede birde açık hava ya öyle bir yediriyor ki tabak tabak yiyorum resmen... :))
Aynen doğumdan sonra da süt olsun diye yedirirler yok anacım dikkat etmem lazım eşim bile tuaf bakıyormuş gibime geliyor...
Canım öyle bir sistem var ki yeryüzünde insan düşündükçe kafayı yer, Allah'ıma şükürler olsun bugünleri için...

İnşallah canım zaten ayında 32.haftadan sonra doğsa da sıkıntı olmuyor ama doktor yine de son ana kadar bekletmek istiyormuş vardır bir bildikleri akciğer için iğne falan vuruldu erken doğumlarda gerekli olabiliyormuş çünküRabbim çok büyük minnaklar ama herşeyin zamanı olduğunun farkındalar hemen gelmeye çalışıyorlar dünyaya inşallah onları çok güzel bir hayat bekliyordur beklediklerine değer

ohh ıyı yapmısın canım :)
gormus dıger mesajda gordum :) aramamıs ama olsun erkek ıste

ıkı arkadasım geldı evet canım bırı gecende gec gelen vardı ya o ama beraber olunca gec kalmadılar
Eki Görüntüle 1608868 Teyzoşlar şunun tatlılığına bakın yaaa seneye yazın giyer mi ki? 68 cm diyor
oyy cok seker hıc anlamam ama fıyatını merak ettım canım :)

kızlar ya gecen hanı demıstım ya arkadasımın kızı kucaga alısmıs dıye bu sefer hıc oyle degıldı masallah ya kafasına gore takıldı cogu zaman yerım onu ben sımdıden ozledım valla :) daha bı heveslendım bugun :) 1 hafta once gordugum halde ozlemıstım zaten masallah nazar degmesın hayran bırakıyo kendıne :) hele bır karpuz yıyısı var

duman91 ay acik havada yenmezmii
yok canim ya, simdi boyle bizi kilolu halde gormeye alisik degiller ya ister istemez sasiriyolar bukadr hizli kilo.nasil aliyo diye :) zaten onlar anca kilo alisimizdan anliyolar babaligi bnce,gobus falan buyudukce :)
Ben aynaya bakinca hala zayif gibi duruyorum ama gel.bide resimlere sor amaan

Resmen catal,kasik kullanmiyorum bu aralar gercekten bandira bandira yiyorum
Oyllde daha bi tatli oluyor veee gelsin kilolar :)

nehirnil111 hee oy kiyamam ya. Insallah sabreder biraz daha :)

Heh evet saglikli,guzel omurlu olurlar insallah :)

MutluBulut_ ozleniyor ddemi canim hemen, bak istegin geri gelmis :)
Bebek bu bir bakmissin sinir eder seni,bir bakmissin kendine asIk eder :)
arkadaslarinda gelmis.ne guzel, degisiklik olmus senin icinde canim :)

evet canım ya bu ara ıyı oldu arkadaslar :)
dogru dıyosun canım demek uykusunu alması vs ılede alakalı :)

Canım 12.99 TL:)) ama stokta kalmamış tükenmiş. Pembesi vardı ama butikbebe diye bi sitede çok da uygun şeyler var:)) bütün gün oraya baktım annemde bunlari almis daha simdiden:))

Canım 12.99 TL:)) ama stokta kalmamış tükenmiş. Pembesi vardı ama butikbebe diye bi sitede çok da uygun şeyler var:)) bütün gün oraya baktım annemde bunlari almis daha simdiden:))Eki Görüntüle 1609054
aaa cok cok uygunmus fıyatı guvenılır sıte mı acaba ınanılmaz uygun o elbıseye gore :) ama ksımet degılmıs
oo masallah anneanne doldurmus valla sagolsun
canım mutfagın cok hos olmus gule gule kullan cokta kullanıslı ferah olmus gercekten L :)

Evet canım uygunmus hatta gupurlu değilde tullusu var ama aynı fiyata:)) evet annem pek bi hevesli esimde kızıp duruyo ben alcam artık almasın diye ortada kaldım:)) ilk olunca böyle oluyor demek ki. Tesekkur ederim canım daha iyileri sizin olsun daha davlumbaz takilmadi eksikleri var ama çok kullanışlı dediğin gibi:))

aa nıye kızıyor kı ne guzel masraf azalıyor hem alacak cok zaten babasıda cok alır :)

aa nıye kızıyor kı ne guzel masraf azalıyor hem alacak cok zaten babasıda cok alır :)
Aynen bende öyle diyorum bize sadece beşik kalır diyorum:)) ama dinletemiyorum:)) beni uyarıyor annemlerin yanına gitcem cuma günü sakin bensiz bisey alma diye

duman91 oy kuzum mutfagina bayildimm
Hele o mor ne guzel olmus :)
Rabbim huzurla kullanmayi nasip eder insallah.
Buyuk mutfak cok iyi oluyor ya, rahatca yapabiliyosun yemegini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…