2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

duman91 oy oy oy maşallah, bayıldım kuzum, harika olmuş mutfağın, cok ferah, güle güle vakit geçir inşallah..ayrıca minnosun cicileri de cok tatlı, Rabbim sağlıkla giymeyi nasip etsin..

evet canımm Allah'ın izniyle bu hafta sonu inşallahh..dua edin banaa heyecandan ölecem yoksaa

Aynen bende öyle diyorum bize sadece beşik kalır diyorum:)) ama dinletemiyorum:)) beni uyarıyor annemlerin yanına gitcem cuma günü sakin bensiz bisey alma diye
Tabi canim :) babaanne almis mi biseyler
Bence bugun doguma gireceksin bakalim.hayirlisiyla

evet canımm Allah'ın izniyle bu hafta sonu inşallahh..dua edin banaa heyecandan ölecem yoksaa
Insallah cok guzel gecer canim :)

Tabi canim :) babaanne almis mi biseyler

Bence bugun doguma gireceksin bakalim.hayirlisiyla

Insallah cok guzel gecer canim :)
Günaydın canım, kayınvalide de daha hamile değilken bornoz ve battaniye almıştı bilmiyorum şimdilerde bişey aldılar mı hevesleri kalmamış mış artık yaşanan olaylardan dolayı :))) Çok da umrumda sanki hıhh zaten erkek bekliyordu kv şimdi kız olduğunu duyunca iyice hevesi kursağında kalmıştır

Evet canim yirmi küsurlu haftalardan birinde olmuştum.sen??
Ahh canım Rabbim yar ve yardımcın olsun bak görüyor musun sen bıcırığı nasıl da annesini bekletiyor İnşAllah herşey yolundadır da zorluk çekmeden dünyaya gelir güzel kızın canım...
Ev içinde teşekkür ederim, çok çok güzelleri sizin olsun İnşAllah...
Evet canım bende pazartesi günü vuruldum.. normalde haftaya olcaktım ama tatile çıkıyorum diye önceden vurdular:)

Anemmmm ne güzel heyecanlar bunlar yaaaa, keşke bende o tarihe tekrar geri dönebilsem üstünden daha 1 yıl geçmesine karşın o kadar çok özlüyorum ki herşy çok daha güzeldi... Bol bol tadını çıkar canım benim, stresin heyecanın önüne geçmesine izin verme:)))

Ladypurple yaa gunun gectii, ah minnak ahh ne beklettin anneyiii :)
En hayirli dogum hangisiyse o okur insallah canim, hrsey normalken sezaryen olmak insani uzer evet ama belki gerek.bile kalmaz :)
Bebis dondu demi.

Haberdar et bizi, kontrolun varmis bugun.

duman91 kuzum ciciler harikkaa :)
Canim bosver aslinlar esin neden oyle yapiyo ki.
Bize besik ve araba bile aldirmayacaklar,sagolsunlar onlar alacak.
Cicileri desen ben sayili sey almisimdir, annem ve kv aldi cogu seyi sagolsunlar.
Torun sevgisi bi baska onlar icin.

Sizde alirsiniz bisiyler, kadincagiz heves etmis almis :)

Bende ilk torun ne yapsın heveslenmiş almış diyorum.. Bizimde 10. çocuğumuz değil ya diyor... Maddi anlamda sıkışığız ya sanırım annemlerin bu yüzden yardım etmesini çok da konduramıyor birde yaşanan olaylar tartışmalar falan... Hani başka birşey çıkaramıyorum ben yani... Annem beşik veya puset de almak istiyormuş diyorum kendimiz alırız diyor:))
Du bakalım cuma günü kvlere gitcez onlar da bişey aldı sanırım en azından görümcem heves etmiş almıştır onlara ne tepki verecek... Sonra ben otobüse bincemmmm annemlerin yanına gitcem ohhhh 1 hafta yokum... .:)))

Evet canim dedigin gibi olabilir, yardim.ediyo saniyodur ama bilmiyoki onlar nekadar hevesli.
Kv dende nasil insanmis oyle, ne buyuttuler o olayi, ama Rabbim.buyuk kuzum, seni bu haldeykn uzdukleri yeter.
Oh ne guzel.git annecigine, dinlenirsin bol bol canim, iyi gelir.
Tasindilar demi daha yakina simdi.

Evet canım ben Allah'a havale ettim boşverrr:)))
Canım annemler ankaraya gelecekler daha doğrusu eşyaları geldi ama kendileri bandırma da (kardeşimin yanında) bende oraya gitcem kısmetse... Dönüşte annemlerle döneceğim işte :)) Benim için güzel bi tatil olur...

nehirnil111 hee oy kiyamam ya. Insallah sabreder biraz daha :)

Heh evet saglikli,guzel omurlu olurlar insallah :)
İnşallah canım
Canım 12.99 TL:)) ama stokta kalmamış tükenmiş. Pembesi vardı ama butikbebe diye bi sitede çok da uygun şeyler var:)) bütün gün oraya baktım annemde bunlari almis daha simdiden:))Eki Görüntüle 1609054

Yerim o cicileri nasıl güzeller ee torun svegisi çok farklıdır canının canı Mutfağın çok güzel canım aşkla kullan yemekcikler yap orada ferah çok şık büyük dolapların fazla maşallah
Canım öyle söyleme ya İnşallah güzel hayırlı haberlerle gel

Dualarım seninle şekerim herşey gönlünce çok güzel olsun inşallah

Teşekkür ederim canım benim Rabbim hepinize nasip etsin İnşAllah... Ahh canım önceki evimin sadece iki dolabı vardı, çok sıkıntı çektim çeyizimin çoğunu açmamıştım şimdi rahat rahat yerleştirdim, yerim de arttı. Evet torun sevgisinden kadın resmen alışverişe attı kendini:)))

duman91 hmm aynen canim azcik kafa dagitirsin, cok.yorma kendini :)
Yol biraz uzun canım yaklaşık 10 saat gidicem bakalım hayırlısıyla ulaşırım inşAllah, dönüşte annemlerle araçlarıyla döneceğim için sorun yok da gidiş birde bulantılarım tekrardan başladı(( üşüttüm mü nedir anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…