2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

duman91 10 saatmi abooo ki nasil.gideceksin okadar :/
Doktoruna sordunmu,hani uzun yolculuklarda sIk sIk mola gerekiyor ya.
Hele yalnizda gideceksin, insallah sag saglim.varirsiniz kuzum.
Artik.molalarda yurursun biraz.

duman91 10 saatmi abooo ki nasil.gideceksin okadar :/
Doktoruna sordunmu,hani uzun yolculuklarda sIk sIk mola gerekiyor ya.
Hele yalnizda gideceksin, insallah sag saglim.varirsiniz kuzum.
Artik.molalarda yurursun biraz.
Evet canım sordum, molalarda bol bol yürü dedi, birde gece yolculuğu canım, akşam 9 da bincem sabah varırım Allah izin verirse, hani yatağımda uyuyomuşum gibi hissederim inşAllah:)) Evet eşime beni neden tek gönderiyorsun sende gel dedim de ikna edemedim, ben de senin götürmek istediğin yere (kv) gitmicem dedim :))) İnşAllah sorunsuz ulaşırım... Bu tatile çok ihtiyacım var çünkü

Amin inşallah canımNe güzel canım ya sığması boş kalması çok güzel benimde bütün çeyizlerim yerleşti boş alanım bile kaldı dolap çok önemli

Amin inşallah canımNe güzel canım ya sığması boş kalması çok güzel benimde bütün çeyizlerim yerleşti boş alanım bile kaldı dolap çok önemli
Kesinlikle çok önemli, hatta annemler L şeklinde dönmesin gerek yok falan dediler ama benim için ne kadar dolap o kadar iyidir diye dönderdim:) Sonuçtn herkes memnun kaldı tabi haliyle :)))

Kesinlikle çok önemli, hatta annemler L şeklinde dönmesin gerek yok falan dediler ama benim için ne kadar dolap o kadar iyidir diye dönderdim:) Sonuçtn herkes memnun kaldı tabi haliyle :)))

duman91 he ozaman biraz daha iyi canim, okadar sicak olmz bari.
Evet ya keske eesinde gitseymis seninle ama olsun.belkide seni yalniz godermeye ici razi gelmez.

duman91 he ozaman biraz daha iyi canim, okadar sicak olmz bari.
Evet ya keske eesinde gitseymis seninle ama olsun.belkide seni yalniz godermeye ici razi gelmez.
Yok canım sıcak olmaz, gündüz olsa bile klima var otobüslerde baya serin oluyor...
Zannetmiyorum birazda tatsızlık yaşandı ya o yüzden de gitmek istemiyordur her hafta annemi arıyordu, artık hiç aramıyor sadece bayramda aradı.. Ben de onunkileri aramıyorum... Zaten 2 hafta da bir gidiyoruz aramaya ne gerek var...:)

Hadi o derecemi, pek iyi olmamis canim ama insallah huzurunuz bozulmadan cozulur bu mesele.

Klima var canimda ben cok korkarim klimadan ya. Hele hamisken hemen her sogugu aliyoruz ya.
Uzerine bisiler al bari

Hadi o derecemi, pek iyi olmamis canim ama insallah huzurunuz bozulmadan cozulur bu mesele.

Klima var canimda ben cok korkarim klimadan ya. Hele hamisken hemen her sogugu aliyoruz ya.
Uzerine bisiler al bari
Canım her ŞER bildiğiniz şeyde bir hayır var derler... İnan böylesi daha iyi oldu, yoksa durmadan neden aramadın, neden sormadın deyip duruyordu beni bıktırıyordu resmen... Aramızda mesafe olması herzaman daha iyidir, zaten sürekli gelmeler, gitmeler canımlı cicimli olamazdık... Çok huzurluyum...:))))
Evet orası da var canım, hatta sanırım iş yerinde klima çarptı beni bulantılarım tekrardan başladı( şal alayım ben yanıma gece serin olur hem..

Ayip ya yaptiklari gercekten yok yere olayi buyuttuler birde ustune bunu diyolar.zatrn sebep olsada masraftan yirtsak diyolarmis onuda buldular. Bosver almasinlarda daha iyi

@seker000 insallah huzurla kavusursunuz kuzum.
SIkma canini cok guzel seyler bunlar hele kinaya/dugune cik bak tum.heyecan gidecek.
Tadini cikar

MutluBulut_ sen nasilsin kuzuum :)
Iyiyim canim sen nasilsin :)

MutluBulut_ kuzum Günaydın seni alıntı yapamadım
Gunaydin canim olsunn :)) nasilsin

Kesinlikle canım çok önemli mutfak dolaplarıBu da benim çeyiz serme zamanımda çektiğim dolaplarım buzdolabımın görünmeyen yanında da boydan dolap var ona da her şeyimi koyuyorum

Ayip ya yaptiklari gercekten yok yere olayi buyuttuler birde ustune bunu diyolar.zatrn sebep olsada masraftan yirtsak diyolarmis onuda buldular. Bosver almasinlarda daha iyi

Iyiyim canim sen nasilsin :)

Gunaydin canim olsunn :)) nasilsin
Kız boşver herkes kendine göre haklı, birde halası eşimi aradığında direk beni soruyormuş(eşim öyle diyor), ama ben gittiğimde yüzüme bile bakmıyor, işte iki yüzlüler eşime iyi görünüyorlar, sonuçta ben kötü oluyorum eşimin gözünde.. Artık hiiiiççç ama hiç umrumda değil, benim başka bir sorumluluğum var artık... İsteyen alır kendileri bilir, sonuçta ilk torunları yine de birşey demiyorum ben..:)

MaşAllah canım çok temiz çok ferahh kahverengini pek sevmiyorum ben ama çok hoş olmuş:)) Evet orda bi dolap görünmüyor ama bakliyatlarını falan herşeyini koyarsın.. Bizimde davlumbaz henüz takılmadı çok boş duruyor, bak seninkisi ne güzel duryor:))

duman91 kesinlikle canim.
Ne uzak ol., ne yakin..
Sizin huzurunuzu kacirmasinlar,esini doldurusa getirmesibler yeter.

Olabilir canim, is yerindede olsa dikkat et, al yanina bisiler.
Ondandir blki bulantilar, bazen bndede oluyor, bugunde var mesela, su icince icim.bi garip oluyor.
Simdi diyorum nasil sabretmisim ilk aylar hergun boyle :/

MutluBulut_ iyiyim bende canim ya.

Kizlar demin yine kapiya biri geldi.
Ses duydum ama cam acikti, ordan geliyor sandim.
Sonra anahtar cikarildigini duydum reamen benim kapiydi.
Panikle kostum baktim kimse yoktu,basamaklardan birinin kafasini gordum.sadece asagi iniyodu.
Bukez bizimkiler degilmis.
Cok fena korktum, yan komsularla karistirdim.dicem ama onlarin kapi sesini ayirt edebiliyorum, bu resmen bizim kapiydi.
Allah korusun ya girseydi iceri, dogur artik burda korkudan :/

Amin canım amin inşAllah...
Hiç sorma şuan suyu görmek bile istemiyorum... Ayyy fenalardayım yaaa:))) Artık bişey yemek istemiyorum ama bebişimiz için mecbuuuuurrrr:))

Allah korusun canım öyle düşünme, ses yanılgısı vs olmuş olabilir, hemen aklına öyle şeyler getirme.. Bende çok korkak bi insanım ama çaktırmamaya çalışırım:))

Teşekkür ederim canım beğenmene sevindimBende kahverengini hiç sevmem ama mutfağımı seviyorum banyoda da hiç düşünmezdim ama görsen renk tonu çok tatlı bir kahve kendini sevdiriyorYoksa beyaz mutfak hayalim

Canım beyaz ve kahverengi eskimeyen renkler uzun yıllar kullanılabilir... Evet kahverengi banyolarda güzel oluyor ağır bi havası var:) Hayallerine kavuşursn inşAllah canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…