2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Canım beyaz ve kahverengi eskimeyen renkler uzun yıllar kullanılabilir... Evet kahverengi banyolarda güzel oluyor ağır bi havası var:) Hayallerine kavuşursn inşAllah canım benim
Amin canım cümlemiz inşallah bu dolaplar boyatılır mı alt kısmını boyayabilirim zaten amerikan mutfak evimiz o araya şekilli şeylerden koyacağız o zaman beyaza boyatabilirim bir süre kullanayım tabi gerçi kire daha çok gider ama

Canım hiç bilmiyorum boyatılır mı ama lake sanırım o yüzden zor gibi araştırmak lazım...
Bence hiç dokunma çok hoş duruyor.. :) Öyle deme benim alt dolaplar daha çabuk kiri belli ediyor:) elim ıslak kalmasın hemen su lekesi zaten uyarmıştılar beni ama yine de mor sevdamdan vazgeçemedm:)))

duman91 bilmiorum ya ama bizim.kapidan cikti anahtar.
Ay of sakinlesmeye calisayim azicik.
Insallah yaniliyorumdur diyip kandirayim kendimi

nehirnil111 kuzum cok guzel mutfagin, bence kullan boyle bi sure sonra sikilirsan boyatilabilir belki. Kahverengi zaten acik tonlarda, guzel dumus.
Ozellikle buyuk ve bol dolapli olmasi harika :)

Fatmanin dedii gibi acik renklerde okadar leke belli olmaz, benimkide kapali renk cok su lekesi kaliyor. Beyaz daha iyi bnce leke konusunda

duman91 bilmiorum ya ama bizim.kapidan cikti anahtar.
Ay of sakinlesmeye calisayim azicik.
Insallah yaniliyorumdur diyip kandirayim kendimi
Canım belki yanlışlık olmuştur...
Bak sana düğünden kalma anımı anlatayım...
Şehir dışından iki arkadaşım gelmişti, onlarla birlikte gelin evinde kalmıştım, düğün salonundan çıktıktan sonra erkek evinde düğün devam ediyordu ben oraya gittim, kızlarda bizim eve gitmişler eşyalarını almak için, alt katın kapısını baya zorlamışlar açmak için, bi tanesi bakmış ki kapı süsü yok... Gecenin bi saatinde apar topar çıkmışlar geri yukarı:)) öyle bişeyde olmuş olabilir...

İyiyim canım sen nasılsın konuşamadık hiç
Oyle oldu canim ya :)) bende adetin 3. Gunu doktor gel demisto ya bekliyorum stres yaptim yine gecikti tabi bide randevuyu bulmak etmek sorun jnsallah cumartesi olurum o zaman hersey ayarinda olur gecikmis olsada doktora gidebilirim en azindan :)

Oyy canim mutfagjn cok hos cok guzel ya :)) gule gule oturun :) sakin boyatma bence cok guzel tabi ben bu rengi coook srvdigimden

Aman bizimkilerde de durum ayni.kv ve kp der oyle degil ama gorumce falan tam tarif ettigin gibi gerci yanimdaykende fazlasiyla yapmacik :) sukur esim zorda olsa anladi gibi durumu. Tabi canim almazlarsa almasinlar 2 kiyafetlerine kalmadin cok.sukur Allah muhtac etmesin

Canimm belki sana oyle gelmistir. Yada kp falan olmasin anahtar var diyodun ya

MutluBulut_ bukez o degilmis kuzum,
Yanilmadim.bu kez ama kendimi.kandirmaya calisiyorum insallah yanlislik olmustur.

Geciktimi.adetin canim.yine, cok dusunuyosun ondandir :)
Insallah gelirde gidersin, temiz sonuclar alirsin :)

Sanırım kapanmaz canım neyse en kötü ileri de kapaklarını değiştiririmMor çok güzel iştah açıyor sanki bizimkinde çok su lekesi falan belli olmuyor parlak değil çok mat gibi
Teşekkür ederim tutkum beğenmene sevindim daha güzelleri sizlere nasip olsunSu lekesi çok görünmüyor kurpları dışında beyazlarında aynı şekilde gri kurpları sürekli silinmesi gerekiyor

Bende bekliyorum ama hafta sonuna gelme şansı var maalesef bu Cumaya aldım randevuyu ama hala olamadım gene kaçıracağım 3.günü gitmemim bir anlamı olmayacak

Teşekkür ederim kuzum daha güzeli senin olsun beğenmene çok sevindimBen çok sevmiyorum bu rengi ama kötü durmuyor modern beğenmişimdir her zaman zaten

En azından eşin anlamış durumu çok çok şanslısın bu durumda, bizimkinde tık yok hep onlar haklı... Bende boşverdim gitti amaaaaann ne takıcam Rabbim kimseye muhtaç etmesin, kimsenin eline düşürmesin...

Heheh bak kapak değiştirmede olabilir:))) Ayy bende neden bu kadar iştahlandım diyordum morla bi alakası olabilir mi ki?:)))
Bak mat olması su lekesini belli etmemesi çok çok büyük avantaj...

Heheh bak kapak değiştirmede olabilir:))) Ayy bende neden bu kadar iştahlandım diyordum morla bi alakası olabilir mi ki?:)))
Bak mat olması su lekesini belli etmemesi çok çok büyük avantaj...

Bilmem benim iştahımı açtı niyeyse kırmızı da çok açarmış mesela iştahBizim evde de acayip abur cubur yenmeye başladı kola falan içiliyor sürekli bu renklerin etkisi var mı kiŞuan için pek denk gelmedim lekeye o tutma yerleri pislenmese çabucak bir de onlar hep leke

Kırmızıyı bende duymuştum da mor u bilemiyorum:)))
Canım birde akşamlar uzun insan ister istemez sürekli bişeyler atıştırmak istiyor... Bende öyle uykum yoksa eğer sürekli bişeyler getiriyorum ..:)
Neyse olsun o kadarcık canım, bizim bahçeli ve camlar hep açık olduğundan toz da çok oluyor.. Birde yolu toprak...

Eşim için sıkıntı yok ama kiloyu ben alıyorum o hala zayıf inadımaFilm izlerken falan güzel gidiyor ne yapayımBizimde yola bakıyor camlarımız hep ve çok yakınımızda inşaat var sanırım bir kaç ay daha sürecek gece bile araçlar çalışabiliyor hep camlarım falan toz perdelerim pislendi evin içi de inşaat ev gibi hafta da

Aynen yaaa onlar neden almıyor bu kiloları da biz alıyoruzz(
Hehe sizde de inşaat var desene... Yazık olur kız perdelerine gerçi hava da sıcak ne yapcan artık el mahkumm(

Aynen yaaa onlar neden almıyor bu kiloları da biz alıyoruzz(
Hehe sizde de inşaat var desene... Yazık olur kız perdelerine gerçi hava da sıcak ne yapcan artık el mahkumm(
Vallahi çok pislendiler yıkamam gerek ama en azından şu sıcaklar geçsin sürekli pencere falan açmayacağım zamanlara geleyim yıkadığımda biraz temiz kalsın diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…