teşekkür ederim canımmcımm inşallahhTabi canim :) babaanne almis mi biseyler
Bence bugun doguma gireceksin bakalim.hayirlisiyla
Insallah cok guzel gecer canim :)
çok teşekkür ederim inaşallahhseker000 insallah huzurla kavusursunuz kuzum.
SIkma canini cok guzel seyler bunlar hele kinaya/dugune cik bak tum.heyecan gidecek.
Tadini cikar
MutluBulut_ sen nasilsin kuzuum :)
saoll tatlımmİnşallah canım
Yerim o cicileri nasıl güzeller ee torun svegisi çok farklıdır canının canıMutfağın çok güzel canım aşkla kullan yemekcikler yap orada ferah çok şık büyük dolapların fazla maşallah
Canım öyle söyleme yaİnşallah güzel hayırlı haberlerle gel
Dualarım seninle şekerim herşey gönlünce çok güzel olsun inşallah
Insallah canim ama dusunsemde dusunmesemde gecikiyo :) ee gideyimde bebis icin calismalara baslayalim diyorum yaniMutluBulut_ bukez o degilmis kuzum,
Yanilmadim.bu kez ama kendimi.kandirmaya calisiyorum insallah yanlislik olmustur.
Geciktimi.adetin canim.yine, cok dusunuyosun ondandir :)
Insallah gelirde gidersin, temiz sonuclar alirsin :)
Sanırım kapanmaz canım neyse en kötü ileri de kapaklarını değiştiririmMor çok güzel iştah açıyor sanki bizimkinde çok su lekesi falan belli olmuyor parlak değil çok mat gibi
Teşekkür ederim tutkum beğenmene sevindim daha güzelleri sizlere nasip olsunSu lekesi çok görünmüyor kurpları dışında beyazlarında aynı şekilde gri kurpları sürekli silinmesi gerekiyor
Bende bekliyorum ama hafta sonuna gelme şansı var maalesef bu Cumaya aldım randevuyu ama hala olamadım gene kaçıracağım 3.günü gitmemim bir anlamı olmayacak
Teşekkür ederim kuzum daha güzeli senin olsun beğenmene çok sevindimBen çok sevmiyorum bu rengi ama kötü durmuyor modern beğenmişimdir her zaman zaten
Kızzz benim yerimde olsan ne yaparsın emvayi çeşit böcek var evimzde rengarenk resmen:))) Tavan içine falan mı göçtü ki ? Böcek ilacı falan var mı evde?Insallah canim ama dusunsemde dusunmesemde gecikiyo :) ee gideyimde bebis icin calismalara baslayalim diyorum yani
Hadi ya sende mi gideceksin canim insallah bugun olursun ama haftasonuna denk gelmesi cok kotu. Uff kizlar ya evde bir adet bocek var suan ne oldugunu bilmiyorum ama tavandaydi siyah zeytin kadar orumcek gibi bisey kostum supurgeyi getirdim ama yaklastirinca kacti gitti.tavanda asma tavan mi diyolardi emin degilim boyle icine dogru gecti. Supurgeyi tuttum belki ceker diye ama cekmemistir gibide geliyo poff kafama falan dusucek diye korkuyorum
Canim mecbur anladi cunku bazi konularda oda icinde bizzat sahit oldu..isin kotusu bence ablasi ona karsida icten degil.sanki olup bitiyomus gibi gosteriyo ama zor zamaninda ortada olmaz hic. Esim sukur anladi ama gecen yine iki guzel lafa kandi.napiyim :) ablasi sonucta isteEn azından eşin anlamış durumu çok çok şanslısın bu durumda, bizimkinde tık yok hep onlar haklı... Bende boşverdim gitti amaaaaann ne takıcam Rabbim kimseye muhtaç etmesin, kimsenin eline düşürmesin...
Evet canım Eylül gibi bayramdan önce yaparım herhaldeAynen canım şöyle bahar temizliği yaparsın daha iyi olur...
Evet ama gidemeyeceğim herhalde hafta sonuna denk gelecek ya da randevu bulamayacağımHadi ya sende mi gideceksin canim insallah bugun olursun ama haftasonuna denk gelmesi cok kotu. Uff kizlar ya evde bir adet bocek var suan ne oldugunu bilmiyorum ama tavandaydi siyah zeytin kadar orumcek gibi bisey kostum supurgeyi getirdim ama yaklastirinca kacti gitti.tavanda asma tavan mi diyolardi emin degilim boyle icine dogru gecti. Supurgeyi tuttum belki ceker diye ama cekmemistir gibide geliyo poff kafama falan dusucek diye korkuyorum
merabaa kızlarr gelin arabası arkasına yazı yazdınız mı ne yazdınızz??
Canım ne olursa olsun sonuçta insanın canı, bir şekilde unuluyor ama biz el kızıyız neticede ve unutmuyoruz:))Canim mecbur anladi cunku bazi konularda oda icinde bizzat sahit oldu..isin kotusu bence ablasi ona karsida icten degil.sanki olup bitiyomus gibi gosteriyo ama zor zamaninda ortada olmaz hic. Esim sukur anladi ama gecen yine iki guzel lafa kandi.napiyim :) ablasi sonucta iste
ayy ne tatlııEvet canım Eylül gibi bayramdan önce yaparım herhalde
Evet ama gidemeyeceğim herhalde hafta sonuna denk gelecek ya da randevu bulamayacağımTahta böceği falan mı ki
Yazdırmadık canım telaştan unuttuk çok bir şeyde yoktu aklımda zatenPapatyalardan baş harflerimiz vardı
Oyle canim tabi. Ama ne geliyosa insanjn basina en yakinlarindan geliyo malesefCanım ne olursa olsun sonuçta insanın canı, bir şekilde unuluyor ama biz el kızıyız neticede ve unutmuyoruz:))
hmmm anladım, kız sağını solunu kırma kapa kapıyı başka odaya geç..Eki Görüntüle 1609930
duman91 tavan boyle canim o araya kacti simdi isigi acmak aklima geldi belki sicak olurda kacar ordan diye ne bileyim ilac var ama tepeye cikinca ustume duser korkum var ama dur az deneyim
Onun sonu yok.kuzum bu sefer bocek olene kadar giremem :) pasa pasa oturuyorum o yuzden az senin dedigini yaptim ilac siktimhmmm anladım, kız sağını solunu kırma kapa kapıyı başka odaya geç..
Aynen öyle de bilene tabi....
Hayirlisi bakalimMutluBulut_ tabii git artik baslayin yaniii
agustos ayi bitiyor yaniii :)
Canim cikar birazdan, malesef o tavanlar oyle, bende hep kac cesit bocek var acaba oralarda diye dusunuyorum
seker000
Canim biz plakalara "sevdim" "aldim" yazdirmistik
Halbuki sonradan aklima geldi keske 'ilkim" "sonum" yazdirsaydim diye..
Camada "Evin tek kiziydi onuda ben aldim" yazmistik..
Ilk basta abartili gelirdi oyle yazilar ama iyikide yazdirmisiz diyorum simdi, bazi insanar catir catir catladi
İnşAllah etki eder ilaç canım..Onun sonu yok.kuzum bu sefer bocek olene kadar giremem :) pasa pasa oturuyorum o yuzden az senin dedigini yaptim ilac siktim
Hayirlisi bakalimhos bu ay ciksin diyoruz ama doktor bu ay olmazsa eylulde cikar gider yani. Az once annem arkadasindaydi aradilar konusutoduk ilk defa 'bende torunum olsun istiyorum bak x in 3 tane var' dedi :) bende gecistirdim daha erken vs diye :)
Canım eşimde " bitaneydi onu da ben aldım "yazdırmıştı.. Cidden bende ilke önce çok gereksiz diyordum ama dediğin gibi kimileri çatladı ohhhhh canıma değsin:)))MutluBulut_ tabii git artik baslayin yaniii
agustos ayi bitiyor yaniii :)
Canim cikar birazdan, malesef o tavanlar oyle, bende hep kac cesit bocek var acaba oralarda diye dusunuyorum
seker000
Canim biz plakalara "sevdim" "aldim" yazdirmistik
Halbuki sonradan aklima geldi keske 'ilkim" "sonum" yazdirsaydim diye..
Camada "Evin tek kiziydi onuda ben aldim" yazmistik..
Ilk basta abartili gelirdi oyle yazilar ama iyikide yazdirmisiz diyorum simdi, bazi insanar catir catir catladi
Merhaba canım hoşgeldin... Bende de troid var ama düşük benimkisi belki hamileliğe bağlı bile olabilir, innşAllah nodulün yoktur.. Peki hamileliğe ne gibi engeli varmış ki ?merhaba arkadaşlar bende yeni üyeyim, bende 2015 mayıs 30 da evlendim. yaşım 30 olduğu için hemen bebek istiyorum ama troidim 4.7bide nodul için biopsi yaptırdım sonuca göre tekrar değerlendiricem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?