2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

saoll tatlımm

MutluBulut_ bukez o degilmis kuzum,
Yanilmadim.bu kez ama kendimi.kandirmaya calisiyorum insallah yanlislik olmustur.

Geciktimi.adetin canim.yine, cok dusunuyosun ondandir :)
Insallah gelirde gidersin, temiz sonuclar alirsin :)
Insallah canim ama dusunsemde dusunmesemde gecikiyo :) ee gideyimde bebis icin calismalara baslayalim diyorum yani

Hadi ya sende mi gideceksin canim insallah bugun olursun ama haftasonuna denk gelmesi cok kotu. Uff kizlar ya evde bir adet bocek var suan ne oldugunu bilmiyorum ama tavandaydi siyah zeytin kadar orumcek gibi bisey kostum supurgeyi getirdim ama yaklastirinca kacti gitti.tavanda asma tavan mi diyolardi emin degilim boyle icine dogru gecti. Supurgeyi tuttum belki ceker diye ama cekmemistir gibide geliyo poff kafama falan dusucek diye korkuyorum

merabaa kızlarr gelin arabası arkasına yazı yazdınız mı ne yazdınızz??

Kızzz benim yerimde olsan ne yaparsın emvayi çeşit böcek var evimzde rengarenk resmen:))) Tavan içine falan mı göçtü ki ? Böcek ilacı falan var mı evde?

Canim mecbur anladi cunku bazi konularda oda icinde bizzat sahit oldu..isin kotusu bence ablasi ona karsida icten degil.sanki olup bitiyomus gibi gosteriyo ama zor zamaninda ortada olmaz hic. Esim sukur anladi ama gecen yine iki guzel lafa kandi.napiyim :) ablasi sonucta iste

Aynen canım şöyle bahar temizliği yaparsın daha iyi olur...
Evet canım Eylül gibi bayramdan önce yaparım herhalde
Evet ama gidemeyeceğim herhalde hafta sonuna denk gelecek ya da randevu bulamayacağımTahta böceği falan mı ki
merabaa kızlarr gelin arabası arkasına yazı yazdınız mı ne yazdınızz??

Yazdırmadık canım telaştan unuttuk çok bir şeyde yoktu aklımda zatenPapatyalardan baş harflerimiz vardı

Canım ne olursa olsun sonuçta insanın canı, bir şekilde unuluyor ama biz el kızıyız neticede ve unutmuyoruz:))

ayy ne tatlıı

merhaba arkadaşlar bende yeni üyeyim, bende 2015 mayıs 30 da evlendim. yaşım 30 olduğu için hemen bebek istiyorum ama troidim 4.7 bide nodul için biopsi yaptırdım sonuca göre tekrar değerlendiricem

duman91 tavan boyle canim o araya kacti simdi isigi acmak aklima geldi belki sicak olurda kacar ordan diye ne bileyim ilac var ama tepeye cikinca ustume duser korkum var ama dur az deneyim

MutluBulut_ tabii git artik baslayin yaniii
agustos ayi bitiyor yaniii :)

Canim cikar birazdan, malesef o tavanlar oyle, bende hep kac cesit bocek var acaba oralarda diye dusunuyorum

seker000
Canim biz plakalara "sevdim" "aldim" yazdirmistik
Halbuki sonradan aklima geldi keske 'ilkim" "sonum" yazdirsaydim diye..

Camada "Evin tek kiziydi onuda ben aldim" yazmistik..
Ilk basta abartili gelirdi oyle yazilar ama iyikide yazdirmisiz diyorum simdi, bazi insanar catir catir catladi

hmmm anladım, kız sağını solunu kırma kapa kapıyı başka odaya geç..
Aynen öyle de bilene tabi....
Onun sonu yok.kuzum bu sefer bocek olene kadar giremem :) pasa pasa oturuyorum o yuzden az senin dedigini yaptim ilac siktim

Hayirlisi bakalim hos bu ay ciksin diyoruz ama doktor bu ay olmazsa eylulde cikar gider yani. Az once annem arkadasindaydi aradilar konusutoduk ilk defa 'bende torunum olsun istiyorum bak x in 3 tane var' dedi :) bende gecistirdim daha erken vs diye :)

İnşAllah etki eder ilaç canım..
Kııızz artık annende istiyor bak gördün mü :))) Hayırlısı olsun İnşAllah...

Canım eşimde " bitaneydi onu da ben aldım "yazdırmıştı.. Cidden bende ilke önce çok gereksiz diyordum ama dediğin gibi kimileri çatladı ohhhhh canıma değsin:)))

merhaba arkadaşlar bende yeni üyeyim, bende 2015 mayıs 30 da evlendim. yaşım 30 olduğu için hemen bebek istiyorum ama troidim 4.7 bide nodul için biopsi yaptırdım sonuca göre tekrar değerlendiricem
Merhaba canım hoşgeldin... Bende de troid var ama düşük benimkisi belki hamileliğe bağlı bile olabilir, innşAllah nodulün yoktur.. Peki hamileliğe ne gibi engeli varmış ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…