nodulum var maalesef. hatta doktor biopsi istedi dün biopsi yaptırdım. 2-5 e düşmeden yapatrsan özürlü olma ihtimali düşük ihtimali bi çok sey varmış. ilaç verdi 1 ay kullan gel dedi. inşallah bi bebe yapmadan nodulum kötü huylu çıkmaz. şimdi kötü huylu çıkarsa onun tedavisi bilmem neyi sonra çocuk olurmu bilmiyorumMerhaba canım hoşgeldin... Bende de troid var ama düşük benimkisi belki hamileliğe bağlı bile olabilir, innşAllah nodulün yoktur.. Peki hamileliğe ne gibi engeli varmış ki ?
Onun sonu yok.kuzum bu sefer bocek olene kadar giremem :) pasa pasa oturuyorum o yuzden az senin dedigini yaptim ilac siktim
Hayirlisi bakalimhos bu ay ciksin diyoruz ama doktor bu ay olmazsa eylulde cikar gider yani. Az once annem arkadasindaydi aradilar konusutoduk ilk defa 'bende torunum olsun istiyorum bak x in 3 tane var' dedi :) bende gecistirdim daha erken vs diye :)
Canım eşimde " bitaneydi onu da ben aldım "yazdırmıştı.. Cidden bende ilke önce çok gereksiz diyordum ama dediğin gibi kimileri çatladı ohhhhh canıma değsin:)))
Ahh canım öyle düşünme kalbini ferah tut, tıp çok ilerledi... İlacını kullan bakalım ne olcak ilacın ismi ne peki?nodulum var maalesef. hatta doktor biopsi istedi dün biopsi yaptırdım. 2-5 e düşmeden yapatrsan özürlü olma ihtimali düşük ihtimali bi çok sey varmış. ilaç verdi 1 ay kullan gel dedi. inşallah bi bebe yapmadan nodulum kötü huylu çıkmaz. şimdi kötü huylu çıkarsa onun tedavisi bilmem neyi sonra çocuk olurmu bilmiyorum
süpermişş ilkim sonummMutluBulut_ tabii git artik baslayin yaniii
agustos ayi bitiyor yaniii :)
Canim cikar birazdan, malesef o tavanlar oyle, bende hep kac cesit bocek var acaba oralarda diye dusunuyorum
seker000
Canim biz plakalara "sevdim" "aldim" yazdirmistik
Halbuki sonradan aklima geldi keske 'ilkim" "sonum" yazdirsaydim diye..
Camada "Evin tek kiziydi onuda ben aldim" yazmistik..
Ilk basta abartili gelirdi oyle yazilar ama iyikide yazdirmisiz diyorum simdi, bazi insanar catir catir catladi
güzelmişşCanım eşimde " bitaneydi onu da ben aldım "yazdırmıştı.. Cidden bende ilke önce çok gereksiz diyordum ama dediğin gibi kimileri çatladı ohhhhh canıma değsin:)))
olabilir canım neden olmasın, hem oyle ilk falan olduğunu bilinmesi cok daha huzur verıyor ınsana nebileyim :)süpermişş ilkim sonummbiz de birbirimizin ilk aşkıyızz şimdi aklıma geldi son aşkım ilk yarim nasıll
çok haklısın canım benim, Rabbim yardımcın olsun... Sonuçlar temiz çıkar İnşAllah..levotiron. inşallah ya insanın elinde değil korkuyor.
bişey sorcan cnm yazdıgımıztüm mesajlar profil mesaj kısmında görünüyorya ordan silemiyormuyuz onu mesajlar görülmesin gibi bişey yokmuçok haklısın canım benim, Rabbim yardımcın olsun... Sonuçlar temiz çıkar İnşAllah..
Sanırım yok canım bütün mesajlar kayıt altında varsa da ben bilmiyorum:))bişey sorcan cnm yazdıgımıztüm mesajlar profil mesaj kısmında görünüyorya ordan silemiyormuyuz onu mesajlar görülmesin gibi bişey yokmu
teşekkürler canım :)Sanırım yok canım bütün mesajlar kayıt altında varsa da ben bilmiyorum:))
Kuzum cikti tekrar ortaya once ilaci siktim sonra cektim supurgeyle sanirim buyuk bir ihtimal yakaldim ve oda yetmedi daha ici bos olan supurgenin torbasini cope attim cok degisik bir bocekcikci.İnşAllah etki eder ilaç canım..
Kııızz artık annende istiyor bak gördün mü :))) Hayırlısı olsun İnşAllah...
bak ne güzeel , e tabi 1 yılı gecince baslıyolar torun istemeye, şimdi sıkıştırır durur seni
hayırlısı canım, yeterki illa olsun dıye takma, hayırlı zamanı vardır elbet
ay öylemi
hakkaten ıyıkıde yazdırmışız
kızlarrrrr
ayakkabılarınızın altına benimde adımı yazınn lütfenn
Hadi gözün aydın canım kurtulmuşsun:)))Kuzum cikti tekrar ortaya once ilaci siktim sonra cektim supurgeyle sanirim buyuk bir ihtimal yakaldim ve oda yetmedi daha ici bos olan supurgenin torbasini cope attim cok degisik bir bocekcikci.
Amin canim insallah
Ayy insallah sikistirmaz sinir olurum cunku :) bide stres artar insanda daha cok.Insallah canim dedigin gibi hayirli zamanda saglikla insallah
Artik baya baya bi gec
Hadi gözün aydın canım kurtulmuşsun:)))
valla cektı ama banada cektırdı :) ya eskıden kucukken yanı annem bocegı supurgeye cekmıstı sonra ıcınden gerı cıkmıstı bocek o aklıma geldı ınternetten baktım olmuyormus supurgeye cekınce dedım gerı cıkar falan tabı belkıde cekemedım oda ayrı amaMutluBulut_ alemsin ya torbayıdamı attın
yazık böcekciğe çekmiş senden bugun
evet canım sonunda :)
valla cektı ama banada cektırdı :) ya eskıden kucukken yanı annem bocegı supurgeye cekmıstı sonra ıcınden gerı cıkmıstı bocek o aklıma geldı ınternetten baktım olmuyormus supurgeye cekınce dedım gerı cıkar falan tabı belkıde cekemedım oda ayrı ama
aynennolabilir canım neden olmasın, hem oyle ilk falan olduğunu bilinmesi cok daha huzur verıyor ınsana nebileyim :)
ilk ve sonu sıkıştır bir yerlere derim
Ayyy dokunsan dokunamazsin tabi mecbur dokunmusundur ama dedigin gibi hizli gidince atmakta zor olmusturgitmiştir canım merak etme, benimde örümcek vardı tavanda,alacaktım unuttum şimdide yok.
akşam baya bi aradım ama bulamadım, bende ondan korkuyoruminşallah hala tavanda biryerdedir.
normalde korkmazdım oyle hayvanlardan ama birkeresinde bacağıma kırkayak çıktı, hani şu hıphızlı gidenlerden amaniiin ozamandan beri ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?