2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Merhaba canım hoşgeldin... Bende de troid var ama düşük benimkisi belki hamileliğe bağlı bile olabilir, innşAllah nodulün yoktur.. Peki hamileliğe ne gibi engeli varmış ki ?
nodulum var maalesef. hatta doktor biopsi istedi dün biopsi yaptırdım. 2-5 e düşmeden yapatrsan özürlü olma ihtimali düşük ihtimali bi çok sey varmış. ilaç verdi 1 ay kullan gel dedi. inşallah bi bebe yapmadan nodulum kötü huylu çıkmaz. şimdi kötü huylu çıkarsa onun tedavisi bilmem neyi sonra çocuk olurmu bilmiyorum

bak ne güzeel , e tabi 1 yılı gecince baslıyolar torun istemeye, şimdi sıkıştırır durur seni
hayırlısı canım, yeterki illa olsun dıye takma, hayırlı zamanı vardır elbet

Canım eşimde " bitaneydi onu da ben aldım "yazdırmıştı.. Cidden bende ilke önce çok gereksiz diyordum ama dediğin gibi kimileri çatladı ohhhhh canıma değsin:)))

ay öylemi
hakkaten ıyıkıde yazdırmışız

Ahh canım öyle düşünme kalbini ferah tut, tıp çok ilerledi... İlacını kullan bakalım ne olcak ilacın ismi ne peki?

kızlarrrrr
ayakkabılarınızın altına benimde adımı yazınn lütfenn

süpermişş ilkim sonumm biz de birbirimizin ilk aşkıyızz şimdi aklıma geldi son aşkım ilk yarim nasıll

çok haklısın canım benim, Rabbim yardımcın olsun... Sonuçlar temiz çıkar İnşAllah..
bişey sorcan cnm yazdıgımıztüm mesajlar profil mesaj kısmında görünüyorya ordan silemiyormuyuz onu mesajlar görülmesin gibi bişey yokmu

İnşAllah etki eder ilaç canım..
Kııızz artık annende istiyor bak gördün mü :))) Hayırlısı olsun İnşAllah...
Kuzum cikti tekrar ortaya once ilaci siktim sonra cektim supurgeyle sanirim buyuk bir ihtimal yakaldim ve oda yetmedi daha ici bos olan supurgenin torbasini cope attim cok degisik bir bocekcikci.
Amin canim insallah

Ayy insallah sikistirmaz sinir olurum cunku :) bide stres artar insanda daha cok.Insallah canim dedigin gibi hayirli zamanda saglikla insallah

kızlarrrrr
ayakkabılarınızın altına benimde adımı yazınn lütfenn

Artik baya baya bi gec

Hadi gözün aydın canım kurtulmuşsun:)))

Hadi gözün aydın canım kurtulmuşsun:)))

evet canım sonunda :)
MutluBulut_ alemsin ya torbayıdamı attın
yazık böcekciğe çekmiş senden bugun
valla cektı ama banada cektırdı :) ya eskıden kucukken yanı annem bocegı supurgeye cekmıstı sonra ıcınden gerı cıkmıstı bocek o aklıma geldı ınternetten baktım olmuyormus supurgeye cekınce dedım gerı cıkar falan tabı belkıde cekemedım oda ayrı ama

gitmiştir canım merak etme, benimde örümcek vardı tavanda,alacaktım unuttum şimdide yok.
akşam baya bi aradım ama bulamadım, bende ondan korkuyorum inşallah hala tavanda biryerdedir.

normalde korkmazdım oyle hayvanlardan ama birkeresinde bacağıma kırkayak çıktı, hani şu hıphızlı gidenlerden amaniiin ozamandan beri ...

Ayyy dokunsan dokunamazsin tabi mecbur dokunmusundur ama dedigin gibi hizli gidince atmakta zor olmustur

meraba kızlarr..
evinizde bol bol mutluluk huzur saygı sevgii olsun.. evlilikleriniz omur boyu sadakatle geçsin inş.
bende 12.04.2015 te evlendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…