- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
meraba kızlarr..
evinizde bol bol mutluluk huzur saygı sevgii olsun.. evlilikleriniz omur boyu sadakatle geçsin inş.
bende 12.04.2015 te evlendim
Meraba hoşgeldin :)
Duaların için âmin inâaAllah diyorum ben de :)
Yaş kaç
Ben de 02.05.2015 te evlendim <3
24 yaşım. daha taze evliyiz desene
evdeyim çalışmıyorum. aslında ne yapsam bilmiyorum hiç çalışmak istemiyorum evimde yemek temizlik falan iyi gidiyo ama bazende sıkılıyorum çalışsam diyorum hiç bilemiyorum. ki zaten yeni evliyiz daha biraz doya doya zaman geçirelim hem ben hem eşim çalışınca yüzümüzü zor görürüz artık..Evet :) ben de 22 yasimdayim ev hanimi misin calisiyor musun neler yapiyosn
Aminn :) hosgeldin aramiza yeni gelin :)meraba kızlarr..
evinizde bol bol mutluluk huzur saygı sevgii olsun.. evlilikleriniz omur boyu sadakatle geçsin inş.
bende 12.04.2015 te evlendim
Insan dusununce bile nasil kasiniyMutluBulut_ ben onu ordan nasil attim,nasil ayaga kalktim Allah biliyo..
kendimde degildim
Cok zehirlilermis birde
Günaydın can kuşum nasılsın? kuş deyince aklıma geldi böcek gitmiş değil mi:)))Gunaydin kizlar
Evet galiba cekmisim :)) iyiyim canim cok sukur. Bugun yogunum temizlik yapicam ,yemek yapicam, aksama pazara gidicem, sonra gelip menemenlik yapicam :) yarin yine kahvaltiya misafirlerim var o yuzden bugun bitirmem lazim menemenlikleri insallah :) birde bugun usenmezsem utu yapicam :) sen nasilsin bugun ?Günaydın can kuşum nasılsın? kuş deyince aklıma geldi böcek gitmiş değil mi:)))
MaşAllah canım benim baya yoğunsun, melemenliği kavanozlara mı yapıyorsun?Evet galiba cekmisim :)) iyiyim canim cok sukur. Bugun yogunum temizlik yapicam ,yemek yapicam, aksama pazara gidicem, sonra gelip menemenlik yapicam :) yarin yine kahvaltiya misafirlerim var o yuzden bugun bitirmem lazim menemenlikleri insallah :) birde bugun usenmezsem utu yapicam :) sen nasilsin bugun ?
Evet canim kavanozlara :) ooo super ne kadar sure tatilin? Annenlere kavusacaksin tabi :)MaşAllah canım benim baya yoğunsun, melemenliği kavanozlara mı yapıyorsun?
Bende çok çok iyiyim şükür yarın tatile çıkmanın mutluluğu ile:)) benimde 2 makine çamaşır yıkanacak dün yıkattım bi tane ütüler var aynen dediğin gibi :))) Allah'tan yemeğim var
Zaten bi agriyinca oyle oluyo insan hangisi bilemiyoKizlar selam..
Acaip dislerim.agriyo, altmi ustmu anlamadim.bile hepsi agriyo sanki
Napacam bilemedim
Günaydın canım hep bu kalsiyum eksikliğinden tuzlu suyla gargara yap bakalım işe yarayacak mı? bende yoğurt yemeyim hemen ağrımaya başlıyorKizlar selam..
Napacam bilemedim
Günaydın kuzum nasılsınGunaydin kizlar
Nasılsın canımGünaydın can kuşum nasılsın? kuş deyince aklıma geldi böcek gitmiş değil mi:)))
Kizlar selam..
Napacam bilemedim
Ohhh ellerine sağlık şekerim... canım 7-8 gün yokum:))) o bile yeter benim için bu tatile çok ihtiyacım vardı ...:))Evet canim kavanozlara :) ooo super ne kadar sure tatilin? Annenlere kavusacaksin tabi :)
Zaten bi agriyinca oyle oluyo insan hangisi bilemiyotuh ilac falanda kullanmazsin dimi simdi hamilelikten mi acaba
Evet canim kavanozlara :) ooo super ne kadar sure tatilin? Annenlere kavusacaksin tabi :)
Zaten bi agriyinca oyle oluyo insan hangisi bilemiyotuh ilac falanda kullanmazsin dimi simdi hamilelikten mi acaba
Günaydın canım benim iyiyim çok şükür seni sormalı?Günaydın kuzum nasılsın
Nasılsın canım
Geçmiş olsun canım Allah Allah niye tümden ağrıyor ki
İyi sayılırım canım sanırım yorgunluktan dolayı gece baldırlarımın arkaları ayak bileğime doğru kasılmalar başladı geçen gece 1 kere olmuştu dün gece 2-3 kere bacağımı açtığımda kramp giriyor feci bir ağrı 2-3 dakikaya kalmadan geçiyor altını falan ovalıyorum ayağımın ama geçmez tekrar ederse doktora gideceğim eşim yorgunluktan oldu çok koşturdun ondan diyor ama çok korktumGünaydın canım benim iyiyim çok şükür seni sormalı?
Ayyy gece gece krampta kötü olur yaaa, ben kramp girince direk duvara dayıyorum daha çabuk geçiyor, sen yine de ihmal etme canımİyi sayılırım canım sanırım yorgunluktan dolayı gece baldırlarımın arkaları ayak bileğime doğru kasılmalar başladı geçen gece 1 kere olmuştu dün gece 2-3 kere bacağımı açtığımda kramp giriyor feci bir ağrı 2-3 dakikaya kalmadan geçiyor altını falan ovalıyorum ayağımın ama geçmez tekrar ederse doktora gideceğim eşim yorgunluktan oldu çok koşturdun ondan diyor ama çok korktum
Feci ağrı çekiyorum ayağımı esnetip altını ovalayınca geçiyor hemen ama mahvediyor beni sürekli tekrar ederse gideceğim yarın arkadaşlarımı ağırladıktan sonra bir süre misafir almayacağım hafta sonu da dinleneceğimAyyy gece gece krampta kötü olur yaaa, ben kramp girince direk duvara dayıyorum daha çabuk geçiyor, sen yine de ihmal etme canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?