2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Evet :) ben de 22 yasimdayim ev hanimi misin calisiyor musun neler yapiyosn
evdeyim çalışmıyorum. aslında ne yapsam bilmiyorum hiç çalışmak istemiyorum evimde yemek temizlik falan iyi gidiyo ama bazende sıkılıyorum çalışsam diyorum hiç bilemiyorum. ki zaten yeni evliyiz daha biraz doya doya zaman geçirelim hem ben hem eşim çalışınca yüzümüzü zor görürüz artık..

Günaydın can kuşum nasılsın? kuş deyince aklıma geldi böcek gitmiş değil mi:)))
Evet galiba cekmisim :)) iyiyim canim cok sukur. Bugun yogunum temizlik yapicam ,yemek yapicam, aksama pazara gidicem, sonra gelip menemenlik yapicam :) yarin yine kahvaltiya misafirlerim var o yuzden bugun bitirmem lazim menemenlikleri insallah :) birde bugun usenmezsem utu yapicam :) sen nasilsin bugun ?

MaşAllah canım benim baya yoğunsun, melemenliği kavanozlara mı yapıyorsun?
Bende çok çok iyiyim şükür yarın tatile çıkmanın mutluluğu ile:)) benimde 2 makine çamaşır yıkanacak dün yıkattım bi tane ütüler var aynen dediğin gibi :))) Allah'tan yemeğim var

Kizlar selam..
Acaip dislerim.agriyo, altmi ustmu anlamadim.bile hepsi agriyo sanki
Napacam bilemedim

Evet canim kavanozlara :) ooo super ne kadar sure tatilin? Annenlere kavusacaksin tabi :)

Kizlar selam..
Napacam bilemedim
Zaten bi agriyinca oyle oluyo insan hangisi bilemiyo tuh ilac falanda kullanmazsin dimi simdi hamilelikten mi acaba

Kizlar selam..
Napacam bilemedim
Günaydın canım hep bu kalsiyum eksikliğinden tuzlu suyla gargara yap bakalım işe yarayacak mı? bende yoğurt yemeyim hemen ağrımaya başlıyor( geçmiş olsun tekrardan

Evet canim kavanozlara :) ooo super ne kadar sure tatilin? Annenlere kavusacaksin tabi :)

Zaten bi agriyinca oyle oluyo insan hangisi bilemiyo tuh ilac falanda kullanmazsin dimi simdi hamilelikten mi acaba
Ohhh ellerine sağlık şekerim... canım 7-8 gün yokum:))) o bile yeter benim için bu tatile çok ihtiyacım vardı ...:))

Bilmiyorumki canim herhalde hamilelikten.
Gecede agriodu uyuyunca gecer belki dedim ama nerdee..
Basim catliyo
Insallah gecer

Seninde baya isin varmis bugun canim . Simdidn kolay gelsin :)

Günaydın canım benim iyiyim çok şükür seni sormalı?
İyi sayılırım canım sanırım yorgunluktan dolayı gece baldırlarımın arkaları ayak bileğime doğru kasılmalar başladı geçen gece 1 kere olmuştu dün gece 2-3 kere bacağımı açtığımda kramp giriyor feci bir ağrı 2-3 dakikaya kalmadan geçiyor altını falan ovalıyorum ayağımın ama geçmez tekrar ederse doktora gideceğim eşim yorgunluktan oldu çok koşturdun ondan diyor ama çok korktum

Ayyy gece gece krampta kötü olur yaaa, ben kramp girince direk duvara dayıyorum daha çabuk geçiyor, sen yine de ihmal etme canım

Ayyy gece gece krampta kötü olur yaaa, ben kramp girince direk duvara dayıyorum daha çabuk geçiyor, sen yine de ihmal etme canım
Feci ağrı çekiyorum ayağımı esnetip altını ovalayınca geçiyor hemen ama mahvediyor beni sürekli tekrar ederse gideceğim yarın arkadaşlarımı ağırladıktan sonra bir süre misafir almayacağım hafta sonu da dinleneceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…