2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

nehirnil111 ne cektirma ihtimalim vaar,ne bisi.. Zaten yeni yeni belirmis orda..
Canim pudingli.toplarin tarifini alsam..
Tahmin ettigim.gibimi acep,
İnşallah çok sürmez acısını canım fazla yıpratmaz seni Tabi kuzum çok seviyorum ben bu topları bazen üzerlerine çikolata sosu da döküyorum sade şekilde de çok güzel oluyorlar

MALZEMELER;
1 kg süt
10 yemek kaşığı irmik
10 yemek kaşığı şeker
1-2 yemek kaşığı tereyağ
2 paket muzlu puding ya da çilekli puding
100 gr hindistan cevizi

YAPILIŞI;

Süt,2 paket puding,irmik ve şeker tencereye alınır ve sürkli karıştırarak yaklaşık 15-20 dk pişirilir...ocağın altı kapanır ve 2 yemek kaşığı tereyağ eklenir iyice yedirilir.
daha sonra bu karışım soğumaya alınır,arzu eden dipfrizindede hızlıca dondurabilir ama benimkinde yer yok diye ben buzdolabımda soğuttum..
iyice soğuduğuna emin olduğumuz zaman 2 paket hindistan cevizini geniş düz bir tabağa döküyoruz,bir kaseye ellerimizi ıslatmak için su koyuyoruz...
avuçlarımızı ıslatarak hazırlamış olduğumuz harcdan ceviz büyüklüğünde alıp yuvarlayıp hindistan cevizli tabağa koyuyor yuvarlayarak heryerine bulanmasını sağlıyoruz ve bu işlem malzeme bitene kadar devam ediyor..

Hee kolaymis, eve giderken sut alayimda yarin nasipse yaparim
Top yapilacak kadar donuyomuki, elimde dagilip kalmasin :/

Hee kolaymis, eve giderken sut alayimda yarin nasipse yaparim
Top yapilacak kadar donuyomuki, elimde dagilip kalmasin :/
Canım içine irmik kattığın için o onu koyulaştırıyor göreceksin sadece ricam irmiği yavaş ekle fazla koyulaşmasın baktın koyulaştı elinde top yapılacak kıvama geldi daha fazla ekleme sonuçta bu tarif göz kararı verilmiş bazı pudinglere göre değişir irmik olayıyap çok nefis bir tadı var hafif tam yaz lezzeti

k
tavır yapıyo canım bısey dedıgım zaman annem
kaldırmıyorum valla ben bekarken hep bu rahatlıgı bekledım aynanın onune dızmıyorumya

anneme bısey dıyınce burnumdan gelıyo canım hemen yanlıs anlıyo herseyı zaten bana karsı sadece boyle
dimi ya evımızde bı rahat olalım
ahahah aslında yapıcaksın hee

hıı hem denemıs olacaksın yanı :) ıyı yaparsın canım cok sevıyorum bende onu bırde kabagı :) evet koyma hıc sogan suyunu :)
kilitlersemde bu sefer ayıp olur dıye ıste salak kafam

O zaman boşver canım takıl kafana göre rahat rahat... :) Ay bugün rüyamda ya seni gördüm ya da tutkuyu ama nasıl gördüm hiç hatırlamıyorum hayrolsun inşAllah... :))

O zaman boşver canım takıl kafana göre rahat rahat... :) Ay bugün rüyamda ya seni gördüm ya da tutkuyu ama nasıl gördüm hiç hatırlamıyorum hayrolsun inşAllah... :))
Ayy beni gör anne olmus olarak hemde yada rüyaların tersı cıkarsa tersını gor

duman91 ben de yazacaktim canim şimdi :) dün gittik kontrole, muayene etti, 2 cm açılma varmış. 2-3 gün içinde doğum bekliyorum, olmazsa cumartesi gelin tekrar dedi..o zmn da müdahale eder mi az daha bekletir mi bilemiyorum..

Merhaba canım, 2 cm açılma ehh fena değil eli kulağında o zaman.. Ay birde kızlar gününü beklemez diyorlardı, yoksa erkek mi yaahuuu :)) Şaka tabi.... :)) Hadi az daha sık dişini bakalım... Özele mi gidiyorsun yoksa devlete mi?

ınsallah gelecek nazlı hanım sanırım :) ısmını keske nazlı koysaydınız he :))

Yok benim rüyalarım düzüne çıkar:)) İnşAllah canım benim İnşAllah...
tamamdır o zaman canım duz gor sen

O kadar bağ oldu ki aramızda rüyalarıma giriyorsunuz yaaa Kocamı bu kadar görmemişimdir

Canımsın benımm deme ya uff ben hep goruyorum hepte ayrılıyo benden zaten benım ruyalarım karman corman
ayyy kızlarrr hıc boyle bır koku gelmemıstı şu dakika itibariyle rüzgarn bırden esmesıyle evın ıcın bır pogaca koktu bır pogaca koktu anlatamam ayy ne olur bır mucize olsa ve kapı calsa bır pogaca verseler razıyım çok canım cekti kim yaptı bu miss kokulu pogacayı sımdı ya olacak iş mi

Ayyy kıyamam yaaaa, kız benim önceki evimde de karşı komşum çerkesdi o da çok hamur işi yapardı nasıl kokardı... :) sizin apartmanda da çerkes varsa kesin onlar yapmıştır hamur işine düşkün oluyorlar bildiğim kadarıyla:))

hıı hem denemıs olacaksın yanı :) ıyı yaparsın canım cok sevıyorum bende onu bırde kabagı :) evet koyma hıc sogan suyunu :)
kilitlersemde bu sefer ayıp olur dıye ıste salak kafam
Daha basit geldi gözüme böyle yarın akşama çok işim kalmamış oluyor hemOlmaz olmaz ayıp falan
Canım inşallah hayırlısıyla sonuna geldin Rabbim bir solukta sağlıcakla doğum nasip etsin

Hamile misin yoksabizde 3 günden var poğaça yenisi gibi kokmaz ama

duman91 ben de takılıyorum geçen, iskillenmeye başladım erkek mi diye :))) ozele gidiyorum.cnm

MutluBulut_ aynen canim göbek adını nazlı koyucam :))

Muhtemelem geç döllenme oldu, tarih şaşırtıyor buzi

Ladypurple kuzum hadi hayirlisi :)
Ama bence 2-3 gun gitmez..
Acilma basladimmi encok 1 gun bence :)
Eli kulagindadir miniginin
Insallah kolay dogum nasip eder Rabbim.

duman91 hayira cikar insallah kuzum..
Bazen benimde giiyorsunuz ruyalarima :)

MutluBulut_ sen kapi kapatmakla basla ise,baktin cocuklar cok kosusturuyo, ikidebir oraya giriyo kitlersin kapiyi.

:) Hayırlısı zamanda gelsin bakalım canım beklemedeyiz bizde senin gibi, ayy bu geç döllenme işini nasıl çözücez biz valla böyle ha geldi geliyor diye beklemek de ayrı bir stres... :)

Of kizlar sinirlerime hakim.olamiyorum.
Bir kac zamandir cok sinirleniyorum , bunu bebisimde hissediyorherhalde ama elimde ddegil.
Herkeze tersleniyorum,kiziyorum,guler yuzlu olamiyorum.

Ozellikle kuzenimin kizi var 4 yasinda, benimle buyudu desem yeridir aramiz cok iyiydi ama simdi ..
Annemlere geldigimde oda gelir yanima ama hep bagriyorum cocuga, sinirleniyorum. O agliyo, bende agliyorum sonra..

Ama oda her gelisinde bilgisayar diye tutturuyo, ciigi film acsan bunu istemiyorum,onu istemiyorum eve gotur beni diye tutturuyo.
Bilgisayari acmayinca eve gitmek istemesi deli ediyor beni sonrada patliyorum.

Korkuyorum nasipse kendi cocugumada boyle tavirli olursam diye. Belki hamilelikten bukadar sinirliyim ama bilmiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…