2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Yok canim ya, cok sukur yapilabilecek seyler :) aserdigim.sey kahve tanesi benim tatlilar arka planda kaliyo :)
Aklimda vardi zaten yapicaktim.neeezmandir hep erteliyorum.
Ben daha farkli.sekilde biliyodum sadece.
Canım çok farklı şekilleri var şahsen bu en basiti puding pişiriyorsun bildiğin irmik var sadece ayrıca içinde şekerle beraber sonra iyice soğuyunca hindistancevizine bulayıp kaldırıyorsunKahve tanesi mi çekiyor bende kahveyi yemeyi severim bazen yerim

Kızlar merhabaaaaaaa, nasipse bugün akşam gidiyorum annemin kardeşimin babamın yanına, ayyy çok heyecanlıyım yaaa neden böyle oldu ki şimdi :)) İçim kıpır kıpır resmen

nehirnil111 evet canim cok kolay ve eminim lezzetlidir

Sorma ya katur kutur yiyorum, oyle tatliki ne diyeyimm :)
Hatta gunde 3 tane falan yerim diye sinir koydum kndime, 3 taneyi avucuma alip,sonuncuya bakip bakip duruyorum oyle tatli geliyoki hemen yemesem,bitmese diyorum
Normalde kahve icmem, ama ne olduysa simdi icmeden yemeye basladim

ye ye sende ye, cok tatlii

h

duman91 oh gun geldi he :)
Saglicakla git, sagkicakla gel insallah canim.
Heyecanli olmazmi hic insan, hele uzun zamandir gorusmediyseniz :)
Birde tatilin 1 hafta oldugunu bilmek daha rahatlatir seni :)

Erkenmi.cikacaksin isten

Kızlar merhabaaaaaaa, nasipse bugün akşam gidiyorum annemin kardeşimin babamın yanına, ayyy çok heyecanlıyım yaaa neden böyle oldu ki şimdi :)) İçim kıpır kıpır resmen
Canım çok özledin demek ki

Aslında bir eksiklikten dolayı can kahve istermiş kuzum istersen doktora bir sor hamilelikte zaten yemediğin içmediğin şeyleri içip çok sevdiklerinden de tiksiniyorsun ilginç şekilde

duman91 oh gun geldi he :)
Saglicakla git, sagkicakla gel insallah canim.
Heyecanli olmazmi hic insan, hele uzun zamandir gorusmediyseniz :)
Birde tatilin 1 hafta oldugunu bilmek daha rahatlatir seni :)

Erkenmi.cikacaksin isten
Ayy demek ki öyle oldu özledim galiba, özellikle kardeşimi özledim bayadır görmüyorum, annemleri 1 ay önce görmüştüm.. :)
Evet tutkucum o gün geldi sonunla, amin inşAllah...
Yok erken çıkmıcam biletim akşam 9 da... Nasipse sabaha ordayım :)))

nehirnil111 evet canim sordum, fazla abartmadikca zarari yok dedi.
Kuzenimde cok yiyodu,o alistirdi zaten benide :) masallah bolll sacli kizi oldu o kahvelerden sonra

duman91 he iyi bari canim hazirlanmaya vaktin olur.
Kardes ozlenmezmi :) bol bol hasret giderin canim

İnsan özlemez mi ben 2 hafta görmeyeyim gözlerim her yerde onları arıyor hele kedim var her gün özlüyorum bana sürekli resmini videosunu çekip gönderiyorlar balayından sonra 1 hafta anca durduk gittik annemlere kedimizi gördüğümde ne kadar ağladım ne kadar

Evet canım kardeşimi görmeyeli 5 ay olmuş işe yeni başladığından izin hakkı yok bu yüzden ben gideyim bari dedim hazır annemlerde onun yanındayken.. İnsan kötü oluyor yaaa ( bak sen kedini bile özlemişsin

nehirnil111
Oy senindemi.kedin kaldi annenlerde
Benimkide kaldi,yavrum nasil zor geldi ayrilmak.
Dugunun ilk.gunu gittigimde yoktu, bir sure cikmadi ortaya, illa hissediyolar
Can onlar can

Bilmiyorum canim.uzatiyomu ama herkez kahveden diyo :)

duman91 yaa 5 aymi oldu :/
Ah canim.ya, simdi belli oldu icindeki kipirtinin nedeni :)

Git hasret giderin bol bol sarıl vakit geçir ailenle canım

Evimizin kedisiydi bana özel değildi ama hepimizin canı o nasıl hissetti nişanımda kınamda çeyiz giderken düğün günü ortalıkta göremedim öyle bir bakışı var ki o zamanlar gözümün önünde gitmiyor hep kızgın üzgün tavırlı ve şaşkın

nehirnil111 aynen oyle oluyolar canim, halada alisamadim sahsen :)

Ya canim ben simdi yaptim bu pudingi,dolaba kiydum.sogusun diye ama benimki 5 dakikada koyaldi, daha fazla pisiremezdim.
Tarifte 15-20 yaziyo ama imkansiz..

nehirnil111 aynen oyle oluyolar canim, halada alisamadim sahsen :)

Ya canim ben simdi yaptim bu pudingi,dolaba kiydum.sogusun diye ama benimki 5 dakikada koyaldi, daha fazla pisiremezdim.
Tarifte 15-20 yaziyo ama imkansiz..
Canım ben dakikasına bakmıyorum şahsen bakıyorum koyulaştı hafif fokurdamaya başladı alıyorum üzerinden hemen hafif ılınıyor dışarıda sonra dolaba kaldırıyorum İyi yapmışsın yani o tarif bakma sen alıntı yaptığım için direk yapıştırdım bazı durumlar bize göre şekillenir sonuçta ben mesela hiç bir tarifin un miktarını tutturamam kendim göz kararı yaparım hep aldığı kadar un meselesi

nehirnil111 he iyi bari, zaten onu 15-20 dakika pisirebilen arkadasa afferim demek lazim :)
Bnde cogu malzemeyi "aldigi kadr" koyarim
Aman guzel olsunda aldigi kadar,almadigi kadar fark etmez

Donsun bakalim. Bu halde yedigimde gayet iyiydi

Hayir sut mut almaya indim, pirinc almamisim suan nasil kiziyorum kendime.
Akilsiz.basin.cezasini ayaklar cekermiscesine tekrar gitmeliyim

Donmasına gerek yok tuttkum soğusun iyice yeterli elini suya batır yuvarlamaya başla hindistan cevizine bula bir de evde çikolata sosu varsa üzerine öneririm bana öyle daha lezzetli geliyor ufak minik çikolata damlalarıEşin gelirken alsa şuanda acil mi pirinç canım çok yorma kendini

yokki canım, zaten pudingi çikolatalı aldım, fark etmez herhalde

biber dolması yapacaktım, 1 bardağına yakın var birazda bulgurla karıştırsam olur herhalde cunki hiç gidesim yok tekrar
evide süpürmem gerek ama ona halim kalmadı, kasıklarım ağrıyo bugun zorlamasam daha iyi.
bugunluk yemek yeter

Farkedeceğini sanmam canım ben çilekli ve muzlu yaptım genelde ama çikolatalı da yakışır benceBulgurla karıştır ne olacak öyle yapanlar da var pirinç çok fazla şişiyor zaten eksikliği belli olmazAğrın varsa boşver yapma senden değerli mi hep pisleniyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…