2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Belkide vardir canim yani bizim binada olamsada yan binada falan :))

Iyi yaparsin canim :))
Yok.kiz
Aa gonder ceyrek olsa yeter cok yemiyim

Buyuk ihtimal dedigin gibi.oldu o zaman canim

cocuklarin.girecegi aklima gelmemisti.bak benim derdim.bbuyuklerin rahatligi

Bence hamilelikten canim zatrn sikintin var.. Aslinda o kadar gondermese anneside iyi yani. Sikinti yapma ama kizmamaya calis canim geldigi zaman annene devret

MutluBulut_ insallah ondandir.
Bende cagiriuorum onu, ilk 1 dk iyiyiz sonra kavgya tutusuyoruz resmen..
Hadi bu cocuk.dicem ama herkezle ayniyim..
Suratsiz.biri oldum gittim ya

Ladypurple kuzum okurmusun bilmem ama agrilarini falan herkeze soyleme, cok bilinirse dogum zorlasir derler.. Herkez seni konusur ya.
Inanmiyodum.buna ama dogru bence.
Evin icindekiler bilse yeter bence.

İnşallah dediğin gibi olur kuzum, hayırlısı bakalım..

Evet son yazdığını da okudum, nazara inanırım, dogrudur, hattadirek annemlerde ilettim yaymayin kimseye diye :)))

İnşallah dediğin gibi olur kuzum, hayırlısı bakalım..

Evet son yazdığını da okudum, nazara inanırım, dogrudur, hattadirek annemlerde ilettim yaymayin kimseye diye :)))

Iyi yapmissin canim, vardir yine eskilerin bir bildigi :)
Bilselerde bilmeselerde nasipse dogunca guzel haber yayilacak iste :)

Yorgunum kuzum akşam evi temizledim baştan aşağıya havuç mezemi pudingli toplarımı yaptım sabahta tavuğumu sosladım işe geldim vücudum artık kaldırmıyorSen nasılsın

Sahi buaksam misafirin vardi demi :/
Cok zor oyle her defasinda, her misafire yemekle ugrasmak.canim ya, ama aaz daha sabir..
Gerci bizim 1 yili gecti hala gelmeyener var, onlarida nasipse bebege bakmaya gelince aradan cikartirim.
En azindan yemekle ugrasmam.
Yani hic bitmiyor iste bu gelmeler..

Iyiyim bende canim, mis gibi serin havanin tadini cikartiyorum :)

Bitmeyecek gibi bana da öyle geliyor daha almam gereken bir sürü insan var Biraz ara vereceğim dinleneceğim ama çok yoruldumSende çocukla çıkartırsın bence de aradan boşver

Oh çıkar tabi bir kaç gün yağmur gösteriyor bakalım buraya da yağacakmı

Bencede canim ara ver biraz, evliliginin ilk ve en guzel aylarini boyle gecirmene gerek yok :)
Ister istemez yipraniyor insan.

Yagmasa bile serinligi yetiyor ya, iki kat battaniye var uzerimde, usudum :)
Insallah oralarida serinler canim

Bencede canim ara ver biraz, evliliginin ilk ve en guzel aylarini boyle gecirmene gerek yok :)
Ister istemez yipraniyor insan.

Yagmasa bile serinligi yetiyor ya, iki kat battaniye var uzerimde, usudum :)
Insallah oralarida serinler canim
Evet yorulduk resmen eşimle

Ohh ne güzel ya 2 tane battaniye miHafta sonu açsın ama hava yağmadan serin olsun dışarı çıkarız belki ya yağarsa evde keyif artık

Evet yorulduk resmen eşimle

Ohh ne güzel ya 2 tane battaniye miHafta sonu açsın ama hava yağmadan serin olsun dışarı çıkarız belki ya yağarsa evde keyif artık

Yani tek battaniye ama iki kat halinde,hemde kalinlardan

Gezin tozun canim, ygmurdada olsa yapilacak bisiler vardir, dedigin gibi evde vakit gecirirsiniz :)

Ya puding almadim neguzel yapacaktim.bugun. Evlere servis olsa keske , daha o kadar gelisemedik

Evet dinlenmeye bile razıyım şuan film izleyipOlsun canım aldığında yaparsın keşke yakın olsak gönderirdim böyle söylüyorum can çekiyor aslında tutamıyorum dilimi

Evet dinlenmeye bile razıyım şuan film izleyipOlsun canım aldığında yaparsın keşke yakın olsak gönderirdim böyle söylüyorum can çekiyor aslında tutamıyorum dilimi

Yok canim ya, cok sukur yapilabilecek seyler :) aserdigim.sey kahve tanesi benim tatlilar arka planda kaliyo :)
Aklimda vardi zaten yapicaktim.neeezmandir hep erteliyorum.
Ben daha farkli.sekilde biliyodum sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…