- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
Belkide vardir canim yani bizim binada olamsada yan binada falan :))Ayyy kıyamam yaaaa, kız benim önceki evimde de karşı komşum çerkesdi o da çok hamur işi yapardı nasıl kokardı... :) sizin apartmanda da çerkes varsa kesin onlar yapmıştır hamur işine düşkün oluyorlar bildiğim kadarıyla:))
Iyi yaparsin canim :))Daha basit geldi gözüme böyle yarın akşama çok işim kalmamış oluyor hemOlmaz olmaz ayıp falan
Canım inşallah hayırlısıyla sonuna geldin Rabbim bir solukta sağlıcakla doğum nasip etsin
Hamile misin yoksabizde 3 günden var poğaça yenisi gibi kokmaz ama
@duman91 ben de takılıyorum geçen, iskillenmeye başladım erkek mi diye :))) ozele gidiyorum.cnm
MutluBulut_ aynen canim göbek adını nazlı koyucam :))
Muhtemelem geç döllenme oldu, tarih şaşırtıyor buzi
cocuklarin.girecegi aklima gelmemisti.bak benim derdim.bbuyuklerin rahatligiLadypurple kuzum hadi hayirlisi :)
Ama bence 2-3 gun gitmez..
Acilma basladimmi encok 1 gun bence :)
Eli kulagindadir miniginin
Insallah kolay dogum nasip eder Rabbim.
@duman91 hayira cikar insallah kuzum..
Bazen benimde giiyorsunuz ruyalarima :)
MutluBulut_ sen kapi kapatmakla basla ise,baktin cocuklar cok kosusturuyo, ikidebir oraya giriyo kitlersin kapiyi.
Bence hamilelikten canim zatrn sikintin var.. Aslinda o kadar gondermese anneside iyi yani. Sikinti yapma ama kizmamaya calis canim geldigi zaman annene devretOf kizlar sinirlerime hakim.olamiyorum.
Bir kac zamandir cok sinirleniyorum , bunu bebisimde hissediyorherhalde ama elimde ddegil.
Herkeze tersleniyorum,kiziyorum,guler yuzlu olamiyorum.
Ozellikle kuzenimin kizi var 4 yasinda, benimle buyudu desem yeridir aramiz cok iyiydi ama simdi ..
Annemlere geldigimde oda gelir yanima ama hep bagriyorum cocuga, sinirleniyorum. O agliyo, bende agliyorum sonra..
Ama oda her gelisinde bilgisayar diye tutturuyo, ciigi film acsan bunu istemiyorum,onu istemiyorum eve gotur beni diye tutturuyo.
Bilgisayari acmayinca eve gitmek istemesi deli ediyor beni sonrada patliyorum.
Korkuyorum nasipse kendi cocugumada boyle tavirli olursam diye. Belki hamilelikten bukadar sinirliyim ama bilmiyorum ya
Göndereyim hemen canım sen isteIyi yaparsin canim :))
Yok.kiz
Aa gonderceyrek olsa yeter cok yemiyim
herkes ıle aynıysan kesın hamılelıkten canım uzulme sıkıntı yapma olur muu cok ıyı bır anne olacaksın :)MutluBulut_ insallah ondandir.
Bende cagiriuorum onu, ilk 1 dk iyiyiz sonra kavgya tutusuyoruz resmen..
Hadi bu cocuk.dicem ama herkezle ayniyim..
Suratsiz.biri oldum gittim ya
herkes ıle aynıysan kesın hamılelıkten canım uzulme sıkıntı yapma olur muu cok ıyı bır anne olacaksın :)
Aminn :) hosgeldin aramiza yeni gelin :)
Insan dusununce bile nasil kasiniy
İnşallah dediğin gibi olur kuzum, hayırlısı bakalım..Ladypurple kuzum hadi hayirlisi :)
Ama bence 2-3 gun gitmez..
Acilma basladimmi encok 1 gun bence :)
Eli kulagindadir miniginin
Insallah kolay dogum nasip eder Rabbim.
@duman91 hayira cikar insallah kuzum..
Bazen benimde giiyorsunuz ruyalarima :)
MutluBulut_ sen kapi kapatmakla basla ise,baktin cocuklar cok kosusturuyo, ikidebir oraya giriyo kitlersin kapiyi.
İnşallah dediğin gibi olur kuzum, hayırlısı bakalım..
Evet son yazdığını da okudum, nazara inanırım, dogrudur, hattadirek annemlerde ilettim yaymayin kimseye diye :)))
Günaydın hayırlı cumalar
Yorgunum kuzum akşam evi temizledim baştan aşağıya havuç mezemi pudingli toplarımı yaptım sabahta tavuğumu sosladım işe geldim vücudum artık kaldırmıyorHayirli.cumalar.kuzum :)
Nasilsin
Yorgunum kuzum akşam evi temizledim baştan aşağıya havuç mezemi pudingli toplarımı yaptım sabahta tavuğumu sosladım işe geldim vücudum artık kaldırmıyorSen nasılsın
Sahi buaksam misafirin vardi demi :/
Cok zor oyle her defasinda, her misafire yemekle ugrasmak.canim ya, ama aaz daha sabir..
Gerci bizim 1 yili gecti hala gelmeyener var, onlarida nasipse bebege bakmaya gelince aradan cikartirim.
En azindan yemekle ugrasmam.
Yani hic bitmiyor iste bu gelmeler..
Iyiyim bende canim, mis gibi serin havanin tadini cikartiyorum :)
Bitmeyecek gibi bana da öyle geliyor daha almam gereken bir sürü insan varBiraz ara vereceğim dinleneceğim ama çok yoruldum Sende çocukla çıkartırsın bence de aradan boşver
Oh çıkar tabi bir kaç gün yağmur gösteriyor bakalım buraya da yağacakmı
Evet yorulduk resmen eşimleBencede canim ara ver biraz, evliliginin ilk ve en guzel aylarini boyle gecirmene gerek yok :)
Ister istemez yipraniyor insan.
Yagmasa bile serinligi yetiyor ya, iki kat battaniye var uzerimde, usudum :)
Insallah oralarida serinler canim
Evet yorulduk resmen eşimle
Ohh ne güzel ya 2 tane battaniye miHafta sonu açsın ama hava yağmadan serin olsun dışarı çıkarız belki ya yağarsa evde keyif artık
Yani tek battaniye ama iki kat halinde,hemde kalinlardan
Gezin tozun canim, ygmurdada olsa yapilacak bisiler vardir, dedigin gibi evde vakit gecirirsiniz :)
Ya puding almadim neguzel yapacaktim.bugun. Evlere servis olsa keske , daha o kadar gelisemedik
Evet dinlenmeye bile razıyım şuan film izleyipOlsun canım aldığında yaparsın keşke yakın olsak gönderirdim böyle söylüyorum can çekiyor aslında tutamıyorum dilimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?