- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
cıldırdım canım..Ayyy canım durum o kadar vahim mi yani?
temizledım canım cok sukur parıldadı yıne ev :) ya kendıme kızıyorum dun tamam dedım bı daha mısafır olacak mısafırlerım ama yokMutluBulut_ ah kuzum ya inan okurken bile yoruldum
Keske oyle yapmasalarmis, insan ufacikta olsa sIkilir..
Evin bildigin pazar yeriymis.bugun :/
Cok iyi anliyorum seni, herkez yapar eder bende asagilayinca kendime kizarim sonra senin gibi, annem.o sonucta falan diye.
Keske yapmasalamis.bukadar
simdi isin yoksa tekrar o evi toparla..
Yumusak yuz gosterme canim, simdi seni evde oldugunu biliyo herkez, e ne isi var yapsin etsin derler , halbuki evde olmakla hic hic alakasi yok.
Misafir iyidir,guzeldir ama herkez yerini bilmeli.
Naptin toparladinmi.bari biraz, dinlen bari canim
canım dıkkat et kendıne cok hızlı yapmaya calısma bıseylerı ıkı canlısın bırak gec kalsınnehirnil111 cok guzel oldu kuzum, birazini cikolata rendeleyip onunla kapladim,hindistan cevizi yerine oyle daha iyi oldu sanki.
Sadece biraz hamurumsu gibi yerken,yapisiyo sanki agzima. Irmikmi cok geldi acaba.
Birde tereyag koymamistim ben, ondanmi kaynaklandi bilmem.
Onlrida zzor yaptim,hindistam cvizleri bitti mecburen indim markete,senmisin inen..
Eve cikinca 2-3 defa bayilacakmis gibi oldum, neden iyle oldu bilmem.
Demin kendime.geldim,yaptim cok.sukur.
Biberleride zar yor yaptim
Arkamdan kosturan var sanki, ne diye stres yapiyosam yemek yetosmeyecek diye
nehirnil111 cok guzel oldu kuzum, birazini cikolata rendeleyip onunla kapladim,hindistan cevizi yerine oyle daha iyi oldu sanki.
Sadece biraz hamurumsu gibi yerken,yapisiyo sanki agzima. Irmikmi cok geldi acaba.
Birde tereyag koymamistim ben, ondanmi kaynaklandi bilmem.
Onlrida zzor yaptim,hindistam cvizleri bitti mecburen indim markete,senmisin inen..
Eve cikinca 2-3 defa bayilacakmis gibi oldum, neden iyle oldu bilmem.
Demin kendime.geldim,yaptim cok.sukur.
Biberleride zar yor yaptim
Arkamdan kosturan var sanki, ne diye stres yapiyosam yemek yetosmeyecek diye
30.Haftadan sonra çok daha rahatlıyor anneler özellikle 32 ya da 35 den sonra sanırım doğum yaparsan erken yine de sorun olmuyor30.haftaya basladiiik cok sukur
Meltem.bu haftaya geldiginde sevinmekte hakliymis :)
Insallah hepimize guzel hamilelik ve kolay dogum.nasip eder Rabbim
nehirnil111 bana oyle gelmis kuzum.ya, masallah pek tatli yediler,kaynimda bizdeydi. Cikolata kaplamali olan daha cok yendi, bidahakine hepsini oyle yaparim herhalde.
Bilmiyorum.canim ya, insallah tekrarlamaz.
Allahim.bilir tabikide ama 8.ayda dogum riskli deniyor ya, hayirlsiyla su ayi atlatsak.
Hadi ya o kadar cokmu yagdi, iyi bari ya serinledik azcik :)
Burayada yagdi, yine yagacak gibi.
Çok hafif güzel bir tatlı canım ama 1 kaşıkta olsa margarin ekleCanım 32.haftadan sonra riskli görmüyorlar diye biliyorum sen gönlünü ferah tut zaten inşallah tam zamanında gelecek
Çok yağdı çok bu hafta sonu hep gösteriyor yağmur bakalım
Bidahakine.eklerim bakalim canim.
Insallah canim.ya hayirlisi bakalim.
Ladypurple dogurdumu acep.
Yagsin ya ,cok seviyorum yagmuru
Daha dogrusu ilk ve son bahari
Önümüzdeki haftaydı sanki inşallah sağlıcakla doğum olsunBende severim işim olmadığı sürece evde keyif bugün yağabilir mesela yarın güneş açsın ama çok yağmur gösteriyor ama bende bahar insanıyım
Dün akşam geldiler oldukça yorgunum dün akşam diğer doğum yapacak yakın arkadaşımla eşi gelecekti diğer arkadaşlarımız var diye gelemediler bu akşam gelmek isteyeceklerdir ama bir şey yapmayacağım dün çiğ köfte almıştık o pudingli toplarımdan var bir de arkadaşım gelirken yaş pasta almış onları çıkarırım vallahi öyle takılırız çay kola falanHeh aynen keyif modundayim bugun..
Sac bas dagilmis,pijamamsi bisiler giyilmis..
Bu havada anca boyle :K48:
Srnin misafirin yok dimi bu hafta sonu artik
MutluBulut_ gercekten tum kalbimle soyluyorum bence cok bile iyi ev hanimisin kuzum, masallah
Belliki seni kendilerine yakin goruyolar, gulr yuzluysen.
Veya bilemedim, herkez guler yuzlu biz neden oyle yapmiyoruz misafirlige gidince..
Karakter meselesi herhalde..
Bosver mesafeyi biraz koyarsin olur biter :)
kuzucummm dınlene dınlene yap sen artık 5 dk yap 10 dk dınlen napıcaksın :)Evet sonuc iyi olmadi buaksam cok kizlar..
Yorgunluktanmi bilemedim.
Cok karnim sertlesti, resmen kucuk tuvaletim.var gibi bi his olustu,ikinmak gibimi tam.anlayamadim.
Oturdugum yerden kalkamadim.
Zar zor yataga yattim.
Insallah tekrarlamaz, bugun cokta yorulacak is yapmadim,sadece mutfaktaydim ama sanirim.oda fazla geliyor.
Insallah hayirli zamanda saglikla gelir bebisim,daha cok erken :/
boyle dusunuyorsan sevındım canım :) dun buraya yazdıktan sonra rahatladım :) demek kı ben gunluk tutsam acayıp rahatlıcam ama oda sonra bırının elıne gecerse
kuzucummm dınlene dınlene yap sen artık 5 dk yap 10 dk dınlen napıcaksın :)
nehirnil111 demek o kadar cok yagdı he ama bellı havalar bugun bıraz serınledı daha dogrusu normallestı :)perde ucusuyo artık benim misafir geldi ama 3. gunu bugun yanı doktor yalan oldu ya ıyıde anlamadım ben zaten duzensız boyle 1 sene boyunca blkıde denk gelmeycek hafta ıcıne ne sacma :) neden 3. gun acaba
bi dahakı aya tutsa ıyı ama ya ıste yıne tutmazsaFazla kasmamaya çalışacağım canım çok yoruldum çünkü eşimle zaman geçiremiyoruz resmenEvet biraz daha serin bayıltmıyor insanı benimde hafta sonuna geldi kuzum ne yapalım bir daha ki aya nasip artık sanırım hormonlarla alakalı tam o gün iyi sonuçlar veriyor testler
bende onu dusunuyorum canım..hani muayne sırasında sadece ıntıhap var dedı cok sukur verdıgı ılac ıyı geldı. bunu sanırım duzenslık ıcın ıstedı testı.. acaba dıyorum gitmesem denesek ne olurnehirnil111 deme ya buaksamdami var :)
Aynen canim.ne varsa yerler.. Yeterli bence, ugrasma.
Bos godermiyoruz ya sonucta, Allah ne verdiyse :)
Ya bende gndzleri aciyodum makineyi ama 1 aydir geceleri aciyorum, faturada hemen fark etti.
Sabaha kadar kirisiyor biraz ama napayim, bazen uyumazsam cikartiorum makinadan.
Sende pazara birakma, yarini birbirinize ayirin :)
MutluBulut_ o ne mumkun,cok sabirsizim. Hemen bitirmek istiyorum.
Hadi ya bugunemi denk geldi 3.gun
E boyle denk gelmedikce bebis ertelenicekmi.hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?