2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Ayyy canım durum o kadar vahim mi yani?
cıldırdım canım..

Kızlar sınırımden resmen aglıcam ya
Hani misafir sevmeyen insanlar olur ya ben artık onlardanım..
Hep sureklı evımıze mısafır gelsın hosuma gıdıyordu..
Ama yeter artık cıdden kımseyı buyur etmeyıde dusunmuyorum onlar soylerse anca zaten..
Sogudum resmen mısafırden
Ya ayıp denen bısey var nasıl altını ustune getırebılıyorlar evın
Suan evın halını gorsenız emınım bana acırsınız sabah cok erken saatte geldıler sımdı kalktılar ve daha 1 kısı ve cocugu gelmedı ıyıkı gelmedı o halde boyleyım
Annemede cok kızıyorum gercekten..
Sonra kendı kendıme yıne kızıyorum olsun annen o senın dıye..
Sabah herseyı kostura kostura hazırladım
Mutfak ve yatak odasının kapısını kapattım geldıler once salona gectıler sonra oturmadan dagılmaya basladılar bır tanesı mutfaga daldı..
Annem ise bi baktım yatak odasında arkadasından dıger kadın gıdıyo
Yıne kapı bır ıse yaramadı yanı cok sınırlıyım
Cocuklar gelıp gıdıp bısey alıyolar zaten..
Herseyı gectım en son kocaman kadın 2 torunuyla evde kovalamac oynuyo sız dusunun gerısını halılar kayıyo umru dısı en son bıraz suratım degıstı 6 da kalkarız dıyolardı sımdı kalktılar onlar gıttı ben yazdım..
ogleden sonra annem erısteyı pısır yerız dedı tamam dedım teflonda pısır dedı onada tamam dedım.. suyu kaynattım erısteyı koyucam ıcıne annem geldı dıger kadınla ona degıl karnıyrık tenceresıne koy bunda hamur oluyo dedı.. koydu artık anne dıyorum hayır bosalt ona koy dıyo 2-3 defa boyle zıtlastık anne yeter bunda kalacak bu evde benım yapıs sekıllerım gecerlı dedım bellı kustu yuzu ondan sonra dustu ama yeter..
Sanki evlenmeden once bana muhtesem hayat sunmuslar gıbı konusuyo .. valla sukurler olsun evlendımde kafam rahat asagılayan eden yok
Ciddi anlamda artık bırı sana gelıcem bı gun derse duymazdan gelıcem Kural koyamıyorum goruyosunuz evımı sankı otel gıbı kullanıyorlar Herkes kafasına gore takılıyo evde heee yatak odası kapısı annem tekrar kapattı gıderken actı tekrar..
Cocuklardan bırını bos odaya yatak yaptım oraya yatırdılar dıger cocuga annem yatak odasına yatır dedı ben ses cıkarmadım sonra tekrar kapıyı acta dedı yıne oralı olmadım..
Sonra balkona cıktı bır tanesı dıgerıde cıkacaktı annem dur mutlubulut sana terlık getırsın dedı bende yok terlık dedım annem ev terlıgı varya dedı hayır onu orada kullanmıyoruz terlık baska yok dedım
diger balkonda oturamadılar bol gunes vardı
Özet olarak hele annem neden boyle benı hıce sayıyo..
Kayınvalıdem sankı o
Ah annecım ahh boyle dusunuyorum sonra dusundugum ıcın uzuluyorum..
Erişte yedık annem mutlubulut daha pısırsın dıyo.. bı dur be kadın senın evın mı bura ben yaparım yapacaksam

MutluBulut_ ah kuzum ya inan okurken bile yoruldum
Keske oyle yapmasalarmis, insan ufacikta olsa sIkilir..
Evin bildigin pazar yeriymis.bugun :/

Cok iyi anliyorum seni, herkez yapar eder bende asagilayinca kendime kizarim sonra senin gibi, annem.o sonucta falan diye.
Keske yapmasalamis.bukadar
simdi isin yoksa tekrar o evi toparla..
Yumusak yuz gosterme canim, simdi seni evde oldugunu biliyo herkez, e ne isi var yapsin etsin derler , halbuki evde olmakla hic hic alakasi yok.

Misafir iyidir,guzeldir ama herkez yerini bilmeli.
Naptin toparladinmi.bari biraz, dinlen bari canim

nehirnil111 cok guzel oldu kuzum, birazini cikolata rendeleyip onunla kapladim,hindistan cevizi yerine oyle daha iyi oldu sanki.
Sadece biraz hamurumsu gibi yerken,yapisiyo sanki agzima. Irmikmi cok geldi acaba.
Birde tereyag koymamistim ben, ondanmi kaynaklandi bilmem.

Onlrida zzor yaptim,hindistam cvizleri bitti mecburen indim markete,senmisin inen..
Eve cikinca 2-3 defa bayilacakmis gibi oldum, neden iyle oldu bilmem.
Demin kendime.geldim,yaptim cok.sukur.
Biberleride zar yor yaptim
Arkamdan kosturan var sanki, ne diye stres yapiyosam yemek yetosmeyecek diye

temizledım canım cok sukur parıldadı yıne ev :) ya kendıme kızıyorum dun tamam dedım bı daha mısafır olacak mısafırlerım ama yok sorun bana gelen mısafırlerın baska evlerde yerlerınde oturuyo olmaları yani aslında kendıme kızıyorum daha cok.. en yakın ornek komsum sadece benım evde mısafır gıbı mısafır degıl kalan herkesde yerınden kalkmıyo samıyetı ıse herkes ıle aynı benımlede aynıbenım yuzumde ne var acaba ya o durusu sergıleyemedgımden hırslanıyorum sınırlenıyorum bı sekılde yetersız gıbı hıssedıyorum aslında kendımı ıyı bır ev hanımı degılmıyım yanı dıyorum

canım dıkkat et kendıne cok hızlı yapmaya calısma bıseylerı ıkı canlısın bırak gec kalsın

MutluBulut_ gercekten tum kalbimle soyluyorum bence cok bile iyi ev hanimisin kuzum, masallah
Belliki seni kendilerine yakin goruyolar, gulr yuzluysen.
Veya bilemedim, herkez guler yuzlu biz neden oyle yapmiyoruz misafirlige gidince..
Karakter meselesi herhalde..
Bosver mesafeyi biraz koyarsin olur biter :)

Evet sonuc iyi olmadi buaksam cok kizlar..
Yorgunluktanmi bilemedim.
Cok karnim sertlesti, resmen kucuk tuvaletim.var gibi bi his olustu,ikinmak gibimi tam.anlayamadim.
Oturdugum yerden kalkamadim.
Zar zor yataga yattim.

Insallah tekrarlamaz, bugun cokta yorulacak is yapmadim,sadece mutfaktaydim ama sanirim.oda fazla geliyor.
Insallah hayirli zamanda saglikla gelir bebisim,daha cok erken :/

Afiyet olsun canım irmiği az oldu galiba hamur olmaması gerekirdi Margarin ekliyorum genelde ben sen hiç mi yağ kullanmadın o yumuşatıyordu işte

Canım niye yoruyorsun kendini ya bu kadar kendinize yapıyorsunuz sonuçta nasıl kötü olmuşsun bak kıyamamBizim burada da akşam felaket yağmur yağdı bardaktan boşalırcasına evimizin önüne kadar servis bıraktı Allahtan ama içeri girene kadar bildiğin sırılsıklam olduk

30.haftaya basladiiik cok sukur
Meltem.bu haftaya geldiginde sevinmekte hakliymis :)
Insallah hepimize guzel hamilelik ve kolay dogum.nasip eder Rabbim
30.Haftadan sonra çok daha rahatlıyor anneler özellikle 32 ya da 35 den sonra sanırım doğum yaparsan erken yine de sorun olmuyor

nehirnil111 bana oyle gelmis kuzum.ya, masallah pek tatli yediler,kaynimda bizdeydi. Cikolata kaplamali olan daha cok yendi, bidahakine hepsini oyle yaparim herhalde.

Bilmiyorum.canim ya, insallah tekrarlamaz.
Allahim.bilir tabikide ama 8.ayda dogum riskli deniyor ya, hayirlsiyla su ayi atlatsak.

Hadi ya o kadar cokmu yagdi, iyi bari ya serinledik azcik :)
Burayada yagdi, yine yagacak gibi.

Çok hafif güzel bir tatlı canım ama 1 kaşıkta olsa margarin ekleCanım 32.haftadan sonra riskli görmüyorlar diye biliyorum sen gönlünü ferah tut zaten inşallah tam zamanında gelecek

Çok yağdı çok bu hafta sonu hep gösteriyor yağmur bakalım

Bidahakine.eklerim bakalim canim.
Insallah canim.ya hayirlisi bakalim.
Ladypurple dogurdumu acep.

Yagsin ya ,cok seviyorum yagmuru
Daha dogrusu ilk ve son bahari

Bidahakine.eklerim bakalim canim.
Insallah canim.ya hayirlisi bakalim.
Ladypurple dogurdumu acep.

Yagsin ya ,cok seviyorum yagmuru
Daha dogrusu ilk ve son bahari

Önümüzdeki haftaydı sanki inşallah sağlıcakla doğum olsunBende severim işim olmadığı sürece evde keyif bugün yağabilir mesela yarın güneş açsın ama çok yağmur gösteriyor amabende bahar insanıyım

Heh aynen keyif modundayim bugun..
Sac bas dagilmis,pijamamsi bisiler giyilmis..
Bu havada anca boyle :K48:

Srnin misafirin yok dimi bu hafta sonu artik

Heh aynen keyif modundayim bugun..
Sac bas dagilmis,pijamamsi bisiler giyilmis..
Bu havada anca boyle :K48:

Srnin misafirin yok dimi bu hafta sonu artik
Dün akşam geldiler oldukça yorgunum dün akşam diğer doğum yapacak yakın arkadaşımla eşi gelecekti diğer arkadaşlarımız var diye gelemediler bu akşam gelmek isteyeceklerdir ama bir şey yapmayacağım dün çiğ köfte almıştık o pudingli toplarımdan var bir de arkadaşım gelirken yaş pasta almış onları çıkarırım vallahi öyle takılırız çay kola falanyağmur yağmazsa çamaşır yıkayıp asacağım bu hafta sonu dinlenmek istiyorum artık

boyle dusunuyorsan sevındım canım :) dun buraya yazdıktan sonra rahatladım :) demek kı ben gunluk tutsam acayıp rahatlıcam ama oda sonra bırının elıne gecerse

kuzucummm dınlene dınlene yap sen artık 5 dk yap 10 dk dınlen napıcaksın :)

nehirnil111 demek o kadar cok yagdı he ama bellı havalar bugun bıraz serınledı daha dogrusu normallestı :)perde ucusuyo artık benim misafir geldi ama 3. gunu bugun yanı doktor yalan oldu ya ıyıde anlamadım ben zaten duzensız boyle 1 sene boyunca blkıde denk gelmeycek hafta ıcıne ne sacma :) neden 3. gun acaba

Fazla kasmamaya çalışacağım canım çok yoruldum çünkü eşimle zaman geçiremiyoruz resmenEvet biraz daha serin bayıltmıyor insanı benimde hafta sonuna geldi kuzum ne yapalım bir daha ki aya nasip artık sanırım hormonlarla alakalı tam o gün iyi sonuçlar veriyor testler

nehirnil111 deme ya buaksamdami var :)
Aynen canim.ne varsa yerler.. Yeterli bence, ugrasma.
Bos godermiyoruz ya sonucta, Allah ne verdiyse :)

Ya bende gndzleri aciyodum makineyi ama 1 aydir geceleri aciyorum, faturada hemen fark etti.
Sabaha kadar kirisiyor biraz ama napayim, bazen uyumazsam cikartiorum makinadan.
Sende pazara birakma, yarini birbirinize ayirin :)

MutluBulut_ o ne mumkun,cok sabirsizim. Hemen bitirmek istiyorum.

Hadi ya bugunemi denk geldi 3.gun

E boyle denk gelmedikce bebis ertelenicekmi.hep

bi dahakı aya tutsa ıyı ama ya ıste yıne tutmazsa bide ben heyecandan anlamadım doktor ne testı dedı belkıde 3. gun olduguna gor aynı testır senın testın adı ne

bende onu dusunuyorum canım..hani muayne sırasında sadece ıntıhap var dedı cok sukur verdıgı ılac ıyı geldı. bunu sanırım duzenslık ıcın ıstedı testı.. acaba dıyorum gitmesem denesek ne olur bı daha kı ayında tutma garantısı yok yoksa acaba oyle bırsey yaparsam bebegın saglık problemı falan mı olur dıyorm Allah korusun yanı kendı kendıme kuruyorum ama ertelemekte ıstemıyorum kafam karısık tabı anında tutacak dıye bısey yok belkıde rahat rahat gıdıcem doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…