2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Sanırım var geleceklerdir Aynen uğraşamayacağım bacaklarım tutmuyor eve zor atcam kendimiBir çok kişiden duydum ya tamamen üzerimize suyu elektriği falan aldığımızda deneyeceğim bende kuzumBugün yıkarım da felaket yağacak gibi dolu hava nasıl kuruyacaklar kurutma makinesi var ama boşuna çalıştırmak istemiyorum olmadı çalıştırayım asmak zorunda kalmam

bi dahakı aya tutsa ıyı ama ya ıste yıne tutmazsa bide ben heyecandan anlamadım doktor ne testı dedı belkıde 3. gun olduguna gor aynı testır senın testın adı ne
Canım genelde su içiyorum ultrosonla karnıma bakılıyor benim hastalığım var o yüzden farklıdır bizimkiler sonra diğer hormon testlerini yapıyor Lh tsh falan gibi prolaktin hepsine bakıyorum şeker yüklemesi yapıyor bunun gibi işler

nehirnil111 ayaklarda hal kalirmi :)
Bosver akisina birak :)

Dene canim sende, yaz aayi oldugu icinmi.az geldi tam emin degilim ama illa fark ediyodur.
Balkonun acikmi canim, veya iceriye serme gibi imkanin varsa oyle yap.
Biz balkona sey yaptirdik ne diolar simdi bilmiuorumda , stor perde gibi ama perde degil, indirip kaldiriosun, cok sukur camasir isllnma derdim.olmuyor.
Tabi aciksa zor kurur disarida.

MutluBulut_ bi sorun olsa doktor soylemezmidi canim bebegi erteleyin diye.
Baska bisi icindir o test.
Tabi icin rahat etmeyecekse hic denmeyin, hem belki ilac kullanman gerekirse sonra..
Ozaman insallah bidahaki ay denk gelir, gidersiniz. Hayirlisi boyleymis diyelim

Bende gecen yil duzensiz diye gitmistim, uzetine basa basa soyledim duzensiz diye, hani derdim o. Doktorda habire basini salliyo, lafimi kesiyo falan.
bu hamile kalamiyorum diye anlamis.
Bende oyle anladigina emin degildim, test yaptirmaya cagirdi beni belirli bi gun verdi , sabah tuvaletinle gel.bilmem.ne.
Aa dedim cozecek bu bukez benim.isi.
Testten sonra demesinmi hic sorun yok, gencsiniz, cocuk olur sIkmayin caninizi bilmem ne..
Bunuda biz gec anladim ve karisip kalmistik

Yani doktorlar bazen dinlemiyo bile insani

Himm farklidir diyosun yani :))

Açık canım zamanla kapatacağız bakalım içeri ye serme yerim var ama bilemedim kalsalar bir şey olmaz hafta içi de yıkarım olmadı ıslanan çamaşırları sadece sepetten çıkartacağım renk vermesinler diğerlerine

Hadiii ya sorun yok gensiniz ha duzensizlige cozum bulunmusmuydu bari ?
Dogru soyluyosun canim ya doktor cok.ustune dusmeden soyledi hatta doktordan cikinca yaptirmam demistim icimden :) hayirlisi diyelim bakalim :))

Hadiii ya sorun yok gensiniz ha duzensizlige cozum bulunmusmuydu bari ?
Dogru soyluyosun canim ya doktor cok.ustune dusmeden soyledi hatta doktordan cikinca yaptirmam demistim icimden :) hayirlisi diyelim bakalim :))

Sorma sorma, genciyle, yaslisiyla alakasi olsa

Yok.canim.ya, bidaha gitmedim.kaldi oyle.
Evlenemden oncede gitmistim yine belirli bisi soylemiyolar. Hap falan vermsti.
Bende ustelemedim.
Gerci benim.duzensiz ve azdi. En cok 2 gun geliyodu.
Bakalim.nasipse dogumdn sonra nasil.olacak belki duzelir.

Nehirin dedigi gibi hormonlara falan bakicak herhalde canim

He o zaman iyi canim, raharlatsin sende kapatinca.
Amaan bosver bir ara yikarain

Hee seninde durum benzer yani. Insallah dogumdan sonra duzene girer cabim benim bi ara iyi gidiyodu ama 4-5 aydir yine duzensiz oldu. Bende cok kucukken gitnistim ilac vermisti sabirim dogum kontrol hapi diye annem cope atnisti

Acilisi yaptim.ve hastane cantamla,geceligi aldim.
Nasipse hafta ici icinide doldurayim,o bari hazir dursun.

Kuzum ne oldu senin kızın, hala yok mu niyeti gelmeye :)
Seni merak ettim ınan..

Acilisi yaptim.ve hastane cantamla,geceligi aldim.
Nasipse hafta ici icinide doldurayim,o bari hazir dursun.
Oyyy yerim yaa... Tutkuumm senin de evladin oluyor inanamıyorum..
Ne zamanlar atlattık beraber..şaka gibi..:)
Dimek çanta hazırlıyorsun..
En gerekli şey pijama altı.. yattığım için geçmişti benim sürekli..
Tek kullanimlik ic çamaşırınin da çok faydasıni görmüştüm... :)
Havalar sıcak olmayacak sen doğum yaptığında o yüzden aklıma gelenler bunlar :)
Varsa sormak istediğin söylerim canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…