Kizlarrrrrt kucuk nazli prenses bu aksam 6 da dunyaya gelmiss :)) haberLadypurple canim ya bizleride dusunmus yerim onu :))
Iyiyim cok sukur canim kendime kizdim kizdim.rahatladim sonra :)) ooo super annenlerin yanindasin tabiLadypurple canim gule gule buyut bebegini cok sevindim insallah sendee bebekte iyisinizdir Rabbim nazarlardan saklasin musmutlu olun..
Sen nasilsin edacim cumadan sonra?
Bende cok şükür iyiyimm. Ozlem gideriyorum:)
Kizlarrrrrt kucuk nazli prenses bu aksam 6 da dunyaya gelmiss :)) haberLadypurple canim ya bizleride dusunmus yerim onu :))
İyiyim tutkum çok şükür sen nasılsınnehirnil111 selam kuzum nasilsin
MutluBulut_ ne guzel haber vermisssin oylee :)
Ladypurple kuzum.beniim cok sukur geldi kizin, insallah iyisinizdir
Saglikli,hayirli.evlad olur insallah.
Bak ya Alminaya aslan burcu olmamak icin ne cabaladi
Sirayi banami verdiniz artik yaa ay
PembeLokum
@duman91kuzum sende kavusmssun annenlere,bol bol hasret giderin
nehirnil111 selam kuzum nasilsin
nehirnil111 bnde iyi olmaya calisiyorum nehirim ya. Uzerimden tir gecmis gibiyim
evet ya nasipse sira bana geliyo.
Normal dogummu yapti aceba meltem
nehirnil111 sorma canim ya esmaya bahsettigim gibi belden asagi kemikerim nasil agriyo.
Cati kemigi ayrilip doguma.hazirliyomus kendini ama bilmiyorum.
Iki buklum yuruyorum. Yatakta saga sola donmek ayri dert.
Bukadar agrili olacagini bilmiyodum.
Tabi tek dert bu olsun, bir sotun olmasin dayanilmayacak agri degil ama iste insanin cani yaniyor yinede.
Oh iyi bari canim, dinlenmen iyi olmus.
Misafir yoktuysa dinlenir tabi insan :)
Henüz erken değil mi canım son ayda falan olmaz mı o doğuma kadar ağrıyacak mı acaba doktoruna sor yine de canım bu kadar ağrı çekmen normal mi kıyamam yaCuma - Cumartesi yakın arkadaşlarımızı eşleriyle davete aldık çok abartı şeyler hazırlamadım öyle normal şeyler pazar günü de dışarı da annemlerle piknikteydik dinlenmedim ama keyifliydi çok yorulmadım da
Yok kuzum bazilarinin daha 10.haftadan bile agriyomus, bazilarinin hic agrimiyomus.
Yani sanirim sukretmem gerek daha erken olmadi diye.
Evet kontrole gidince soracagim.nasipse belki.kalsiyum eksiktir cunki.yogurt falan yiyemiyorum.
Oo piknik.he ne guzel degsiklik olmus canim sizede, tatli yorgunluk olmus.seninkisi :)
Arkadaslarida ardan cikarmissin iyi bari :)
nehirnil111 bnde iyi olmaya calisiyorum nehirim ya. Uzerimden tir gecmis gibiyim
evet ya nasipse sira bana geliyo.
Normal dogummu yapti aceba meltem
PembeLokum ben ona kisaca iki ay diyorum
Sen nasilsin canim, bittimi tatil nasil gecti :)
nehirnil111 su tamamda, hadi sutde zar zor tamam ama yogurt peynirle aram.hic yok ..
Sutude nesquikle iciyorum ayiptir soylemesi.
Ama yemem lazim ister itemez, bebis bnim.depomdan almaya basladi belliki.
Hadi ya yogun.bir hafta sni bekliyor yine desene :)
Olsun annenlermis gelecek olanlar, daha rahat edersin.
Tabi eltiye ayni seyi soyliyemiycem, onu eda soylesin
Ben daha tatmadim.eltiyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?