2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Kizlarrrrrt kucuk nazli prenses bu aksam 6 da dunyaya gelmiss :)) haber Ladypurple canim ya bizleride dusunmus yerim onu :))
Ladypurple canim gule gule buyut bebegini cok sevindim insallah sendee bebekte iyisinizdir Rabbim nazarlardan saklasin musmutlu olun..
Sen nasilsin edacim cumadan sonra?
Bende cok şükür iyiyimm. Ozlem gideriyorum:)

Ladypurple canim gule gule buyut bebegini cok sevindim insallah sendee bebekte iyisinizdir Rabbim nazarlardan saklasin musmutlu olun..
Sen nasilsin edacim cumadan sonra?
Bende cok şükür iyiyimm. Ozlem gideriyorum:)
Iyiyim cok sukur canim kendime kizdim kizdim.rahatladim sonra :)) ooo super annenlerin yanindasin tabi

Kizlarrrrrt kucuk nazli prenses bu aksam 6 da dunyaya gelmiss :)) haber Ladypurple canim ya bizleride dusunmus yerim onu :))

Oyy yesin teyzeleri 23 en sevdiğim tarih maşallah prensese sağlıcakla anne babalı büyüsün inşallah@Ladypurple geçmiş olsun gözün aydın canım benim Rabbim sağlıcakla büyütsün

MutluBulut_ ne guzel haber vermisssin oylee :)
Ladypurple kuzum.beniim cok sukur geldi kizin, insallah iyisinizdir
Saglikli,hayirli.evlad olur insallah.

Bak ya Alminaya aslan burcu olmamak icin ne cabaladi

Sirayi banami verdiniz artik yaa ay
PembeLokum

@duman91kuzum sende kavusmssun annenlere,bol bol hasret giderin

nehirnil111 selam kuzum nasilsin

SirriEyvan sorma esmam yaa, saka maka nerelere geldik :)

Ah esmam evde olsam tamam ma 4-5 gun hastanede kaliniyo ya burda, orda daha bi rezil oluyor insan.
Evde olsan yikarsin,temizlersin ama hastanede birkere kirlendimmi nerde yikayasin.
O yuzden bol.bol aliyorum yanima herseyden.
Daha dogrusu dedigin gibi birkere kullanimlik alsam.daha iyi.

Kuzum.senin cati kemigi agrin oldumu.
Resmen yuruyemez hale geldim, sut yogurtd aram iyi degil aksam cok zorladi, sut ictim bugun.daha iyi gibi ama suttenmi, uyuyup dinlensigm.icinmi bilemedim.
Acayip agriyo ya

Ayyyy yaa :)
Senin de iki bucuk ay kalmis amanınnnn masallah

nehirnil111 bnde iyi olmaya calisiyorum nehirim ya. Uzerimden tir gecmis gibiyim

evet ya nasipse sira bana geliyo.
Normal dogummu yapti aceba meltem

PembeLokum ben ona kisaca iki ay diyorum

Sen nasilsin canim, bittimi tatil nasil gecti :)

nehirnil111 bnde iyi olmaya calisiyorum nehirim ya. Uzerimden tir gecmis gibiyim

evet ya nasipse sira bana geliyo.
Normal dogummu yapti aceba meltem

PembeLokum ben ona kisaca iki ay diyorum

Sen nasilsin canim, bittimi tatil nasil gecti :)

nehirnil111 sorma canim ya esmaya bahsettigim gibi belden asagi kemikerim nasil agriyo.
Cati kemigi ayrilip doguma.hazirliyomus kendini ama bilmiyorum.
Iki buklum yuruyorum. Yatakta saga sola donmek ayri dert.
Bukadar agrili olacagini bilmiyodum.
Tabi tek dert bu olsun, bir sotun olmasin dayanilmayacak agri degil ama iste insanin cani yaniyor yinede.

Oh iyi bari canim, dinlenmen iyi olmus.
Misafir yoktuysa dinlenir tabi insan :)

Henüz erken değil mi canım son ayda falan olmaz mı o doğuma kadar ağrıyacak mı acaba doktoruna sor yine de canım bu kadar ağrı çekmen normal mi kıyamam ya Cuma - Cumartesi yakın arkadaşlarımızı eşleriyle davete aldık çok abartı şeyler hazırlamadım öyle normal şeyler pazar günü de dışarı da annemlerle piknikteydik dinlenmedim ama keyifliydi çok yorulmadım da

Yok kuzum bazilarinin daha 10.haftadan bile agriyomus, bazilarinin hic agrimiyomus.
Yani sanirim sukretmem gerek daha erken olmadi diye.
Evet kontrole gidince soracagim.nasipse belki.kalsiyum eksiktir cunki.yogurt falan yiyemiyorum.

Oo piknik.he ne guzel degsiklik olmus canim sizede, tatli yorgunluk olmus.seninkisi :)
Arkadaslarida ardan cikarmissin iyi bari :)

Anladım canım biraz kişiye bağlı bir şey demek ki yaşamadığım için hiç bilmiyorum Yoğurt peynir süt falan bunları sık tüketmelisin bence canım hamileler için zaten su ve sütü kesinlikle öneriyorlar her gün sık sık

Evet tatlı yorgunluk oldu kuzum bakalım bu salı annemler gelecek yemeğe sonraki bir gün de eltimler gelecek onlara çay yaparım hafta sonu aradı söyledi yani bu hafta içi yine hareketliyim

nehirnil111 su tamamda, hadi sutde zar zor tamam ama yogurt peynirle aram.hic yok ..
Sutude nesquikle iciyorum ayiptir soylemesi.
Ama yemem lazim ister itemez, bebis bnim.depomdan almaya basladi belliki.

Hadi ya yogun.bir hafta sni bekliyor yine desene :)
Olsun annenlermis gelecek olanlar, daha rahat edersin.
Tabi eltiye ayni seyi soyliyemiycem, onu eda soylesin
Ben daha tatmadim.eltiyi

Iyiyim canim sagolasin tatilimiz guzel gecti cok begendik gittigimiz yeri :)
Kurbanda tekrar mi gitsek diyoruz kuzenlerimle fln kalabalik gidince eglenceli oluyor :)

Onlarda çok sağlıklı sen zaten biliyorsun söylememe gerek yok kuzu olmadı meyveli yoğurt tarzı ye onlar belki işe yarar peyniri normal yiyemiyorsan makarnayla poğaçayla falan ye

Evet ama halledeceğim inşallahAnnemlere sulu köfte, makarna(eltimler sonraki gün gelirlerse makarna salatası yapacağım diğer güne de kalsın diye), çoban salatası, cacık, hazır bir çorba, yoğurt tatlısı düşünüyorum

Eltime kaynıma çay yanı düşünüyorum ya iftara almıştım yemekti şimdi çay olsun diyorumMilföyden pizza gibi bir şey , Patates topları soslu yoğurtlu falan olabilir, kremşantili meyveli soğuk pasta, makarna salatası, kakaolu muzlu krep sarma bunlar falan sanırım bunları yaparım

MutluBulut_ yetiş kuzu bak elti daveti

PembeLokum oh ne guzel, gidin gezin imkaniniz varken canim.
Bir zaman sonra cani iztemiyor insanin.
Kalabalik olincada dedigin gibi cok.eglenceli

nehirnil111 bi caresine.bakmamiz lazim.bakalim :)

Oo eltine yie cok ugrasacaksin canim.ya, yeterde aartar bence.
Yemekle ugrasmis kadar oluyosun ama madem iftara cagirmissin, dedigin gibi caya iyi olur bukez.
Aman ne yapacagini sasiiyor insan.
Sen bak iste kuzum, seni yormayanari yap.gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…