2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

İnşallah geçer canım Aslında çok uğraşmayacak gibi makarnayla tatlıyı bir önceki günden yapacağım geldiğimde de milföyle patatesi yaparım geçer gider herhalde o rulo krepten vazgeçtim fazla geldi gözüme

nehirnil111 he onceden yaparsan evet iyi olur canim.
Aman bosver takil kafana gore, onlarda bisier getirirlerse tatli falan onlarida koyarsin olur biter :)
Karpuz,kavun falan yenmiyomu veya meyve falan gecistirirsin sonrasinda.

nehirnil111 he onceden yaparsan evet iyi olur canim.
Aman bosver takil kafana gore, onlarda bisier getirirlerse tatli falan onlarida koyarsin olur biter :)
Karpuz,kavun falan yenmiyomu veya meyve falan gecistirirsin sonrasinda.
Yenir aslına annem verdi dün ağaçtan toplayıp ne olduğunu söylemeyeyim şimdi onu koyarım masaya

Evet canim :)

Bu arada mersine gitmisken esimin ailesiyle de gorustuk ben aslinda esimin ailesiyle gorusmeme konusunda anlasmistim esimle o da sesini cikarmi¥odu ama baktim benim ailemle akrabalarimla.cok iyi herkese saygili davraniyo samimi icten davraniyo benim kuzenlerime benden daha yakin davraniyo fln uzuldum esimle konustum babam da annemi aramis soyle de gitsinler kayinvalidesigile diye fln diye

Gittik guzel karsiladilar bizi onlar da cok samimiydi ben de cok samimi davrandim kv defalarca tsk etti iyi ki geldiniz diye kp oyle ki elimi fln öptü boyle gorumcem de cok samimiydi hatta bize gel dedim bizde kal dedim otobuse atla gel ddm fln mutlu oldu boylece aradaki buzlari eritmis olduk sanirim hatta hic boyle seyler demezlerdi kv de kp de selam soyledi cok cok aileme eskiden hic nasillar iyiler mi diye sormazlar selam gondermezlerdi sebebini anlamazdim :) bu sefer hem selam gonderdiler hem de nasil iyiler mi diye sordular

Sence iyi mi etmisim ne dersin esime cok uzuldum ben gorusmek istemiyorum diye tek gitmiyor cunku bi tatsizlik olur diye korkusundan ailesiyle gorusmuyor ben de uzuldum benim tatafa da cok iyi davraniyo fazlasiyla iyi davraniyo hatta sanki ben gelinim o ailenin oğlu

Ne diyosunuz kizlar bu duruma iyi mi etmisim duman91 MutluBulut_ SirriEyvan Ladypurple nehirnil111

Canım çok iyi etmişsin bravo insanların hataları olabilir bak bence onlarda farkında çok iyi davranmışlar aileyle küs olmak çok üzücüdür ölümlü dünya ne bize kalacak ne onlara eşlerimiz için herşeyden önce saygı olsun yeterli çok sevindim bu gelişmelere güzel kalbine ayrıca teşekkür ederim

PembeLokum canim benim.cok iyi etmissin.
Kendini esinin yerine koy, sen olsan uzulmezmisin veya onun ailesine oyle sicak.davranirmisin,esin senin ailenle konusmasa.

Cok.sevindim.gerceten canim, insallah boyle guzel devam eder. Yapmaciklik degildir insallah yani.
Birde araya mesafe girmis ya belki o mesafe iyi geldi, akillarini basina topladilar.
Onlar okadar uzaktamiydiki,tasindilar falan senmi demistin onu canim, yakininizda yasiyolardi diye hatirliyorum.

Esinede masallah buarad ailee iyi davranmasi cok guzel.bisi, ama illa onunda ici burukmustur, simdi daha bi morali yerine gelir :)

Kontrolden geldim kizlar.
Rabbime binlerce kez sukurler olsun yolunda hersey.
Oglusum yuzunu sonunda bize karsi dondu
Rabbim.isteyen herkeze nasip.eder insallah, teknolojiyide bukadar ileri getirener sagolsunlar :)
Cok ilginc bisi resmen orda ama o dudislerini minciklayamiyosun

Kafami.karistiran ay konusu oldu.
7,5 aya daha yeni.baslamssin dedi , halbuki netteki ve benim hesaplarima gore 8.aya baslamistim.bu ay.

Cati agrisinada normal dedi, olacak yani ..
Napalim sabir :)

Canim benim tesekkur ederim
Böyle küs kalmak benim de içime sinmedi aynen ölümlü dünya dedim belki eşim içine atıp atıp yıllarca üzülüp duracaktı buna engel olmak istedim

Hem küs olunca her yaptıkları gözüme batıyor ama iyi olunca sevmeye başlayınca göze batmıyor kendi mutluluğm için de iyi bir gelişme

Ben aileme yaptiklari saygisizliklara daha cok uzuluyordum ama baktim annem de babam da surekli kvgile git diye israr etti dusundum ki onlar da boyle devam etmesini istemiyor

Annem de babam da mutlu oldu boyle aradaki buzlari eritince

Kisacasi maziyi sildik
Bunda esimin buyuk payi var ama onun bana ve aileme ve akrabalarima cok iyi davrammasi etkili oldu bende yoksa esimin ailesinden yana bir zeytin dali gelmedi ben kendim karar degistirdim esim icin

Canim ayni sehirdeydik annemler onlar ve biz aynı civarda oturuyorduk hatta onlar ani bir şekilde mersine tasındı aslında 2 sene sonra tasınacaklardı

Sanirim araya mesafe girince özledileer yalniz kaldilar kiymetimizi anlamis olabilirler :)

Ya bakiyorum benim akrabalarimdan bazen kuzenlerim esime birden ters bir sey yapiyor esim gulup geciyor fln esimin kuzeni bana ters br sey dese ben iki ay dirdir yaparim baktim esim bu kadar olgun davraniyor herkese anlayisli davraniyor dedim ben padisah kizi miyim da boyle gorusmucem havalarindayim

Ani bir kararla esimle.konustum ve boyle olmasini istemiyorum kalabalik bi aile olalim baglarimiz sıkı olsun ben de cok samimi davrancam gor bak dedim :)
Ilk basta kv kp gorumce cok tedirgindi sonra ben bi basladim samimi davranmaya onlar da devamini getirdi güldük eglendik hicbir seyi de kafaya takmadım gecmisi sildim gitti

Esim cok mutlu oldu coook

Canim cok sukur masallah
7.5 mu 8 mi sen onu takma kafaya canim netteki hesaplar düz hesaplar doktorunun aletleri daha iyi bilir diye dusunuyorum

amann elti, kaynana, görümce görmiyim sizi ömrümce yasıt bır eltım olmadı sankı olsa daha farklı olurmus gıbı gelıyor hep..birde bizimkiler hem akraba hem köylü böyle olunca bır cok seye fransızım ben ama ne kadar uzak o kadar mükemmel nokta

yogurt tatlın artar bıle belkıde canım ya ama araya gun gırecekmı gırmezse artarsa koyarsın canım eger oyle olursa tatlıyıda cıkarırsın ama krebı cıkardıgın ıyı olmus bosverr hıc ugrasma eltin sana ne yapmıstı sanki
cok ıyı yapmıssın canım sevmesende esının anne ve babası sonucta :)

kuzum gormussun mınıgını ne guzel :) olsun canım doktorun dedıgı gıbıdır demek kı :)

Gunaydın kızlar duman91 nasılsın kuzum

Canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim nasıl sabırsızca bir şeydir görüp dokunamamak az kaldı inşallahDoktor ters bir şey olsaydı söylerdi sen nete bakma canım en iyisini doktorun bilir diğerleri tahmini
Canım o kadar güzel bir şeye adım atmışsın yapmışsın ki gerçekten bravo eşin ne kadar mutlu olmuştur ne gerek var sil geç olduğu kadar bundan sonrasında kurarsın samimiyeti mesafeyi konuşmamak çok yorar üzer insanıAnnenlerde eşinin tavrını gördü gerek yok mutlu olsunlar diye düşünmüşlerdir huzursuz oluyor ortam ister istemez

Yarın gelirlerse bugünden kalır aslında ama bayatlar mı acep dolaba hiç koymadım şerbetli koymam gerekir mi sıcaktan bozulur mu tatlı çok iyi olur aslında o pastadan daha şık Yani iftarda normal yapmışlardı sonra ne zaman oturmaya gitsek 1-2 çeşit anca vardır hazır şeyler falan olur

Canim cok sukur iyiyim yarin annemlerle ankaraya dinuyoruz. Biraz da orda kalcam sonra da evime:)) gunler nasil geciyor anlamadim valla buraya pek giremiyorum opuyorum hepinizi

PembeLokum zaman herseyin ilaci diye bosa dememisler canim..
Onlarda anlamistir hatalarini, zaten uzaktalar , uzakta olunca oyle cok problem cikarmazlar.
Esinede zor geliypmustur hem konusmamak, hem ailesinin uzakta olmasi cok guzel.bisi yapmissin :)
En azindan bir sans vermissin, ilk.adimi atmissin.. Artik tekrar sorun cikartirlarsa bu onlarin ayibi.

nehirnil111
MutluBulut_

Evet kizlar en iyisi takmamak ama ben yinede kararliyim 8.ayima basladim.bu hafta

Evet canim sagol:)

Sagol canim benim:)

Evet cnm insallah evlat nasip olursa bize hem ikilikler bolunmeler olmaz cocugum iki dedeli iki neneli buyur insallah cocuklar da anliyor bir yerden sonra sorun oldugunu ve ikiye bolunup arada kaliyor onlar da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…