2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

nehirnil111 aynen kuzum .
Ya kedimin tirnagi kopmus, nasil icim.aciyor benimde.
Insallah cabuk.iyilesir

PembeLokum haklisim canim hissediyor ckcuklar bunu.
Sahi canim seyden sonra aramadimi onlar, hani kirtajdn sonra :/
Ozamandami aramadilar,destek olmadilar :/

Kv aradi canim da moralim bozuktu epey telefonlara bakmiyordum kp telefonla insanlari arayan soran bir tip degil o aramadi ama esimi aradi mi bilmiyorim kv bir de mersinden gunubirlik beni gormeye geldi kurtaj oldugum gun geldi bir saat kadar oturup geri döndü gece kal dedim ama yük olmak istemedi sanirim kp de gelmiş o gun ama işleri varmış eve beni görmeye gelmedi yani benim kp biraz tuhaftır :)

He iyi bari canim, aramis ve gelmis yinede..
Kayinpesere bakma sen,erkekler bu konuda kndilerini geride tutar hep, rahatsiz etmek.istememistir.

Insallah bundan sonrasiniyinolur.canim, cunki herseyin iyi olma ihtimali varken, boyle kisiler yuzunden ara sogumasi iyi degil.

Evet cnm insaAllah her sey daha iyi olur bundan sonra benim kp kendini baya geri ceken bi tip bi hayli eski kafali biz oturduk yemek yedik ben sasirdim masaya oturmasina cunku ben varim diye oturmuyodu fln epey eski kafali hep pembelokum rahat etsin diyomuş da ben de rahatsiz olmayacagimi bi turlu anlatamamistim bu sefer hem oturdu masaya hem de benle.sohbet etti baya degismis adam

Ya kizlar aksam tavuk aliyoruz diye,bambaska bisi almisiz
Tavuk tasligiymis, ismini bile bilmiyodum.
Varmi pisireniniz,ne yapsam bilemedim.
Simdi hasliyorum, zor pisen bisiymis zaten.
Soganla kavursam iyi olurmu hic yedigim.biryeri degil tavugun :/

Bisry olmaz cabim benim duruyo disarida bir gun kalacak zaten tabi eger mutfak cok sicaksa koy dolaba.iyi sen onu bulmusun kiz ben su ana kadar bi tas corbasini icmedim.eltimiin hadi digeri burda oturmuyo diye diyelim ama digerinde hiccc.. Hamarattir vs diyolar ama h sini dahi gormedim :)

Canim cok sukur iyiyim yarin annemlerle ankaraya dinuyoruz. Biraz da orda kalcam sonra da evime:)) gunler nasil geciyor anlamadim valla buraya pek giremiyorum opuyorum hepinizi
Tabi ya ailen yaninda zaman cabuk geciyo :)

Kuzum tavuk icin sormussun ama hic bilmiyorum ben

Ya kizlar aksam tavuk aliyoruz diye,bambaska bisi almisiz
Tavuk tasligiymis, ismini bile bilmiyodum.
Varmi pisireniniz,ne yapsam bilemedim.
Simdi hasliyorum, zor pisen bisiymis zaten.
Soganla kavursam iyi olurmu hic yedigim.biryeri degil tavugun :/
Canım soğanla kavurabilirsin geç kaldım kesin yaptın tabi içine domates bile ekleyebilirsin ciger gibi pişirebilirsin onuda annem genelde direk pişirirdi yağına batırarak yerdik vallahi soğan falan olmadan

Demek ki hünerlerini sonraya saklıyorBende sadece makarna salatası yaptım dün akşam dolaba kaldırdım annemlere yaptığım yoğurt tatlısını da dolaba kaldırdım sadece makarnayla tatlıyı vereceğim çayın yanına yemeğe gelmeyeceklermiş aç gelmeyiz dedi eltim çay yanı o zaman olsun dedim onlara kalsa kuru bir bisküvi de olurdu herhalde anlamıyorlar misafirlikten galiba ben yapınca abartı duruyorum saf ben anca yapmaya çalışayım

MutluBulut_
nehirnil111

Yok canlar yapmadim.daha, aksam hasladim sadece cunki yetismedi yemege, duduklude olmayinca baya bi uzun sure pisti. Baska yemek yaptim.

Nehirim soganla kavurayim.ben en iyisi.
Kokusuda.bir garipti,oda nimet bisi dmek istemiyorum ama mutfaga giresim gelmedi kokudan.
Kaynim bizde yemek yiyor aksamlari bir sureligine, o yuzden iki tane erkege ne pisirsem bilemiyorum artik. Oyle corbayla doyan insanlarda degil

Doktordan geliyorum , kan tahlili falan yapildi, hemoglobinim/demir dusuk.
Demir hapi verdi bakalim.
96 'ymis bnim, normali 120 -130 yaziyor nette ama doktor 100dn yukari olmali dedi.
Cok takma falan dedi.
Varmi bu islerden anlayan

Canım hamilesin ağır kokular onlar o yüzden öyle geliyor az hafif şeyler dene sonuçta çorbayla salatayla doysunlar bu dönem pilav makarna yaparsın onlar kolay bir de Menemen falan yap geçiştir sıcak yenmiyor dersin

Doktordan geliyorum , kan tahlili falan yapildi, hemoglobinim/demir dusuk.
Demir hapi verdi bakalim.
96 'ymis bnim, normali 120 -130 yaziyor nette ama doktor 100dn yukari olmali dedi.
Cok takma falan dedi.
Varmi bu islerden anlayan
Hiç anlamam tutkum bilen vardır muhakkak ama canını sıkma doktor olması gerekeni korkmamanı söylemiş zaten 96-100 arasında bir fark yok hemen toparlarsın sen

nehirnil111 insallah canim ya, bu halsizlik onun halsizligiymia meeger,hep boyle grip olacakmisim.gibiydim.

Aksam musakka yapmistim, onu yesinler , o taslaklarida kavurursam yeterde artar bile.
Sagolsun esim.bulasikta yardim ediyo, ev islerinde aslinda, sagolsun

MutluBulut_ sen nasilsin kuzum, konusamadik .
Temizlik.var galiba :)

Son düzenleme:
seker000

yaa sahii gecti dugunn :)
Canim benim yuvanizdan saglik,sevgi saygi ve huzur hic eksik olmasin insallah
Guzel gecmesine sevindim, nasil heyecan yapildigi kadar varmiymis :)

seker000

yaa sahii gecti dugunn :)
Canim benim yuvanizdan saglik,sevgi saygi ve huzur hic eksik olmasin insallah
Guzel gecmesine sevindim, nasil heyecan yapildigi kadar varmiymis :)
tutkku tatlımm çok teşekkür ederimm cümlemizin inşallahh Allah oğluşunu sağlıkla kucağına almayı nasip etisnn..evett yaa çok farklı bir heyecan çok farklı bir duygu anlatılmazz yaşanır dedikleri bu olsa gerekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…