Oyy kıyamam minnaka ben yerim onu inşallah iyileşir çabucak güçlüler onlar canımnehirnil111 aynen kuzum .
Ya kedimin tirnagi kopmus, nasil icim.aciyor benimde.
Insallah cabuk.iyilesir
Oyy kıyamam minnaka ben yerim onu inşallah iyileşir çabucak güçlüler onlar canım
nehirnil111 aynen kuzum .
Ya kedimin tirnagi kopmus, nasil icim.aciyor benimde.
Insallah cabuk.iyilesir
PembeLokum haklisim canim hissediyor ckcuklar bunu.
Sahi canim seyden sonra aramadimi onlar, hani kirtajdn sonra :/
Ozamandami aramadilar,destek olmadilar :/
Kv aradi canim da moralim bozuktu epey telefonlara bakmiyordum kp telefonla insanlari arayan soran bir tip degil o aramadi ama esimi aradi mi bilmiyorim kv bir de mersinden gunubirlik beni gormeye geldi kurtaj oldugum gun geldi bir saat kadar oturup geri döndü gece kal dedim ama yük olmak istemedi sanirim kp de gelmiş o gun ama işleri varmış eve beni görmeye gelmedi yani benim kp biraz tuhaftır :)
He iyi bari canim, aramis ve gelmis yinede..
Kayinpesere bakma sen,erkekler bu konuda kndilerini geride tutar hep, rahatsiz etmek.istememistir.
Insallah bundan sonrasiniyinolur.canim, cunki herseyin iyi olma ihtimali varken, boyle kisiler yuzunden ara sogumasi iyi degil.
Bisry olmaz cabim benim duruyo disarida bir gun kalacak zaten tabi eger mutfak cok sicaksa koy dolaba.iyi sen onu bulmusun kizCanım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim nasıl sabırsızca bir şeydir görüp dokunamamak az kaldı inşallahDoktor ters bir şey olsaydı söylerdi sen nete bakma canım en iyisini doktorun bilir diğerleri tahmini
Canım o kadar güzel bir şeye adım atmışsın yapmışsın ki gerçekten bravo eşin ne kadar mutlu olmuştur ne gerek var sil geç olduğu kadar bundan sonrasında kurarsın samimiyeti mesafeyi konuşmamak çok yorar üzer insanıAnnenlerde eşinin tavrını gördü gerek yok mutlu olsunlar diye düşünmüşlerdir huzursuz oluyor ortam ister istemez
Yarın gelirlerse bugünden kalır aslında ama bayatlar mı acep dolaba hiç koymadım şerbetli koymam gerekir mi sıcaktan bozulur mu tatlı çok iyi olur aslında o pastadan daha şıkYani iftarda normal yapmışlardı sonra ne zaman oturmaya gitsek 1-2 çeşit anca vardır hazır şeyler falan olur
Tabi ya ailen yaninda zaman cabuk geciyo :)Canim cok sukur iyiyim yarin annemlerle ankaraya dinuyoruz. Biraz da orda kalcam sonra da evime:)) gunler nasil geciyor anlamadim valla buraya pek giremiyorum opuyorum hepinizi
PembeLokum zaman herseyin ilaci diye bosa dememisler canim..
Onlarda anlamistir hatalarini, zaten uzaktalar , uzakta olunca oyle cok problem cikarmazlar.
Esinede zor geliypmustur hem konusmamak, hem ailesinin uzakta olmasi cok guzel.bisi yapmissin :)
En azindan bir sans vermissin, ilk.adimi atmissin.. Artik tekrar sorun cikartirlarsa bu onlarin ayibi.
nehirnil111
MutluBulut_
Evet kizlar en iyisi takmamak ama ben yinede kararliyim 8.ayima basladim.bu hafta
Canım soğanla kavurabilirsin geç kaldım kesin yaptın tabi içine domates bile ekleyebilirsin ciger gibi pişirebilirsin onuda annem genelde direk pişirirdi yağına batırarak yerdik vallahi soğan falan olmadanYa kizlar aksam tavuk aliyoruz diye,bambaska bisi almisiz
Tavuk tasligiymis, ismini bile bilmiyodum.
Varmi pisireniniz,ne yapsam bilemedim.
Simdi hasliyorum, zor pisen bisiymis zaten.
Soganla kavursam iyi olurmu hic yedigim.biryeri degil tavugun :/
Bisry olmaz cabim benim duruyo disarida bir gun kalacak zaten tabi eger mutfak cok sicaksa koy dolaba.iyi sen onu bulmusun kizben su ana kadar bi tas corbasini icmedim.eltimiin hadi digeri burda oturmuyo diye diyelim ama digerinde hiccc.. Hamarattir vs diyolar ama h sini dahi gormedim :)
MutluBulut_
nehirnil111
Yok canlar yapmadim.daha, aksam hasladim sadece cunki yetismedi yemege, duduklude olmayinca baya bi uzun sure pisti. Baska yemek yaptim.
Nehirim soganla kavurayim.ben en iyisi.
Kokusuda.bir garipti,oda nimet bisi dmek istemiyorum ama mutfaga giresim gelmedi kokudan.
Kaynim bizde yemek yiyor aksamlari bir sureligine, o yuzden iki tane erkege ne pisirsem bilemiyorum artik. Oyle corbayla doyan insanlarda degil
Hiç anlamam tutkum bilen vardır muhakkak ama canını sıkma doktor olması gerekeni korkmamanı söylemiş zaten 96-100 arasında bir fark yok hemen toparlarsın senDoktordan geliyorum , kan tahlili falan yapildi, hemoglobinim/demir dusuk.
Demir hapi verdi bakalim.
96 'ymis bnim, normali 120 -130 yaziyor nette ama doktor 100dn yukari olmali dedi.
Cok takma falan dedi.
Varmi bu islerden anlayan
meraba kızlarrr ben de aranıza katıldımm artıkk yeni gelin olarakkk
teşekkür ederim canımcımmHosgeldin canim hayirli olsun
Nasil gecti dugunun:)
Mutlu musun :)
seker000
yaa sahii gecti dugunn :)
Canim benim yuvanizdan saglik,sevgi saygi ve huzur hic eksik olmasin insallah
Guzel gecmesine sevindim, nasil heyecan yapildigi kadar varmiymis :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?