Benim eşimde öyleydi bir akşam dedi ki ağlıyorsun biliyorum neden ne umdum pişman mıyım tarzından mı ağlıyorsun dedi Allah korusun tabi ki memnunum eşimden en başından beri bende duygusal olduğumu ailemden dolayı olduğunu ifade etmeye çalıştım sağolsun bayramda kalmaya götürdü arefeden falan sık sık görüştük annemlerle bu şekilde onları iyi gördükçe bende iyi oldumcanımm yaa..ben de ağlıyorumm ağlayınca da eşim mutlu değil misin diye soruyor..zormuş gerçekten de..ama alışılıyor sanırım bi şekildee
nehirnil111 oy gelmis.minnak, Rabbim anali babali.buyutmeyi nasip eder insallah.
Masallah ona,kilosu iyi canim
Nekadar farkli hissediyolardir kimbilir..
Iste annenin kendine gelmesi cok kokutuyor beni, insallah cabucak toparlar, yavrusunu alir kucagina :)
Kendine gelitmiki aksama.kadar,hic bilmiyorum ne kadar suruyor o ameliyat sonraki hal.
bunu okuyup ağlamamak mümkün müü???
Hoşçakal Baba Evim !
Baba evindeyim...Ama "misafirim" artık !
Annem gözyaşlarını saklıyor benden,usul usul ağlıyor.Babamın yüzü gülse de,içi kan ağlıyor...
Misafirim artık...Eşyalar kutulara yerleşiyor,odam ve aynı odayı paylaştığım can kardeşim halen gideceğimi kabullenemiyor.
15 gün kaldı taşınmama...Ne zaman ki taşıma aracı kapının önüne gelecek,bu oda tamamen boşalacak...
İşte o an ıssız kalacak...Odamın da ağladığını hissedeceğim...
Gidiyorum ben,başka yuvanın dişi kuşu olmaya...
Çok özleyeceğim burayı,burada ağladığımı,burada güldüğümü,burada kardeşimle kavgalarımı...
Gidiyorum ben...Düzenini kendimizin belirlediği kocaman bir eve...Orada ben yokum biz varız...
Artık iki kişi için yaşayacağım...İçim acıyor belli etmesem de koyuyor bana gidişim...
Gelin oluyorum ben...Hem ağlarım hem giderim gibisinden...
Bende senin gibi olacağım anne...Evimin kadını,evimin annesi olmaya gidiyorum...
Gitmeme 15 gün kaldı,her şeyi çok özleyeceğim...
Eve geç geldiğimde babamın beni sinirli sinirli bekleyişlerini...
Bir şeyi beceremediğim de beceriksiz diye bağırmalarını...
Kardeşimle kavga ettiğimde sen büyüksün sen ablasın alttan al deyip azarlamalarını...
Pazar günleri o mis gibi hazırladığın kahvaltıyı ve bizi şarkıyla uyandırmalarını...
Hasta olduğum da sabaha kadar uyumamalarını...
Kısacası ben bu evde yaşadığımız her şeyi ama her şeyi çok ama çok özleyeceğim...
Hoşçakal odam...
Hoşçakal çocukluğum...
Hoşçakal annem...
Hoşçakal babam...
Hoşçakalın kardeşlerim...
HOŞÇAKAL BABA EVİM !
annemin evine gidince eşimi, evime gidince annemi babamı kardeşlerimi özlüyorumm..napıcam benn
Benim eşimde öyleydi bir akşam dedi ki ağlıyorsun biliyorum neden ne umdum pişman mıyım tarzından mı ağlıyorsun dedi Allah korusun tabi ki memnunum eşimden en başından beri bende duygusal olduğumu ailemden dolayı olduğunu ifade etmeye çalıştım sağolsun bayramda kalmaya götürdü arefeden falan sık sık görüştük annemlerle bu şekilde onları iyi gördükçe bende iyi oldum
Amin canım cümlemize inşallahÇok farklı baba yerinde duramadı o ilk görmeler falan çok tuhaftı çok duygusaldı arkadaşım ameliyathaneye girerken çok duygulandık herkes el sallıyor falan Bir tek arkadaşımın bebeğini kucağına almasını göremedim ben gidene kadar almış olur o ilk anları kaçırmak istemezdim ama maalesef geç aldılar doğuma 2 saat rahat geç girdi Gelir bence akşama kadar 1 saate geliyor dediler
Diimi ya.. Birde babalar hamilelik sureini sadece disardan bakmakla geciriyolar, ve sonra hop kucagina veriliyor.. Onlar bizden daha heyecanlilar bence.
Ne kadr ilginc hic var olmayan.bir insan ,hayatina giriveriyor :)
Inanamaz bence bu benimmi,bizimmi diye :)
Saat gecmek.bilmez simdi.sanada, aksama kadar :)
Hakkaten gec almislar, oyle beklemek dahada zor :/
tek tesellimiz o istedimiz zaman görüşmek..çok şükür..Benim eşimde öyleydi bir akşam dedi ki ağlıyorsun biliyorum neden ne umdum pişman mıyım tarzından mı ağlıyorsun dedi Allah korusun tabi ki memnunum eşimden en başından beri bende duygusal olduğumu ailemden dolayı olduğunu ifade etmeye çalıştım sağolsun bayramda kalmaya götürdü arefeden falan sık sık görüştük annemlerle bu şekilde onları iyi gördükçe bende iyi oldum
Yaa
Hickira hickira aglattin beni
Cok zor gercekten, nekadarda zaman gecse bir yanim.hep orda, napiyolar,iyilermi.
Tek tesellim cok sukur hayattalar ve yakinimdalar
Ama iste o eve artik.misafir gibi gitmek ve evde sana aait birseyin kalmamasi..
Sağlığımız huzurumuz yerinde olsun ailelerimiz her zaman ailemiz bizde aile olduk inşallah ileri de aynı şekilde çekirdek aile olacağız herkes bu süreçlerden geçiyor zor olsa da ne yapalımtek tesellimiz o istedimiz zaman görüşmek..çok şükür..
ismi belli mi canımcımm?nehirnil111 sahi cinsiyet soracaktimki erkekmis :)
40gunluk sonraki hali sasirtacak teyzesi,hele sabredin bak.
5-6 aylik artik tam isirmalik desenee, isir dur kollarini bacaklarini ohh :)
Sahi canim.ozel degilse ismi ne. Bn hala acaba icime.sinen baska isim olurmu derdindeyim
aynen canımm hepimizin hakkında hayırlısı..Sağlığımız huzurumuz yerinde olsun ailelerimiz her zaman ailemiz bizde aile olduk inşallah ileri de aynı şekilde çekirdek aile olacağız herkes bu süreçlerden geçiyor zor olsa da ne yapalım
Amin canım inşallahaynen canımm hepimizin hakkında hayırlısı..
seker000 aglayasimda vardi galiba,bu yazida tam oldu :)
Cok dogru ve icten yazilmis..
Napalim saglik olsun
Isim.Ayaz dusunuyoruz canim nasipse.
Zaten ortada bebis yokken erkek olursa Ayaz diyoduk :)
Uzun zamandir ayaz diye seviyorum,sesleniyorum alismisim, baska isimle seslenince yabanciymis gibi geliyor
büyükler beğenmez boşver senle eşin beğenin yeter eminim oğluşun da büyüyünce çok beğenicekkYaa oylemi
Ya sizler beyenince daha da icime siniyor, cubki cevremde buyukler basta cokta beyemedi.
Onlar beyenmedikce biz inadina Ayazci olduk
büyükler beğenmez boşver senle eşin beğenin yeter eminim oğluşun da büyüyünce çok beğenicekk
ıyı yapmıssın canım tv falanda olmasa napardık :)Buna sukur canim bende kahvaltimi yaptim,evi toparladim gectim tv basina :)
ne guzel bır duygudur dımı aynaya bakası gelır sankı ınsanın oyle oluyor mu :)Çok şükür canım benim iyiyim, ayyy bebiş de bu aralar pek hareketli baya büyüdü sanırım hoş o kadar göbüşüm çıkmasada artık dışardan hamile olduğum anlaşılıyor:)))
Ikinize ayni anda cevap vereyim ben babamla beraber calistigim icin bizim butcemiz bir babam da arabayi aldiginda yasadigim boyunca mazot parasini ben alacagim dedi onun oyle bi hevesi var yani :) Bir de ha babam almis ha ben cok da farketmiyor dedigim gibi bütcemiz bir babamla. Ben bazen var mazotum derim ama dinlemez arabayi goturur ille doldurur depoyu
Soruyu şöyle sorayim mersine esimin ailesine gitmek icin esimin mazot alacak durumu yok o almazsa ben alacagim ben almazsam babam alacak erkek tarafindan istemeyin onlardan beklemeyin diyorsunuz o zaman benim ben mazot almiyorum senin ailenin yanina gitmek icin onlar bizim durumumuza kayitsiz davraniyor demeye hakkim var mi
Canım dogum gunun kutlu olsun :) esınde hatırlamıs bak ne guzel :)Bu arada bugun benim dogum gunum ve esim daha hatirlamadi geceden beri
23 yasimdayim artik
sende bendensın yanı canımyok canımm hiç çalışmadım ben açıköğretim okuyorum
canım hıc merak etme bı zaman sonra alısmıs olacaksın bu kadar etkılemeyecek senı :) tabi özleyeceksin ama kendi evini bi tık fazlabunu okuyup ağlamamak mümkün müü???
Hoşçakal Baba Evim !
Baba evindeyim...Ama "misafirim" artık !
Annem gözyaşlarını saklıyor benden,usul usul ağlıyor.Babamın yüzü gülse de,içi kan ağlıyor...
Misafirim artık...Eşyalar kutulara yerleşiyor,odam ve aynı odayı paylaştığım can kardeşim halen gideceğimi kabullenemiyor.
15 gün kaldı taşınmama...Ne zaman ki taşıma aracı kapının önüne gelecek,bu oda tamamen boşalacak...
İşte o an ıssız kalacak...Odamın da ağladığını hissedeceğim...
Gidiyorum ben,başka yuvanın dişi kuşu olmaya...
Çok özleyeceğim burayı,burada ağladığımı,burada güldüğümü,burada kardeşimle kavgalarımı...
Gidiyorum ben...Düzenini kendimizin belirlediği kocaman bir eve...Orada ben yokum biz varız...
Artık iki kişi için yaşayacağım...İçim acıyor belli etmesem de koyuyor bana gidişim...
Gelin oluyorum ben...Hem ağlarım hem giderim gibisinden...
Bende senin gibi olacağım anne...Evimin kadını,evimin annesi olmaya gidiyorum...
Gitmeme 15 gün kaldı,her şeyi çok özleyeceğim...
Eve geç geldiğimde babamın beni sinirli sinirli bekleyişlerini...
Bir şeyi beceremediğim de beceriksiz diye bağırmalarını...
Kardeşimle kavga ettiğimde sen büyüksün sen ablasın alttan al deyip azarlamalarını...
Pazar günleri o mis gibi hazırladığın kahvaltıyı ve bizi şarkıyla uyandırmalarını...
Hasta olduğum da sabaha kadar uyumamalarını...
Kısacası ben bu evde yaşadığımız her şeyi ama her şeyi çok ama çok özleyeceğim...
Hoşçakal odam...
Hoşçakal çocukluğum...
Hoşçakal annem...
Hoşçakal babam...
Hoşçakalın kardeşlerim...
HOŞÇAKAL BABA EVİM !
annemin evine gidince eşimi, evime gidince annemi babamı kardeşlerimi özlüyorumm..napıcam benn
Günaydın canım, aynen öyle sürekli aynaya bakıyorum zaten geliyorum gidiyorumıyı yapmıssın canım tv falanda olmasa napardık :)
ne guzel bır duygudur dımı aynaya bakası gelır sankı ınsanın oyle oluyor mu :)
Canım dogum gunun kutlu olsun :) esınde hatırlamıs bak ne guzel :)
Manevi hediye kesınlıkle daha degerlı zaten.
Bu konuya gelıncede bız kızlarla daha farklı dusundugumuzden aslında yorum yapmak cok bır ıse yaramıyor sankı bakıs acımız farklı :) Mesela senin paran benim param olayı var sanıırım sizde bu bastan yanlıs bana gore evlılıgı tam olarak tanımlamıyor sende versen esınde verse bunun adı siz oluyor yani farkeden bir durum olmamalıhee son zamanlarda bır cok evlılıkte senın benım lafı oluyor malesef bence buda saglıksız bır durum. Tahminen eşinde eziliyordur bu konularda karakterını bılemem gercı. Neyse bu kadar yorum bıle yeter dedıgım gıbı bambaska dusunuyoruz
sende bendensın yanı canımaöf donduruldu gctı benım
canım hıc merak etme bı zaman sonra alısmıs olacaksın bu kadar etkılemeyecek senı :) tabi özleyeceksin ama kendi evini bi tık fazladun annemlere gıttık mesela akrabalarla aksam cıkıcaz onlar daha oturuyodu ben kalkalım dedım evımı esımı ozledım hemen donmek ıstıyorum eve illk zamanlar aglıyodum tabı bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?