2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

duman91
nehirnil111

Iyidir kizlar bende, azcik yuruyus yaptim,annemlere geldim.
Markete gireyim dedim bussuru abur cuburla ciktim yine
Halbuki sut falan alacaktim sadece .

Nehirim.gittinmi aksam, nasillar

duman91
nehirnil111

Iyidir kizlar bende, azcik yuruyus yaptim,annemlere geldim.
Markete gireyim dedim bussuru abur cuburla ciktim yine
Halbuki sut falan alacaktim sadece .

Nehirim.gittinmi aksam, nasillar

Karnın açmıydı insan açken abur cubura saldırıyor kuzum bilirim ben kendimi frenlerim ama eşim abur cubur hastası bir kasa dolu evde her girdiğimizde kucak dolusu çıkıyor hiç midesi bulanmıyor o kadar çikilatadan cipsten

Gittik tutkum 7 gibi oradaydık 1 e doğru gece eve geldik bırakıp gidesim gelmedi minnakı ya çok tatlı Bakımı zor ama anne sezeryan olduğu için ilk saatler çok zordu ağrıları çok oldu o şekilde 2 saatte bir emzirmesi gerekti bebek memeyi alsın diye uğraştık saatte bir kendisinin de kalkıp yürümesi gerekti yürüttük altını da ne zaman pisletiyor bebiş belli değil gaz sorunu her zaman bebeklerde vardır tabi bunların dışında harika bir duyguBir kere daha anladım ki annelerin hakkı ödenmez

Oy ya masallah minnaka, toparlar aanneside simdi ilk gunler zor.
Oda daha ne oldugunu anlamamistir bir yandan agrilarr,bir yandan bebisi doyurmak.
Iyi yapmissiniz gitmekle canim,bende cok isterim arkadaslarim.yanimda olsun ama malesef cok yakinlar geliyor sadece,kalabalik istemiyolar

Acta degildim ya ama tatli bisiyler canim cekiyodu daha evdeyken.
Tanidik.birinide gordum, cok.utandim ya
Elimde tasiyodum,kucagim dolmus gofretle mofretle,nerdeyse basimla desteklicem dusmesinler diye.
Cok tatli.yiyorum sormayiin diye aciklama yapmak.zorunda hissettim kendimi

Evet dün zordu bugün daha iyidir eminim eşinde telefonu da eşi yanında değil arayıp öğrenemiyorum annesinin nosunu da unuttum almayıEşine sordum göndersin de arayayımBen kalabilirdim bile aslında çok iyi olurdu ama eşim eve gitmek istedi tek gitmek istemedi mecburen çıktıkgeleni gideni de bitmiyor dinlenemiyorlar o yüzden neyse ki yarın çıkıyor rahatça dinlenirler inşallah biraz uykusuz geceler olacak tabi olsun değer

Oyy yesinler ne olacak herkesin canı çekebilir yani tuhaf değil ki ama çok yeme yine de fazlası zarardır hamilelere

annesini arar sorarsın canım, iyidir inşallah.
yarında cıkıyomus ddiğin gibi evde daha rahat olur yine.

yok pazara kadar yeter bu aldıklarım
hepsini birden tüketip kalmayayım ortada

annesini arar sorarsın canım, iyidir inşallah.
yarında cıkıyomus ddiğin gibi evde daha rahat olur yine.

yok pazara kadar yeter bu aldıklarım
hepsini birden tüketip kalmayayım ortada

Bugün de gitmek istedim ama eşim eve gidelim aç kaldım diyor yarına gideceğiz herhalde Bence de yavaş yavaş günde 1 tanesini falan tüketsen yeter de artar

Bugün de gitmek istedim ama eşim eve gidelim aç kaldım diyor yarına gideceğiz herhalde Bence de yavaş yavaş günde 1 tanesini falan tüketsen yeter de artar

aman erkekler oyledir
sımdı kendı cocugudA değil ya cok etkilenmedi herhalde.
eve gelince gdersiniz sizde canım, daha rahat hem

aman erkekler oyledir
sımdı kendı cocugudA değil ya cok etkilenmedi herhalde.
eve gelince gdersiniz sizde canım, daha rahat hem
Evet erkekler daha soğuk bu tarz olaylara hiç anlamıyorlar halden durumdanYarın gideriz inşallah artık bekleyeceğim bugün de gidip yemeğimi yapayım mutfağı toparlayayım bari dün hiç dokunmadım bir şeye

Aynen aynen
Aman o mutfak yemk yaomasanda dagiliyor anlamiyorum hic.
Evde tek olmama ragmen gunduzleri,nasil dagitiyorum.evi anlatamam,cocuktan beterim
Sende toparlarsin,yarina is birakmazsin oh miss

Mutella
@nazarboncugu05

Gelinler unuttu bizi

CennetiMelegiM siz nasilsiniz kuzum,oglusun nasil buyumussunuzdur iyice

SirriEyvan guzel anne sizde ozlendinizz

Ladypurple vee taze anneyide unutmayayim :)
Iyisinizdir insallah kuzum

Aynen aynen
Aman o mutfak yemk yaomasanda dagiliyor anlamiyorum hic.
Evde tek olmama ragmen gunduzleri,nasil dagitiyorum.evi anlatamam,cocuktan beterim
Sende toparlarsin,yarina is birakmazsin oh miss
Bakalım canım ev işi bitmiyor ki insan bıkıyor aradaBende yemek yaparken felaket dağıtırım hani düzenli olayım yoktur rahatça çalışırım mutfağımda sonra topluyorum ama

Bakalım canım ev işi bitmiyor ki insan bıkıyor aradaBende yemek yaparken felaket dağıtırım hani düzenli olayım yoktur rahatça çalışırım mutfağımda sonra topluyorum ama

Of sndemi,aynen ya yemek yaparken mutfak tam savas alani
Tertemiz calisanlara imreniyorum hakkaten.
Masam,tezgahim,firinin etrafi her yer heryerde resmen

Daginik seviyoruz demek

Of sndemi,aynen ya yemek yaparken mutfak tam savas alani
Tertemiz calisanlara imreniyorum hakkaten.
Masam,tezgahim,firinin etrafi her yer heryerde resmen

Daginik seviyoruz demek
Yemek yaparken dokunmayacak bana kimse dağıttığım gibi zaten topluyorum hemen her yemekten sonra fırınımı silerim tezgahımın üstü sonrasında pırıl pırıl ama dağıtma alanım olacak yemek yaparkenMisafir geldiğinde öyle yapmıyorum ama bir yandan yaparken bir yandan bulaşıkları makineye diziyorum mecburen amerikan mutfak evim mecburum

Günaydın canım, aynen öyle sürekli aynaya bakıyorum zaten geliyorum gidiyorum

nasılsın canım ?
selam canım nasılsın
Günaydınlar herkese

MutluBulut_ kuzum hiç konuşamadık seninle nasılsın
evet canım ya yıne sıcaklarda pısıyorum sen nasılsın bebıs dogmus Allah analı babalı buyutsun ınsallah

Canim bizde senin paran benim param yok yanlis anlamissin bende esimin ailesi icin para harcamayi istememek var :)

evet canım ya yıne sıcaklarda pısıyorum sen nasılsın bebıs dogmus Allah analı babalı buyutsun ınsallah

Burası da çok bunaltıcıAmin canım inşallah darısı isteyen herkesin başınaBende iyiyim çok şükür bu hafta misafirim yok dedim bebiş geldi yine tempoluyuz gibi bu akşam evimi temizleyeceğim yemek yapacağım yarın yine onlardayız gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…