- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
Ayyy sabahtan beri bakıyorum bakıyorum bişey yazamıyorum yaa, adli tatil bitti ya artık yoğunluk başladı bizde de...duman91
nehirnil111
Iyidir kizlar bende, azcik yuruyus yaptim,annemlere geldim.
Markete gireyim dedim bussuru abur cuburla ciktim yine
Halbuki sut falan alacaktim sadece .
Nehirim.gittinmi aksam, nasillar
MaşAllah canım benim, günler nasılda hızla akıp gidiyor değil mi:)) Rabbim mutluluğunuzu bozmak isteyenlere izin vermesin...Bu arada 2 mayıs - 2 Eylül evliligimizde 4. Ayımızı bitirdik maşallah 123 gündür evliyiz
Ahh canım iyiyim kusura bakma yazmaya fırsat bulamadım bir türlü, sen nasılsın?Nasılsınız güzellikler
Çok şükür canım benim, seni sormalı?nasılsın canım ?
selam canım nasılsın
evet canım ya yıne sıcaklarda pısıyorumsen nasılsın bebıs dogmus Allah analı babalı buyutsun ınsallah
Çok şükür şuanlık hiç sıkıntı yaşamadık canım sürekli yemek yaparken davlumbazı çalıştırıyorum tabi ki camlarda yazdan dolayı sürekli açık halde bir de sevdim ben amerikan mutfak olayını misafirim olduğunda bile konuşarak iş yapabiliyorum bulaşıkları bile halledebiliyorum arada çaktırmadan çok daha kolaymışnehirnil111 aynen ya
Amerikan olunca evet ya hep temiz tutman lazim,dedigin gibi misafir varsa heleki.
Hep merak etmisimdir mobilyalara sinmiyomu yemek.kokusu oyle olunca :/
İyiyim çok şükür canım sen nasılsınAhh canım iyiyim kusura bakma yazmaya fırsat bulamadım bir türlü, sen nasılsın?
Demek bebişi bu akşam göremeyeceksin neyse işlerini toparlar yarın gidersiniz canım, ayyy birde insanın kendi çocuğu olunca kim bilir nasıl olur.... İşe nasıl geliriz biz... Kesin salya sümük karışır benim işe gelirken
Bende çok şükür iyiyim canım benim, Hmm yine de varmış biraz aranız..İyiyim çok şükür canım sen nasılsınEvet ama olsun alışacağız tabi sürekli görülmüyor maalesef evlerimizin arasında bir 15 dakikalık araç mesafesi var Anne olunca daha zordur Allah sizlere kolaylık versin
Selamlar :)
Ya bizim doğalgazı kesmişler sıcak su yok ocak da çalışmıyor sadece 1 ay fatura ödemedik o kadar o da 5.5 lira gelmişti diğer ay öderiz yeni gelen faturayla birleştirirz diye düşünmüştük 12 lira kesme parası 12 lira da geri bağlama parası alacaklar bizden hayret bir şey ya
Ayrıca kesildigini farketmeden epey camasır yıkamstım 40 derecede fln simdi dogalgazdan mı geliyo o su yoksa elektrikle mi ısınıyo ya ben tekrar mi yikayacagim ayni camasirlari
Bu arada 2 mayıs - 2 Eylül evliligimizde 4. Ayımızı bitirdik maşallah 123 gündür evliyiz
Bende çok şükür iyiyim canım benim, Hmm yine de varmış biraz aranız..
Tahminim zordur hatta kara kara düşünmeye bile başladım bazen gerçekten hazır mıydım acaba diyorumSonra böyle dediğim için kendime kızıyorum falan...
Amin amin canım İnşAllah...
Rabbim hepimize sabır versin o zaman ne diyelim... Seni de bekleriz aramıza en kısa zamandaZorlukları var gördüğüm kadarıyla bir kaç ay anne kendinden fedakarlıklar gösteriyor oldukça fazla yorucu biraz sabırlı bir şey ama duygusu tahmin edilemeyecek kadar güzel sanırım ben bile böyle hissettiysem anneyi düşünemiyorum
Rabbim hepimize sabır versin o zaman ne diyelim... Seni de bekleriz aramıza en kısa zamanda
Amin canım benim amin... Ahhh o borçlar hiç bitmiyor, bebek nasibiyle gelir diyorlardı haklılarmış, eğer şu seçimde de görev alırsam şayet o zaman baya baya inanmış olacağım... Ayy dua edin yaaa görevli olayım da şu mahkemeden kurtulayım, akşama kadar hakimle birlikte 5 erkeğin arasındayım çok sıkılıyorumAmin canımİnşallah Rabbim ne zaman hayırlısıyla nasip ederse Görünce içimiz gidiyor tabi sorumlulukları borçlar olmasa
nehirnil111 aynen ya
Amerikan olunca evet ya hep temiz tutman lazim,dedigin gibi misafir varsa heleki.
Hep merak etmisimdir mobilyalara sinmiyomu yemek.kokusu oyle olunca :/
PembeLokum canim dogalgazdan pek anlamamda ne diye hemen kapatmislar cok sacma, birde yenidn baglama parasi falan gercekten sacmaymis.
4.ayiniz kutlu olsun buarada..nice nice 4 aylara canim
MutluBulut_ iyidir canima ya nolsun..aynen devam ediyoruz :)
Sen dizilerdemisin
MaşAllah canım benim, günler nasılda hızla akıp gidiyor değil mi:)) Rabbim mutluluğunuzu bozmak isteyenlere izin vermesin...
Allah Allah nasıl oldu o peki kesildiğinde kullanabildin ki çok ilginç hemen kesiyorlar demek bizim de 11 TL falan gelmişti galiba onunda önümüzdeki haftaydı bak unutmadan yatıralım dolabın üzerine magnetle yapıştırmıştım
Maşallah canım zaman nasıl çabuk geçiyor değil mi nice aylara yıllara inşallah
İnşallah görev alırsın canım doğrudur bebek nasibiyle gelir gerçekten ama önümüzü birazcıkda olması görmemiz gerek aylık kredilerden elimize 700 TL kalıyor kalmıyor bununla şuanda gıda ihtiyaç malzemelerini faturaları ve artı kredi kartı borçlarını kapatmaya çalışıyoruz düşün nasıl adım atalımAmin canım benim amin... Ahhh o borçlar hiç bitmiyor, bebek nasibiyle gelir diyorlardı haklılarmış, eğer şu seçimde de görev alırsam şayet o zaman baya baya inanmış olacağım... Ayy dua edin yaaa görevli olayım da şu mahkemeden kurtulayım, akşama kadar hakimle birlikte 5 erkeğin arasındayım çok sıkılıyorum(
Bugün hatırlatayım eşime akşam halledelim ne acımasızlarmış gerçekten pat diye kesmişlerAman canim faturayi diger aya sarkitmayin keserler fln bizim burdaki sirket pek acimasizmis
Canım küçük tüp alın onda yap yemeğiSagol canim:)
Bizim dogalgaz sirketi pek acimasizmis ya daha da aksam 6 da gelecekler evde ocakta yemek yapamadim
Amin canim sagolasin evlenmeden once vakit gecmiyordu simdi su gibi geciyor ya :)
Sen nasilsin cnm bebisimiz nasil
Aman canim faturayi diger aya sarkitmayin keserler fln bizim burdaki sirket pek acimasizmis
İnşAllah canım, tabi orası kesinlikle öyle, biz şimdiden kara kara düşünmeye başladık birde kış olacak doğalgaz faturası eklenecek daha sonra bakıcı parası vs... Gerçi siz bu sene evlendiniz değil mi azcık gezin tozun yahuuuİnşallah görev alırsın canım doğrudur bebek nasibiyle gelir gerçekten ama önümüzü birazcıkda olması görmemiz gerek aylık kredilerden elimize 700 TL kalıyor kalmıyor bununla şuanda gıda ihtiyaç malzemelerini faturaları ve artı kredi kartı borçlarını kapatmaya çalışıyoruz düşün nasıl adım atalımyoksa pko hastasıyım dediğim gibi önceden de hiç korunmadan denemeye çalışmalıyız öncelikle ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?