- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
İnşAllah canım, tabi orası kesinlikle öyle, biz şimdiden kara kara düşünmeye başladık birde kış olacak doğalgaz faturası eklenecek daha sonra bakıcı parası vs... Gerçi siz bu sene evlendiniz değil mi azcık gezin tozun yahuuu
Canım olsun biçok insan hemencecik hamile kalıyor Rabbim aratmasın...
Bizde biçok şeyi hamileykn yaptık, hiç yemeğe bile çıkmamıştık başbaşa düşün yani durumumuz o kadar vahimdi:) Nazla niyazla yaptırıyorum işte bişeyleri...Amin canım inşallah hayırlı zamanda olsunEvet daha 3.ayımızdayız birazcık gezelim görmediğim şeyleri görüp yaşayalım da az ucundan durumlar yettikçe diyoruz inşallah bebek geldiğinde artık bizimle bir ömür Kışa kadar bizde dogalgaz işi gelmeden kartları azaltma derdindeyiz ekstradan büyük yük çünkü şuanda yok rahatız
Hamileyken de çok tatlı olur ama psikolojisi güzeldir bebişiniz de yemiş oluyor hemBizde biçok şeyi hamileykn yaptık, hiç yemeğe bile çıkmamıştık başbaşa düşün yani durumumuz o kadar vahimdi:) Nazla niyazla yaptırıyorum işte bişeyleri...Gezme tozma işinde çok farklıyız da eşimle
Ben alıştım sanırım mecburen zor gelmiyor bazen bırakın diyorum masayı bırakıyoruz öyle sohbet edelim falan 1-2 saate gitmiş oluyorlar o zaman topluyorum ayy bekledikçe toplamakta ağır geliyornehirnil111 anladim canim evet yazin camlar acik,insallah kisinda rahat edersin.
Misafir gelince iyidir tabi, sohbet ede ede etrafi toparlarsin.
Ama brn nedense kimse basimda durmasin,kendim.toparlayayim derdindeyim.
Hatta oturup bana bakmasinlar,gitsinler diger odaya
Ek olarak akşam arkadaşın kınası var ona gitcem dedim o kadarcıkduman91 oy canim kolay gelsin. Erelerin arasindada zordur ya. Bazen kalk yuru bari canim devamli.ayni pozisyonda oturma.
Evt sen eksicisin,bn tatlici.
O laf dogru bncede
baska ne yazdigini unuttum bn ya diger mesajlari okurken
nehirnil111 anladim canim evet yazin camlar acik,insallah kisinda rahat edersin.
Misafir gelince iyidir tabi, sohbet ede ede etrafi toparlarsin.
Ama brn nedense kimse basimda durmasin,kendim.toparlayayim derdindeyim.
Hatta oturup bana bakmasinlar,gitsinler diger odaya
Aynen daha bi değişik oldu, ayy bu erkekler hep mi böyle yaaa... Beni bıraksalar yürüyerek bile keşfederimHamileyken de çok tatlı olur ama psikolojisi güzeldir bebişiniz de yemiş oluyor hemHerkes sevmeyebiliyor canım ne yapacaksın nazla niyazla işte Bende bıraksalar sabah akşam gezebilirim yeni yerler görmeye bayılırım öyle arabaya gerek yok otobüsle metrobüsle giderim yeter ki göreyim gezeyim lüks takıntım yok gittiğim yerlerde bir simit dondurmayla falanda dönerim yani seviyorum gezmeyi eşim biraz daha az sever çabuk yorulur ev kuşu evde dinlenmeye oyun oynamaya falan bayılır ama çok şükür idare ediyoruz birbirimizi ayak uyduruyor bana imkan oldukça
Eşim akraba ziyaretlerinden hiç hoşlanmaz mümkün olduğunca kaçar onlarda puflayabilir ama diğer şeylerde Allah var puflaması falan yok zevkle beraber alışveriş yaparız meselaAynen daha bi değişik oldu, ayy bu erkekler hep mi böyle yaaa... Beni bıraksalar yürüyerek bile keşfederimTabi büyük şehirlerde bunu yapmak mümkün değil ama, eşimde akraba ziyaretini falan sever öyle gitse gelse... akraba ziyareti iyi hoş da bazen sıkılabiliyorum şahsen Gezerken falan oflayıp pofluyor mu? en gıcık olduğum şeydir ne yapcaz, bunun için mi çıktık vss sözleri
MaşAllah canım benim Rabbim nazarlardan saklasın... oflayıp puflamıyorsa sorun yok canım, bizimki gezerken yapıyor bunu, çok ters... Ama ev işleri market alışverişi, pazar alışverişi belki de biçok kadından daha iyi yapıyordur... Ama market alşverişini beraber yapıyoruz daha tam bilmiyor hangi markaları alacağını falan :))Eşim akraba ziyaretlerinden hiç hoşlanmaz mümkün olduğunca kaçar onlarda puflayabilir ama diğer şeylerde Allah var puflaması falan yok zevkle beraber alışveriş yaparız meselaHer erkekte yok bu bunu her yerde söylemiyorum bana kıyafetler seçer deneyeyim ya da markette her şeyi gösterir kendisini markete tek gönderdiğimde mesela 1 kilo domates al gel derim ama ararda arar şunu alayım mı bundan da olsun mu 2-3 poşetle geri döner aradığı için evde işimi de yapamam tek göndermemim bir anlamı olmaz bir kere evi çekiyorum git al dedim ama sürekli aradı evi de çekemedim o yüzden beraber gidiyoruz
Amin inşallah canımMaşAllah canım benim Rabbim nazarlardan saklasın... oflayıp puflamıyorsa sorun yok canım, bizimki gezerken yapıyor bunu, çok ters... Ama ev işleri market alışverişi, pazar alışverişi belki de biçok kadından daha iyi yapıyordur... Ama market alşverişini beraber yapıyoruz daha tam bilmiyor hangi markaları alacağını falan :))
En iyisi birlikte gitmeniz olmuş canım, göndereceğine pişman olmuşsun
Ayyy öyle bi topik vardı, eşleri ya eve başka bişey getiriyordu kadının söylediğinden ya da fazla fazla alıyordu ne gülmüştüm yorumları okuyunca :)
Canım küçük tüp alın onda yap yemeğişaka bir yana cidden çok acımasızlarmış, gerçi onlarda görevlerini yapıyorlar ama 5 lira nedir yani... Hadi 300-500 TL olsa anlıcamda... Neyse biraz geç hazırlarsın sende canım benim...
Kesinlikle zaman çok çabuk geçiyor yetişemiyorum bile bir gün 24 saaat ama bana yetmiyor:)
Çok şükür ikimizde iyiyiz, bugün ana kız arkadaşımın kınasına gidicez nasipse
Canım bu arada sen genelde hangi tür davalara bakıyorsun yani cezalara mı yoksa hukuklara mı? Arada sana soru sorayım da hukuk bilgim artsın:)
Aynen öyle tutkum hiç giresim gelmiyor o sırada oraya ayaklarımı uzatmak isterken falannehirnil111 evet ya hersey zamaninda oluyor
Misafirler gidince mutfaga girmek vakit kaybi gbi geliyor bana neden bilmem
Amin :)) olsun canim o tatlisada deger hani :)halledersin sen bugun ee hep.gidrcekmisinBurası da çok bunaltıcıAmin canım inşallah darısı isteyen herkesin başına Bende iyiyim çok şükür bu hafta misafirim yok dedim bebiş geldi yine tempoluyuz gibi bu akşam evimi temizleyeceğim yemek yapacağım yarın yine onlardayız gibi
Haha aynen canim dizilerdeyim :)) dun gezmedeydim izleyememistim bugun izledim :))nehirnil111 aynen ya
Amerikan olunca evet ya hep temiz tutman lazim,dedigin gibi misafir varsa heleki.
Hep merak etmisimdir mobilyalara sinmiyomu yemek.kokusu oyle olunca :/
PembeLokum canim dogalgazdan pek anlamamda ne diye hemen kapatmislar cok sacma, birde yenidn baglama parasi falan gercekten sacmaymis.
4.ayiniz kutlu olsun buarada..nice nice 4 aylara canim
MutluBulut_ iyidir canima ya nolsun..aynen devam ediyoruz :)
Sen dizilerdemisin
Bende iyiyim cok sukur canim :) ayy biraz oyle oldu canim kaptirdim kendimi diziye yine :)) birikincede yazmaya useniyo.insan :)) ayni anda yazismak daha iyiÇok şükür canım benim, seni sormalı?
Bugünlerde bizi boşluyor musun ne gözümden kaçmadı sanmaTutkunun dediği gibi dizilere mi sardın yine
Amin :)) olsun canim o tatlisada deger hani :)halledersin sen bugun ee hep.gidrcekmisin
Haha aynen canim dizilerdeyim :)) dun gezmedeydim izleyememistim bugun izledim :))
Bende iyiyim cok sukur canim :) ayy biraz oyle oldu canim kaptirdim kendimi diziye yine :)) birikincede yazmaya useniyo.insan :)) ayni anda yazismak daha iyi
Evet canım başladık çok şükür..Oo ana kız gezmeler baslamış hanii:)
Aksam 6dan sonra demisler ya iste.dogalgazin acilmasi icin cok aciktim artik herhalde.firinda.fln yemek yaparim yatüp de.mantikli ama.bugun acarlarsa dedikleri gibi gerek kalmaz
Hukuk ceza ayrimi yok bizde cnm tum davalara bakiyoruz hepsine yogunlasmis haldeyiz
Gel kız gel, bugünde düğün var ama düğün mevlütlü olcak, yok kız göbek atmadım oturdum, kına sürdüm elime çerez yedim:)))) arkadaşlar oynadı ben seyrettim... Ama kızımda sevecek galiba anası gibi düğünleri çünkü baya içerde eğlendi:)duman91 heee evet kina vardi
Git canim ya tam gobek atmalik olduk
Kizinda neselensin azcik oh yabdan yandan :)
Cok severim kinalari,dugunleri, bende geleyimmi
nehirnil111 evet ya hersey zamaninda oluyor
Misafirler gidince mutfaga girmek vakit kaybi gbi geliyor bana neden bilmem
Merhaba canım hoşgeldin aramıza, Bebeğinde hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin, 2014 yılında mı evlendin?Ay ben burayı daha önce niye gormedimm :))
Ay ben burayı daha önce niye gormedimm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?