2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Amin canım inşallah hayırlı zamanda olsun Evet daha 3.ayımızdayız birazcık gezelim görmediğim şeyleri görüp yaşayalım da az ucundan durumlar yettikçe diyoruz inşallah bebek geldiğinde artık bizimle bir ömür Kışa kadar bizde dogalgaz işi gelmeden kartları azaltma derdindeyiz ekstradan büyük yük çünkü şuanda yok rahatız

Bizde biçok şeyi hamileykn yaptık, hiç yemeğe bile çıkmamıştık başbaşa düşün yani durumumuz o kadar vahimdi:) Nazla niyazla yaptırıyorum işte bişeyleri... Gezme tozma işinde çok farklıyız da eşimle

duman91 oy canim kolay gelsin. Erelerin arasindada zordur ya. Bazen kalk yuru bari canim devamli.ayni pozisyonda oturma.
Evt sen eksicisin,bn tatlici.
O laf dogru bncede
baska ne yazdigini unuttum bn ya diger mesajlari okurken

nehirnil111 anladim canim evet yazin camlar acik,insallah kisinda rahat edersin.
Misafir gelince iyidir tabi, sohbet ede ede etrafi toparlarsin.
Ama brn nedense kimse basimda durmasin,kendim.toparlayayim derdindeyim.
Hatta oturup bana bakmasinlar,gitsinler diger odaya

Hamileyken de çok tatlı olur ama psikolojisi güzeldir bebişiniz de yemiş oluyor hemHerkes sevmeyebiliyor canım ne yapacaksın nazla niyazla işte Bende bıraksalar sabah akşam gezebilirim yeni yerler görmeye bayılırım öyle arabaya gerek yok otobüsle metrobüsle giderim yeter ki göreyim gezeyim lüks takıntım yok gittiğim yerlerde bir simit dondurmayla falanda dönerim yani seviyorum gezmeyi eşim biraz daha az sever çabuk yorulur ev kuşu evde dinlenmeye oyun oynamaya falan bayılır ama çok şükür idare ediyoruz birbirimizi ayak uyduruyor bana imkan oldukça

Ben alıştım sanırım mecburen zor gelmiyor bazen bırakın diyorum masayı bırakıyoruz öyle sohbet edelim falan 1-2 saate gitmiş oluyorlar o zaman topluyorum ayy bekledikçe toplamakta ağır geliyor

Ek olarak akşam arkadaşın kınası var ona gitcem dedim o kadarcık
Aynen erkeklerin arasında baya zor, ayyy muhabbetleri de çok sıkıcı darlanıyorum iyice, oda da küçük afakanlar basıyor beni Arada kalkıyorum şöyle bi geziniyorum koridorda falan ayaklarımı da yüksekte tutmaya çalışıyorum varis falan oluşmasın diye umarım olmaz

Aynen daha bi değişik oldu, ayy bu erkekler hep mi böyle yaaa... Beni bıraksalar yürüyerek bile keşfederim Tabi büyük şehirlerde bunu yapmak mümkün değil ama, eşimde akraba ziyaretini falan sever öyle gitse gelse... akraba ziyareti iyi hoş da bazen sıkılabiliyorum şahsenGezerken falan oflayıp pofluyor mu? en gıcık olduğum şeydir ne yapcaz, bunun için mi çıktık vss sözleri

Eşim akraba ziyaretlerinden hiç hoşlanmaz mümkün olduğunca kaçar onlarda puflayabilir ama diğer şeylerde Allah var puflaması falan yok zevkle beraber alışveriş yaparız mesela Her erkekte yok bu bunu her yerde söylemiyorum bana kıyafetler seçer deneyeyim ya da markette her şeyi gösterir kendisini markete tek gönderdiğimde mesela 1 kilo domates al gel derim ama ararda arar şunu alayım mı bundan da olsun mu 2-3 poşetle geri döner aradığı için evde işimi de yapamam tek göndermemim bir anlamı olmaz bir kere evi çekiyorum git al dedim ama sürekli aradı evi de çekemedim o yüzden beraber gidiyoruz

MaşAllah canım benim Rabbim nazarlardan saklasın... oflayıp puflamıyorsa sorun yok canım, bizimki gezerken yapıyor bunu, çok ters... Ama ev işleri market alışverişi, pazar alışverişi belki de biçok kadından daha iyi yapıyordur... Ama market alşverişini beraber yapıyoruz daha tam bilmiyor hangi markaları alacağını falan :))
En iyisi birlikte gitmeniz olmuş canım, göndereceğine pişman olmuşsun
Ayyy öyle bi topik vardı, eşleri ya eve başka bişey getiriyordu kadının söylediğinden ya da fazla fazla alıyordu ne gülmüştüm yorumları okuyunca :)

Amin inşallah canımAynen öyle yapıyor kaşar diyorsun basitinden kaç kere şu marka var şu fiyata şu şöyle yanına şunu da alıyım mı gerek kalmıyor yani Markaları tam bilmiyorlar evet en iyisi beraber yapmak

Oo ana kız gezmeler baslamış hanii:)
Aksam 6dan sonra demisler ya iste.dogalgazin acilmasi icin cok aciktim artik herhalde.firinda.fln yemek yaparim ya tüp de.mantikli ama.bugun acarlarsa dedikleri gibi gerek kalmaz

Hukuk ceza ayrimi yok bizde cnm tum davalara bakiyoruz hepsine yogunlasmis haldeyiz

duman91 heee evet kina vardi
Git canim ya tam gobek atmalik olduk
Kizinda neselensin azcik oh yabdan yandan :)
Cok severim kinalari,dugunleri, bende geleyimmi

nehirnil111 evet ya hersey zamaninda oluyor
Misafirler gidince mutfaga girmek vakit kaybi gbi geliyor bana neden bilmem

Amin :)) olsun canim o tatlisada deger hani :)halledersin sen bugun ee hep.gidrcekmisin

Haha aynen canim dizilerdeyim :)) dun gezmedeydim izleyememistim bugun izledim :))

Çok şükür canım benim, seni sormalı?
Bugünlerde bizi boşluyor musun ne gözümden kaçmadı sanma Tutkunun dediği gibi dizilere mi sardın yine
Bende iyiyim cok sukur canim :) ayy biraz oyle oldu canim kaptirdim kendimi diziye yine :)) birikincede yazmaya useniyo.insan :)) ayni anda yazismak daha iyi

Izle canim izle.. Zaten hergun hergun ne yapacagini sasiriyor insan evde.
Annenlere gitmissin galiba dun, oh miss

Evet canım başladık çok şükür..
Evet fırına tavuk falanda sürebilirdin, umarım gelmiştir artık gazınız canım?
Hmmm tamam o zaman daha iyiymiş, ben asliye hukukta çalışıyorum ama aşırı sıkıcı((( Cezalar iyiydi

Gel kız gel, bugünde düğün var ama düğün mevlütlü olcak, yok kız göbek atmadım oturdum, kına sürdüm elime çerez yedim:)))) arkadaşlar oynadı ben seyrettim... Ama kızımda sevecek galiba anası gibi düğünleri çünkü baya içerde eğlendi:)

Ay ben burayı daha önce niye gormedimm :))

Hos geldin canim

duman91 heh iyi etmissin canim.
Ya gecenlerde kina vardi,kadinim biri hamile 5 aylik.falan vardi yani gobek olamaz o,hamileydi .
Ama nasil halay cekiyo Allahimm,hoplaya ziplaya. Herkez bir alem

Bu arada kina surmek iyimi canim hamileyken, iyi degildir diye kactan kina kacirdim,cok severim halbuki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…