2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Aaa canım ben tam tersi iyi olur diye düşündüm avcumun ortasına küçücük sürdürdüm...
Canım bende öyle hoplayıp zıplamıyorum ama yine de hareketliyimdir, ancak evin içinde:))) dışarda tam bir ağır vasıta gibi dolanıyorum o kadın abartmış işi, gerçi sakınan göze çöp batarmış ama yine de biz tedbiri elden bırakmayalım tabi dikkatli olmak lazım...

Oylemi.dersin,keske surseydim bende.

Ay evet ya, evde bende oyleyim,azen odadan odaya kosarak.gidiyodum
agir agir is yapmak hic benlik.degil, su an bile hareketlerim cok hizli esim.kiziyo cok ama napaaak

Dedigin gibi dikkat etmeliyiz yinede.

Oylemi.dersin,keske surseydim bende.

Ay evet ya, evde bende oyleyim,azen odadan odaya kosarak.gidiyodum
agir agir is yapmak hic benlik.degil, su an bile hareketlerim cok hizli esim.kiziyo cok ama napaaak

Dedigin gibi dikkat etmeliyiz yinede.
Neyse canım bir daha denk gelirse o zaman sürersin sende...
Canım sende koşma o kadarda değil :))) bende yatarken hiç rahat değilim dönerken illa güç alıcam bir yerlerden eşimi çekiştirip duruyorm sürekli:)

Amin :)) olsun canim o tatlisada deger hani :)halledersin sen bugun ee hep.gidrcekmisin

Evet değer tabi Yok kuzum ya hep gidemeyiz bir hastaneye gittik bir de şimdi eve çıkacak ya zaten hediyemizi de vermemiştik hastane de hem öyle görmek için normalde hafta da bir gideriz zaten oturmaya onlara yakın arkadaşlarımız

Artik istesemde kosamiyorum,bu agirlikla alt kata ineriz kosarsam

Evet ya,saga sola.donmek gercekten zor.
Bebegi ezerim.diye korkuyorum,hafif yan yatiyorum oylede cok rahatsiz oluyor.
Birde sol tarafa yatmaya calisiyorum,artik.sol.tarfim.ezilmistir herhalde
Bacaklarinin.arasina yastik koyuyomusun canim,cok daha rahat uyutuyor ve su cati agrisina iyi gelmeye basladi cok sukur.

Foruma pek girmiyorum tutkummm , böyle etiketlendiğimi görünce damlıyorum inst var mı senin?

Yok canım o kadarda değildir yani:)
Zaten sola dönmek bebeğe kan akışı için çok faydalıymış, bende sola yatmaya dikkat ediyorum ama yastık olayını denemedim bi deneyim bakalım

Hosbulduk canım :))

Izle canim izle.. Zaten hergun hergun ne yapacagini sasiriyor insan evde.
Annenlere gitmissin galiba dun, oh miss
Evet canim annemlere :)) bugunde pazr var mesela hemen gun bitiyo aslinda :)

Oo baya sik gidiyomussunuz normalde de zaten :)

Evet canım 2014 haziranda evlendm seninde hyrli olsun bebeğin :))

Hosgrldin canim :)

duman91 dEne canim dene rahatligina inanamayacaksin

Zerence anladim kuzum, zaan kalmiyo dedigin gbi.
Yokki canim kapattim ben oralari

ilknurrr22 masallah sizde 1 yili.devirmissiniz ,nice huzurlu senelere insallah :)

Ayni sorulari bende sorayim hamilleik.nasil.gidiyor,cinsiyet bellimi
Bayadir istiyomussunuz galiba demin mesajlara baktimda, Rabbim.nasip etmis cok sukur :)

Hayir soyleyin ben napayim simdi..
Kuzenler gelecekti su cocuklu olanlar, apar topar heryeri temizledim,masayi hazirladim vee telefon - biz gelemiyoruz.

Kizayimmii,evi bari temizledigime sevineyimmi napayim

Bazen 2 hafta da bir de olur ama genelde gideriz onlar da gelir şimdi tabi daha gelemezler bir süre
Tabi uzun sure siz gidersiniz artik :) evler yakimsa onlarda grlir ama biraz buyusun derken kis gelir iyice cikaramazlar zaten :)

Kuzenler gelecekti su cocuklu olanlar, apar topar heryeri temizledim,masayi hazirladim vee telefon - biz gelemiyoruz.

Ev temizlenmis tabi iyi ama cok ayip.yaptiklari bu insanlar neden bu kadar dusuncesiz cok sinir oluyorum hazirlik vs yapmismiydin

MutluBulut_ sahi bugun persembe :)
Her hafta cikiyomusun canim pazara
Genelde cikiyorum canim kisin cikmadigim.oldu :) pers cikiyorum market pazar herseyi aliyorum bi yogurt ekmek falan esim aksam gelirken aliyo o kadar :) pazar daha uygun oluyo bizim.buralar pahali

Böyle insanlar rahat olabilir canım çok ayıp tabi ki misafirliğe gidildiğinde sonuçta ya ev bal dök yala yapılıyor ya yiyecekler hazırlanıyor muhakkak bunu tahmin etmek zor olmasa gerek
Tabi uzun sure siz gidersiniz artik :) evler yakimsa onlarda grlir ama biraz buyusun derken kis gelir iyice cikaramazlar zaten :)

Genelde de biz gidiyorduk zaten eşi biraz dışarıya çıkmayı çok sevmez

Benim.esimle ayni demek gerci bende esime benzedi hic cikmak istemiyorum evden :)

Benim.esimle ayni demek gerci bende esime benzedi hic cikmak istemiyorum evden :)
Bana afakanlar basıyor gezmeyi çok sevdiğimden yeni yerler görmeye bayılıyorumEşimi bıraksam bir süre evde yaşayabilir bazen gözümün içine bakıyor bir şey söylemeyeyim de ev oturup oyun oynasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…