Aaa canım ben tam tersi iyi olur diye düşündüm avcumun ortasına küçücük sürdürdüm...Hos geldin canim
duman91 heh iyi etmissin canim.
Ya gecenlerde kina vardi,kadinim biri hamile 5 aylik.falan vardi yani gobek olamaz o,hamileydi .
Ama nasil halay cekiyo Allahimm,hoplaya ziplaya. Herkez bir alem
Bu arada kina surmek iyimi canim hamileyken, iyi degildir diye kactan kina kacirdim,cok severim halbuki
Aaa canım ben tam tersi iyi olur diye düşündüm avcumun ortasına küçücük sürdürdüm...
Canım bende öyle hoplayıp zıplamıyorum ama yine de hareketliyimdir, ancak evin içinde:))) dışarda tam bir ağır vasıta gibi dolanıyorumo kadın abartmış işi, gerçi sakınan göze çöp batarmış ama yine de biz tedbiri elden bırakmayalım tabi dikkatli olmak lazım...
Neyse canım bir daha denk gelirse o zaman sürersin sende...Oylemi.dersin,keske surseydim bende.
Ay evet ya, evde bende oyleyim,azen odadan odaya kosarak.gidiyodum
agir agir is yapmak hic benlik.degil, su an bile hareketlerim cok hizli esim.kiziyo cok ama napaaak
Dedigin gibi dikkat etmeliyiz yinede.
Amin :)) olsun canim o tatlisada deger hani :)halledersin sen bugun ee hep.gidrcekmisin
Neyse canım bir daha denk gelirse o zaman sürersin sende...
Canım sende koşma o kadarda değil :))) bende yatarken hiç rahat değilim dönerken illa güç alıcam bir yerlerden eşimi çekiştirip duruyorm sürekli:)
Foruma pek girmiyorum tutkummm , böyle etiketlendiğimi görünce damlıyorumAynen aynen
Aman o mutfak yemk yaomasanda dagiliyor anlamiyorum hic.
Evde tek olmama ragmen gunduzleri,nasil dagitiyorum.evi anlatamam,cocuktan beterim
Sende toparlarsin,yarina is birakmazsin oh miss
@Mutella
Zerence
Gelinler unuttu bizi
@CennetiMelegiM siz nasilsiniz kuzum,oglusun nasil buyumussunuzdur iyice
@SirriEyvan guzel anne sizde ozlendinizz
@Ladypurple vee taze anneyide unutmayayim :)
Iyisinizdir insallah kuzum
Yok canım o kadarda değildir yani:)Artik istesemde kosamiyorum,bu agirlikla alt kata ineriz kosarsam
Evet ya,saga sola.donmek gercekten zor.
Bebegi ezerim.diye korkuyorum,hafif yan yatiyorum oylede cok rahatsiz oluyor.
Birde sol tarafa yatmaya calisiyorum,artik.sol.tarfim.ezilmistir herhalde
Bacaklarinin.arasina yastik koyuyomusun canim,cok daha rahat uyutuyor ve su cati agrisina iyi gelmeye basladi cok sukur.
Evet canım 2014 haziranda evlendm seninde hyrli olsun bebeğin :))Merhaba canım hoşgeldin aramıza, Bebeğinde hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin, 2014 yılında mı evlendin?
Hosbulduk canım :))Hos geldin canim
duman91 heh iyi etmissin canim.
Ya gecenlerde kina vardi,kadinim biri hamile 5 aylik.falan vardi yani gobek olamaz o,hamileydi .
Ama nasil halay cekiyo Allahimm,hoplaya ziplaya. Herkez bir alem
Bu arada kina surmek iyimi canim hamileyken, iyi degildir diye kactan kina kacirdim,cok severim halbuki
Teşekkür ederim canım, cinsiyeti belli mi bebişinin? bizim burası bol bebişli topik, MaşAllah 3 tane bebeğimiz dünyaya geldi:)Evet canım 2014 haziranda evlendm seninde hyrli olsun bebeğin :))
Evet canim annemlere :)) bugunde pazr var mesela hemen gun bitiyo aslinda :)Izle canim izle.. Zaten hergun hergun ne yapacagini sasiriyor insan evde.
Annenlere gitmissin galiba dun, oh miss
Oo baya sik gidiyomussunuz normalde de zaten :)Evet değer tabiYok kuzum ya hep gidemeyiz bir hastaneye gittik bir de şimdi eve çıkacak ya zaten hediyemizi de vermemiştik hastane de hem öyle görmek için normalde hafta da bir gideriz zaten oturmaya onlara yakın arkadaşlarımız
Evet canım 2014 haziranda evlendm seninde hyrli olsun bebeğin :))
Bazen 2 hafta da bir de olur ama genelde gideriz onlar da gelir şimdi tabi daha gelemezler bir süreOo baya sik gidiyomussunuz normalde de zaten :)
Tabi uzun sure siz gidersiniz artik :) evler yakimsa onlarda grlir ama biraz buyusun derken kis gelir iyice cikaramazlar zaten :)Bazen 2 hafta da bir de olur ama genelde gideriz onlar da gelir şimdi tabi daha gelemezler bir süre
Ev temizlenmis tabi iyi ama cok ayip.yaptiklariHayir soyleyin ben napayim simdi..
Kuzenler gelecekti su cocuklu olanlar, apar topar heryeri temizledim,masayi hazirladim vee telefon - biz gelemiyoruz.
Kizayimmii,evi bari temizledigime sevineyimmi napayim
Genelde cikiyorum canim kisin cikmadigim.oldu :) pers cikiyorum market pazar herseyi aliyorum bi yogurt ekmek falan esim aksam gelirken aliyo o kadar :) pazar daha uygun oluyo bizim.buralar pahali
Böyle insanlar rahat olabilir canım çok ayıp tabi ki misafirliğe gidildiğinde sonuçta ya ev bal dök yala yapılıyor ya yiyecekler hazırlanıyor muhakkak bunu tahmin etmek zor olmasa gerekHayir soyleyin ben napayim simdi..
Kuzenler gelecekti su cocuklu olanlar, apar topar heryeri temizledim,masayi hazirladim vee telefon - biz gelemiyoruz.
Kizayimmii,evi bari temizledigime sevineyimmi napayim
Tabi uzun sure siz gidersiniz artik :) evler yakimsa onlarda grlir ama biraz buyusun derken kis gelir iyice cikaramazlar zaten :)
Benim.esimle ayni demekBöyle insanlar rahat olabilir canım çok ayıp tabi ki misafirliğe gidildiğinde sonuçta ya ev bal dök yala yapılıyor ya yiyecekler hazırlanıyor muhakkak bunu tahmin etmek zor olmasa gerek
Genelde de biz gidiyorduk zaten eşi biraz dışarıya çıkmayı çok sevmez
Bana afakanlar basıyor gezmeyi çok sevdiğimden yeni yerler görmeye bayılıyorumBenim.esimle ayni demekgerci bende esime benzedi hic cikmak istemiyorum evden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?