Canım artık onlara söyleyecek sözümüz kalmadı, neyse ki evin temizlenmiş olmuş iyi yönden bakmak lazım... Boşver sakin olmaya çalış lütfen onlar utansın yaptıklarından...Hayir soyleyin ben napayim simdi..
Kuzenler gelecekti su cocuklu olanlar, apar topar heryeri temizledim,masayi hazirladim vee telefon - biz gelemiyoruz.
Kizayimmii,evi bari temizledigime sevineyimmi napayim
Bakalim.zamanla hanginiz digerine benzeyeceksinizBana afakanlar basıyor gezmeyi çok sevdiğimden yeni yerler görmeye bayılıyorumEşimi bıraksam bir süre evde yaşayabilir bazen gözümün içine bakıyor bir şey söylemeyeyim de ev oturup oyun oynasın diye
Genelde benziyorlarmış değil miBakalim.zamanla hanginiz digerine benzeyeceksiniz
Yok canım daha belli değil gostermiyo sipa yarın kontrolüm var belli olur inşallah tatlı bsyler yiyince gidiyim diyorm hamilelik iyi gdyo bulantilarim geçti sukur ama yemek yiyemyrm tiksindm yemeklerden surekli birşeyler atstiriyormTeşekkür ederim canım, cinsiyeti belli mi bebişinin? bizim burası bol bebişli topik, MaşAllah 3 tane bebeğimiz dünyaya geldi:)
Nasıl gidiyor hamilelik?
Benimkisi de göstermiyordu o zaman kızdır demişlerdi... Evet çikolata işe yarıyor en son bende ona başvurmuştum:))) Sağlıklı olması önceliğimiz tabiki...Yok canım daha belli değil gostermiyo sipa yarın kontrolüm var belli olur inşallah tatlı bsyler yiyince gidiyim diyorm hamilelik iyi gdyo bulantilarim geçti sukur ama yemek yiyemyrm tiksindm yemeklerden surekli birşeyler atstiriyorm
Sinir sıkıntı yoksa tamamdır canım, boşver ama evden dışarı çıkmıyormuşsun kız arada çık dolaş bunalma, havalar soğuğunca zaten çıkamıcaz... Beni bıraksalar da sürekli gezsem yaaaa:)))duman91
MutluBulut_
nehirnil111
amaan hakkaten sevindim gelmediklerine, evi temizledğime ayrı bir sevindim.
ben onlara gıdecektım,canım sıkılıyodu ama dışardalarmış. sonra aradılar beni biz sana gelelim,birazdan gelicez dediler.
haydaa dedim, apar topar toparladım etrafı, atıştırmalık bişeyler koydum masaya ve sonuç gelmediler işte.
birde akşam gel istersen gezeriz diyolar, çok beklerler
edam pazara alışman ıyı olmuş, dediğin gibi çok daha uygun ama benim hiç pazar alışkanlığım yok, denk gelirse oyle.
heleki bu aralar kalabalık ortamı çekemiyorum, hiç çıkmıyorum aylardır geçenlerde çıktım işte bitek
dediğinizde doğru ya, üzüm üzüme baka baka diye boşa dememişler, bende eşimden çok huy kaptım, onamı benzedim ne
Sinir sıkıntı yoksa tamamdır canım, boşver ama evden dışarı çıkmıyormuşsun kız arada çık dolaş bunalma, havalar soğuğunca zaten çıkamıcaz... Beni bıraksalar da sürekli gezsem yaaaa:)))
Heee tamam o zaman canım, zaten sıcak havalarda kalabalık yerler hiç çekilmiyor, ama serinledi baya baya, dün kınadan dönerken üşüdüm şal aldım üstüme:))) Ayyy nasıl uykum geldi yaaayok kız çıkıyorum, pazar olduğu gunler çıkmıyorum, çok kalabalık falan
yoksa hergun dışardayım, hele havalar serınlesın azcık daha rahat olur
annen hala yerken o tuaflık oluyomuymuş yaa, inşallah bizimde oyle olmaz ya
Boşver o zaman uzak ayaklarını keyfine bak canın isterse hava serinlediğinde akşam çıkarsınduman91
MutluBulut_
nehirnil111
ben onlara gıdecektım,canım sıkılıyodu ama dışardalarmış. sonra aradılar beni biz sana gelelim,birazdan gelicez dediler.
haydaa dedim, apar topar toparladım etrafı, atıştırmalık bişeyler koydum masaya ve sonuç gelmediler işte.
edam pazara alışman ıyı olmuş, dediğin gibi çok daha uygun ama benim hiç pazar alışkanlığım yok, denk gelirse oyle.
heleki bu aralar kalabalık ortamı çekemiyorum, hiç çıkmıyorum aylardır geçenlerde çıktım işte bitek
dediğinizde doğru ya, üzüm üzüme baka baka diye boşa dememişler, bende eşimden çok huy kaptım, onamı benzedim ne
Sinir sıkıntı yoksa tamamdır canım, boşver ama evden dışarı çıkmıyormuşsun kız arada çık dolaş bunalma, havalar soğuğunca zaten çıkamıcaz... Beni bıraksalar da sürekli gezsem yaaaa:)))
Eşim annemlere gönderirken aynen şöyle " ben seni bilirim anneni de görünce dayanamazsın gezer durursun, bak kendini yorma, bebeğe bişey olmasın iyi bak kızıma, yat dinlen" dedi.... Tabi ben dinler miyim, bulmuşum anacığımı sabah 10 akşam 12 de eve giriyordukBoşver o zaman uzak ayaklarını keyfine bak canın isterse hava serinlediğinde akşam çıkarsın
Bendensin sen benden
Iyi yapiyosin canim oyle diyorlar bizim gercektende baya olmaya basladi simdiden benzerliklerimiz :))Genelde benziyorlarmış değil miO bana benzeyecek ama alıştırıyorum ufaktan
duman91
MutluBulut_
nehirnil111
Kız senle bir araya gelsek bizi tutamazlar herhalde var ya param olsa yol parasındna kastım yoksa sürekli yemem içmemEşim annemlere gönderirken aynen şöyle " ben seni bilirim anneni de görünce dayanamazsın gezer durursun, bak kendini yorma, bebeğe bişey olmasın iyi bak kızıma, yat dinlen" dedi.... Tabi ben dinler miyim, bulmuşum anacığımı sabah 10 akşam 12 de eve giriyordukBulmuşum fırsatı hiç kaçırır mıyım
Olsun yaşlanmayız içimiz geçmez
İlla birimiz benzeyecekse o benzemeliIyi yapiyosin canim oyle diyorlar bizim gercektende baya olmaya basladi simdiden benzerliklerimiz :))
Aynen öyle canım, bu arada hangi şehirdeydin ki sen istanbul'da mısın? Orası gez gez bitmezde:)))Kız senle bir araya gelsek bizi tutamazlar herhalde var ya param olsa yol parasındna kastım yoksa sürekli yemem içmemgezerim ölmeden görebileceğim kadar yer görürüm Ben eşimi de yürümeye alıştırdım mesela rahat 1 saat yürürüz hiç yorulmadan
Aynen öyle canım, bu arada hangi şehirdeydin ki sen istanbul'da mısın? Orası gez gez bitmezde:)))
İyi yapmışsın yaaa evde oturup oyun oynamakda çok sıkıcı yaaa hiç cazip değil, hoş birde ona sormak lazım nasıl da mutlu oluyordur
İnşAllah canım Türkiye'nin herbir yeri ayrı güzel... gezmek nasip olur... Benim de babam memur olduğu için baya baya gezdik yoksa bu kadar yer göremezdim keyfi gezeyim deseydimİstanbul'dayım evet canım gerçekten daha görmediğimiz o kadar yer var kiİstanbulumu bitirip Rabbim nasip ederse Türkiye'ye açılmak istiyorum bütçemiz az düzelsin Evet o da ondan çok mutlu oluyor işte herkesin keyif noktası farklı olabiliyor önemli olan ortada buluşmak tabi
Evet her bir köşesi mükemmel vatanımızı gerçektenİnşAllah canım Türkiye'nin herbir yeri ayrı güzel... gezmek nasip olur... Benim de babam memur olduğu için baya baya gezdik yoksa bu kadar yer göremezdim keyfi gezeyim deseydim
Zaten evlilik de bu değil mi ortak noktada buluşabilmek çok şükür ki az çokk başarabiliyoruz işte:)
Aynen canım bende ayaklarımı kutu var onun üstüne uzattım oturuyorum, hatta yatar pozisyonu alıyorum arada çaktırmadanduman91 evet ya aksamlari serin serin guzel oluyor
Rabbim sabir versin canim ya,istecok zor. Uykun gelse yatamazsin,aciksn yiyemezsin. Otur otur insan iyiice yorulur :/
Ben oturdugum yerde duramam,devamli yer degistiriorum, bir bakmissin koltuktayim,bir bakmissin yerdeyim.
Az daha sabir, sen ne zaman ayrilacaksin isten
nehirnil111 yok ya triplik durumlardayim,cikmiycam
MutluBulut_ ara ara oluyor oyle canim, sizin pazarlarda masallah cok buyuk girince cikilacak gibi degilki
Ama iste hem sana degisiklik olur,hem kâr etmis olursun.. Isler boyle napalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?