2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Hayir soyleyin ben napayim simdi..
Kuzenler gelecekti su cocuklu olanlar, apar topar heryeri temizledim,masayi hazirladim vee telefon - biz gelemiyoruz.

Kizayimmii,evi bari temizledigime sevineyimmi napayim
Canım artık onlara söyleyecek sözümüz kalmadı, neyse ki evin temizlenmiş olmuş iyi yönden bakmak lazım... Boşver sakin olmaya çalış lütfen onlar utansın yaptıklarından...

Bakalim.zamanla hanginiz digerine benzeyeceksiniz

Teşekkür ederim canım, cinsiyeti belli mi bebişinin? bizim burası bol bebişli topik, MaşAllah 3 tane bebeğimiz dünyaya geldi:)
Nasıl gidiyor hamilelik?
Yok canım daha belli değil gostermiyo sipa yarın kontrolüm var belli olur inşallah tatlı bsyler yiyince gidiyim diyorm hamilelik iyi gdyo bulantilarim geçti sukur ama yemek yiyemyrm tiksindm yemeklerden surekli birşeyler atstiriyorm

duman91
MutluBulut_
nehirnil111

amaan hakkaten sevindim gelmediklerine, evi temizledğime ayrı bir sevindim.
ben onlara gıdecektım,canım sıkılıyodu ama dışardalarmış. sonra aradılar beni biz sana gelelim,birazdan gelicez dediler.
haydaa dedim, apar topar toparladım etrafı, atıştırmalık bişeyler koydum masaya ve sonuç gelmediler işte.
birde akşam gel istersen gezeriz diyolar, çok beklerler

edam pazara alışman ıyı olmuş, dediğin gibi çok daha uygun ama benim hiç pazar alışkanlığım yok, denk gelirse oyle.
heleki bu aralar kalabalık ortamı çekemiyorum, hiç çıkmıyorum aylardır geçenlerde çıktım işte bitek

dediğinizde doğru ya, üzüm üzüme baka baka diye boşa dememişler, bende eşimden çok huy kaptım, onamı benzedim ne

Benimkisi de göstermiyordu o zaman kızdır demişlerdi... Evet çikolata işe yarıyor en son bende ona başvurmuştum:))) Sağlıklı olması önceliğimiz tabiki...
Bulantıların geçmiş iyi bakalım, o tiksinti baya baya sürüyor sanırım çünkü bende yiyemiyorum tiksindiğim şeylerden, annem bile hala yerken tuaf oluyor hoşnut olmuyor düşün aradan seneler geçmiş... İnşAllah öyle olmayız tabi:)

Sinir sıkıntı yoksa tamamdır canım, boşver ama evden dışarı çıkmıyormuşsun kız arada çık dolaş bunalma, havalar soğuğunca zaten çıkamıcaz... Beni bıraksalar da sürekli gezsem yaaaa:)))

yok kız çıkıyorum, pazar olduğu gunler çıkmıyorum, çok kalabalık falan
yoksa hergun dışardayım, hele havalar serınlesın azcık daha rahat olur

annen hala yerken o tuaflık oluyomuymuş yaa, inşallah bizimde oyle olmaz ya

Heee tamam o zaman canım, zaten sıcak havalarda kalabalık yerler hiç çekilmiyor, ama serinledi baya baya, dün kınadan dönerken üşüdüm şal aldım üstüme:))) Ayyy nasıl uykum geldi yaaa
Cidden hala ıspanağı doğru düzgün yiyeyemez yese de hiç zevk almaz İnşAllah canım kişiden kişiye değişir tabi bizde de öyle olcak hali yok ya

Boşver o zaman uzak ayaklarını keyfine bak canın isterse hava serinlediğinde akşam çıkarsın

Bendensin sen benden

Boşver o zaman uzak ayaklarını keyfine bak canın isterse hava serinlediğinde akşam çıkarsın

Bendensin sen benden
Eşim annemlere gönderirken aynen şöyle " ben seni bilirim anneni de görünce dayanamazsın gezer durursun, bak kendini yorma, bebeğe bişey olmasın iyi bak kızıma, yat dinlen" dedi.... Tabi ben dinler miyim, bulmuşum anacığımı sabah 10 akşam 12 de eve giriyorduk Bulmuşum fırsatı hiç kaçırır mıyım
Olsun yaşlanmayız içimiz geçmez

Genelde benziyorlarmış değil mi O bana benzeyecek ama alıştırıyorum ufaktan
Iyi yapiyosin canim oyle diyorlar bizim gercektende baya olmaya basladi simdiden benzerliklerimiz :))

Ohh iyi bari canim onlar icin hazirlik yapmamissin :) aslinda bende eskisi gibi degilim yani eskiden bayilirdim pazara zevkli gelirdi. Burada oyle degil insanlara sinir oluyorum hemen cikmak istiyorum ama pazarda karisik cikamiyorum hemen :)sanki ustume geliyo gibi herkes hamileyken.dusunemiyorum bile ama mecbur iste dedigim gibi bir nebze daha uygun pazara cikmadigimdan kazik yiyorum

Kız senle bir araya gelsek bizi tutamazlar herhalde var ya param olsa yol parasındna kastım yoksa sürekli yemem içmemgezerim ölmeden görebileceğim kadar yer görürümBen eşimi de yürümeye alıştırdım mesela rahat 1 saat yürürüz hiç yorulmadan

Aynen öyle canım, bu arada hangi şehirdeydin ki sen istanbul'da mısın? Orası gez gez bitmezde:)))
İyi yapmışsın yaaa evde oturup oyun oynamakda çok sıkıcı yaaa hiç cazip değil, hoş birde ona sormak lazım nasıl da mutlu oluyordur

İstanbul'dayım evet canım gerçekten daha görmediğimiz o kadar yer var ki İstanbulumu bitirip Rabbim nasip ederse Türkiye'ye açılmak istiyorum bütçemiz az düzelsinEvet o da ondan çok mutlu oluyor işte herkesin keyif noktası farklı olabiliyor önemli olan ortada buluşmak tabi

İnşAllah canım Türkiye'nin herbir yeri ayrı güzel... gezmek nasip olur... Benim de babam memur olduğu için baya baya gezdik yoksa bu kadar yer göremezdim keyfi gezeyim deseydim
Zaten evlilik de bu değil mi ortak noktada buluşabilmek çok şükür ki az çokk başarabiliyoruz işte:)

duman91 evet ya aksamlari serin serin guzel oluyor
Rabbim sabir versin canim ya,istecok zor. Uykun gelse yatamazsin,aciksn yiyemezsin. Otur otur insan iyiice yorulur :/
Ben oturdugum yerde duramam,devamli yer degistiriorum, bir bakmissin koltuktayim,bir bakmissin yerdeyim.
Az daha sabir, sen ne zaman ayrilacaksin isten

nehirnil111 yok ya triplik durumlardayim,cikmiycam
MutluBulut_ ara ara oluyor oyle canim, sizin pazarlarda masallah cok buyuk girince cikilacak gibi degilki
Ama iste hem sana degisiklik olur,hem kâr etmis olursun.. Isler boyle napalim

Evet her bir köşesi mükemmel vatanımızı gerçekten Ne güzel bir çok yer görmüşsündür dediğin gibi keyfi olarak çok zaman ve para alır şahsen kısa turlar şeklinde ancak görebiliriz
nehirnil111 yok ya triplik durumlardayim,cikmiycam

Eşinle çıkarsın canım onlarla demiyorum ki

Aynen canım bende ayaklarımı kutu var onun üstüne uzattım oturuyorum, hatta yatar pozisyonu alıyorum arada çaktırmadan Arada kalkıyorum geziyorum falan ama sıkılıyorum cidden, seçimde de çalışmayacağım kesinleşti ne güzel bebişe birşeyler alırız diyordum olmadı, nasip değilmiş...
Canım aslında Kasımda ayrılabilirim istersem eğer, ama doğum öncesi izin hakkımı doğum sonrasına aktarmak istediğimden en fazla doğuma 3 hafta kala çalışabiliyorsun zaten, o yüzden Aralıkta ayrılcam daha 3 ayım var yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…