2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

nehirnil111 ona hayir demem iste

duman91 iyi bari canim, hatta imkanin varsa tabure falan koysan masanin altina.ordan uzatir uzatir durursun :)

Oo baya varmis canim ya :/
Insallah cok zorlamaz dedigin gibi haklarini sonra kullanirsin.
Minnaginin yaninda durmak varkenn :/
Peki nekadar izin var sinra :/

Olsun o bile yeter canım... :))

Tabure olmazda canım bu kutu iyi şimdilik...
Evet canım baya var, işte bebeğime daha çok bakabileyim diye doğum sonrasına aktarmayı düşünüyorum ama benim için baya zor olacak... Aralık-Ocak-Şubat-Mart doğum izni, Nisan ayında yıllık izin hakkımı kullancak, rapor alabilirsem Mayıs da izinli olurum:)) yani bebişe 5. ayına kadar bakmak niyetim bakalım hayırlısı...

duman91 aa 5 aycikmi hakkaten
Oda desene zar zor o izni kullan,bu izni kullan. Keske daha cok olsa,tabi buna sukur demek lazim ama..
Bizim 2 yil var izin, birde hamisligin 4.ayidan itibaren iste hastanede yatip 3 gun ,calismiyorsun sonra istersen,ustune birde para aliyorsun.
Bebisin tam cevreyi tanidigi zaman aslinda o aylar,ne diyeyim insallah daha cok izin hakki verilir annelere .

nehirnil111 denmezz :)

Ay mutfaga girmem gerek,nasil uykum vaar, ne pisirsem.onuda bilmiyorum

Merhaba deneyimli anneler yardimci olabilir mi? Ben 19 yasindayim evliyim 13 temmuzda kurtaj oldum ve kurtajdan sonra 26.gun adet oldum. Bu ay bir gun geciktim. Dun saglik ocaginda kan testi yaptirmistim sonuc 4 yani negatif bi kac gun daha mi beklesem acaba hamilelik ihtimalim var midir

Buradaki herkesin eşi dışarı çıkmayı sevmiyoms bende acaba bi bnimki mi böyle diyodm sağolsun benmkide sevmez ikimiz olalim tek yeter ona

Aynen bi yılı devrdk tatlm 7 ay bekledik oldu sukur cinsiyetimz belli degl gostermiyo

Buradaki herkesin eşi dışarı çıkmayı sevmiyoms bende acaba bi bnimki mi böyle diyodm sağolsun benmkide sevmez ikimiz olalim tek yeter ona
Erkekler genel olarak böyle sanırım gerçi biz anlaşıyoruz geziyoruz falan çok şükür kırmamaya çalışıyor beniama erkekler eşim olsun beraber film izleyelim falan onlara öyle güzel geliyor ki tabi önce huzur olacak ki gezmeden bir şey anlaşılsın gerisi hikaye yani

Aynen öyle bizde dışarı çıkıyorz istediğim zaman kirmiyo ama ben misafiri felan çok sevyrm her gün misafrim olsun istyrm eşim o konuda benle aynı fikirde degl

Aynen öyle bizde dışarı çıkıyorz istediğim zaman kirmiyo ama ben misafiri felan çok sevyrm her gün misafrim olsun istyrm eşim o konuda benle aynı fikirde degl
Yorulursun canım her gün misafir vallahi eşim gelsinler ona sorun değil bütün yemeği eşi yapıyor nasılsa diye geçen kurula kurula kahvaltı yapıcam pazar günü eşimi de arkadaşı aramış işte ne güzel kahvaltı yapcaz gibisinden arkadaşı da bizde yok demiş hadi gelin demesin mi 10 dakika da neler yaptım görmen lazımAllahtan bize kahvaltı yemek hazırlarken de özenli çok çeşit yapmaya çalışırım da Yeni evliyiz sürekli misafirimiz oldu bir süre istemiyorum çok yorucu gerçi bu pazar akşam yemeğine de var

Benimde geçen sene çok misafrm oluyodu herkes ev gormeye felan geliyordu kayinvalidemgilde annemgilde calstgi için genelde biz gdyrz onlar çok nadir :) gormcemin biri şehir dışında biri uzak anlicagn yalnızım ben zaten tekim kardesm yok arada arkadaşlarım gelir gündüz otrmaya

Bize de ev görmeye çok geldiler daha 2 buçuk aylık evliyimherkes erkenden görelim çıksın dedi herhaldedaha almadığım bir kaç akraba arkadaş var orası da ayrı tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…