Olsun o bile yeter canım... :))Evet her bir köşesi mükemmel vatanımızı gerçektenNe güzel bir çok yer görmüşsündür dediğin gibi keyfi olarak çok zaman ve para alır şahsen kısa turlar şeklinde ancak görebiliriz
Eşinle çıkarsın canım onlarla demiyorum ki
Tabure olmazda canım bu kutu iyi şimdilik...nehirnil111 ona hayir demem iste
duman91 iyi bari canim, hatta imkanin varsa tabure falan koysan masanin altina.ordan uzatir uzatir durursun :)
Oo baya varmis canim ya :/
Insallah cok zorlamaz dedigin gibi haklarini sonra kullanirsin.
Minnaginin yaninda durmak varkenn :/
Peki nekadar izin var sinra :/
Denir mi hiç
Olsun o bile yeter canım... :))
Hosbulduk :))Evet canim annemlere :)) bugunde pazr var mesela hemen gun bitiyo aslinda :)
Oo baya sik gidiyomussunuz normalde de zaten :)
Hosgrldin canim :)
Buradaki herkesin eşi dışarı çıkmayı sevmiyoms bende acaba bi bnimki mi böyle diyodm sağolsun benmkide sevmez ikimiz olalim tek yeter onaBöyle insanlar rahat olabilir canım çok ayıp tabi ki misafirliğe gidildiğinde sonuçta ya ev bal dök yala yapılıyor ya yiyecekler hazırlanıyor muhakkak bunu tahmin etmek zor olmasa gerek
Genelde de biz gidiyorduk zaten eşi biraz dışarıya çıkmayı çok sevmez
Aynen bi yılı devrdk tatlm 7 ay bekledik oldu sukur cinsiyetimz belli degl gostermiyoduman91 dEne canim dene rahatligina inanamayacaksin
@nazarboncugu05 anladim kuzum, zaan kalmiyo dedigin gbi.
Yokki canim kapattim ben oralari
ilknurrr22 masallah sizde 1 yili.devirmissiniz ,nice huzurlu senelere insallah :)
Ayni sorulari bende sorayim hamilleik.nasil.gidiyor,cinsiyet bellimi
Bayadir istiyomussunuz galiba demin mesajlara baktimda, Rabbim.nasip etmis cok sukur :)
Erkekler genel olarak böyle sanırım gerçi biz anlaşıyoruz geziyoruz falan çok şükür kırmamaya çalışıyor beniBuradaki herkesin eşi dışarı çıkmayı sevmiyoms bende acaba bi bnimki mi böyle diyodm sağolsun benmkide sevmez ikimiz olalim tek yeter ona
Aynen öyle bizde dışarı çıkıyorz istediğim zaman kirmiyo ama ben misafiri felan çok sevyrm her gün misafrim olsun istyrm eşim o konuda benle aynı fikirde deglErkekler genel olarak böyle sanırım gerçi biz anlaşıyoruz geziyoruz falan çok şükür kırmamaya çalışıyor beniama erkekler eşim olsun beraber film izleyelim falan onlara öyle güzel geliyor ki tabi önce huzur olacak ki gezmeden bir şey anlaşılsın gerisi hikaye yani
Yorulursun canım her gün misafir vallahi eşim gelsinler ona sorun değil bütün yemeği eşi yapıyor nasılsa diyeAynen öyle bizde dışarı çıkıyorz istediğim zaman kirmiyo ama ben misafiri felan çok sevyrm her gün misafrim olsun istyrm eşim o konuda benle aynı fikirde degl
Benimde geçen sene çok misafrm oluyodu herkes ev gormeye felan geliyordu kayinvalidemgilde annemgilde calstgi için genelde biz gdyrz onlar çok nadir :) gormcemin biri şehir dışında biri uzak anlicagn yalnızım ben zaten tekim kardesm yok arada arkadaşlarım gelir gündüz otrmayaYorulursun canım her gün misafir vallahi eşim gelsinler ona sorun değil bütün yemeği eşi yapıyor nasılsa diyegeçen kurula kurula kahvaltı yapıcam pazar günü eşimi de arkadaşı aramış işte ne güzel kahvaltı yapcaz gibisinden arkadaşı da bizde yok demiş hadi gelin demesin mi 10 dakika da neler yaptım görmen lazım Allahtan bize kahvaltı yemek hazırlarken de özenli çok çeşit yapmaya çalışırım da Yeni evliyiz sürekli misafirimiz oldu bir süre istemiyorum çok yorucu gerçi bu pazar akşam yemeğine de var
Benimde geçen sene çok misafrm oluyodu herkes ev gormeye felan geliyordu kayinvalidemgilde annemgilde calstgi için genelde biz gdyrz onlar çok nadir :) gormcemin biri şehir dışında biri uzak anlicagn yalnızım ben zaten tekim kardesm yok arada arkadaşlarım gelir gündüz otrmaya
Sonra gelen giden biter sklirsnBize de ev görmeye çok geldiler daha 2 buçuk aylık evliyimherkes erkenden görelim çıksın dedi herhalde daha almadığım bir kaç akraba arkadaş var orası da ayrı tabi
Canım kurtajdan sonra korunmadn mi bi kaç bekleyin diyolar normaldeCevap yazan yok mu yaa ??
Sıkılır mıyım dersin ne monotonuz diyebilirim belkiSonra gelen giden biter sklirsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?