2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Evet korunma gerekiyor ama doktor herseyin yolunda oldugunu soyledi yasin da genc bi problem olmaz dedi cok tesekkur ederim

Sıkılır mıyım dersin ne monotonuz diyebilirim belkiKendimize zaman ayırmaya gezmeye falan çıkarız bu sefer de monotonluğu sevmiyorum gerçekten
Bende sevmyorm ama şuan bide hamilelkten mi nedir öyle otryrm tek basıma ekmek almaya bile gtmyrm usendgmden

Bende sevmyorm ama şuan bide hamilelkten mi nedir öyle otryrm tek basıma ekmek almaya bile gtmyrm usendgmden
Hamilelikten canım zaten bebiş olduğunda bolca hareket gelecek bebek görmeye gelecekler sürekli mevlütü büyütmesi derken sıkılmaya zamanın da kalmaz

Hamilelikten canım zaten bebiş olduğunda bolca hareket gelecek bebek görmeye gelecekler sürekli mevlütü büyütmesi derken sıkılmaya zamanın da kalmaz
Aynen bide otrdgm bina yeni daha komşular yeni yeni oluyo 1 senedir yalnzdm her taşınan da yasli yasitim yok

Korunduk ama bi kaza oldu o da muhtemelen yumurtlama gunune denk geldi ilk gebeligimdeki butun belirtiler var ozellikle sag kasigimda batmalar

Test icin erken davrandim galiba ama oncekinde adetim gelmeden kanda cikmisti hem de 518 di degerim

Evet baya buyuk bugun gittigim.sizinkiler kucuk mu oluyor ? Oyle canim.mecbur iste daha cikmadim simdi cikicam esim artik 8 de geliyo neredeyse anca gelirim o kadar oyalaniyorum yani market pazar yol derken :))

Kalemde mi calisiyosun canim?
Bu arada dogalgazimiz geldi dun aksam 6dan sonra
Su an ben de asliye hukukta staj yapiyorum 30 gun suruyor

Yoğunluklarim bitmedi gitti :))
Bende özlüyorum sizlero, nasılsın tutkum. Minik Erkegimiz nasıl :)?
Sayılı gün kaldı di mi:).

Aynen bi yılı devrdk tatlm 7 ay bekledik oldu sukur cinsiyetimz belli degl gostermiyo

Totosunu saklarsa kiz derler
Ama tabi saglikli olsun,kzmis erkekmis.. Tamam insan merak ediyorda iste :)
Ogrenirsiniz yakinda baya buyumus minnak cunki masallah

S

Evet baya buyuk bugun gittigim.sizinkiler kucuk mu oluyor ? Oyle canim.mecbur iste daha cikmadim simdi cikicam esim artik 8 de geliyo neredeyse anca gelirim o kadar oyalaniyorum yani market pazar yol derken :))

Bu saate kadar duruyomu pazar vaay :)
Bizimkiler 1-2 gibi toplayip gidiyor ve evet cokta buyuk sayipmaz canim.
Anneannemlere gittigimde bende cikamamistim,nasil buyum,nasil karisik.
Gerdi sicaktada kim.gider oraya,daha uyidir aksam uzeri.
Yoğunluklarim bitmedi gitti :))
Bende özlüyorum sizlero, nasılsın tutkum. Minik Erkegimiz nasıl :)?
Sayılı gün kaldı di mi:).

Yesinler yogunlugunuzu kuzum
Mevlu yapacaktiniz,gectimi.
Bizde buyuyoruz teyzesi iste. Gunler 100den asagi inince resmen ucuyomus

@nehinil111 midenmi.bulandi
Insallah iyidir simdi canim.
Oluyor oyle, birde hamislikte onu 3-4 ay oldugunu dusun. Tabi herkez ayni diye bisi yok ama.genelde oyle

Bebise gidecektiniz sanirim aksam,degismistir demi 3 gundede olsa fark.atiyolar

Oo sizin.cok erken kalkiyomus gelmeselr daha iyi :) yazin 8.30 ~ 9 a kadar gitmiyolar bizimkiler sabahta o saatlerde gelmeye basliyolar zaten hazirlik.vs yapiyolar :)
Ben erkenciyim busabah
MutluBulut_ masallah canim her sabah erken kalkiyosun sende,ayakta alkisliyasim geldi.

Cok uykum var
:)) daha dinc oluyo insan hem bebeis gelince nasilsa erkenci olacaksin canim

Aynen canım o kadarcık maalesef ki, işte sonra süt izni var günde 3 saaat izinli olucam 6 ay, diğer 6 ay da 1,5 saate inecek süt iznim...
Aslında 2 yıl ücretsiz izne ayrılma hakkım var ama maaşımı alamıyorum( Malum ev aldık kredi çektik bu yüzden çalışmak zorundayım( Hayırlısı olsun ne diyelim ama şartların daha elverişli hale getirilmesi lazım...

Kalemde mi calisiyosun canim?
Bu arada dogalgazimiz geldi dun aksam 6dan sonra
Su an ben de asliye hukukta staj yapiyorum 30 gun suruyor
Evet canım Asliye Hukuktayım, aile, iş, tüketici, icra hukuk, icra ceza hepsi bir arada, bu yüzden baya baya sıkıcı(
MaşAllh baya sürüyormuş sizin, bize de staj için geldi birisi ama o kadar uzun kalmıcak sanırım bizde 1 hafta kalacak...
Sonunda desene şükür yaniii:))

MutluBulut_ baya duruyolrmis hakkaten ,ama cok.guzel oyle.

Ya sorma canim bende onu dusundum,nasipse bebis olunca napacaksin tutku dedim
Cokta dinc sayilmam.su an ya, 12:30da uyudum 5 gibi uyandim.
Birazdanda cikmam gerek disari, iyice uyur gezer olurum

duman91 he bak ozaman yine iyi canim,tabi evi yakin olanlara iyi.
Neyse hayirlisiyla dogsun hele,Rabbim.bir kapi acar elbet :)
Bakiciyi senmi tutmayi dusunuyodun canim yalnismi hatirliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…