- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Kürtajdan sonra korunma gerekmiyor mu canım geçmiş olsunCevap yazan yok mu yaa ??
Bende sevmyorm ama şuan bide hamilelkten mi nedir öyle otryrm tek basıma ekmek almaya bile gtmyrm usendgmdenSıkılır mıyım dersin ne monotonuz diyebilirim belkiKendimize zaman ayırmaya gezmeye falan çıkarız bu sefer de monotonluğu sevmiyorum gerçekten
Valla canım geç döllenme olduysa ckmayablr bekle birazEvet korunma gerekiyor ama doktor herseyin yolunda oldugunu soyledi yasin da genc bi problem olmaz dedi cok tesekkur ederim
Hamilelikten canım zaten bebiş olduğunda bolca hareket gelecek bebek görmeye gelecekler sürekli mevlütü büyütmesi derken sıkılmaya zamanın da kalmazBende sevmyorm ama şuan bide hamilelkten mi nedir öyle otryrm tek basıma ekmek almaya bile gtmyrm usendgmden
Aynen bide otrdgm bina yeni daha komşular yeni yeni oluyo 1 senedir yalnzdm her taşınan da yasli yasitim yokHamilelikten canım zaten bebiş olduğunda bolca hareket gelecek bebek görmeye gelecekler sürekli mevlütü büyütmesi derken sıkılmaya zamanın da kalmaz
Bekle biraz daha bakalımKorunduk ama bi kaza oldu o da muhtemelen yumurtlama gunune denk geldi ilk gebeligimdeki butun belirtiler var ozellikle sag kasigimda batmalar
Evet baya buyuk bugun gittigim.sizinkiler kucuk mu oluyor ? Oyle canim.mecbur iste daha cikmadim simdi cikicam esim artik 8 de geliyo neredeyse anca gelirim o kadar oyalaniyorum yani market pazar yol derken :))duman91 evet ya aksamlari serin serin guzel oluyor
Rabbim sabir versin canim ya,istecok zor. Uykun gelse yatamazsin,aciksn yiyemezsin. Otur otur insan iyiice yorulur :/
Ben oturdugum yerde duramam,devamli yer degistiriorum, bir bakmissin koltuktayim,bir bakmissin yerdeyim.
Az daha sabir, sen ne zaman ayrilacaksin isten
nehirnil111 yok ya triplik durumlardayim,cikmiycam
MutluBulut_ ara ara oluyor oyle canim, sizin pazarlarda masallah cok buyuk girince cikilacak gibi degilki
Ama iste hem sana degisiklik olur,hem kâr etmis olursun.. Isler boyle napalim
Evet canım başladık çok şükür..
Evet fırına tavuk falanda sürebilirdin, umarım gelmiştir artık gazınız canım?
Hmmm tamam o zaman daha iyiymiş, ben asliye hukukta çalışıyorum ama aşırı sıkıcı((( Cezalar iyiydi
Yoğunluklarim bitmedi gitti :))Aynen aynen
Aman o mutfak yemk yaomasanda dagiliyor anlamiyorum hic.
Evde tek olmama ragmen gunduzleri,nasil dagitiyorum.evi anlatamam,cocuktan beterim
Sende toparlarsin,yarina is birakmazsin oh miss
@Mutella
@nazarboncugu05
Gelinler unuttu bizi
@CennetiMelegiM siz nasilsiniz kuzum,oglusun nasil buyumussunuzdur iyice
SirriEyvan guzel anne sizde ozlendinizz
@Ladypurple vee taze anneyide unutmayayim :)
Iyisinizdir insallah kuzum
Aynen bi yılı devrdk tatlm 7 ay bekledik oldu sukur cinsiyetimz belli degl gostermiyo
Evet baya buyuk bugun gittigim.sizinkiler kucuk mu oluyor ? Oyle canim.mecbur iste daha cikmadim simdi cikicam esim artik 8 de geliyo neredeyse anca gelirim o kadar oyalaniyorum yani market pazar yol derken :))
Yoğunluklarim bitmedi gitti :))
Bende özlüyorum sizlero, nasılsın tutkum. Minik Erkegimiz nasıl :)?
Sayılı gün kaldı di mi:).
Oo sizin.cok erken kalkiyomus gelmeselr daha iyi :) yazin 8.30 ~ 9 a kadar gitmiyolar bizimkiler sabahta o saatlerde gelmeye basliyolar zaten hazirlik.vs yapiyolar :)Totosunu saklarsa kiz derler
Ama tabi saglikli olsun,kzmis erkekmis.. Tamam insan merak ediyorda iste :)
Ogrenirsiniz yakinda baya buyumus minnak cunki masallah
S
Bu saate kadar duruyomu pazar vaay :)
Bizimkiler 1-2 gibi toplayip gidiyor ve evet cokta buyuk sayipmaz canim.
Anneannemlere gittigimde bende cikamamistim,nasil buyum,nasil karisik.
Gerdi sicaktada kim.gider oraya,daha uyidir aksam uzeri.
Yesinler yogunlugunuzu kuzum
Mevlu yapacaktiniz,gectimi.
Bizde buyuyoruz teyzesi iste. Gunler 100den asagi inince resmen ucuyomus
@nehinil111 midenmi.bulandi
Insallah iyidir simdi canim.
Oluyor oyle, birde hamislikte onu 3-4 ay oldugunu dusun. Tabi herkez ayni diye bisi yok ama.genelde oyle
Bebise gidecektiniz sanirim aksam,degismistir demi 3 gundede olsa fark.atiyolar
:)) daha dinc oluyo insan hem bebeis gelince nasilsa erkenci olacaksin canimBen erkenciyim busabah
MutluBulut_ masallah canim her sabah erken kalkiyosun sende,ayakta alkisliyasim geldi.
Cok uykum var
Aynen canım o kadarcık maalesef ki, işte sonra süt izni var günde 3 saaat izinli olucam 6 ay, diğer 6 ay da 1,5 saate inecek süt iznim...duman91 aa 5 aycikmi hakkaten
Oda desene zar zor o izni kullan,bu izni kullan. Keske daha cok olsa,tabi buna sukur demek lazim ama..
Bizim 2 yil var izin, birde hamisligin 4.ayidan itibaren iste hastanede yatip 3 gun ,calismiyorsun sonra istersen,ustune birde para aliyorsun.
Bebisin tam cevreyi tanidigi zaman aslinda o aylar,ne diyeyim insallah daha cok izin hakki verilir annelere .
nehirnil111 denmezz :)
Ay mutfaga girmem gerek,nasil uykum vaar, ne pisirsem.onuda bilmiyorum
Evet canım Asliye Hukuktayım, aile, iş, tüketici, icra hukuk, icra ceza hepsi bir arada, bu yüzden baya baya sıkıcıKalemde mi calisiyosun canim?
Bu arada dogalgazimiz geldi dun aksam 6dan sonra
Su an ben de asliye hukukta staj yapiyorum 30 gun suruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?