- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Aynen bide otrdgm bina yeni daha komşular yeni yeni oluyo 1 senedir yalnzdm her taşınan da yasli yasitim yok
Canım bakıcı olayı muallakta.. Annemde hafta içi gelip bakabilir, hafta sonu babamın yanına gidebilir (tabi onun için zor olacak) anneannem bakabilirse yarım gün süt iznimi kullanırken ona da bırakabilirim, en kötü ihtimal bakıcı işte...MutluBulut_ baya duruyolrmis hakkaten ,ama cok.guzel oyle.
Ya sorma canim bende onu dusundum,nasipse bebis olunca napacaksin tutku dedim
Cokta dinc sayilmam.su an ya, 12:30da uyudum 5 gibi uyandim.
Birazdanda cikmam gerek disari, iyice uyur gezer olurum
duman91 he bak ozaman yine iyi canim,tabi evi yakin olanlara iyi.
Neyse hayirlisiyla dogsun hele,Rabbim.bir kapi acar elbet :)
Bakiciyi senmi tutmayi dusunuyodun canim yalnismi hatirliyorum
Ben 1 saat fazla uyuyorum yine senden bide daha erken yatarsam ohh :)) sen niye erken kalktinMutluBulut_ baya duruyolrmis hakkaten ,ama cok.guzel oyle.
Ya sorma canim bende onu dusundum,nasipse bebis olunca napacaksin tutku dedim
Cokta dinc sayilmam.su an ya, 12:30da uyudum 5 gibi uyandim.
Birazdanda cikmam gerek disari, iyice uyur gezer olurum
duman91 he bak ozaman yine iyi canim,tabi evi yakin olanlara iyi.
Neyse hayirlisiyla dogsun hele,Rabbim.bir kapi acar elbet :)
Bakiciyi senmi tutmayi dusunuyodun canim yalnismi hatirliyorum
Sen çalışıyo msnBizimde komşularla muhabbetimiz yok henüz zaten sabah çıkıyoruz akşam geliyoruz
Evet canım sabah 8:30 akşam 6:15 evden yani 8 de çıkıyorum akşam 7 gibi anca evde oluyorum eşimde hemen hemen aynıSen çalışıyo msn
Ay bende calissam keskeEvet canım sabah 8:30 akşam 6:15 evden yani 8 de çıkıyorum akşam 7 gibi anca evde oluyorum eşimde hemen hemen aynı
Çalışmak güzel evde bazen keyif yapmakta güzel tabiAy bende calissam keske
Orası öyle sabah uyumak kadar güzeli yok meselaÇalışmak güzel evde bazen keyif yapmakta güzel tabi
Evet artık istesem de hafta sonları bile uyuyamıyorum sanki kahvaltı hazırlama durumları ya da ev temizleme işleriOrası öyle sabah uyumak kadar güzeli yok mesela
Orası öyle sabah uyumak kadar güzeli yok mesela
Aynen canım hele bi sağlıcakla gelsin dünyaya henüz bişey konuşmak için çok erken... Zaten bugün karnım çok küçüktü sabahtan eşim ne yaptın yuttun mu yoksa çocuğu da deyip dalga geçti dedim yoksa bişey mi oldu? Neyse ki sonra normale döndük:)duman91 anladim canim, hele bir dogsun artik.bazen anneanne,bazen annen bakar. Aneannenin.saglik durumu iyiyse aklinda onlarda kalmaz daha rahat birakirsin.
Herkeze yeter o prenses
MutluBulut_ akrabalari otobuse yetistirmesi gerekti esimin. Bende uyandim onunla, sonrada uyunmadi
Aynen canım hele bi sağlıcakla gelsin dünyaya henüz bişey konuşmak için çok erken... Zaten bugün karnım çok küçüktü sabahtan eşim ne yaptın yuttun mu yoksa çocuğu da deyip dalga geçti dedim yoksa bişey mi oldu? Neyse ki sonra normale döndük:)
Gerekli degl calsmam ama ben hep sklyrm eşim calstrmaz zatenKiz otur oraya hamis hamis napcan calisipta
GErekmezse tabii :)
Gerekli degl calsmam ama ben hep sklyrm eşim calstrmaz zaten
Evet canım sabahları yumru gibi sonra kocaman dev gibi bi göbüş:)))alemsiniz ya
Oluyo canim bazen oyle, genlde yemekten sora duzeliyo.
Ya ben cok korkmaya basladim, 1-2 gune kadar sadece heyecaN vardi,hevesliydim,korkmuyodum ama simdi gun yaklastikca farkina vardim.
Cok korkuyorum,nasil cikacak o cocuk ordan
Nasilda panigim
Evet canım sabahları yumru gibi sonra kocaman dev gibi bi göbüş:)))
Ahhh canım hiç sorma şuan bende öyle bi panik falan yok ama tabi ilerleyen zamanda ne olur bilemiyorum, ama düşünme fazla canım benim, düşündükçe kötü olursun, birde panik atağın var sezaryan olmak zorunda kalırsın... Yani o da kötü değil ama herşeyin normali makbuldür... Rabbim ne kadar da büyük onun bir mucizesi bence doğum...
Düşünme sen canım benim, ben hep güzel kolay doğum hikayelerini okuyorum... Diğerlerine bakmıyorum bile..:))Kesinlikle oyle cok guzel bir duygu, ama amasi var iste.
Sezryandede narkozdan uyanma korkusu var , sorma.
Azcikta cevremden etkilendim, en iyisimi.kimsenin hikayesini dinlememek
ay hayirlisi neyse,dusunmeyeyim en iyisi.
Düşünme sen canım benim, ben hep güzel kolay doğum hikayelerini okuyorum... Diğerlerine bakmıyorum bile..:))
Aynen yarın zamanımız olmaz bebisler gelincesIkilabildigimiz kadar sIkilalim.bence,sonra nasipse buna zaman kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?