- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
Evet canım Asliye Hukuktayım, aile, iş, tüketici, icra hukuk, icra ceza hepsi bir arada, bu yüzden baya baya sıkıcı(
MaşAllh baya sürüyormuş sizin, bize de staj için geldi birisi ama o kadar uzun kalmıcak sanırım bizde 1 hafta kalacak...
Sonunda desene şükür yaniii:))
Bende onu cok merak edyrm umarm akilli uslu bi bebegm olur benm bebekligm gbi olur inşallahBugun avukat bi arkadasimin bebegini gormeye.gittim oğluşu 3 aylık 7.5 kilo maşallah sevmeye doyamadım tosuncuğu
Sonra kuzenimgil geldi Konyadan iki kucuk cocugu var onlarla oturdum oyun oynadim:)
Cocuk istegim tekrar kabardi iyice:)
Gerci bugunki oğluş kolik bebekmiş annesi mahfolmuş erimiş gitmiş o çocuk yapma tekrar daha dur çok zor diyordu ama
Bebişleri koklaması, sevmesi güzel tabi de beraber bi 24 saat geçirmek nasil olur bilemiyorum :)
Iyiyim canim sagol sen nasilsin bakayim :-}Selam.canlaar
MutluBulut_ nasilsin kuzum
PembeLokum masallah canim.
Bosver sen kimsnin dedigine bakma, siz hazir hissetiginiide Rabbim en hayirli zamanda nasip eder insallah.
Her bebek ayni olacak diye bisi yok.
Iyiyim canim sagol sen nasilsin bakayim :-}
nehirnil111 pogaca tarifini bugun denicem canim insallah :)) malzemelerin.yarisindan yapicam
Sevmesi güzel lokumum ama ağlaması emzirmesi tuvalet eğitimi uyutması bunlar az zor olan yanlarıBugun avukat bi arkadasimin bebegini gormeye.gittim oğluşu 3 aylık 7.5 kilo maşallah sevmeye doyamadım tosuncuğu
Sonra kuzenimgil geldi Konyadan iki kucuk cocugu var onlarla oturdum oyun oynadim:)
Cocuk istegim tekrar kabardi iyice:)
Gerci bugunki oğluş kolik bebekmiş annesi mahfolmuş erimiş gitmiş o çocuk yapma tekrar daha dur çok zor diyordu ama
Bebişleri koklaması, sevmesi güzel tabi de beraber bi 24 saat geçirmek nasil olur bilemiyorum :)
Iyiyim canim sagol sen nasilsin bakayim :-}
nehirnil111 pogaca tarifini bugun denicem canim insallah :)) malzemelerin.yarisindan yapicam
Sekli hangi sekilde daha guzel duz mu ay gibi mi :)) kucukken yaptigim.acmayi saymazsak bu ilk mayali pogacam olacakOlur canım tabi afiyet olsun şimdiden bende yarın yapacağım haftalık poğaçamızı sabah evde yemeye başladık eşimin iş saati değişti oraya gittiğinde artık direk işe başlanmış oluyor evde yiyip gidecek bende poğaça yaptığımda yiyorum ama tost çok kilo aldırıyor bana
Ohh iyi olmus canim uykun almissan :))Buna sukur iyiyim bede canim.
Bugun uykumu aldim
11 den 8'e adar uyanmadan uyumusum,tuvalete zor attim.kendimi he
Pogaca yapacakmissin oh miss
Benimde aklimde yine nezamandir yapayim.diye ama hep erteliyorum
Sekli hangi sekilde daha guzel duz mu ay gibi mi :)) kucukken yaptigim.acmayi saymazsak bu ilk mayali pogacam olacak
Evde kahvalti yapmak iyi olur aslinda canim :)) aa tost daha mi cok aldiriyor gerci ne kadar yiyosun oda var :))
O sekilde yapayim o zaman ay gibi :))Ay gibi daha iyi canım ben yuvarlak düz yapmıştım sanki çok piştiğini hissedemedim o şekil çok kolay zaten iyice kabarıyor harika bir şey çıkıyor ortayaBilmiyorum ki çok yemiyorum aslında tost ekmekleriyle 1 tane yiyorum ama yap içine ve üstüne sürüyorum ondan dolayı aldırıyor olabilir yağsızda yiyemem normal ekmeğe yaptığımda karışık ayvalık tostu gibi yaparım o zaman yarım ekmek yiyebilirim tost hastasıyım ben
O sekilde yapayim o zaman ay gibi :))
Ben alistim yagsiza hatta unutup esimede yagsiz uapiyorumtam bugdaya yapiyorum zaten immm ne lezzetli olur :) tost ekmeginde daha bir guzel geliyo bana bide :))
Bende onu cok merak edyrm umarm akilli uslu bi bebegm olur benm bebekligm gbi olur inşallah
Selam.canlaar
MutluBulut_ nasilsin kuzum
PembeLokum masallah canim.
Bosver sen kimsnin dedigine bakma, siz hazir hissetiginiide Rabbim en hayirli zamanda nasip eder insallah.
Her bebek ayni olacak diye bisi yok.
Sevmesi güzel lokumum ama ağlaması emzirmesi tuvalet eğitimi uyutması bunlar az zor olan yanları
Evet arkadaşımda da oldu ama çekiliyor değiyor sonuçta evlatEmzirmekten annelerin memeleri yara oluyormuş kanıyormuş çok fena
Evet arkadaşımda da oldu ama çekiliyor değiyor sonuçta evlat
Evet yakın arkadaşım canım can ciğerizdir eşiyle eşimde çocukluktan arkadaştı zaten ölümüne kankayık modlarıArkadasin yakin bi arkadasn mi cnm doguma fln da gitmissin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?