2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Ay gibi yap canım O yüzden sana etki etmiyordur öyle tabi kilo aldırmazBende normal ekmeğe çok seviyorum salam ya da sucuk ,kaşar,domates,siyah zeytin en sonda yaptıktan sonra ketçap gel de kilo alma
Off off diyorum ne ararsan var tostu yani :))

MutluBulut_ olsun o kadar bugun ye gitsin
Ben havalarin serinlemesini beklesem daha iyi,yine cok sicak ve mutfagim iyice sicak oluyor.

Bende bu ay daha az kilo alayi basardimm,sanirim yuruyusler iyi geldi
Tabi canim ya sen canin cekmiyosa pek uzun durma mutfakta :)) oo super ne kadar az kilo o kadar iyi :)) ama tabi once ikinizin sagligi :))

PembeLokum dusunme bunlari canim, normalde bebekken uslu olanlar buyuyunce sinirli,bebekken zor olanlar buyuyunce uslaniyolar.
Bence dogru bu.

Emzirmede yanlis pozisyonda emzirirsen yara olur,birde krem falan surmen gerek.
Nehirin dedigi gibi deger bence, ilk aylarin zorlugu var illa

Off off diyorum ne ararsan var tostu yani :))

Tabi canim ya sen canin cekmiyosa pek uzun durma mutfakta :)) oo super ne kadar az kilo o kadar iyi :)) ama tabi once ikinizin sagligi :))

Oyle canim.
20kiloyla alsam kucagima minnagi sukretmem gerek galiba
GECENLRerde biri co kilo almamissin dedi,nasil sevindiim.
Odemlerim kilo yapiyo galibaam

Oyle canim.
20kiloyla alsam kucagima minnagi sukretmem gerek galiba
GECENLRerde biri co kilo almamissin dedi,nasil sevindiim.
Odemlerim kilo yapiyo galibaam
Demek ko oyle canim dogumdan sonra baya goder insallah o zaman kalan bir kac kiloyuda sen verirsin zaten :))

Demek ko oyle canim dogumdan sonra baya goder insallah o zaman kalan bir kac kiloyuda sen verirsin zaten :))

Aynen..
Simdi spor yapmam imkansiz ya nasil yapasim vaar .. Sonra kesin olmaz
Hoplayip,ziplayasim var, alcam ben hoplamayi ziplamayi

Ilk 3 ay zor oluyomus en cok sonrasi daha iyi oluyormus sanirim

Aa bak ben simdi uslu cok uysal bi evladım dedigin dogru olabilir

Ilk 3 ay zor oluyomus en cok sonrasi daha iyi oluyormus sanirim

Aa bak ben simdi uslu cok uysal bi evladım dedigin dogru olabilir

Napalim canim Rabbim sabrini verir elbet insallah :)
Hele sag saglim gelsinler.

Heh evet bende kucukken zor bebekmisim,ama simdi oyle sakin,oyle uysalimki bazen kiziyorum bu safligima

Napalim canim Rabbim sabrini verir elbet insallah :)
Hele sag saglim gelsinler.

Heh evet bende kucukken zor bebekmisim,ama simdi oyle sakin,oyle uysalimki bazen kiziyorum bu safligima
Bnce küçükken sınırlı olan büyüyünce uysal oluyo lafi yanlış benim eşim kucukken de sınırlı inatmis hala öyle bende çok usluymusum annemle yatarmsm annem uyanmadan uyanmazmsm sessz bi bebekmsm hala sessizim safim

Ya kizlar daha dugunden hemen sonra arkadasim gelinligimi kiralamami istedi.
Yani onlar oyle dugun kina aksesuralari falan yapiyolar, gelinligide oraya kiralik olarak almak istedi.
Kabul etmedim tabii ama gecenlerde bakiyorum yatagin altinda oylece duruyor.
Kiralasammi diye gecmedi degil aklimdan, ve aranan gelinlik modeliydi hani butcemizede katkida bulunur yazin dugunler bol biliyosunuz.
Ama bir yanim asla verme diyor,ilk.ben giyidim,baskasi giyiyemez diyorm,ona baktikca o guzel gunu hatirliyorum.
Tabi vermeme yanim cok daha agir basiyor.
Siz olsaniz napardiniz

Heh o zaman sizin bebiste kucuklukte nasilsa nasipse buyuyunce ayni devam edecek galiba
Laf iste canim,herkez ayni degil yabiki :)

vermek mantıklı canım yani yıllarca bir köşede beklicek. Ama mesela duvak yada çiçegini sakla.Merhaba bu arada :)

Bende dusunyrm valla Canm orda çürüyüp gitcek sonc olarak ilk evlendgmzde kiyamiyodm ama smdi dsnyrm nisanligmda duruyo onuda satmak istyrm acikcasi

ra
Bende dusunyrm valla Canm orda çürüyüp gitcek sonc olarak ilk evlendgmzde kiyamiyodm ama smdi dsnyrm nisanligmda duruyo onuda satmak istyrm acikcasi

Hala kiyamiyorum ama dediin gibi orda duracak hep. Ben tekrar dusunsem.bunu iyi olur.
Nisanligin kabarik degilse akraba dugunlerinse falan lazim oluyo canim yine ya.
Benim kina ve nisanlk herzmn giyilebilecek bisi

Mia- oyle canim bakalim dusunmek gerek.
Sen nasilsin ne var ne yok :)

Evet haklısın ama zamanla evde yer kaplıyor mesela nikah kıyafetimi sadece 1 kez gıydım beyaz oldugu için her yerede giyilmiyo gardolap bekliyo.... Ay ne olsun fazla nete gıremıyorum zaten önümüzdeki hafta izinliyim tatıle gıdıcem yine giremicem ama telefondan takip ederim sizi :)

Yok canım insanlığın kabarık kinadada oyzden her zaman gyeblcegm bsy aldm balık model abiye ama bu kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…