- 30 Ocak 2015
- 19.868
- 28.673
- 798
- 29
Nisanligim olacaktıYok canım insanlığın kabarık kinadada oyzden her zaman gyeblcegm bsy aldm balık model abiye ama bu kaldi
Aynen..
Simdi spor yapmam imkansiz ya nasil yapasim vaar .. Sonra kesin olmaz
Hoplayip,ziplayasim var, alcam ben hoplamayi ziplamayi
Ya kizlar daha dugunden hemen sonra arkadasim gelinligimi kiralamami istedi.
Yani onlar oyle dugun kina aksesuralari falan yapiyolar, gelinligide oraya kiralik olarak almak istedi.
Kabul etmedim tabii ama gecenlerde bakiyorum yatagin altinda oylece duruyor.
Kiralasammi diye gecmedi degil aklimdan, ve aranan gelinlik modeliydi hani butcemizede katkida bulunur yazin dugunler bol biliyosunuz.
Ama bir yanim asla verme diyor,ilk.ben giyidim,baskasi giyiyemez diyorm,ona baktikca o guzel gunu hatirliyorum.
Tabi vermeme yanim cok daha agir basiyor.
Siz olsaniz napardiniz
Evet haklısın ama zamanla evde yer kaplıyor mesela nikah kıyafetimi sadece 1 kez gıydım beyaz oldugu için her yerede giyilmiyo gardolap bekliyo.... Ay ne olsun fazla nete gıremıyorum zaten önümüzdeki hafta izinliyim tatıle gıdıcem yine giremicem ama telefondan takip ederim sizi :)
Yok canım insanlığın kabarık kinadada oyzden her zaman gyeblcegm bsy aldm balık model abiye ama bu kaldi
Evet evet.kesin o zaman biter
Ben evde durmasini anlamsiz buluyorum aslinda canim yani.eger evinde yer coksa tamam ama ev kucuk olunca dert oluyor sonra ben arada 100~200 tl fark olmasina ragmen kiraladim canim pisman degilim. Tacim ve cicegim bende
Ya kizlar daha dugunden hemen sonra arkadasim gelinligimi kiralamami istedi.
Yani onlar oyle dugun kina aksesuralari falan yapiyolar, gelinligide oraya kiralik olarak almak istedi.
Kabul etmedim tabii ama gecenlerde bakiyorum yatagin altinda oylece duruyor.
Kiralasammi diye gecmedi degil aklimdan, ve aranan gelinlik modeliydi hani butcemizede katkida bulunur yazin dugunler bol biliyosunuz.
Ama bir yanim asla verme diyor,ilk.ben giyidim,baskasi giyiyemez diyorm,ona baktikca o guzel gunu hatirliyorum.
Tabi vermeme yanim cok daha agir basiyor.
Siz olsaniz napardiniz
Satablsem hemen satcam ama nasl satcamEvet iste kullanilcak.bisi olsa tamamdir ama ordada duracak oylece. Iyi sen bari giymissine yine birkere :)
Oh oh tatil var he,gidin gezin bir guzel :)
Evet canim satabilirsen sat bencede,kabarik.giyilmez nede olsa artik.. Sade bisiler olunca herzamam giyilebiliyoda iste..
Kiralamismiydin canim sen.
Ne yapsam bilemedim ya,bakalim arkadasla bi konuscam tekrar.
Hala isterlerse veririm sanirim
Satablsem hemen satcam ama nasl satcamEvet iste kullanilcak.bisi olsa tamamdir ama ordada duracak oylece. Iyi sen bari giymissine yine birkere :)
Evet canim satabilirsen sat bencede,kabarik.giyilmez nede olsa artik.. Sade bisiler olunca herzamam giyilebiliyoda iste..
Evet canim :)Evet iste kullanilcak.bisi olsa tamamdir ama ordada duracak oylece. Iyi sen bari giymissine yine birkere :)
Satablsem hemen satcam ama nasl satcam
Burda konu acmstm satlmadi blmyrm ki canmCanim.burayida bir arastir istersen, KK da oyle satan cok,snde eklyebilirsin bellimi olur satilir belki :)
PembeLokum hepiniz kirala diyosunuz ama bi yanim hep kiralamamakan yana ya
ben biraz daha dusuneyim :/
MutluBulut_ illa kiralayan olur, eminim yani ,vitrine duracak birde.
Aman neyse bakalim nasil olacak :)
Icinden geldigi.gibi karar ver canim :))Canim.burayida bir arastir istersen, KK da oyle satan cok,snde eklyebilirsin bellimi olur satilir belki :)
PembeLokum hepiniz kirala diyosunuz ama bi yanim hep kiralamamakan yana ya
ben biraz daha dusuneyim :/
MutluBulut_ illa kiralayan olur, eminim yani ,vitrine duracak birde.
Aman neyse bakalim nasil olacak :)
Amin canım inşallahMaşallah Allah daim etsin dostlugunuzu canım kac yasında arkadasın? :) kk ya bekleriz
Bebegin ismini ne bıraktılar :)
Off off diyorum ne ararsan var tostu yani :))
İnşallah güzel olur ailen için herşey kuzumGunaydin kizlar :)
Icim cok tuhaf.. Kardesim univ kazandi bizim memlekette annemlerde karar verdiler oraya yerlesecekler tahminen bu ayin 20 si gibi gidecekler.. Baslarda kararsizlardi esim gitmezler merak etme diyorlardi ama simdi karar degisti hatta ev tutuldu gibi bisey.. Insallah hersey guzel olur onlar icin. Gelelim bana ne kadar kizsamda onlara canim onlar benim bi tuhaf hissediyorum kendimi buradayken mesafe uzakta olsa kalkip gidiyordum yada geliyorlardi.. Ama simdi ha dedin mi gorusemicez bi kalkalim desek 7 saatte kavuscaz ancak..uzaktalar iyiler mi kotuler mi bilemicem.. Sonra cocuklugumun gectigi.ilceye ayda yilda bir ya gidicem ya gitmicem bundan sonra hersey cok garip.. Nasil birsey aileden uzak olmak ? Uzgun degilim mutsuzda degilim ama icim.bi buruk.. Tam hersey guzel olur insallah doyorum sonra birden icime bi sikinti basiyo garip oluyorum sonra geciyo..
Bende hep rahattim tabi bu konudaİnşallah güzel olur ailen için herşey kuzumAyrılmanın verdiği hüzün var haklısın ben uzak değilim o yüzden nasıldır bilemiyorum
İnşallah güzel olacak canım sürekli gidilir gelinir memleketini görmüş olursun bu şekilde herşey bizler için ne yapalım nereye gidiyorlar şuandaBende hep rahattim tabi bu konudaoff icim daraliyo durup durup
evet canım hepsine asliye hukuk mahkemesi bakıyor, küçük bir yer olduğu için ayırmamışlar... ama baya baya yorucu oluyor .((Tum bu saydigin alanlara orda asliye hukuk mu bakiyo cnm yani mesela is mahkemesi sifatiyla, aile mahkemesi sifatiyla asliye hukuk mu bakiyo orada davalara? Anlamadim:)
Gunaydin kizlar :)
Icim cok tuhaf.. Kardesim univ kazandi bizim memlekette annemlerde karar verdiler oraya yerlesecekler tahminen bu ayin 20 si gibi gidecekler.. Baslarda kararsizlardi esim gitmezler merak etme diyorlardi ama simdi karar degisti hatta ev tutuldu gibi bisey.. Insallah hersey guzel olur onlar icin. Gelelim bana ne kadar kizsamda onlara canim onlar benim bi tuhaf hissediyorum kendimi buradayken mesafe uzakta olsa kalkip gidiyordum yada geliyorlardi.. Ama simdi ha dedin mi gorusemicez bi kalkalim desek 7 saatte kavuscaz ancak..uzaktalar iyiler mi kotuler mi bilemicem.. Sonra cocuklugumun gectigi.ilceye ayda yilda bir ya gidicem ya gitmicem bundan sonra hersey cok garip.. Nasil birsey aileden uzak olmak ? Uzgun degilim mutsuzda degilim ama icim.bi buruk.. Tam hersey guzel olur insallah doyorum sonra birden icime bi sikinti basiyo garip oluyorum sonra geciyo..
Kızlar oğlum olcakmisss :))
Çok sevindim canım hayırlı olsun sağlıcakla gelsin bebişinizKızlar oğlum olcakmisss :))
nehirnil111 nasisin kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?