2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Aynen..
Simdi spor yapmam imkansiz ya nasil yapasim vaar .. Sonra kesin olmaz
Hoplayip,ziplayasim var, alcam ben hoplamayi ziplamayi

Evet evet.kesin o zaman biter

Ben evde durmasini anlamsiz buluyorum aslinda canim yani.eger evinde yer coksa tamam ama ev kucuk olunca dert oluyor sonra ben arada 100~200 tl fark olmasina ragmen kiraladim canim pisman degilim. Tacim ve cicegim bende

Evet iste kullanilcak.bisi olsa tamamdir ama ordada duracak oylece. Iyi sen bari giymissine yine birkere :)
Oh oh tatil var he,gidin gezin bir guzel :)

Yok canım insanlığın kabarık kinadada oyzden her zaman gyeblcegm bsy aldm balık model abiye ama bu kaldi

Evet canim satabilirsen sat bencede,kabarik.giyilmez nede olsa artik.. Sade bisiler olunca herzamam giyilebiliyoda iste..

Kiralamismiydin canim sen.
Ne yapsam bilemedim ya,bakalim arkadasla bi konuscam tekrar.
Hala isterlerse veririm sanirim

Ben olsam ben de kiralardim canim keske benim de oyle gelinlikci arkadasim olsa da surekli gelinligimi kiralasam gelir elde etsem :)

Satablsem hemen satcam ama nasl satcam

Evet canim :)
Konus tabi ama.orada vitrinde durucak bide hic kiralanmadan kirlenor giderse oda uzer tabi yoksa direk senden alacak mi

Canim.burayida bir arastir istersen, KK da oyle satan cok,snde eklyebilirsin bellimi olur satilir belki :)

PembeLokum hepiniz kirala diyosunuz ama bi yanim hep kiralamamakan yana ya
ben biraz daha dusuneyim :/

MutluBulut_ illa kiralayan olur, eminim yani ,vitrine duracak birde.
Aman neyse bakalim nasil olacak :)

Burda konu acmstm satlmadi blmyrm ki canm

Icinden geldigi.gibi karar ver canim :))

Gunaydin kizlar :)
Icim cok tuhaf.. Kardesim univ kazandi bizim memlekette annemlerde karar verdiler oraya yerlesecekler tahminen bu ayin 20 si gibi gidecekler.. Baslarda kararsizlardi esim gitmezler merak etme diyorlardi ama simdi karar degisti hatta ev tutuldu gibi bisey.. Insallah hersey guzel olur onlar icin. Gelelim bana ne kadar kizsamda onlara canim onlar benim bi tuhaf hissediyorum kendimi buradayken mesafe uzakta olsa kalkip gidiyordum yada geliyorlardi.. Ama simdi ha dedin mi gorusemicez bi kalkalim desek 7 saatte kavuscaz ancak..uzaktalar iyiler mi kotuler mi bilemicem.. Sonra cocuklugumun gectigi.ilceye ayda yilda bir ya gidicem ya gitmicem bundan sonra hersey cok garip.. Nasil birsey aileden uzak olmak ? Uzgun degilim mutsuzda degilim ama icim.bi buruk.. Tam hersey guzel olur insallah doyorum sonra birden icime bi sikinti basiyo garip oluyorum sonra geciyo..

İnşallah güzel olur ailen için herşey kuzumAyrılmanın verdiği hüzün var haklısın ben uzak değilim o yüzden nasıldır bilemiyorum

Tum bu saydigin alanlara orda asliye hukuk mu bakiyo cnm yani mesela is mahkemesi sifatiyla, aile mahkemesi sifatiyla asliye hukuk mu bakiyo orada davalara? Anlamadim:)
evet canım hepsine asliye hukuk mahkemesi bakıyor, küçük bir yer olduğu için ayırmamışlar... ama baya baya yorucu oluyor .((

Canim beniim, uzuldum acikcasi.
Insallah hayirlisi boylistir.
Sag olsunlar,saglik olsun mesafe elbet en kucuk dert :)
sIkma u guzel canini ..
Peki universite bitince doneceklermi geri nasipse.
Belki kardesin alisinca donerler yokmu oyle ihtimal

Kızlar oğlum olcakmisss :))

Hayirli olsun oglusun caniim
Rabbim saglicakla kucaklarimiza almayi nasip eder insallah.
Topic 3kiz, 3 erkek olarak esit sekilde

nehirnil111 nasisin kuzum

duman91 sen nasilsin guzel anne :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…