2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Sinavlarim basladi kizlar, yazdim ama insallah alirim.artik , 4. veya 5. kez giriyorum artik.
Haftaya nasipse okullar aciliyor. Gobusle nasil olacak bakalim,Rabbim sabrini verir insallah

Amin canım inşallah Allah gönlümüze gore verdi valla :)

Çok sevindim canım hayırlı olsun sağlıcakla gelsin bebişiniz

İyi değilim kuzum şehitlerimize çok üzüldüm üzülüyorum elden bir şey de gelmiyor
Sağol canım bende çok.uzulyrm haberleri izleynce hüngür hüngür aglyrm benm Canm yaniyo o annelerin nasl canı yaniyodur Allah bilir

Sağol canım bende çok.uzulyrm haberleri izleynce hüngür hüngür aglyrm benm Canm yaniyo o annelerin nasl canı yaniyodur Allah bilir
Çok kötü çok hep boğazım düğüm düğüm bugün elimi kaldırasım yok hiç hevesim yok oturuyorum öyle boş boş

Ben iyiyim çok şükür canım, geldik işe çalışıyoruz işte... Ama nehirnil111 dediği gibi gerçektn o kadar üzgünüm ki... birşey diyemiyorum...
Sen nasılsın? Sınavlar ne zaman bitecek peki canım?

Oyle canim denecek birsey yok :/

Buna sukur bende iste, 3 tane var buhafta..
Haftaya okul vs derken.. Tatil bitti benim icin, olsun cok.bile dinlendik :)

Amin canım inşallahBir yaş var aramızda Yavuz Emir olarak kaldı artık yeni anne o kk yı henüz teklif edemem

Adı tost işte

Ismi cok guzelmis masallah saglikla buyusun insaAllah cnm

Gercekten gun aydin degil
Biz istanbul kocaeli adapazari geziyoeduk bugun de gezmeye devam edecektik ama cok uzulduk simdi geri donuyoruz yoldayiz bugune kadar verilen her sehit icin ayri ayri cok uzuluyorum ben 21 yasindaki ablami kaybettim sehit olan askerler.polisler genelde.o yaslarda oluyor ben hastaligi Allah verdi deyip dayanuyorum onlarinki hastalik degil hainler yuzunden boyle oluyor o aileler nasil dayansin evlatlarini hainler kallesce sehit ediyor nasil dayansinlar

Kızlar oğlum olcakmisss :))

Hayirli olsun canim hayirli saglikli evlat olur insallah isim dusundunuz mu?

Evet kendi de çok güzel

İnsanda ne heves kalıyor ne bir şey dün akşam bilmiyordum misafirlerimi ağırladım maçı izledik hiç bir yerde görmedim maçta verilmedi direk uyuyakaldım misafirler gittikten sonra sabah öğrendim neden öncesinde öğrenmedim diye kendime de kızdım sanki ne yapacaksam elimizden de bir şey gelmiyor dua edelim bol bol Rabbim ailelerine sabır güç versin inşallah

Oyle canim denecek birsey yok :/

Buna sukur bende iste, 3 tane var buhafta..
Haftaya okul vs derken.. Tatil bitti benim icin, olsun cok.bile dinlendik :)
MaşAllah canım baya varmış, o 3 dersini bitince senin okul bitiyor mu canım yaa?

Kayinbabamin ismini koycaz ama yanına bi isim bulamadk aslında ben benm babamla eşimin babasının ismi olsn dedm ama esim orda senin babanın ismini söylerler burda benm babamn olmaz dedi.ikna edeblrsem

Kayinbabamin ismini koycaz ama yanına bi isim bulamadk aslında ben benm babamla eşimin babasının ismi olsn dedm ama esim orda senin babanın ismini söylerler burda benm babamn olmaz dedi.ikna edeblrsem

Ben de gebeydim dusuk yaptim erkek olsaydi babamin ismini koymayi dusunuyordum
Iki babanin ismi hos olurdu aslinda iki isimle ayni anda hitap ederseniz sknti olma isimler uzun mu? Misal Ahmet Ali fln olsa tek sesleniste iki ismi kullanarak hitap edersiniz

Hepimiz bu uzuntuyu yasadik cnm herkes mac izliyodu mutluydu haberler gelince herkes bi vicdan azabi duydu
Ben de arkadasimin dugunundeydim sakaryada foto fln attim megersem o sirada haberler geliyomus hic gormedim dugun bitti gece 1de otele donunce haberleri actim gordum sarjim bitmisti cunku tvyi acinca cok uzuldum

Ben sütlacımı paylaşmıştım çok üzüldüm o anlardamıydı diye ama 1 saat önceden falan paylaşmışım sanırım haberler gelmedenaslında gündüzden başlamış herşeyi doğru yansıtmıyorlar ki maalesef neyi yazarlar gösterirlerse ona inanmak zorunda kalıyoruz daha kesin net bir açıklama yok ne sayıyla ilgili ne son durumla ilgili ulaşmaya çalışıyorlar olayın olduğu bölgeye yazılana göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…