Çok sevindim canım hayırlı olsun sağlıcakla gelsin bebişiniz
İyi değilim kuzum şehitlerimize çok üzüldüm üzülüyorum elden bir şey de gelmiyor
Amin canım inşallah Allah gönlümüze gore verdi valla :)Canim beniim, uzuldum acikcasi.
Insallah hayirlisi boylistir.
Sag olsunlar,saglik olsun mesafe elbet en kucuk dert :)
sIkma u guzel canini ..
Peki universite bitince doneceklermi geri nasipse.
Belki kardesin alisinca donerler yokmu oyle ihtimal
Hayirli olsun oglusun caniim
Rabbim saglicakla kucaklarimiza almayi nasip eder insallah.
Topic 3kiz, 3 erkek olarak esit sekilde
nehirnil111 nasisin kuzum
duman91 sen nasilsin guzel anne :)
Sağol canım bende çok.uzulyrm haberleri izleynce hüngür hüngür aglyrm benm Canm yaniyo o annelerin nasl canı yaniyodur Allah bilirÇok sevindim canım hayırlı olsun sağlıcakla gelsin bebişiniz
İyi değilim kuzum şehitlerimize çok üzüldüm üzülüyorum elden bir şey de gelmiyor
Amin tutkum ateş düştüğü yeri yakıyor biz hissediyoruz ama onlar bizzat yaşıyorBasimiz sagolsun canim
Dedigin gibi elden bisi gelmiyor, Rabbim.ailelerine sabir versin insallah
Çok kötü çok hep boğazım düğüm düğüm bugün elimi kaldırasım yok hiç hevesim yok oturuyorum öyle boş boşSağol canım bende çok.uzulyrm haberleri izleynce hüngür hüngür aglyrm benm Canm yaniyo o annelerin nasl canı yaniyodur Allah bilir
Elden bisey gelse keşke anca dua edip yasin okucaz arkalarından orda huzura ersinlerÇok kötü çok hep boğazım düğüm düğüm bugün elimi kaldırasım yok hiç hevesim yok oturuyorum öyle boş boş
Amin canım inşallah Allah gönlümüze gore verdi valla :)
Amin tutkum ateş düştüğü yeri yakıyor biz hissediyoruz ama onlar bizzat yaşıyor
Söyleyecek sözümüz yok ki canımOyle canim
Sozun.bittigi yer zaten,bilemiyorum ne desem :/
Ben iyiyim çok şükür canım, geldik işe çalışıyoruz işte... AmaCanim beniim, uzuldum acikcasi.
Insallah hayirlisi boylistir.
Sag olsunlar,saglik olsun mesafe elbet en kucuk dert :)
sIkma u guzel canini ..
Peki universite bitince doneceklermi geri nasipse.
Belki kardesin alisinca donerler yokmu oyle ihtimal
Hayirli olsun oglusun caniim
Rabbim saglicakla kucaklarimiza almayi nasip eder insallah.
Topic 3kiz, 3 erkek olarak esit sekilde
nehirnil111 nasisin kuzum
duman91 sen nasilsin guzel anne :)
Söyleyecek kelime kalmadı ki nasıl duracak ne olacak Allahım sen koruBen iyiyim çok şükür canım, geldik işe çalışıyoruz işte... Amanehirnil111 dediği gibi gerçektn o kadar üzgünüm ki... birşey diyemiyorum...
Sen nasılsın? Sınavlar ne zaman bitecek peki canım?
Ben iyiyim çok şükür canım, geldik işe çalışıyoruz işte... Amanehirnil111 dediği gibi gerçektn o kadar üzgünüm ki... birşey diyemiyorum...
Sen nasılsın? Sınavlar ne zaman bitecek peki canım?
Amin canım inşallahBir yaş var aramızda Yavuz Emir olarak kaldı artık yeni anne o kk yı henüz teklif edemem
Adı tost işte
Kızlar oğlum olcakmisss :))
Evet kendi de çok güzelIsmi cok guzelmis masallah saglikla buyusun insaAllah cnm
Gercekten gun aydin degil
Biz istanbul kocaeli adapazari geziyoeduk bugun de gezmeye devam edecektik ama cok uzulduk simdi geri donuyoruz yoldayizbugune kadar verilen her sehit icin ayri ayri cok uzuluyorum ben 21 yasindaki ablami kaybettim sehit olan askerler.polisler genelde.o yaslarda oluyor ben hastaligi Allah verdi deyip dayanuyorum onlarinki hastalik degil hainler yuzunden boyle oluyor o aileler nasil dayansin evlatlarini hainler kallesce sehit ediyor nasil dayansinlar
MaşAllah canım baya varmış, o 3 dersini bitince senin okul bitiyor mu canım yaa?Oyle canim denecek birsey yok :/
Buna sukur bende iste, 3 tane var buhafta..
Haftaya okul vs derken.. Tatil bitti benim icin, olsun cok.bile dinlendik :)
Aynen sağlıklı olsn eşim çok erkek istiyordu zaten gözleri parladı duyuncaHe oglanmi istiyodunuz :)
Saglikli olsunlar insallah, kizmis erkekmis farketez :)
Oyle canim
Sozun.bittigi yer zaten,bilemiyorum ne desem :/
Kayinbabamin ismini koycaz ama yanına bi isim bulamadk aslında ben benm babamla eşimin babasının ismi olsn dedm ama esim orda senin babanın ismini söylerler burda benm babamn olmaz dedi.ikna edeblrsemIsmi cok guzelmis masallah saglikla buyusun insaAllah cnm
Gercekten gun aydin degil
Biz istanbul kocaeli adapazari geziyoeduk bugun de gezmeye devam edecektik ama cok uzulduk simdi geri donuyoruz yoldayizbugune kadar verilen her sehit icin ayri ayri cok uzuluyorum ben 21 yasindaki ablami kaybettim sehit olan askerler.polisler genelde.o yaslarda oluyor ben hastaligi Allah verdi deyip dayanuyorum onlarinki hastalik degil hainler yuzunden boyle oluyor o aileler nasil dayansin evlatlarini hainler kallesce sehit ediyor nasil dayansinlar
Hayirli olsun canim hayirli saglikli evlat olur insallah isim dusundunuz mu?
Kayinbabamin ismini koycaz ama yanına bi isim bulamadk aslında ben benm babamla eşimin babasının ismi olsn dedm ama esim orda senin babanın ismini söylerler burda benm babamn olmaz dedi.ikna edeblrsem
Evet kendi de çok güzel
İnsanda ne heves kalıyor ne bir şey dün akşam bilmiyordum misafirlerimi ağırladım maçı izledik hiç bir yerde görmedim maçta verilmedi direk uyuyakaldım misafirler gittikten sonra sabah öğrendim neden öncesinde öğrenmedim diye kendime de kızdım sanki ne yapacaksam elimizden de bir şey gelmiyor dua edelim bol bol Rabbim ailelerine sabır güç versin inşallah
Ben sütlacımı paylaşmıştım çok üzüldüm o anlardamıydı diye ama 1 saat önceden falan paylaşmışım sanırım haberler gelmedenHepimiz bu uzuntuyu yasadik cnm herkes mac izliyodu mutluydu haberler gelince herkes bi vicdan azabi duydu
Ben de arkadasimin dugunundeydim sakaryada foto fln attim megersem o sirada haberler geliyomus hic gormedim dugun bitti gece 1de otele donunce haberleri actim gordum sarjim bitmisti cunku tvyi acinca cok uzuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?