MaşAllah canım baya varmış, o 3 dersini bitince senin okul bitiyor mu canım yaa?
Aynen sağlıklı olsn eşim çok erkek istiyordu zaten gözleri parladı duyunca
Gayet iyi anladım canım benim, aralığa kadar biraz zorlancaksın ama ne yapcan bebişler için değer...Canim okulum 4 yillik,bu yil nasipse son senem.iste.
Her yil 10 sinav falan oluyor,eger gecemezsen alana kadar giriyosun sinavlara bu 4 yil icinde.
Benimde bunlar kalan sinavlarim , aralik ayina kadar helsini gecmem gerek
Haftayada iste son okul.yilim basliyor nasipse.
15 gun stajimi begenirlerse ve asil buyuk sinavi gecersem mezun olucam insallah
Kisaca aralik ayina kadar sinavlarimi almam.gerek, sonrada temmuza kadar bosum insallah o buyuk sinava kadar.
1-2 ay zor olur simdi nasipse minnak gelince ama idare etmeye calisicaz artik.
Evle okul arasi yarim.saat otobusle. Ha ddeyince emzirmeye gidemiycem bakalim
Uzun oldu ama anlatayim.dedim.iyice :)
Rabbim.gonlunuze gore vermis ozaman canim.
Isim.icin lokumun dedigi gibi isimler uzin degilse neden olmasin canim, sninde hakkin.var babanin ismini kullanmaya :)
Çokta uzun degl metin ömer olursa çok gzel olrsaBen de gebeydim dusuk yaptim erkek olsaydi babamin ismini koymayi dusunuyordum
Iki babanin ismi hos olurdu aslinda iki isimle ayni anda hitap ederseniz sknti olma isimler uzun mu? Misal Ahmet Ali fln olsa tek sesleniste iki ismi kullanarak hitap edersiniz
Aynen canım inşallah olur bide ben tekim babamn ismini koycak basma bi çocuğu yokCanim okulum 4 yillik,bu yil nasipse son senem.iste.
Her yil 10 sinav falan oluyor,eger gecemezsen alana kadar giriyosun sinavlara bu 4 yil icinde.
Benimde bunlar kalan sinavlarim , aralik ayina kadar helsini gecmem gerek
Haftayada iste son okul.yilim basliyor nasipse.
15 gun stajimi begenirlerse ve asil buyuk sinavi gecersem mezun olucam insallah
Kisaca aralik ayina kadar sinavlarimi almam.gerek, sonrada temmuza kadar bosum insallah o buyuk sinava kadar.
1-2 ay zor olur simdi nasipse minnak gelince ama idare etmeye calisicaz artik.
Evle okul arasi yarim.saat otobusle. Ha ddeyince emzirmeye gidemiycem bakalim
Uzun oldu ama anlatayim.dedim.iyice :)
Rabbim.gonlunuze gore vermis ozaman canim.
Isim.icin lokumun dedigi gibi isimler uzin degilse neden olmasin canim, sninde hakkin.var babanin ismini kullanmaya :)
Aynen canım, sen bırakma derslerini...ilknurrr22 bence gayet guzel ve uzun degil, sen bnce esini ikna etmeye calis canim.
Hem babacigininda gonlu olur
duman91 evet dersler baslayinca herseyden ilk gecmek isteyecegm, sonraya birakmayayim.
Sahi sende araligi.bekliyorsun
Yeni yilda geliyomus.birde kizcemiz
Yilin ilk.bebegi falan, olurmu olur :)
Tabi saglikli olsun oncelikle, yilin ilk bbbegi olmasada olur
Çokta uzun degl metin ömer olursa çok gzel olrsa
Ben sütlacımı paylaşmıştım çok üzüldüm o anlardamıydı diye ama 1 saat önceden falan paylaşmışım sanırım haberler gelmedenaslında gündüzden başlamış herşeyi doğru yansıtmıyorlar ki maalesef neyi yazarlar gösterirlerse ona inanmak zorunda kalıyoruz daha kesin net bir açıklama yok ne sayıyla ilgili ne son durumla ilgili ulaşmaya çalışıyorlar olayın olduğu bölgeye yazılana göre
Ay inşallah canım ne biliyim kendi babasının ismini de koycagmz kesn degl ama ikisinde olsn ikisininde gönlü olur hem babama benzesn çok isterimilknurrr22 bence gayet guzel ve uzun degil, sen bnce esini ikna etmeye calis canim.
Hem babacigininda gonlu olur
duman91 evet dersler baslayinca herseyden ilk gecmek isteyecegm, sonraya birakmayayim.
Sahi sende araligi.bekliyorsun
Yeni yilda geliyomus.birde kizcemiz
Yilin ilk.bebegi falan, olurmu olur :)
Tabi saglikli olsun oncelikle, yilin ilk bbbegi olmasada olur
HahaHm cok guzel metin ömer aslinda cift isimle hitap edilebilir uzun degil dusun ki ha abdurrahman ha metin omer yani ayni uzunlukta :)
Hahaaynen olur inşallah isimlerde güzel öyle kötü degl
Ya ben koyablrm inşallah :))Guzel evet omer ismini cok severim mesela kuzenimin ismi olmasaydi dusunuyodum ben de ama kuzenle de problemliyiz o yuzden elemek zorundaym omer ismini :)
Ya ben koyablrm inşallah :))
20 canım senin kacDaha 20 hafta var karar verirsiniz :)
Yaşn kaçtı bu arada
Aynen canım, sen bırakma derslerini...
Evet bazen bende diyorum belki yıl başı akşamı falan doğar diye ama Rabbim bilir tabi... Ancak Aralık da doğsa bile kimliğine 01.01.2016 yazdırmak niyetindeyim, çünkü birkaç gün veya haftayla büyük görünsün istemiyorum... Küçüklük her zaman iyidir:)))
Ay inşallah canım ne biliyim kendi babasının ismini de koycagmz kesn degl ama ikisinde olsn ikisininde gönlü olur hem babama
benzesn çok isterim
Eşime bağlı işte Canm yok diyip kestirip atmyo ama ikna etmem lazm :))Ay ben o islerden neden hic anlamiyorum ya, buyuk gorunmesi daha iyi degilmi
2015 yazdirirsan okula 2015lilerlemi gidecek. Onlarla gidincede aralik dogumlu olunca kucuk gorunur anlmida demi. Dogrumu anlamisim acaba
Ya ikisimide koymayin,yada ikisinimde gonlunu yapin canim.
Ama isimler guzel yani,eskimeyen isimler bence
20 canım senin kac
Aranıza katılmak için sabırsızlanıyorum. Çok az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?