2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

MaşAllah canım baya varmış, o 3 dersini bitince senin okul bitiyor mu canım yaa?

Canim okulum 4 yillik,bu yil nasipse son senem.iste.
Her yil 10 sinav falan oluyor,eger gecemezsen alana kadar giriyosun sinavlara bu 4 yil icinde.
Benimde bunlar kalan sinavlarim , aralik ayina kadar helsini gecmem gerek
Haftayada iste son okul.yilim basliyor nasipse.

15 gun stajimi begenirlerse ve asil buyuk sinavi gecersem mezun olucam insallah

Kisaca aralik ayina kadar sinavlarimi almam.gerek, sonrada temmuza kadar bosum insallah o buyuk sinava kadar.
1-2 ay zor olur simdi nasipse minnak gelince ama idare etmeye calisicaz artik.
Evle okul arasi yarim.saat otobusle. Ha ddeyince emzirmeye gidemiycem bakalim

Uzun oldu ama anlatayim.dedim.iyice :)

Aynen sağlıklı olsn eşim çok erkek istiyordu zaten gözleri parladı duyunca

Rabbim.gonlunuze gore vermis ozaman canim.
Isim.icin lokumun dedigi gibi isimler uzin degilse neden olmasin canim, sninde hakkin.var babanin ismini kullanmaya :)

Gayet iyi anladım canım benim, aralığa kadar biraz zorlancaksın ama ne yapcan bebişler için değer...
Sen de ben de Aralığı bekliyoruz desene..
İnşAllah verirsin canım, bebişle daha zor olur çünkü... Sen şimdiden derslerini sıkı tutmaya bak..

Çokta uzun degl metin ömer olursa çok gzel olrsa

Aynen canım inşallah olur bide ben tekim babamn ismini koycak basma bi çocuğu yok

ilknurrr22 bence gayet guzel ve uzun degil, sen bnce esini ikna etmeye calis canim.
Hem babacigininda gonlu olur

duman91 evet dersler baslayinca herseyden ilk gecmek isteyecegm, sonraya birakmayayim.

Sahi sende araligi.bekliyorsun
Yeni yilda geliyomus.birde kizcemiz
Yilin ilk.bebegi falan, olurmu olur :)
Tabi saglikli olsun oncelikle, yilin ilk bbbegi olmasada olur

Aynen canım, sen bırakma derslerini...
Evet bazen bende diyorum belki yıl başı akşamı falan doğar diye ama Rabbim bilir tabi... Ancak Aralık da doğsa bile kimliğine 01.01.2016 yazdırmak niyetindeyim, çünkü birkaç gün veya haftayla büyük görünsün istemiyorum... Küçüklük her zaman iyidir:)))

Offf off off mahfolduk gittik resmen...

Ay inşallah canım ne biliyim kendi babasının ismini de koycagmz kesn degl ama ikisinde olsn ikisininde gönlü olur hem babama benzesn çok isterim

Ay ben o islerden neden hic anlamiyorum ya, buyuk gorunmesi daha iyi degilmi
2015 yazdirirsan okula 2015lilerlemi gidecek. Onlarla gidincede aralik dogumlu olunca kucuk gorunur anlmida demi. Dogrumu anlamisim acaba

Ay inşallah canım ne biliyim kendi babasının ismini de koycagmz kesn degl ama ikisinde olsn ikisininde gönlü olur hem babama
benzesn çok isterim

Ya ikisimide koymayin,yada ikisinimde gonlunu yapin canim.
Ama isimler guzel yani,eskimeyen isimler bence

Eşime bağlı işte Canm yok diyip kestirip atmyo ama ikna etmem lazm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…